Най-интересната ми тема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Най-интересната ми тема
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2694 пъти
Здравейте! За първи път пиша тук и ще ми бъде интересно да прочета вашите отговори след това. Наистина темата ми е важна. На почти 19 съм и още не съм правила секс. Определено ми е интересно какво е чувството. Но проблемът е, че ме е страх от болката. Въпросът ми е към дамите: Какво беше чувството първият Ви път?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 575439b908
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Разочароващо. Изчаках до 24-годишна да правя секс, имах късмета да не е с някой тъпак, към когото нямам чувства, на пияна глава, а с човек, с когото имам емоционална връзка и го е грижа за мен, беше романтично, с хубава музика и обстановка, но самият секс беше зле. Знаех си, че ще боли, но болката беше непоносима - сякаш ме пробождат с нож. Не бях възбудена, а притеснена, той първо ме лиза, или опита да ме лиже, но мен ме беше гъдел и нямаше желания ефект. На всичкото отгоре мъжът беше доста надарен, и неособено внимателен и направи дефлорацията по неправилен начин - вместо да влезе лека-полека наведнъж (както в порното с дефлорация, което съм гледала) той се засилваше и удряше входа на влагалището ми множество пъти, което допълнително ме травмира и сега май имам вагинизъм, защото после така и не стана да правим секс (може и психологически да са били причините). Това е нищо в сравнение с психологическите и емоционални травми, които въпросният господин ми нанесе, и с които още се боря - за тях няма да помогнат гинеколог и мехлемчета, но това е друга тема...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 2521440d74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Болезнено и неловко. По-скоро е някакво бреме, от което да се отървеш, отколкото специален момент. При някои се получава прилично, но в масовия случай е срамно и зле. Болката бих описала като от кола маска на интимната зона - доста гадно, но не ужасяващо. Радвам се, че мина просто.. пфф.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 07c3d22e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Номер 1, как можа да напишеш такова нещо. Сега момичето съвсем няма да прави секс от страх.

Истината е, че сексът с човек, който обичаш, е нещо невероятно хубаво и носи изключително удоволствие, което не може да се опише или сравни с нищо, което си преживяла досега. Затова хората правят секс. Защото е супер.

Първият път може да не ти хареса толкова много, особено ако си с неопитен парнтьор. Обаче ще става все по-хубаво всеки следващ път. Ще трепериш от удоволствие, ще искаш още, и още. Като наркотик е, без лошите ефекти.

Затова бързо прави първия път, за да има и втори и трети, и да изпиташ щастието, на което се радват възрастните хора, които правят редовен секс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0cc15fb18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Специфично е чувството, едва ли на някоя от нас може да се сравни с на останалите. Моят първи път беше с настоящия ми партньор (почти съпруг)) и не беше дълго планирано събитие. Тоест не беше нещо дълго премисляно или отлагано, не се страхувах, нито се срамувах, по-скоро имах чувство на много приятно вълнение. И на двамата ни беше за първи път, и двамата бяхме на 20 , затова не очаквахме да ни се получи от раз, още повече и удоволствие да получим още от първия път. Така и стана общо взето... Уморени и все още в отлично настроение се оказахме в банята за освежаващ душ, където опитахме отново иии сее получии... Беше невероятно преживяване като за първи път заради цялостното изживяване, не намирам думи да го опиша и не говоря за проникването (болка не помня да чувствах). Следващият ни опит вече беше класически, тогава вече имах лека болка, но със сигурност не беше ужасяващо или травмиращо, а и мина за минути. Физически не получавах удоволствие от секса известно време след първия път, може би месец, не помня много добре, но с времето всичко си дойде по местата, намерихме си любимите места, пози, фрази...
И на всеки пожелавам първия му път да е с правилния човек, в правилното време, на правилното място!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 164035cacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Като гледам при всеки е различно това с болката. Ти може да ти от 1 процент жени дето няма да ги боли (има такива, предполагам знаеш )
Аз съм на 21г. и също не съм правила , и на мен ми е много интересно, но не искам да ме опипват някак си трудно си го представям, че ще стане хаха.
Аз имам въпрос към всички - Вие как разбрахте, че това е правилния човек за Вас и че с него искате точно да го направите, а не просто от любопитсво? Вътрешно чувство ли е или наистина хормоните откачат като го видите? На мен това ми е интересно....
Честно казано цялото нещо със секса и гнусно ама както и да е ...

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d27fd27f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Доста болеше, а и бях доста нервна, обичах го много, та това помогна, но пак не беше уаааау преживяване. Рядко първият път е като по филмите, обикновено е доста неловко, боли, нервна си... но път с всеки следващ път става по-добре и по-добре.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e78acc8979
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Аз също доста изчаках, защото ме беше страх от болката като теб. Но не е кой знае каква болка. Няколко дни преди да правим секс приятелят ми се опита да ме отвори с пръсти. Когато го направихме за първи път нямаше кръв, но беше леко неприятно за мен. Ако трябва да бъда честна след 5тия път вече взе да става по-добре и по-добре. Сега вече всичко си е перфектно! По скалата от 1 до 10 болката от първия път за мен беше 6. Повече боли кола маската на триъгълник, така че спокойно. :)

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0cce60f2a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз го направих преди месец на 18, с въпросния човек не бяхме заедно, но си комуникирахме от година редовно и бях много привързана към него и все още съм (надявах се на нещо сериозно). Той е от друг град, но спря контакт с мен преди две седмици поради незнайно какви причини… Не бъди наивна като мен и го направи с човек, на когото му пука за теб, за да не страдаш после ;) А колкото за самия първи път - боли факт, но не е болка за умиране, ако си достатъчно възбудена. Просто не се притеснявай и не го мисли. Може да изпиеш две глътки вино преди това примерно, за да се отпуснеш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker