Трихотиломанията ми и тя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трихотиломанията ми и тя
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1671 пъти
Здравейте..

Имам мн кофти проблем..

Страдам от трихотиломания.. Лекувах се уж успешно.. Късал съм си косми от къде ли не... От главата. . От половите органи.. От около ануса...
Всичко това ми доставяше огромно удоволствие преди да разбера че всъщност това е болестно състояние и трябва да се лекувам..
Моите обаче по голями проблеми започнаха след като разбрах, че ми доставя удоволствие да късам и то от корена косми на сексуалните ми партньорки..

При свирка докато тя ме оправяше успях да й дръпна няколко косъма.. Разбира се нея я заболя и попита какво по дяволите правя.. Казах й че без да искам.... Веднъж по време на задна скъсах косъм от около ануса й.. Но тя не усети.. И така пак и пак и започнах да го правя постоянно... С течение на времето започнах да късам много от самата нея.. Даже докато спи дърпах косми от главата й от корена... С течение на времето й се появи оголяло място без косми на главата и бях разконспириран.. Въпреки че й признах всички о как о съм правил вместо да срещна разбиране
тя ми спретна страхотен скандал и ме заряза.. Каза че й се повръща от постъпката ми и че съм за психиатър.. Нещо което и аз самия го знам.. Сега тя бе иска и да чуе за мен.. А аз вчера бях интимен с новата си приятелка... Направих същото... Дръпнах й косъм от задника докато я оправях на задна.. Тя веднага разбра какво съм направил и каза че съм извратен и на тръгване изджаска вратата..
Сега нзм какво да правя?!
Не мога да избия космите от главата си... Особено да дърпак женски полъудявам... Ако е с куче.. Просто няма да е същото!!!
Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 21443ce897
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Само не пипай кучета!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6026aa3387
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Какво разбиране искаш да проявява момичето? Ти защо не проявиш разбиране, че косата й трябва, ами си я окепазил? Не знаеш ли, че косата на една жена е нейното съкровище? Добре, че са се отървали, няма смисъл да се съсипват с такъв човек. Много искам да призова хората с различни психични и поведенчески отклонения да търсят себеподобни, не да съсипват живота на нищо неподозиращи нормални, читави хора! Да ходят на терапия, да вземат медикаменти и да бъдат адекватна част от обществото, щом искат да са част от него. Напоследък всеки си развява отклоненията и като че ли даже се гордее с тях, а това категорично не е уместно държание.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6d9a37ac21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Авторе, ОБЪРНИ внимание на номер 2! И вземи мерки. Това което си направил е отвратително. Ако направиш такова нещо на мен, и аз бих те оставила.... УЖАС. Косата ми е едно от най-важните неща. И е наистина така, косите са съкровище за жените, както оная ви работа е най-важна за мъжете...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker