Нов партньор - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нов партньор
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 4279 пъти
Здравейте, когато правите секс за първи път с нов партньор, позволявате ли му да прави всичко или налагате известни ограничения?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 92a07706d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

1.   Какви ограничения ма;няма НЕ МОГА,няма НЕДЕЙ,само напред и нагоре !

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5d786ccfc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   Зависи на колко години си. Ако си под 30 може да налагаш ограничения, ако си над е добре да се раздадеш без ограничения че котките чакат.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3e233d100a
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

3.   Аз съм мъж на 30г,незнам с колко момичета и жени съм спал защото не са малко.Досега нито една неме е ограничавала от нещо,като заначало тя ми прави френска,и после аз на нея с доста целувки по тялото и после преценявам как го желае и така го играя до край,като дали силно и грубо или слабо и нежно с повече докосвания и целивки и в повечето случай тя ме довършва с френска.Така че смятам че е до човек дали го заслужава,нямам против никой но имам приятел който е чукал доста жени и той,но незнае как да се държи и после само мрънка че тя неискала това,тя неможела онова и за втори път не го и търсят,така че си направи сметка на место,и не прави просто нищо против волята си.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1b0b900323
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

4.   Случвало ми се е да не позволявам на една мацка да ми прави свирки твърде продължително време. Често казваше, че тя не спира, докато мъжът не ѝ каже да спре. Някой преди мен добре я беше обучил.
Веднъж си пуснахме "Пришълеца" и на нея бързо ѝ стана скучен филмът, затова ме попита дали може да ми прави френска, докато аз гледам. Казах ѝ, че нямам нищо против, след като я е страх от сцените във филма. След края на филма тя свърши, каквото имаше да свършва и поиска този път да го гледа, защото докато била с гръб към екрана слушала и не било чак толкова страшно. Пуснах пак филма, обаче нея отново я достраша да гледа и повторихме упражнението. Заобичах го този филм. Друг път обикновено ми духаше само по половин час, но заради филма хитрушата нарочно го правеше бавно, за да не мога да свърша твърде скоро и удължаваше действието с устните си до самия край на филма.
Само веднъж се разбрахме да ми прави френска цяла нощ, защото беше казала, че не е никакъв проблем за нея, а пък аз не повярвах, защото това си е голямо натоварване за езика, устните, челюстта и вратните мускули. Накрая обаче я заболяха коленете и след шестия час ми домъчня за нея как продължава упорито да действа напук на болката, така че си легнахме да спим. Това самотните майки са голямо нещо.

А една друга мацка неколкократно искаше да я оправям отзад и после да лапа и да гълта, но нито веднъж не ѝ го позволих, защото все пак имам уважение към жената и това ми се струва прекалено, макар и тя самата да си го е пожелала. Като кавалери трябва да уважаваме жените, но понякога техните желания са такива, че по-добре да не им угаждаме за всичко, дори и с риск да ни се обидят. Затова решихме първо да ми прави цяла френска и да си изпие порцийката топло млекце, а после да я почета и отзад и също да свърша вътре. Така тя беше двойно по-доволна, а аз дори още повече. Такива жестове на внимание сплотяват двойката.

Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 00524c3568
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

6.   Ох боже...мечтите на самотният кифльомечтател хаххахах

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c75ed5c323
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

7.   Адмирации номер 6!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0078dd1956
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

8.   Приземеният от кифли е доста гнусно парче обаче. Чичак, кога ти остава време да заработваш евро хилядарките, с които обичаш да парадираш, като си на всяка манджа мерудия тук, казано по български? Жизофренията е болест, даже доста сериозна.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: eae2fa343b
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

9.   Може френска, защо не. И после класика. Ако ми хареса пича, може на третия път да го пробвам как се справя на другото място, ако ме разбираш.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 890b817f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

11.   Кифли, сексът е, за да се преживява с партньора, а не да се разказва по форумите. Разбирам да си все още на 20 и да споделяш впечатления по момчешки с приятели, но ти си на 20х2.
Ако инвестираше времето в мисли как да изкараш повече пари, вместо да описваш надълго и нашироко стари сексуални преживявания и фантазии, досега да си станал милиардер.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a6e605d54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мда, позволяват.
И после бъдещият ти мъж ще е супер доволен, че всеки, който те е черпил уиски в бара ти е правил пълна програма. И задника ти е като параден вход за всеки с по-лъскава кола и дрешки.
И на 35 ще питаш по форумите - защо всички искат само да ме чукат, аз не съм такава.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 45bb511887
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

13.   Да. Лижа, смуча, мачкам, стискам, пляскам и т.н.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b86be30eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

14.   Модератори, ако не махнете въпросния гнусен индивид “Кифлопиземител”, спираме да ви следим сайта.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 58e5a04721
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   До N 11
А ти каква работа имаш тук, ти си кифлата а не те .
Предполагам че си станала мулти милионер и ти, за това влизаш в Сподели за да ни раздаваш акъл след като си станала 4x20 години нали така бабичко.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1b0b900323
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

16.   До номер 11. Бухти, каквото има за преживяване, съм го преживявал и го преживявам. Тук си пишем съвсем миролюбиво и споделяме мисли и мнения потайно, без лични данни. Който иска - вярва, който не иска - не вярва. Още повече, че аз не съм писал нещо лошо за жените в моето мнение 4, а напротив - похвалил съм ги, защото са били наясно, че е крайно глупаво мъжът да бъде държан на сухо с цел постигане на натиск над него, каквато е обичайната тактика на много жени. Изцяло съм "За" това хората да бъдат себе си и да се раздават един за друг, защото по-хубаво от разбирателството в едни отношения няма!

Ти от много мислене милиардер(ка) ли стана вече? Много смело изказване, но поздравления, ако е така! Явно ги разбираш нещата.
Аз не искам да съм дори и само милионер, но за съжаление моето хоби, което ми носи и някакви мижави доходи в момента, е такова, че при един успех след време всяко създавано и произвеждано от мен изделие ще ми носи по няколкостотин хиляди евро печалба. Аз съм скромен човек, не съм печалбар и кариерист, но и не се дърпам, ако някой реши да оцени вложените от мен старание и труд. Пожелавам на повече хора да пробият в живота и да постигат набелязаните от тях цели! Лошото е обаче, че покрай екзотиката на произвежданите изделия, парите, славата и връзките с определени по-заможни хора ще започнат да ми се лепят някакви твърде млади жени, както да правели и преди в няколко периода от живота ми, но това няма да ме откаже от моето хоби. Така вече се случи при 3 от мъжете, за които разработвах изделия в последното десетилетие - все се сгодиха или ожениха за около 25-годишни свежи и хубави жени, като един от тях е почти двойно по-голям от жена си и показват, че за любовта им граници няма.
Недей обаче да надценяваш милиардите, защото те носят и редица неудобства, включително и високата вероятност да си имаш вземане-даване с хора с незнайно по какъв начин придобити богатства, а там шега не бива! За славата пък и преди съм писал, че е кофти нещо и е по-добре човек да е неразпознаваем сред тълпата. Затова и ще опитвам тогава да живея възможно по-умерено.


Номер 14, като пусках моето мнение номер 4, нарочно не бях сложил подпис, за да не травмирам язвителните и психически неустойчиви читатели/ки, които имат навика да се припознават и да пускат пара през ушите, но някой е решил да добави подписа вместо мен и аз нямам пръст в това. Така са преценили хората, така са сторили. Нямам нищо против, защото така или иначе това е моят подпис и твърдо заставам зад думите си, но ето, че ти например си на друго мнение. Макар да не съм длъжен, все пак предварително се извинявам за така създаденото ти неудобство, което е изкарало на показ истинския ти нрав! Това е добре за и теб, и за всички останали, защото да бъдеш себе си е най-добрият начин да общуваш с околните, понеже им помагаш да са наясно що за човек имат насреща си. Обаче си мисля, че ти не си против подписа, а против това да разкривам най-коварните женски тактики и да пиша явни факти относно жените, които обаче са крайно неудобни за тях и всячески искат те да си остават забулени в тайна.
Ако ще те успокои, може да повярваш на номер 6 и да възприемаш написаното от мен в мнение номер 4 като мечти. Така ще ти е по-леко на душата и няма да се тормозиш излишно. Мен напълно ме устройва да считате написаните от мен неща за измислица. Всеки е свободен да мисли това, в което предпочита да вярва. И вълкът сит, и агнето цяло.
Между другото, винаги слагам тире преди подписа си и на всяко мое мнение пазя копие в текстов документ, така че лесно мога да проверя и да ти кажа дали за някое от тях подписът е поставен от мен, или не.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2976993e3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Н 14, що? Виж, че е страхотен пример за младите мъже как над 40 г да продължават сами, озлобени и животът им (поле за изява) да е анонимен сайт в който поне да си измислят някакъв "по-така" образ.
Пригласят му 2-3 подобни на него, а звездичките сам си ги слага ;) смятай каква нужда от внимание...някакво, дори от него самият да е, той после успява явно да си внуши, че други са го подкрепили.
Иначе какво да прави горкият?! Ако можеше да го турим в музей за показ...

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0078dd1956
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Номер 14, Приземеният е модератор сигурно. Кой нормален човек ще кисне тук по цял ден да пише романи и кой нормален модератор ще одобрява всичките му глупости?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 09b93fcd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Пази се!В никакъв случай не му показвай всички хватки,които владееш,че току виж се изплашил и избягал.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 09b93fcd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Модератори, а пък ние, ако махнете "Кифлоприземител", спираме да ви следим сайта!
Човек да не сподели някоя лична история. В края на краищата нали затова сме тук.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bef9efc6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

21.   От кифладжията ми се повръща вече!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f82da97a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Чакайте бе, какво ви е направил човека? Струва ми се, че ако не беше излизал с ник, нямаше да му се сърдите, нямаше да го приемате насериозно. А сега някак няма избор за това... Много точно нещо е казал за постиженията, за славата, за успеха. А лично аз пиша в сайта, защото понякога човек трябва да си пусне парата някъде, не може само работа. А по-добре да е със живи хора, от колкото да гледа филми, струва ми се?

Що се касае до въпроса на автора - със всеки човек е различно. Ако водещото е любовта, няма да се мисли за това “какво” ти позволява или не. Ако водещ е сексът, “какво” правите” се превръща в главна тема. Но, уви, пуста.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7c6df68a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До 23
Върни се по-напред в темата и прочети съвсем внимателно мнение Номер 4 на Кифло.
След това негово мнение едва не повърнах бисквитките с кафето.. Добре, че се подписва, повече негови мнения няма да чета.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1b0b900323
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Номер 24, какво против имаш филма "Alien"? Вярно, че има страшни сцени в него, но чак пък да повърнеш от това... Извинявай, че го споменах в мнение номер 4! А и както си прочела вече там, има жени, които предпочитат да правят други неща, вместо да повръщат.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker