Задоволеност без оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Задоволеност без оргазъм
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4709 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 24г. Искам да споделя, че когато правя секс, не винаги свършвам. Възбуждам се, навлажнявам се, правят ми френска, опитваме различни пози, но не всеки път стигам до оргазъм. Но въпреки това се чувствам задоволена.

При мастурбация винаги свършвам. Но напоследък не изпитвам необходимост сама да си доставям удоволствие, а от доста време насам не съм стигала до края. Сякаш ми е достатъчно усещането за близост с партньора, сладката му грубост на моменти, проникването, усещането за изпълване.

Та исках да попитам предимно жените, дали им се е случвало нещо подобно. Чувствали ли са се сексуално удовлетворени, без свършване? Аз последно правих секс преди седмица. Изпробвахме различни пози, стимулация с език, с ръка, но партньорът ми беше малко по-груб и не успях да свърша, но това ми беше достатъчно. Дори не мисля и за мастурбация. Благодаря на всички, които ще споделят опита си или ще изразят мнение по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3d0287ba6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Познато... не винаги свършвам, когато правя секс с приятеля ми, но това изобщо не ме притеснява. Радвам се, когато мога да го гушкам и целувам, даже повече се интересувам на него да му е добре и да си прекарва хубаво с мен. Собственото ми удоволствие остава на заден план, а не се чувствам незадоволена. Не знам на какво се дължи, нямам обяснение, нооо не си сама... (:

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: e8041959c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, в няколкото случая, в които не съм свършвала, съм се чувствала по-лошо, от колкото без секс. Да те възбудят и да не стигнеш до края е ужасно. Може би се чувстваш задоволена, защото не свършваш често. Дали той не прави нещо както трябва, при положение, че ти сама успяваш? Защо не си помагаш и не му показваш как трябва да те докосва....

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 09becc901a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Да, нормално е. И аз се чувствам така, но все пак - с оргазъм се чувствам по-задоволена. Зависи всичко от това, в кой период на цикъла си съм. По време на оволацията, преди, по време и след менструацията имам силно либидо и свършвам. Има период, непосредствено след оволацията, в който не мога да свърша, при стрес и недоспиване - също. С мастурбация мога винаги, но много трудно при горните обстоятелсва.
Разбрала съм се с мъжа ми още в самото начало, че аз оргазми няма да симулирам. Знам, че 90% от жените го правят, но аз не искам. Обясних му, че ми е много хубаво и без и дори без оргазъм, пак имам нужда от секс с него, възможно най-често. За един мъж това е странно, защото тяхната физика и сексуалност са други.
Замисли се, само преди 50 години в Западния свят не е било дори известно, че жените могат да имат оргазми. Открили са стимулацията на клитора, както и Г-точката лекари, които така са се надявали да лекуват болестта „истерия“ - това е измислена болест, преписвана само на жените. Мъжки свят, какво да се правиш - много мъже са се отървавали така от нежеланите или омръзналите жени, просто ги пращали в лудница. Все пак, лекарите забелязват, че жените, който са измастурбирали (разбира се при мед. условия), стават по-спокойни. Женският оргазъм значи е описан първо в медицината като .... терапия за истерия!!!
Ти не си изключение, причините са дълбоко в ролята ни на тази земя. Женският оргазъм няма почти значение при зачеването (е, олеснява го, но не е задължителна предпоставка), мъжкият оргазъм обаче е задължителен, защото е съпътстван с еякулацията (освен ако не се е тренирал с Тантра). Мъжете от днешно време, израстнали с порното, което е наложило образа на жената с мъжки тип сексуалност (разбира се артистка), не могат да разберат, че ние може да се чувстваме задоволени и само със секс.
Аз лично дори с мастурбация + оргазъм не се чувствам толкова задоволена, колкото чрез секс с партньора си, а до скоро и вагинален оргазъм не бях изпитвала. Не мога да го опиша на мъжете, но е така. Не чакай да те разбере партньора ти, но му обясни, че приосто е така, всичко друго е изиграно.
Е, към 30-те жените стават по-склонни да оргазмират (поне според книгите). Младите жени често имат проблем с това, причината е хормонът на бременността естроген. Младите прайсторически жени под 30 са били почти винаги в състояние на бременност. Този хормон ги е правил по-спокойни при гледането на бебетата, както и е убивал либидото им, за да не се хаби дефицитното мъжко семе напразно - те и без това веднага забременявали. Жените над 30 имат нужда от повече полови актове, за да забременеят. Природата си знае работата и ги прави по-сексуални. Между 38 и 42 жената достига максимума на либидото си - тялото се опитва за последно да забременее.
И да, смешно, но факт - мъжете са били дефицитни, защото са умирали във войни, лов, боеве, освен това не всеки е имал шанс да стигне до женска. Най-добрите ловци е трябвало да забременят жените. Нарича се естествен подбор и е направил днешните мъже много добре конструйрани за лов на лосове например. Всяка жена е искала да бъде една от жените на добър ловец, защото той може да ги изхрани.
Днес се считаме за модерни хора, но телата ни не са еволюирали толкова бързо. Все още ни тресе хормона, все още сме конструйрани като прародителите си, а за тях с или без женски оргазъм е било важно да посеят семето си. Доказано е, че още жените харесват качества у мъжа - физически и психически, които биха го направили добър ловец и защитник (широки плещи, гледаме дупетата на мъжете, мускули...)
Не си ненормална, чети, има много изследвания по темата. Просто си още млада. Не е и от партньора ти, макар, че е по-вероятно да свършиш с непознат (тялото иска да забременее от новия мъж), дори при изнасилване се случва, защото пак се цели зачеване от този индивид. Затова и след битка, мъжете тръгват да изнасилват - имат огромни нива на тестостерон - случвало се е винаги това, и в днешните войни се случва. Изнасилените жени пък заради хормоните на стреса достигат до оргазъм, целта е забременяване! Много жени после се чувстват виновни и не обаждат изнасилването.
В човешкото тяло не може да контролираме всичко. Има страшно много процеси, които са неволеви. Един от тях е оргазмът - не можеш с мисъл да го контролираш! Съвсем нормално е обаче да се чувстваш задоволена и щастива от секс с парньора си, обичаш си го, искаш близост с него. А и тялото крещи - той е правилният! Прави го с него често, за да заченеш детето му. Щом се чувстваш задоволена, значи парньорът ти дава и чувство за сигурност, за защитеност, за дом. Чудесно - обичкате се истински! (е, огразмът е друго нещо, при нормални за прайстирическите ни тела обстоятелства щеше сега да си бременна може би с дете номер 5)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c73844eb54
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 - Браво.
по-изчерпателен отговор във БГ форум не съм виждал!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4abcc3ce78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има и такива жени. Обичат секса, имат и любовници и не достигат до ярко изразен оргазъм. Все пак вероятността с възрастта да стигаш редовно до оргазъм я има! Имам и една позната, която на 40години след като се разведе, разбра какво е оргазъм. М50+

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f765306114
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Поздравления за номер 3!!! Абсолютно си права, телата ни живеят своят си живот, а понякога ние не ги разбираме, за съжаление и тогава започват проблемите. До авторката - любете се, ебете се, празнете се, както и да го кажем истината е една - важното е да ви е хубаво и на двамата!!! Любовта е за двама, пожелавам ви я от все сърце.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 9d04285faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   АЗ също съм на 25 г и също не свършвам , така е още от ученическите ми години когато се научих сама да се пипам. Тогава успявах да стигна до оргазъм но редичко, а мога да кажа че имам доста силни желания и го правех често.
Не знам на какво се дължи това, от малка обичам спорта и съм физически много активна, нямам никакви физически или душевни оплаквания освен това че доста трудно свършвам без значение дали мастурбирам или съм с партньор.

Това че не свършвам не ми е пречело до сега въобще чувствам се задоволена , имаше преди време период когато ми беше влязла някаква муха и си бях поставила като цел да стигна до оргазъм поне 1-2 пъти на 2-3 месеца без значение как ще го направя. Правех доста често секс, опитвахме какво ли не, смених си дори гаджето.... мастурбирах често, не винаги успявах да изпълня нормата някой път пък дори и повече се случваше да имам, но не станах по щастлива и задоволена от оргазмите и реших че тази идея не е добре за мен.

От тогава минаха около 5 години, не знам как но буквално почти веднага когато се отказах да гоня оргазми и те се прекратиха напълно и така 5 г. не съм стигала до края, но в този период не съм почуствала нищо което да ми каже че това е някаква загуба. Имам силни желания както преди, изпитвам много приятно удоволствие от секс или мастурбиране, жизнена и здрава съм, спя добре не се депресирам, не пълнея или слабея.
Вече не се тревожа дали ще има оргазъм или не когато правя секс, защото ми е приятно и така вече 5 г. Не съм правила нищо в смисъл да търся начин да се лекувам и нямам желание за това да ходя по доктори след като се чувствам добре и задоволена.
Мисля че това създава излишни страхове на много момичета които имат някаква затрудненост в това да го достигат всеки път, все пак това не е като в ресторант да го поръчаш и да дойде.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker