Повече не мога да отлагам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Повече не мога да отлагам!
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 2565 пъти
Малко повече от половин десетилетие, се измина от пълнолетието ми. А сякаш този процес при мен е най-бавен от другите процеси на личността и около нея, случващи в света. Състоянието му в началото на пубертета и сега близо десетилетие по-късно е едно и също, а трябваше да има бърза промяна или по-бавна, но сигурна. А, аз самият още съм в етап на набиране на смелост и колебание. Това проточване на този етап се случи поради посттравматични фактори, бил съм обект на подигравки, както и имах и имам комплекси относно размера, външно и вътрешно възприятие на момичетата за мен и т. н. Сега съм в чужбина и вече усещам, че най-активно във физиката и психиката ми е това желание, тази любов колкото и да е далечна от класическата любов служи, като заблудено подхранване на вътрешното Аз на човек, когато е изпаднал в такива състояния. Колкото тъжно и пагубно да е, човек е като удавник за сламка види ли надежда да се самосъхрани, да създаде предпоставки за бъдещ растеж на застоя и да се оттърве от мислите за себе си, като ''много изгубил'' човек. Мисля да отида първо на тантричен масаж, това е еротичен с основно концентрация на движенията около интимната зона, после идва ред на гърдите, врата, а не както е при друти еротични масажи обратното. Мисля с това да започна, защото ако се реша директно на секс, аз нямам опит-тук говорим за събличане пред жена, поведение, знание кое и как, много неща ще се съберат и по-голяма е вероятността да не успея, а така оттренирам ли всеки етап първо събличане и свикване да съм гол пред женските очи, ще бъда по-подготвен за акта след време. А има и още нещо трябва да видя за колко време ще се достигне ерекцията, това също трябва да го свикна, защото има голяма вероятност първия път да не се стигне до ерекция от вълнение и притеснение. Това вече също трябва да го е видяло тялото за да е подготвено за бъдешия акт. Въпроса ми към Вас е има ли начин да прикрия неопитността и притеснението пред такава професионалистка, мислел съм и друго хигиената трябва да е много ама много висока, защото това си е 1 час и половина мачкане от женски нежни ръце и то в лицензирано масажно студио в чужбина, одобрено от държавата, тоест тя е помислила за тези хора и дава възможност. Освен, че искам да попрекрия притеснението, искам някак си да я подтикна да бъде по-мила с мен, смятам, че аромата на хубав интимен гел и дезодорант биха предизвикали добронамереността в интимните отношения на една жена, както и примерно добрите обноски и доставяне на уважение, сега някои ще кажат то това и е работата, през нея минават хиляди, тя е свикнала да не показва чувства, то е така но не може ли работата да е приятно нещо, и двамата да сме щастливи, а не всичко да е само служебно и часовника да се гледа, както се гледа в последните 5 минути преди Нова Година, я ми кажете как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 46e689f3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Какво мисля ли? Мисля, че в главата ти живеят хора, които не ти желаят доброто. Че имаш отношения с реални хора, за които ти си си онзи смотания, свенливия, неадекватния, и с чието неодобрение се сблъскваш всеки пък когато понечиш да опиташ да излезеш от тази си роля. Това може да са родителите ти, може да са стари „приятели“. Имаш травми. Трябва ти психотерапия, което е нормално.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 03036eb694
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Иди на психолог, проблемите ти са в главата. И не, няма начин да си незрял, неопитен и зелен и да заблудиш някоя опитна жена, че не си такъв. За масажистката ти си клиент, един от многото и толкова. И на проститутка да идеш, пак е така. За теб може да е интимно преживяване, но за тях е само работа.
Като искаш постепенно да свикваш иди първо на нуди плаж, там даже ще ти е по-лесно, защото всички са голи.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d6a7f45c5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Имаш нужда от спешна психиатрична помощ в, , Св. Наум"по НЗОК веднага!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 4cb1baac96
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти хубаво се готвиш като за джедайска акдемия, ама накрая да не те подхванат кебапчетата на някой хомо-арабин масажист, че ще видиш после една ерекция (докато бягаш по пешкир с 200 от "лицензираното" студио). :Д
Всичко е до там да си зададеш въпроса: До кога така?
Жалката истина е, че никоя не ти бройка точки за характера, който сочи, че по-скоро няма да ѝ изнвериш с първата срещната по-красива. Жените ги интересува само дали си в състояние да ги начешеш между краката и в джоба след това. Ако си кажеш "да" и за двете ще видиш как ще се оправиш с целия "измъчен" процес, а като за първи път може да удариш едно червено хапче и им набиваш матрицата в дупарата гаранция. Съдейки по описаното, ще ти е трудно да постигнеш ерекция с някоя непозната ей така, колкото и да си загорял. По-добре си го пийни за "късмет", следващия път вече няма да ти трябва.
Няма лошо да си неопитен, но невеж е др. нещо - хигиената засегна, но не забравяй презерватив и комуникация. Успех ;)

п. с: останалите се гръмнете - не всеки е имал възможността да се развилнее още от малките класове, както вие възприемате за "нормално".

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker