Моля за съвети само от момчета! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля за съвети само от момчета!
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 4481 пъти
Здравейте, пише момиче на 19 години. Приятелят ми е на 25 и …. Как да го кажа?! Ами от 1 до 10 той е 10, а аз ….бих казала 5. Той ме харесва и обича такава каквато съм, но се притеснявам, че в даден момент ще залитне по някоя кака, защото може да има 9 от 10 момичета, които си набележи стига само да покаже какво може, не му трябват повече от 10 секунди някоя да му се разтопи в краката. Правим секс редовно и нямаме задръжки в леглото. Позволявам му всичко, без да влиза в “задния двор”… бих искала да ми попитам, момчета. Ако се влюбите в някое момиче и знаете, че е много под нивото ви така да го кажем и знаете, че може да имате почти всяко едно момиче има ли момент в който бихте отишли при каката с големите боски, голямото дупе и пускащо във всяка една възможна дупка? Съжалявам за рязкия език, просто знам, че ако попитам него ще чуя “ бебе аз си обичам само теб и си ми достатъчна, друга не ми трябва” ама на мен ми е пределно ясно, че в началото на връзката, защото нашето е начало, не е от миналата седмица де, но още нямаме половин година… таа ясно ми е че всяко момче ще го каже и искам да чуя честни отговори и някой друг съвет. В лицето съм …8/10, но в тялото съм като дъска с два пирона и не мога да си обясня как това маже да възбужда някой… казвам си го честно.. ако бях момче, никога нямаше да избера моята женска версия, освен лицето друго си нямам тей да се каже. Търпя на критика, сега е момента да кажете какво искате от едно момиче в леглото, да споделите някоя тайничка, споделете неща които ви възбуждат много, въпреки че с това проблем не съм имала до сега, но знае ли се?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 3674e2cfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Здрасти и аз съм на 25 и 2 от последните ми 3 връзки бяха с 6 години по-малки(твои наборки демек, 2002). Първо, трябва да имаш самочувствие. И моите мацки се притесняваха. А не трябва. Какво значи "аз съм 5/10, той е 10/10" ? Лазар Ангелов ли е, Роналдо ли е, кой е че чак пък 10/10 ? Според мен просто си влюбена-загубена и го виждаш малко идеализирано - споко, нормално е.

Ти също - защо си даваш 5/10 ? 5/10 са 50 годишните жени. Нормалните, готини 19 годишни момичета са поне 7/10! Казваш, че имаш хубаво лице - супер. В тялото казваш "дъска" - тоест просто нямаш гърди ли ? Голяма работа. Аз примерно не съм чак такъв цицоман - готиното дупе и крака също ме кефят доста. Като имаш хубаво лице ти трябва просто малко спорт и си перфектна.

Какви тайнички да ти споделя - аз на моите мацки винаги съм им казвал какво ме кефи в прав текст - червен лак, високи токчета, жартиери, прашки. Всичко, което издава сексапил и възбужда.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 712ce7ac68
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Само не изпадай в крайности да разнищваш разни "вероятности". Ако ти си несигурна в него и в себе си, само ще го отблъснеш. Харесал те е, с теб е повече от 2 седмици, има други варианти но не ги иска. Не ти трябва повече. Няма 100%-ова сигурност, не я търси.
Ако характера ти е мек и му допада - няма защо да заглежда друга. Липсата на големи гърди сама по себе си не е недостатък! Големите гърди и задници са модерни, но само това. Мода. Ще отмине. Хубаво е всеки да знае какво му харесва на него самия, а не да харесва каквото е модерно в момента.
Аз например не харесвам грим и изкуствени нокти. Най-много някакъв едноцветен лак. По-натурално. Виж дрехите и стила на обличане са друго нещо, там имам предпочитания.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 53fce99bec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Номер 1 го е казал правилно,хлътнала си и това ти замъглява преценката,просто се отпусни и се наслади на връзката си ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 448ed1427b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Ясно е,че ще педпочете тази с големите цици,тясната путка и да му пуска в трите дупки,без задръжки,щом си е и еблива,а ти си остани с дъската!!!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 951695bec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти не си ли онази, дето иска да си слага силикон и ревнува от бившите до смърт?! Сигурно не си, но самосъжалението и повърхностното мислене ми прилича на онази тема.
Щом се възприемаш като едно тяло, а не като човек с качества, кой каквото и да ти каже, ще си все толкова завистлива и неприемаща се. Няма да те величае до безкрай. Нали е с тебе, какво ти трябва още?! Ако те напусне, ще е заради твоята параноя и нулево самочувствие , а не заради нещо друго.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 55a78627d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Първо, много си малка, и хормонът те бие. Изчакай някоя година, и тия 10/10, ще се смъкнат драстично... Второ, в днешно време за съжаление е нормално, по-добре изглеждащи мъже да са с грозновати жени. И това е защото вече няма бракове, сексът е на "свободния пазар", и тъй като мъжете са с по-силно либидо, в крайна сметка трябва да се задоволят с по-малко... Жените на обратно - представят си, че всички могат да са с Брат Пит... Трето, това как изглеждаш има много пластове и само един е генетиката. Друго е дали се поддържаш, дали водиш активен живот, дали имаш порочни навици - като пушене/пиене/наркотици/преяждане или пък неядене... Всички тези неща се отразяват на външният вид и човек инстинктивно усеща нездравословни хора. Тези неща особено си личат с възрастта. Така че това че си по-малка ти дава предимство. А относно "размерът", както при жените, така и при мъжете, за мен става дума най-вече за фетишисти... Искат да видят в другия пол колкото се може по-силно изразени "полови белези. Което си е биология, но все пак трябва да е в граници, иначе се превръща в психично отклонение... Една жена не се изчерпва с циците, нито пък един мъж с пениса.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 936bc86ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Мъжете като си търсим връзка не търсим само дупки, сеш се. Искаме отношение, интелект, разбирателство, хармония, да ни е забавно и приятно заедно. Не се изчерпва със секса всичко. Вдигни малко самочувствието.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 17f35d5e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   "в тялото съм като дъска с два пирона"

Какво точно означава това? Звучи като да сте много слаба, това е много привлекателно. Ако имате предвид че имате малки гърди, мен лично много ме привличат такива жени, много е вероятно и приятеля Ви също.

Дали ми се е случвало след време да искам момиче, различно от приятелката си? Да, разбира се. Оттам нататък дали ще останеш със сегашната си приятелка зависи от куп неща, много от които несъзнателни.

От гледна точка на възрастта и опита си бих ви посъветвал - постарайте се да извлечете максималното от сегашната си връзка и да ѝ се наслаждавате. Ако тя ще приключи заради външния Ви вид, не вероятно не можете да направите много за това - просто защото хората се променяме, променят и желанията ни. И колкото и да е болезнено, е добре да го приемете, да се подготвите психически и емоционално, за да се наслажвате на връзката си без задни мисли и страхове. А ако се окаже, че връзката няма да приключи, е нямало за какво да се безпокоите.

Всичко добро
М32

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 748b5488f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Нормални тревоги за 19 годишен човек :) За съжаление дори да си 10 / 10 шансовете да се задържите 'forever' не са на ваша страна. Прекалено млади сте, ще искате да опитвате различни неща, може и той да ти омръзне. Отделно ако един мъж е вървежен е доста по-трудно е да бъдеш лоялен особено на 25. Ако можех да дам съвет на 20 годишния 'себе си' - бих казал никакви сериозни връзки преди 25-26.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d5144cb29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Забравял нещо много важно, характера Да, първоначалното се влюбваме във външния вид, но когато вече сме във връзка, има и по-важни неща от "перфектните цици". Така, че щом е с теб, те обича такава каквато си. Ако не беше така, щеше отдавна да те е сменил за някоя "перфектна" (нарочно е в кавички, защото перфектни хора няма). Така, че не се тревожи излишно, а бъди щастлива с човека до себе си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ce2c1efa77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Аз мисля, че трябва да си покачиш стойността и след това самочувствието. Все пак си на 19 и имаш пълната способност да промениш тялото си чрез спорт. Самочувствието се покачва и с четене на книги. Но.. в никакъв случай не трябва да се чувстваш едва ли не жертва, която зависи от него, а напротив. Трябва да знаеш, че си достатъчно стойностна, че можеш дори да си тръгне, пак да не ти пука и да си намериш дори по-добър. Покачвай стойността си всеки ден и не спирай да се развиваш, защото ниското самочувствие се усеща от мъжете и отблъсква. Още повече ако някой се е хванал за нас като удавник за сламка.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 10fbc25772
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В България мъже 10/10 съм виждала само 5-6 за 42 г., а жените
10/10 сигурно минават хиляда. Малко ме съмнява, че си попаднала на 10/10, по-скоро си много влюбена. Има мъже, чиито идеал са такъв тип жени като теб, вероятно твоят е от тях. Имах две такива приятелки и мъжко внимание никога не им е липсвало.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: adc2a6cd1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Хора не се оценяват така или ти харесва или не. Дори и с най-хубавата може да не върви, щом е с теб кво го мислиш.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c345b9644d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Понякога възбужда самият характер, гласа на човека, специалното отношение което имаш към него, не е задължително да бъде просто тялото.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0d16cd980a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Може да те цени заради качества и характер. Въпреки, че от това, което си написала, изглежда дори не ти хрумва, че може нещо освен визия и секс да е важно. Така че... не е много вероятно.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5ac71966ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Лесно е. Възбуждай го и го празни редовно. Няма да му останат сили да гледа настрани.
ж36

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ba6d84cf6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Аз винаги съм се радвал на голям интерес от момичета/жените. Жена ми също беше на 19 и беше доста неуверена и с ниско самочувствие. Определено ревнуваше защото покрай мен винаги е имало красавици. И до сега се случва да ме поздравяват по улиците. Външния вид изобщо не е определящ за сериозната връзка. Аз обичам жена си! Тя е най-добрата която познавам. Изключително сръчна, шампион с редица награди, инженер-технолог, мръсница в леглото и дама в обществото. Аз вярвах и вярвам в нея откакто сме заедно и се радвам че успях да я накарам да вярва в себе си. Това е истинската любов да искаш и да помагаш на твоя партньор да се развива. Да не налагаш ограничения, да подкрепяш и да казваш истината. Така, ако всичко това е взаимно, двамата ще израстете наистина много.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 50f797dd08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не му ли пуснеш отзад ще те отсвири и ще намери някоя дето му пуска и там, любовта не ще компенсира липси в секса и нагона.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b1d9ea17e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   На тази възраст е нормално да се сменят партньорите. Ако не сега, кога ли :). Не го мисли, а се отдай на любовта си към този мъж и удоволствието да си с него. Щом е с теб, значи има защо! А връзките се основават на доверие, така че, ако искаш да останете заедно, просто му имай доверие

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 1d1487a923
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   N5… Да прав си, че ако ме напусне ще е заради “нулевато ми самочувствие”. Силикон не искам и никога не съм искала да слагам, да обмисляла съм, но предпочитам да кача килограми и съответно бюст. Що се отнася до ревност или завист, при мен те не съществуват, като понятие и никога не са, още повече да завиждам на някое момиче, че има цици. Може би така е прозвучало заради начина по който го написах в историята. И може би трябваше да разкажа малко повече за характера си. Не съм ревнива грам, единственото нещо, което ще ме накара да изревнувам е той открито да флиртува с момиче пред мен, целувки, натисканки и такива неща. Живея самостоятелно от 2 години, работя също така, и догодина ще записвам да уча висше. Когато имам приятел свободното ми време е за него. Той има пълното право да преглежда телефона ми когато пожелае. (До сега не го е правил). Борбена съм и инатлива. По-горе сложих “нулево самочувствие” в кавички, защото след като живея сама, изхранвам се сама, работя и приемам помощ от майка ми и баща ми само за наем то самочувснвието ми не е нулево. Малко по-ниско БЕШЕ що си отнася до тялото ми. Проведохме разговор с приятеля ми и споделих всяко едно мое притеснение. Каза ми и ми доказа, че не е с мен само заради секса или тялото, което в момента променям като напълнявам, за мое, а не негово щастие. МНОГО БЛАГОДАРЯ на коментиращите 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16. Съжалявам, че не включих и това в историята си, но реших да изтъкна проблема, а не характера си и социалното ми поолжение. ❤️

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bdf6bde561
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Намери си мъж, съвет. Льохманите, които могат да имат 9 от 10, не са мъже. Истинските мъже с хубава визия, хубаво ще те комплексират. Този е минал за нещо качествено.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 829a29526b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   М. 23.

Не че нещо, но аз обожавам слабички момичета. И колкото по-малки гърди имат - толкова повече ми харесват. Така че... не го мисли. :)

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a5d55c46e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Повръща ми се от момичета с ниско самочувствие и комплекси и то знаеш ли защо ?
Защото 8/8 гаджета които са ме напускали са го правели от страх че аз ще ги напусна първи. Нито съм си мислел да го правя , нито нищо. Те просто не искаха да останат прецакани (поради някаква имагинарна причина) те самите. Всичко се чувстваха под моето "ниво". За протокола

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e97b1d1e9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Според мен нямаш шансове щом су 5/10 а той е 10/10
Карсивите хора трябва да се събират с красиви
Гарозните с грозни ниските с ниски и тн.
Иначе се получава едно несъответствие, което рано или късно в обществото прераства в комплекси и после в съмнения и накрая в нещастие. Ще видиш че е така.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d07d53b5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   При хората тази математика с оценката от 1 до 10 е малко подлъгваща и невинаги отговаряща на средноаритметичното.

Пример 1: Убийствена красавица с убийствено отвратителен нрав и куха лейка на трета степен. Външност 10/10; вътрешност -1000/10 (минус хиляда от десет); обща оценка: минус безкрайност от 10.

Пример 2: Жена средна хубост с топло отношение и отдадена на мъжа. Външност: 5-6/10; вътрешност: 10/10; обща оценка: 7/10 (за някои мъже може да е 10/10; зависи колко си я обичкат и оценяват като Човек).

Много мъже въобще не биха били с първата, защото отблъсква с поведението си.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bc7b2738e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   23, щом се е стигнало да пишеш теми, значи си с ниско самочувствие и не вярваш и грам на този приятел. Човек, който е уверен и се харесва, не търси мнение от чужди хора.
Изтъкваш в темата липсата на гърди и слабо тяло, но не и ти каква си като човек. После пишеш каква си и става ясно, че нищо ти няма реално, всичко е в главата ти. Неуверените жени отблъскват мъжете, както и такива, които вечно искат някой да ги хвали и да им показва, че ги иска. Ако не се промениш, сам ще си отиде, то това не се издържа.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: bffec85d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Щом си хубава в лице, всяко второ празнене трябва да гълташ.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c67d4317b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Мъж 10/10 - няма начин в България.
Аз съм мъж, но мъжете тук масово са грознички за разлика от жените. Пътувал съм по чужбина и разликата в колосална. Не, не съм гей.

По темата. Не всички мъже харесват големи гърди. Слабите към средно закръглените се котират еднакво. Дебели жени под 40г в България почти няма за разлика от чужбина, но и те си имат достатъчно почитатели.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d477973656
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Проблема ти е ниското самочувствие и ако те зареже сигурно ще има общо с него (ако станеш прекалено ревнива и контролираща без причина например). А иначе красивото лице и прическа са много по-важни от гърди или задник, поне за мен. Второто по важност е момичето да не е дебело. Радвай се, че нямаш големи гърди, това само до проблеми с кръста води хд.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker