Аз (на 26 години) Тя на (51) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз (на 26 години) Тя на (51)
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 3880 пъти
Здравейте,

за пръв път пиша тук, а причините са да споделя опит и разбира се леко да се похваля (погаля мъжкото си его).

Както става ясно от заглавието съм на 26 години и като много от вас тук имам силно влечение към по-възрастни жени, а и не само, като цяло от тийнеджър съм със много силна сексуална активност, с две думи НЕ МОГА БЕЗ СЕКС, ако остана без секс повече от 2 седмици, започвам да мисля само за това докато не се случи. Идеалният случай за мен е постоянен партньор, но само за секс, без обвързване.

Да кажа и няколко думи за себе си, Висок съм, спортувам (добро телосложение) в лице съм средно красив (или средно грозен), но компенсирам с тяло и член.

Много рядко, след 18 годишна възраст съм оставал без сексуален партньор, не мисля че е някакво умение, просто силно го желая и се случва.

Бил съм с доста девойки около моята възраст, но винаги съм искал да пробвам с по-възрастна жена, правил съм доста безуспешни опити, както онлайн, така и по заведения, като единия път нещата не се случиха, само заради повечето алкохол, който бях изпил.

Но, за моя радост (отдавам го по-скоро на късмет), преди няколко дни се запознах с една жена (онлайн). Писахме доста малко в сайта, в който се запознахме, казахме си годините (аз моите с известно притеснение, разбира се, защото обикновено ме отхвърлят, без шанс да покажа повече), но в случая тя не каза нищо, минахме във вайбър, защото имаше проблем с изпращането на снимки в сайта. Разменихме снимки, тя беше силно впечатлена от мен (пратих и 1-2 нормални снимки и една гола, разбира се без да досаждам, тя сама си поиска). На снимки изглеждам добре, плочки, красив член и т.н. Тя каза, че е впечатлена, върна ми 1-2 нормални снимки и една, на която и се виждаха гърдите, изглеждаше добре. Не си представяйте певицата Камелия, но жената изглеждаше добре (а и допускам, че поради силното ми влечение съм склонен да преувеличавам), но на мен със сигурност ми допадаше. Писахме още няколко пъти, след това тя предложи да се видим на кафе. Видяхме се за 20-30 минути на кафе, но разговора не вървеше, мисля че и при двамата имаше доста притеснение. Въпреки това, след срещата се прибрах с ерекция, на живо изглеждаше доста по-добре, от тялото и видях само краката, но изглеждаха доста добре, стегнати и красиви.

Като се прибрах, разбира се отворих гугъл, за да търся как изглеждат 50 годишните жени без дрехи, притеснявах се дали и гола ще ми допадне, тъй като обикновено си лягах с жени, около моята възраст.

1-2 дни след срещата (на по кафе) не си писахме, докато преди 2 дни тя не ми писа директно с въпроса да се видим, за съжаление бях зает нея вечер и отказах, но и писах да се видим вчера (снощи вечерта).

Случи се, отидох в тях, пихме малко отпуснахме се, направихме го. Първия път не беше нещо УАУ, поне за мен, като че ли бяхме малко стегнати, но втория път беше нещо невероятно, жената е на 51, но бога ми има страхотни гърди и крака, има разбира се и следи от възрастта, коремът и е малко отпуснат, но това изобщо не ми влияеше. Там долу също беше много, много красива, въпреки че има 2 деца и съм чувал че там формата се разваля, след раждане. С удоволствие я целувах и лизах навсякъде. Направихме го два пъти, беше страхотно.

Мисля, че и на нея и хареса, разбрахме се пак да се видим, надявам се наистина да се случи.

Не знам дали е от значение, но тя е рускиня, което също ми повлия положително на либидото. Също така ми каза, че е на 53, а не на 51. Има си мъж, но там не съм питал за повече подробности. Аз честно казано не знам как изглеждат жените на тази възраст без дрехи и не мога да сравня, но тази ми хареса.

Пиша, защото знам че и други мъже на моята възраст се опитват да постигнат такова нещо, честно казано при мен беше късмет/случайност, както искате така го наричайте, защото тяха каза, че са и писали много хора и по някаква случайност е отговорила на мен. Бил съм и с друга жена, на 35 години, но там изобщо не се получи.

Но щом се случи на мен, може да се случи и на вас, УСПЕХ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 12ceb5479f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Ще се издрайфам.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d09f27f6c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Сега е време да минеш и мъжа й. Те рускините са най-големите разпоретини...кой знае още какво те е излъгала...Въобще, защо не си намерш някоя ж ена натвоите години, къде се буташ между шамарите, не мога да разбера? Тая ли брантия ще я представиш на вашите и приятелите си?!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 783fe45dbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Хвалиш се, че си свалил рускиня?!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 72ca63ab15
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Тая ще те изцеди......рускините са много еб.иви.....И много зависи от гена как ще изглежда една жена на 50 и повече години..

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: dc5fcd2be4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Въх, сега мъжете ще умрат от завист! :))))

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 51ad939cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   №2 е прав,няма по-големи боклуци от рускините,курви и проститутки на макс,използвачки,гювечарки и цялата останала гнус,тя те използва бе !!!
Или минавай на,,мъжа"й или си намери някоя циганка,по-добре ще е от рускиня,направо ми се драйфа като чета глупостите ти,много си зле !

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 87120282e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Тва не е за хвалене,щот у нормалните хора буди погнуса.
Само така авторе,ти си еби бабките,а ние ще си ебем младите докато можем.
Само да не станеш на 35-40 и да почнеш с педофилията,щот като си млад си на друг акъл,а на дърти години се обръща палачинката.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c56b6d8bf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   По-лесно същество от рускинята няма, независимо дали е дърта или млада!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 21e9dde6d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Момчето е чукало ЖЕНА а не смръдла на 22(вероятно поддържана,че иначе нямаше да я...).
Защо го съдите?!Преди много време бях на 21 и така стана,че започнах да се чукам с жена на 31 семейна.Тогава разбрах що е то секс.Обясняваше ми се всичко спокойно и на практика,бях опитно мишле,но жената бе много добродушна и откровенна и безкрайно честна.Когато започна да се влюбва ме отряза директно,по-важно и беше семейството!Истинска жена!
Момче прави си кефа но с акъл.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8ec5343724
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До номер 2-автора едва ли има намерение да споменава на Филанкишията, че обладава жена над 50 г. и то рускиня, при това семейна! Няма смисъл да се разлайват кучетата, само за да се изфука с постижението си! И после интригите готови! Все пак човек трябва да се пази, а не да допуска провал! И аз си мълча за повечето неща, но с радост мога да говоря за проблемите в обществото-счупени пейки, мръсотия, джигитите на пътя!

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a03b5edc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Красив член???!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7602eae461
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Фантасмагории от дъртата педофилка, която разпориха с коментари миналата година. Бабче, ти не си ли вече на 52?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 17fe1024c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Защо това за теб е някаква хвалба и фукане?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 51ad939cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Заслужил си титлата БАБОЕБЕЦ и тя напълно ти прилята с руската блядка!
На колко години е майка ти,интересно ми е,а баба ти на колко е,сподели!?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a7e9bd57e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Фейк тема. Знам, че има такива извратеняци дето ебат всичко що става и не става за ебане, ама едва ли ще седнат да пишат тук. Пък и жената не е за хвалене ако спи с подобен индивид. Момчетата харесват жени до към 35г възраст. Може и някой 40г. Но едно е да ги харесват, а друго да им стане с тях в леглото. За второто ако жената не е доста запазена трябва да са по-извратени. Не познавам що годе сносен мъж, който да е извратен дотолкова.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0b3ab30727
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Че това е нечия фантазия, е ясно. Но се питам защо този сайт е пълен точно с такива фантазии. Защо с такива, а не с други? Вероятно някакъв момък е видял под пеньоара гърдите на някоя комшийка от съседния вход, която простира на балкона и му се е развинтило въображението. Но пак се чудя: защо не му се развинтва същото това въображение, докато гледа ученичките в голямото междучасие?
Стигам до следното предположение. Сексът с драстично по-възрастна жена се приема като "безпроблемен". Един вид: тя трябва да е доволна на всичко, както и да се представиш, както и да изглеждаш, какъвто и човек да си. Докато младата жена има все пак очаквания, които обаче не можеш да задоволиш А "дъртата" ще те приеме всякак: последният глупак и мизерик. Защо да се стараеш да бъдеш нещо повече?
Не отричам, че има и жени, които са изкукали дотам, че да се търкалят из чаршафите с нещо подобно на автора, но те в никакъв случай не са масата. И слава Богу! Аз самата съм на 50 години, а съпругът ми е на 41, сериозна, но не и драматична разлика. Той си е улегнал мъж на средна възраст, не е хлапак, поокапва му косата вече, пуса малко шкембенце, уморява се повечко, стареем... нормално е, приемаме се такива, каквито сме. На 26 години е студентчето, което лятото ни коси тревата. Освен един таратор в жегата да му сипя, друго не съм си и помисляла - добро момче, работи през лятото, за да си плаща семестрите, какво друго да си мисля?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8e5b67cff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Макроне, ти ли си, президенте френски? Малко си скромен с това 26, ама ще се направим, че не те знаем на колко си години!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 6e18873908
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Не разбирам защо нападате младежа. Аз лично имам подобна история на неговите години. И ДА постижение си е на 26 да вкараш в леглото ЖЕНА на 50. Защото жените на тази възраст са си ЖЕНИ. А пиклите, дето ми ги хвалите на по 20-30 години, хем са празноглави, хем и нямат идея какво да правят в леглото, хем са и толкова лесни, че се губи всякакъв интерес. Наясно съм, че тук ви е лесно да се правите на мъже, но по писанията ви е ясно, че 80% "чукате" само дясната ръка ..

П.П. Живеем в ера, в която на 50 има страшно добре изглеждащи жени, ако вие не сте попадали на такива е друг въпрос.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker