Тройки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тройки
преди: 2 години, 8 месеца, прочетена 10244 пъти
Женени сме от 15г много се обичаме и държим един на друг но започва да се отваря пропаст между нас, поради липса на секс!

Опитали сме почти всичко в секса, през цялото това време..
При нас нещата не се получават когато го правим нормално и това ни е доста голям проблем. И така лека полека стигнахме до идеята за тройка с мъж и или жена..
Много възбужда ме от тази идея, по време на на секс, но след като свършим се разбира, че е само една фантазия.

Проблема на цялата тази работа е че когато разнообразяваме със някоя идея в която има тръпка -секса става не вероятен но след няколко месеца пак се стига до едно истиване и учождаване.
И така със времето всичко се изчерпа...
При това положение някой бракове се разпадат!
Всеки си хваща пътя и така!
Всеки, който е стигнал до нашето положение и по някакъв начин е намерил решение, моля да го сподели..
В крайна сметка и тройка, ще направим но и тя като всичко останало ще омръзне...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 23352ea61c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Само ако е с две жени тройката... М32.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d99533be62
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Аз намеквам на моя мъж. Семейни сме от25г. И ми се иска с двама мъже. Едновременно. Ж45

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 14eb0159af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пробвайте първи с вибратор тройка и тогава пробвайте друго има играчки забавления колкото искаш защо точно тройка

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 155da47a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ами когато тройката омръзна. почвате- четворка, петица, шестица, майка баща, баба, дядо, , кучето котката, всичко, де се движи и мърда. Така ще си поддържате сексуалния живот интересен, вовеки.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 07306ef474
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Просто,като започнете нещо,не го правете до степен да ви омръзне. Сменяйте различни неща,различни места и после пак от начало. Колкото до тройката бих казала,че е страхотна идеята.С мъжът ми имахме,такива фантазии и го правим. Наемаме хубави момичета(защото,аз не искам с мъж),в различни градове и хотели.Винаги съм с различен сценарий,споделям с момичето и го правим.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: aa0b5d06f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Номер 2, къде беше ти като се жених аз? :))?
Много ми се иска с жена ми да разнообразим с един сандвич, но тя не иска да чуе въобще.
М47

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e9326be595
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   До къде може да се стигне... никой не може да каже. Но трябва да се крачи напред, да се пробва. Май всъщност не сте сигурни до колко сте готови!? Ние сме също накъде там. Като алтернатива за начало си мисля за воайор. Срещат се мераклии в мрежата. Като вариация - да ви снима (за ваше ползване) В "движение" (ако е готин, в пряк и преносен смисъл), ако се наредят нещата "подходящо", би могло да бъде включен. Пък после - "я камилата... "

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d99533be62
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз съм номер две. Запитване до номер едно. Едната ще я оправяш. А другата да масторбира до вас ли? Опишо по точно защо с две жени. Да не би едната да скучае.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 15639711c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   В една връзка сексът ли е най-важното, че даже браковете се разпадат заради това? Сякаш говориш за партмьора си като сексуален обект и не го обичаш. Мислех, че любовта е най-важна, но коя съм аз да казвам като дори съм неомъжена.
Ж21

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9614b4d100
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В същност това е просто една фантазия! Определено не ни стиска за такива неща! И в сайт се регистрирахме и на среща ходихме, но само кафе пихме. Определено не е за нас, но пък секс пред камера ни допадна. И сега сме на таз вълна... Едно нещо може много да ти харесва, кога си го говориш или представяш, но реалността е съвсем различна.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a294f45d10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Номер 9 любовта е до време в този динамичен свят. след време остава силна привързаност, ще го разбереш някой ден! Секса поддържа връзката но и той като любовта изстива. Тия неща са взаимно свързани. Има си обеснение за това! с химични елементи стимулирани от мозъка. В даден момент тялото не може да произведе по голямо количество за да компенсира старата доза така да се изразя. И като добавиш и куп други житейски неща и пъзела се нарежда. Ако в този момент не държите един на друг, следва развод, скандали, омраза, изневери и кво ли не! Ние опитахме и тази идея но разбрахме че не е за нас или просто не е дошъл момента. Намерихме тръпка в секс пред камера и много ни допада. След 10-20г брак нещата пак се коригираха от един път на три седмици до през ден...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1e2faade87
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   На първо място след толкова дълга връзка трябва да си имате абсолютно доверие и да не изпитвате никакъв срам един от друг. В началото на нашата връзка правихме маратонски секс и рядко я докарвах до оргазъм. После лека полека като се опознахме и напаснахме получаваше оргазъм всеки път, но аз исках повече. Искам да няма по-задоволена жена от моята и непрекъснато се усъвършенстваме. Купихме си играчки, понякога минаваме на лек БДСМ. Тя изключително много се възбужда да си играе с моето дупе, аз също. Говорим си мръсотии или си фантазираме за тройки. Често стига до 10 последователни оргазма за един мой. Просто никога не е еднакво винаги променяме леко нещата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d03b18909f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Суингът е абсолютно противопоказен при криза в сексуалните отношения на двойката. Не само няма да помогне, но и окончателно ще ви отблъсне един от друг. Не си играйте с огъня, защото може да ви изпепели връзкаата!
При тройка, четворка и прочее конфигурации изведнъж избиват всички проблеми на дадена двойка. Ако някой досега лекичко е ревнувал другия, сега вече ще се разрази цунами от гняв, например. Ако другият е обсебващ партньор, ако е доминантен или пък обратното - твърде прилепчив, то може и до бой да се стигне. Всичко това, освен болезнено за вас самите, е некоректно и спрямо останалите участници - те не са ви виновни и имат своите очаквания за приятно прекарване. Виждала съм какви ли не сцени между новаци, защото две-три години с мъжа ми практикувахме суинг, преди и на двамата да ни писне. И шамари е имало, и рев, и заплахи с развод, и побеснели съпрузи, и откачили съпруги - всичко това заради неразбориите между тях самите.
При нас обаче беше различно и затова излязохме от играта без никакви поражения. Ние започнахме да приемаме трети партньор между нас, когато бяхме буквално луди един по друг. Съпругът ми тогава казваше, че страстта между нас двамата е толкова голяма, че просто трябва да я споделим с някой. И я споделяхме. С мъже, с жени, с мъже и жени. В един момент обаче се усетихме, че всъщност най-голямо удоволствие получаваме един от друг и си зададохме въпроса: защо всъщност търсим тези връзки? Аматьорската ни психоанализа доведе до откритието, че чуждите партньори ни трябват най-вече, за да "се похвалим" - колко сме влюбени, колко сме страхотни, колко сме разкрепостени. Това ни се стори твърде инфантилно и се почувствахме глупаво. Малко по малко започнахме все по-неохотно да откликваме на такива покани, докато накрая суингът напълно отпадна от живота ни. Спомняме си за онези приключения като цяло с усмивка. Имало е интересни моменти, забавни ситуации, нестандартни хора, но си спомняме повече за срещите ни като цяло, отколкото за самия секс. Продължаваме да се чувстваме най-добре един с друг в леглото. Опитът ни дори се оказа полезен, защото започнахме повече да се забавляваме, докато правим любов. Но пак повтарям: ние нямахме и продължаваме да нямаме абсолютно никакви проблеми във връзката си, макар да сме женени от 11 години.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: fcf2b969f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Н11
Много добре си обяснил отношенията м/у вас даже бих казала че това е положението при повечето двойки.
Но ми стана интересно това което разказа за секс пред камера заитрегува ме наистина... как го правите.. и пред кого и как се свързвате с тях... и възбуждащо ли е?
Може ли подробно да ни ракажете за това.
Благодаря

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 98d1cdd777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 17 това действие не нещо особено
Опитахме все едно си пуснал...
Има платени сайтове, който нямат видимост от България. И не всеки може да влезе там защото изискват депозит. Правите си една регистрация и се виждате в лична чат стая за по сигурно с хора като вас. Хубавото там е, че не може да се правят снимки или клипове от трети лица.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 98d1cdd777
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз съм автора :
Общо взето не се занимавайте с тез глупости. Едно е да ги говориш, друго е да ги правиш! Лично на нас не ни стиска! Номер 15 е дал най точно мнение. Омръзна ли не омръзна ли, до такива неща няма да стигнем! Няма как, да сте семейство след като се разменяте в разни такива неща. Прочетох коментара на номер 14, определено, ще се спрем на секс играчки.. Другите неща, ще бъдат само на фантазия, тя поне е безобидна.. И така... Който иска да опита по добре, да си вземе страничен човек и с него, да прави тез неща от колкото да въвлича половинката си и после цял живот, да живее с тази мисъл... Стигнах, до извода, че има неща който не трябва да правиш с най близкия човек или ако ги правиш той никога, да не разбира.. Мене това не ме влече. И надали, ще стигна до там. След всички експерименти, който направихме, до някъде се разбра, че все още сме много силно привързани и место за трети и или четвърти човек няма! Пожелавам Ви весели празници. И така!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 98d1cdd777
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Аз съм автора :
Общо взето не се занимавайте с тез глупости. Едно е да ги говориш, друго е да ги правиш! Лично на нас не ни стиска! Номер 15 е дал най точно мнение. Омръзна ли не омръзна ли, до такива неща няма да стигнем! Няма как, да сте семейство след като се разменяте в разни такива неща. Прочетох коментара на номер 14, определено, ще се спрем на секс играчки.. Другите неща, ще бъдат само на фантазия, тя поне е безобидна.. И така... Който иска да опита по добре, да си вземе страничен човек и с него, да прави тез неща от колкото да въвлича половинката си и после цял живот, да живее с тази мисъл... Стигнах, до извода, че има неща който не трябва да правиш с най близкия човек или ако ги правиш той никога, да не разбира.. Мене това не ме влече. И надали, ще стигна до там. След всички експерименти, който направихме, до някъде се разбра, че все още сме много силно привързани и место за трети и или четвърти човек няма! Пожелавам Ви весели празници. И така! Каквото и да правим, трети лица няма, да има! Това с камерата както писах по горе също е безинтересно. Все едно си си пуснал порно, само къде се набутахме. Спираме се на седем нюанса сиво с някой изключения хехе. Има една поговорка, че като опре ножа в кокала всичко лъсва, тя е за такива като нас... Поне разбрахме, че е едно да говориш, друго да правиш..

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: beb4fb7fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Веднъж месечно правим спа уикенд без децата. И ние сме от почти 15 години заедно. Целта на тези пътувания е секс тройка. Не омръзва и тръпката не се губи, защото всеки път сменяме партньора/ката и редуваме мъже с жени. В някои градове се е случвало и да повтаряме, но задължително редуваме мъж с жена. Партньорите си намираме предварително по обяви или "ловуваме" на място - масажист, рецепционистка, барман, камериерка, спасител, сервитьорка.... 100 - 200 лв правят хората сговорчиви и готови на авантюри. За Коледа ще сме в Хисаря без предварителна подготовка. Ред е на мъж за тройка. Нямам търпение да усетя два члена в себе си. Първият път е най-трудно - ревност, съмнения, несигурност. Успяхме да ги преодолеем с взаимни любов и доверие

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c6a063c109
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Пробваите с куче ако не я задоволява ще наемеш негри за gang bang друга алтернатива нямаш друже!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6574194f29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До 22, а мъжът ти не ревнува ли?

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f774b960c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Здравейте, със съпруга ми сме правили тройка и в двата формата, както и суинг с пълна размяна. Разбира се, , ако е тройка аз предпочитам 3-тия да е надарен и симпатичен. Имала съм няколко страхотни попадения, с някой се виждаме и до днес. Съпруга по ми също е с голямо достойнство и не му е комплекс, което прави секса с двамата страхотен. Понякога после направо не ме държат краката, . а дупето ме е боляло по няколко дни, докато седя в офиса, но болката е сладка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 8b60d03a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Боже господи! Хора без проблеми.... Аз съм разведена от години, никога не ми е хрумвало такива извращения да правя.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fcf2b969f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторе... ти си един страхливец, за нищо не ставаш и като гледам пропоста между вас ще стане още и още по вече.
А ти продължи да дрънкаш глупости до като огъня дето превърна в пламъче гасне скоро за винаги.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 44b94b6e27
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   22 леле как ви завиждам!С жена ми сме заедно от 22г.Вече секс правим много рядко по вина на госпожата.Мечтая си за тройка ама нама вариант да стане защото жената не е по такива неща.То и по други нее.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8b2b104e48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Ние сме заедно от 11 госини с едно дете и вече доста се изчерпахме в секса, ако изобщо го има. Май нещо не се сещаме да правим вече. Обикновено лятото сме по-активни - море, слънце, разсъблечени хора. Аз съм по-разкрепостена от него, той е малко заспал в тези неща, а и не беше опитен от самото начало. Беше имал само 1 приятелка преди мен, а аз доста повече. Понякога по време на секс му говоря как искам още един мъж да ме чука заедно с него, правила съм тройка в по-млади години. Той обаче не иска изобщо, ревнува. Като фантазия се възбужда и ме оставя да му говоря как някой ще е с нас и ще му духам, после ще му дам да ме чука лудо в дупето. Но след като си свършим работата и фантазията остава само приказки. И за втора жена съм му предложила, но той казва че не иска друга. Единственото, което направихме е да купим едно голямо гумено дилдо и ме чука с него отзад, много се възбужда. Пращала съм му обяви, снимки на други жени и двойки, не проявява интерес.

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 351178b481
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Направи едно видео. Дай някой да те пипа, може и приятелка да е, и му го прати

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 6c80a32018
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Номер 29. забележи, че когато единия е супер разкрепостен, другия е супер муден. Колко повече единия от двамата партньори обича секса, толкоз повече другия не го влече.
Ако си представим, че и двамата са супер развратни то това няма да издържи дълго като семейство.
Другия вариант, ако двамата са мудни и до деца няма да стигнат. Всичко в природата има баланс.
Единствения вариянт е да намериш човек като тебе. извън семейството и да правиш каквото пожелаеш. А когато ти омръзне, просто го зарязваш. И толкоз

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 728d34344f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   До 29 - ти си жена мечта! Отскоро и моята започна да се отпуска на темата тройки и призна, че иска да усети двама в себе си, а мен това много ме възбужда. Хубаво е да се експериментира, дори и да е само с фантазия. А може да се включат и някои секс играчки. Трябва да се забавляваме, един път се живее. Колкото и клиширано да звучи, по-добре да правим любов, отколкото да се караме.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker