Въпрос към жените , а и към мъжете - според вас какво може да накара жена на 24 годишна възраст да е девствена по свое желание и да не е имала никога връзка с мъж? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към жените , а и към мъжете - според вас какво може да накара жена на 24 годишна възраст да е девствена по свое желание и да не е имала никога връзка с мъж?
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 3489 пъти
Здравейте. Имам въпрос към двата пола и най-вече към жените - вие по-добре познавате женската психика драги жени и за това питам според вас какво би накарало една жена на 24 годишна възраст да е девствена по свое желание и да не желае да се обвързва с мъже? Мога да го твърдя със сигурност, защото познавам въпросната жена от тинейджърската и възраст и също така знам със сигурност, че не е хомесексуална? А става въпрос за жена, която е изключително красива на външен вид и комуникативна и с двата пола и е моя близка приятелка и ми е мъчно за нея.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: b955d20099
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Познавам една такава на 27. Тя си е особен характер и по принцип. Също така е дете на разведени родители. Мисля, че част от нежеланието за обвързване се таи точно там. Аз също съм дете на разведени родители. Също често се страхувам, че ще бъда изоставена. Но за сметка на това аз обичам секса. В тийн годините си, неотдавна, въобще не се задълбочавах, спала съм с много мъже, което не е за хвалба , но го отдавам точно на страх от обвързване. Към днешна дата положението при мен е под контрол. Последните 3-4 години страхът се появява понякога, но това е много рядко.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c5d9fe0865
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Лично аз не мога да си го представя. Да не желае обвързване - да, но да е ОК с това, че е девствена. Според мен е възможно да крие нещо и да се преструва, че не ѝ пука за девствеността. Аз бях девствена до 24 не по свое желание и знам колко тежко бреме е, и в сайта можеш да прочетеш за други хора в сходно положение колко са потиснати от този факт. За мен девствеността беше като недъг, като нещо което ме прави по-малко жена от другите. Дори да не искаш да правиш секс и да имаш връзка, чисто психологически те смазва, че само ти не си го правил и вече годините напредват и става все по-странно, че не си. Така че човек на такава възраст, който не е от силно религиозни среди, освен ако няма някакъв психически проблем, най-вероятно крие някаква тайна и всъщност не е толкова ОК с положението си.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 75b21e0f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Моят съвет е да не се занимаваш с интимния ѝ живот, защото това е нещо много лично. Най-вероятно е просто с много слабо изявена сексуалност и/или никога не са я харесвали тези, които тя харесва - как би могла да го направи с някой, към когото не изпитва привличане? Това го могат само проститутките.
Номер2 споменава психически проблем, но с различни психически проблеми са немалко хора и това не ги спира да са дори доста сексуални. Не ѝ се бъркай. Остави я да си живее живота както си знае и както желае на спокойствие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c3191795ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

4.   Самозаблуждаваш се! Няма такъв вариант да е девствена. Ти да не би всяка вечер да спиш в нейната стая? Много глупаво предположение. А това, че не си я виждал с гадже може да има доста обяснения - не е попаднала на достатъчно подходящ за нея и всякакви такива. Момичето може би има повече опит в секса от тебе, но ти си си втълпил, че била девствена :D

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c5d9fe0865
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   1 - "В тийн годините си, неотдавна, въобще не се задълбочавах, спала съм с много мъже, което не е за хвалба , но го отдавам точно на страх от обвързване."

Като те е страх от обвързване, си стоиш вкъщи и не се обвързваш, а не спиш безразборно с много мъже. На това му се вика "к**валък", а не страх от обвързване.

 
  ...


...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: da5f46bb33
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защо си пъхате носа в чужди работи,нека всеки живее живота който иска!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 23a8b911af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Не виждам нещо странно. Може би е асексуална или просто не е по тези неща. Животът не е секс, все пак. Всеки си избира и аз не виждам нищо нередно в това да е девствена.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 028fa32418
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Имам такава позната. Отвратена е от поведението на баща си (алкохолик) и се страхува да не попадне на същия тип мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 9f4d912bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Като ти е толкова близка приятелка, питай я. Макар че не е твоя работа и не е длъжна да ти отговаря. Откъде да знаем ние тук, да вземем да гадаем сега ли? За какво пък на теб ти е мъчно? Това е нейният избор, така иска, така ѝ харесва, така живее. Има хора, на които им е добре като са сами и свободни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 0b511c7758
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Търси идеалния а после ще наваксва като и разбият сърцето.

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: bebb2c08bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

11.   Аз бях девствена до 20 години, защото чаках да го направя с човек, когото обичам. Естествено не останах с него, но имам хубави спомени от първия път. Иначе познавах момиче, което на 20 и няколко беше девствено, защото се пазеше за сватбата. Тя го правеше по религиозни причини, защото беше много вярваща католичка (не в България). Според мен най-честата причина за късна девственост при жените е, защото чакат да срещнат някой специален и с времето критериите им все повече се завишават. При мъжете обикновено е обратното, но жените могат и без секс, особено ако не са го правили не нещо, което им липсва. Мъжката физиология (и психология) е различна, затова един девствен мъж може да го направи с проститутка, но жена няма да отиде на жиголо.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e0605796a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Страх е най-силното чувство. Може да се страхува от първия път, от това дали ще е с "правилния" (то няма такъв, а по-скоро да няма голяма бройка), може с времето толкова да е свикнала че да не излиза от комфортната си зона. Причини много, но си е нейн живота!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c5519ffb31
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Бях девствен до 22 годишен. Имах десетки да не кажа стотици възможности да правя секс с най-различни момичета. Имам хубаво тяло и качествен инструмент, тоест не съм изпитвал срам или някаква неувереност. Натискал съм се и съм лягал с много момичета, но без секс. Исках връзка, исках близост, исках доверие, разбиране и подкрепа. И ги получих. Жена ми беше на 19 също девствена, но нея вече яко я тресеше хормона и още от запознанството ни искаше да спи с мен. Всичко ни вървеше с такава лекота че не ни отне много време преди да се отдадем един на друг. Минаха доста години и с всеки ден сме все по-влюбени и отдадени един на друг. Това че някой е правил секс на 14, а друг не е правил 24 не означава че единия е готин, а другия пълен задръстеняк. Всеки има своя избор как да си живее живота и не трябва да бъде съден за това че е спал с няколко човека или не е спал с никой.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1802fbab67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Варианти много има за това положение. Аз само ще дам един пример от широкия свят - Lolo Jones. Спортиска, смея да кажа красива, привлекателна, на практика без забележки по външния вид. На 40 и все пак девствена! Има доста писано за нея явно, включително и нейни изказвания по темата. На кратко - твърде високи изисквания (някои противоречиви), твърде малко толерантност към недостатъци (мъжки), твърде много самозаблуди.
Не казвам че и твоята приятелка е така, но просто е един възможен и реален вариант.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8512cb748d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   до 13

Дано има повече хора като вас. И успех и занапред в живота!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 347bb07c21
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Бях девствена до 20 г. възраст, с такава външност като твоята приятелка, нямах дори гадже за целувки, режех всички и не харесвах никого, защото при мен сексуалното желание не е просто удовлетворяване на нагон, а е свързано с влюбване и по-дълбоко емоционална привързаност. Трябва да се случи нещо много повече, усещането е като удар от ток, парене в корема и подобни. Трябва тръпка, трябва химия. Не мога да имам чисто сексуални връзки и не съм имала, но в дългите ми връзки винаги е имало секс всеки ден и то по няколко пъти. И честно звучи ми много непонятно, когато една жена казва, че не я били предразположили и не се била овлажнила. Ако една жена наистина харесва един мъж и изпитва емоционална привързаност към него, то да е суха, няма как да се случи.
Изобщо не мисля, че е асексуална, просто не е намерила мъж, който да я привлича достатъчно.
При тази ширеща се простотия никак не е чудно.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aa1eca8298
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

17.   Имам позната, която е девствена на 26. Причината- обсебващи родители, от които тя не иска да се откъсне плюс търсене на идеалния мъж. Нищо чудно след още малко време техните да й изберат партньора.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c6720e820e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Психологически проблем. Щом и хормоните не са си казали думата тук, значи говорим по-скоро за психологически отколкото физически проблем. Съвет на лайк: Бегай.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 784906488d
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

21.   Айде бе, номер 4! Аз имам цели три близки приятелки, които са девствени на 22! Искат сериозна връзка, но не намират подходящо момче! Много си информиран за личния живот на хората, това че ти си с курвенска душа, не значи, че всички са като теб.
Ж22

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c3191795ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

22.   21, Знаеш ли кога ще повярвам, че имаш няколко приятелки по на 22, които са девици? Когато ми ги подредиш пред мене със събути гащи и с много добре разкрачени крака, така че да видя с очите си! Още от сега ти казвам, че не са - без да гледам ;D

Хвърляй прах в очите на неопитните и ги заблуждавай, колкото и както щеш!

Авторе, пак ти казвам, не е девственица! Можеш да проведеш интимен разговор насаме с нея. Не мисля, че ще ти се обиди, ако подходиш тактично и уважително. Все пак е на 24, а не някое хлапе. И не се учудвай, ако ти се изсмее гръмогласно, когато й кажеш за предположението ти, че била девствена...хахаа :D

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c5d9fe0865
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

23.   22, напомняш ми на бившия ми, на когото отдадох девствеността си - заклет женомразец - накрая на връзката ни, имаше наглостта да каже и, че "не съм се пазила за него", т.е. съмняваше се, че изобщо съм била девствена, при положение, че съм му споделяла, колко ми е тежало преди това. Като студентка познавах много момичета - и много привлекателни девойки, точно тип модел в Инстаграм си бяха девствени след 20. Не знам на какво се учудваш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: c670882a76
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

24.   Аз също съм девствена, на 23 години съм. Просто така се случиха нещата, не съм го планирала. Не ме е срам, но се разочаровам на колко много мъже не им се занимава и търсят нещо по-лесно!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 5d77f29af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Вероятно е чела темите в този сайт - човек, можете да откажете даже Ромео от Жулиета!

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: aa1847f07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Много харесвате да ни съжалявате и да ни правите на социопати, че видиш ли не сме се гръмнали още преди баловете... Нямаш ли свой живот, че се занимаваш с личния на останалите? Независимо дали е мъж или жена, щом е дете расло в среда без родител/и, това е най-честият резултат (не обръщане на резбата, на пук на стереотипите, които разни ин/фемсели пробутват тука). Предполагам, че щом питаш, не си в такава ситуация и не знаеш, а и няма как да узнаеш, за какво става на въпрос. Да те светна: просто никой не желае да участва в "чук-и-бег" сценарии с бъдещите си деца, защото знае за какво иде реч - особено в такава кучешка държава като нашата. Отделно, може да няма пари за да се чувства предразположен/а за подобни луксове. Не знам как в тоя форум никой не се трогва от факта каква бананова република без бананите сме - или чистач, или ИТ и това е... Няма такава пародия за икономика. На фона на това, навсякъде гледат да ти завират в лицето простотии за простати, цистити, "направи го за БГ" и н.з. какво си. Абе, ние един език говорим, а в други държави ли живеем?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: d8fa1b9829
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

27.   22, пак ще те попитам, на теб ли да се отчитат с кого се таковат и дали изобщо се таковат? Ако искат ще се таковат на поразия от 12-годишни, ако искат ще стоят девствени до 30. Гинекологът на едната ѝ каза преди месец на контролния преглед как не можел да я прегледа, понеже била девствена и да побързала, на 22 не било трудно да се намери партньор. Да бе, сигурно. Като ги гледам момчетата на нашите години и по-големите какви капацитети са - ама хич не е е трудно. :))) тъпото отношение на лекаря пък не се нуждае дори от коментар.
От 21

 
  ...

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 1802fbab67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Какво сме тръгнали да ги обсъждаме. Ако жената иска да е девствена - това е личен избор. Едва ли няма възможности.
Виж при мъжете е друго - все повече млади мъже са девствени не по собствено желание...

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 3899e23a11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Не знам кой колко е тъп, ама интересните неща в различни сфери съм ги обсъждал с момчета, мъже и жени родени преди 80-та. И това може да го потвърди всеки, почти няма мъж на 25 дето да намери разсъдливост при жена на същата възраст. Всичко е просто и ясно, всичко е глобализъм. Не е нужно да си особено интелигентен за да се досетиш, но трябва да си крайно тъп да го отричаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 8b5952618d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Имах 9 м връзка с момче когато бях на 15. Той ме остави защото не му пуснах. Приятелките ми ми казваха, че испуснах супер сладур., била съм монахиня и бля бля. Когато станах на 16 пак имах що годе дълга връзка и този пък си казах, че няма да съм задръстена и му се от дадох. На 18 ми беше втория сексуален партньор и той само ми казваше че съм от миналия век. Трябвало да съм по разкрепостена. Е подписа си бройката и ме заеба. После на почти 19 ме сваляше малко по голям от мен много страстно ме целуваше и се прецаках. На 20 срещнах сегашния си съпруг и съм му вярна и до сега. Когато бяхме сгодени един непознат на улицата ме сваляше и, когато му казах че съм сгодана той ме обвини в расизъм. Чувствах се гадно ама доста мъже така се опитваха да ме вкарат в леглото като плачат, и ме карат да се чувствам длъжна.

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: e2b420843e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Аз съм на 25 години и съм девствена по стандартите на обществото. Самозадоволявам се всекидневно, нямам химен, но това е не е вследствие на контакт с мъж. Причината... ами причината е, че обичам един мъж (вече) откакто се помня. И да не ми вярвате, това е истината. За жалост сме роднини и нищо не може да се случи в посока връзка и секс.
Не искам друг човек освен него да се докосва до мен. Не искам да обичам никой друг. Разбирате ли?
Моят "проблем" е този. Не е липса на желание или физически, и психически отклонения (не че ги изключвам, де). Докато не срещна човек, който да го замести и заличи, ще е така. Понякога ми 2 тъжно и странно, че макар и да се срещам с много хора, нищо не се случва.... но не всичко е под моя контрол

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8512cb748d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   до авторката

Може просто да не иска да е курва като повечето от жените в днесно време. Които пък, незнайно защо не се смятат за такива а все ърсят вината в мъжете.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 4e2a438fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Виж няма никъде проблем в това и аз до преди година бях, а съм на 22. Винаги получавала много мъжко внимание, но не е там въпроса. Правих секс за пръв път с мъж който не искаше отчаяно да му "пусна"и между нас имаше искра. Когато повечето мъже днешно време правят всичко за женско внимание ти става без интересно и не искаш да имаш нищо общо с тях, а камили да си легнеш по скоро те е гнус. Не съди нея в текиса дни жевеем...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b8642faabc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Здравейте от гр. Варна съм на 27г, казвам се Емил и съм девствен, спортуван що-годе редовно силови спортове 168 ръст и тегло 67кг. Уча специлност Корабоводене в Технически университет във Варна (ставаш капитан на кораб, заплащането е между 300 и 1000 евро на ден в зависимост от компанията, в която работиш може да е японска, гръцка и т. н. и в зависимост от типа на кораба на който си може да е контейнеровоз, танкер, автомобиловоз или за насипни товари - балкер и т. н. ).
Харесвам единствено жени, имал съм възможности, но съм отказвал на дамите поради една причина - те търсят само секс, а аз търся нещо много повече от секс - любов.
Това цял живот ми е липсвало и считам, че имам нужда именно от любов.
Желанието ми е да се запозная с девствено момиче ( вече ви споделих, че съм девствен ) и като се опознаем, ако се харесаме с нея бихме могли да се вземем.
Изключително ми е трудно да срещна дама, която да харесам.
Харесвам естествената красота жени, които са без грим или почти без грим и поради този факт още по-трудно ми е да харесам някое момиче, а и тези, които ходят без грим или почти без се срещат много рядко във Варна.

МОЛЯ, ако имате приятелки, които наистина са девствени и все още търсят своята половинка споменете им за мен.

Някой ден може би ще срещна точно тази дама, която търся и ще
остареем заедно.
Това е желанието ми да бъда с една жена, която да бъде моя съпруга.
Човек никога не знае къде точно ще срещне своята половинка.
Ако решите да ми помогнете и да споделите за мен пред тях, ще съм Ви благодарен.

Оставям Ви и моят и-мейл адрес georgiev. emil94@abv. bg

Моля администраторът да одобри коментара ми, както и да не трие и-мейл адреса ми, тъй като по този начин начин ще ме лиши от макар и малкия шанс, който имам в момента да се срещна с дамата, с която ще бъда до края на дните си, разбира се това е само ако някой от потребителите реши да сподели за мен.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e7629ff96f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Здравейте. Аз съм момиче на 23 години. Никога не съм се целувала и не съм правила секс. И не е заради външният ми вид, привлекателна съм. Досега съм срещала момчета, които гледат само бройката, не съм срещнала още правилният човек. Въпреки това много се срамувам и искам да реша проблема си. Някой може ли да ми даде съвет?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker