Приятелят ми мастурбира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми мастурбира
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 3440 пъти
Здравейте, жена съм на 24 години. С приятелят ми сме заедно от 2 години, а от 1 година живеем заедно. Той е на 30. Ще пристъпя директно към ,,проблемът", ако мога така да го нарека. Още преди половин година ми се наложи да ползвам неговия лаптоп. Когато отворих лаптопа видях, че е забравил отворена страница в интернет с порно. До тогава дори не предполагах, че се самозадоволява. Още същия ден седнах и говорих с него. Казах му какво съм видяла и го попитах дали има нещо в секса, което му липсва и дали го задоволявам. Той каза, че му харесва много секса с мен, но порното го гледа от време навреме един вид за разнообразие. Убеди ме, че всичко е наред в сексуален аспект и така приключихме с въпроса. Проблемът е, че и до ден днешен той продължава да се самозадоволява и да гледа порно почти всеки ден. Дори не го крие от мен, а сам си казва. Правим секс редовно (поне за мен). Правим го по 3-4 пъти в седмицата, като и двамата работим на смени и не ни остава време за повече. Вярно е, че в началото на връзката ни го правихме всеки ден, но тогава аз не работих и имахме много повече време един за друг. Странното е в това, че например правим секс на обяд 2 или 3 пъти, а вечерта той сам си признава, че си е ударил и една чикия. Разбирам да мастурбира отвреме навреме за разнообразие, но това да сме правили секс през деня и то няколко пъти, а вечерта да се самозадоволява...? Много ми е странно, имам чувството, че не го задоволявам достатъчно. А съм говорила с него и съм му казала, че ако има нещо в секса, което иска да опитаме, съм отворена и не бих му отказала. Но той винаги твърди, че няма такова нещо, което да иска. Аз също мастурбирам, но това се случва 2-3 пъти в месеца или по-точно когато съм неразположена и не можем да правим секс. Не мога да си представя да правя секс с него няколко пъти и след това да се затворя в банята да мастурбирам. Не ме разбирайте погрешно, не ревнувам от порното или нещо такова, нямам проблем да го прави понякога, но просто ме е страх да не се провали връзката ни. Обичам го страшно много, той мен също, сгодени сме и имаме планове за деца. Не знам вече какво да направя, при положение, че съм опитвала с разговори и резултат няма. Старая се винаги, когато правим секс, той свършва абсолютно всеки път. Виждам, че ме желае, става му само докато се гушкаме. Но това със самозадоволяването страшно ме обърква. Ще се радвам да чуя мнения и от мъже, и от жени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5151cef126
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ауууу, мръсник, не го е срам.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 80d2103a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Kакъв е проблемът, че ти мастурбираш 2 пъти, а той 8? Явно, има повече сексуална енергия.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: feb6fa3efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   "Не знам вече какво да направя, при положение, че съм опитвала с разговори и резултат няма."

Прост и ясен отговор - престани да търсиш "под вола теле" т.е. - не създавай проблеми там, където ги няма. Остави човека да си има малко лично пространство и се наслаждавай на това, което получаваш. В противен случай, рискуваш да го изгубиш...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5151cef126
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Вярна е приказката, че човек като няма проблеми, сам си ги създава. Да ти имам проблемите честно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 53c47bf6e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Направо ти отговарям , без заобикалки . Мъж съм , по-голям от приятеля ти .Миналата нощ правих много хубав секс с жена си . Сутринта под душа ...сещаш се . Ако не искаш да го хващаш , не му рови компютъра и му остави лично пространство , така или иначе винаги ще го прави .Бъдете щастливи

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 7a6741ecd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   И двамата сте чикибойци,но той повече,а ти се дразниш,че си изостанала!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 771124e2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Ем тва си е голям проблеб сред днешните мъже ама нямя да изпадам в подробности

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: cffe1c0c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Просто той има много високо либидо и ти не можеш да спазваш неговото темпо. Очевидно има нужда от много повече секс, но не разполагате с толкова много време заедно.
Ако това не влияе на връзката ви негативно, недей да се притесняваш. По-добре порно, отколкото изневеря.
А и нищо не пречи някой път ти да разнообразиш неочаквано сексуалният ви живот и да му дадеш това, което му липсва. Какво порно гледа? Някакви фетиши?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9d01ae7a2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще дойде време и ще замалее. Желание ще има, сили не. Да не е приятно че го прави. Ако е само това ок. Секса си е напълно нормално 3 -4 пъти седмично. Важно е у качество като времетраене, също така и свършването както при мъжа така и при жената. Аз също мастурбирам от 2- 3 на седмица и гледам порно, но никога не съм го правил след секс даже и в младежките си години. Определям се като сексуален мъж.
М44

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: db1d0845ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От авторката до номер 9: Представа си нямам какво порно гледа, не съм му ровила никога в лаптопа или в телефона, както споменах видях съвсем случайно отворена страница с порно. Не съм ровила повече както го извъртяха 90% от тези, които са коментирали. Питала съм го много пъти дали има някакви фетиши или желания, които иска да осъществим, но отговорът е, че няма.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1ac7b88ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   На него му се прави секс всеки ден. За мъж или жена на 30 г. секс 3-4 пъти седмично е много малко. Чудя се на 24 г. как на теб толкова малко ти стига?
Жена съм.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: dcc4240eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   М55 какъв ти е проблема. Явно е по сексуалното активен. С времето и при нас е така. Даже моита ми сподели, че им е интересно да онанирам пред нея. А тя самата ми казва, че не е масторбирала от момиче. Но дали е вярно?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 11d08a2783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ако мъжът ми седне да ми дудне защо мастурбирам, ще умра от смях. Остави човека на мира.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9e8818a743
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Не го задоволяваш все пак.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: f4df632cc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   абе не е ли прекалено това със секса в смисъл цялото следене колко пъти в седмицата пък кой после се пипа сам. понякога на човек му идва повече от самите му мисли за нещо си от ежедневието и така се опитва да св успокой (ако не спортува). не е хейт. правете каквото искате да правите по колкото пъти искате и не го мислете толкова.
имате ли друго забаление освен секса? например спорт, да се разхождате например? какви са ви отношенията ти разбираш ли го? той теб? емоционално свързани ли сте?
въпросите ми са малко лични но се чудех просто така, защото каза, пе правите по 3-4 пъти. аз не съм обвързана, не съм била с мъж и ми е интересно. дано да ме разбереш, защото питам по-лични неща :) интересно ми е как се случват нещата.. като го видиш искаш да му скочиш ли :D както се казва..
ж 21г.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8519c36032
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Момиче глупаво, аз съм мъж на 54 г., женен съм от 25 г. за красива и сексапилна жена, която много обичам и все така се възбуждам като я видя гола, но не съм спирал да мастурбирам изобщо. Вкл. на нейни голи снимки, отделно гледам порно и го смятам за нормално. С годините по-рядко мастурбирам, но поддържам форма. Днес преди няколко часа също си праснах една чекия като гледах една лелка в Х-хамстер ком. Нормално е приятелят ти после бъдещия ти съпруг да мастурбира. Жена ми също мастурбира и си има два изкуствени хуя. Често се задоволяваме като мастурбираме взаимно, аз я задоволявам само с пръсти и лизане, а тя ми прави чекия. За простатата на мъж е хубаво по-често да се изпразва от здравословна гл.точка.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: fd475984e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ситуацията ви звучи супер, кефя ти се и на отношението като цяло, само дето търсиш проблеми там, където няма.

Възможно е единствено да няма охота да сподели за фантазии. Страхотно е, че го питаш и че си за разнообразието, но ако, вместо само да питаш, и малко по-проактивно внасяш разнообразни елементи в сека ви, съвсем-съвсем цена няма да имаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker