Суинг клубове в Румъния - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Суинг клубове в Румъния
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 4378 пъти
Въпроса ми е някой посещавал ли е подобни клубове в северната ни съседка и ако има такива нека споделят информация относно клубовете(в интернет откривам че има два или три става дума за Букурещ)целта на посещението е нито търсене или предлагане на секс с други хора(но на пияна глава знае ли човек на какво е способен),просто малко разнообразие или там както искате го наричайте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 8 месеца
hash: 90dce5b1b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Трудна работа е това в друга държава. Айде Европа пак бива , че повечето говорят английски. Ама на такива места си ходят местни и си говорят на местния език , обикновено. Може да се окаже бариера.


Аз в Лондон си ходя в един клуб през седмица , но тука така или иначе всички си говорят английски. Чудно ми е какво стана с клуба в Люлин обаче? И има ли изобщо клуб в България?

 
  ...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: a04d56f9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   От автора:България и Румъния са си в Европа, е не са централната част. На мен ми е по-близко Букурещ от колкото в София... относно английския аз хващам някое друго изречение, но пък жената говори ПЕРФЕКТ. Прави ми впечатление че навсякъде по заведенията особено където има туристи персонала говори английски даже почти навсякъде си имат менюта на английски, така че едва ли персонала няма да говори английски или двойките които посещават този клуб според мен също ще знаят. Това че се намираме в източна Европа не означава че хората не знаят друг език. То може да се посещава и от българи така че бариерата с езика е прескочена.
За клуб в България аз не знам, а и не бих отишъл честно казано.
Този клуб в Лондон едва ли посещава само от англичани.... то ти не си англичанин...

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2b71b895c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ходил съм с първата ми жена през 2015 г. в "Атракшън". Таксата беше много висока - над 100 лв. Хората бяха сравнително малко, жените бяха доста наднормени и имаше една стрийптизьорка, която се кълчеше. В някакъв момент голяма част от тези двойки си тръгнаха. На сайта беше обявено, че в цената е включен кетъринг и пиене, което се състоеше приблизително в чипс и малко алкохол. В някакъв момент дойдоха доста мъже. Моята духа на един, поизчукахме се двамата и така. Съветът ми е да отделите малко повече пари за път, но да отидете в Атина (в Пирея), където клуб "2 2" е сравнително евтин (20 евро на двойка) и партитата са прекрасни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a04d56f9ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   до 4, от автора:вашата цел на посещението каква беше да се срещате с друга двойка или жена или мъж, казваш че жена ти е духала само и ти си я чукал там...
Нямаме много време за пътуване, Букурещ е най близко а основното посещение в Букурещ не заради суинг клуба(ще посетим термата) това е ако остане време между другото виждам че има и още един два клуба но няма много коментари също така видях че се организират някакви партита в другите клубове.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7525a4283d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До автора от Но. 1.
Мисълта ми е че аз тук в Лондон си говоря английски и всичко е наред, но ако отида в Атина да кажем(както казва но. 4) или в Букурещ може да се натъкна на хора, които и английски не говорят. Рядко има такива, прав си повечето говорят, но все пак.

А иначе да, в този клуб в Лондон има всякакви други, но не и англичани. Хаха. Вчера за първи път видях две двойки, напиха се като типичните английски прасета и се държаха ужасно...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker