Има ли надежда за самотниците? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има ли надежда за самотниците?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 4735 пъти
Здравейте,
М 23

До сега никога не съм имал връзка, приятелка или каквото и да е по-интимно с момичета..Никога не съм се целувал, нито съм правил секс.. Нямам занемарен външен вид, спортувам, грижа се за себе си, харесвам да се обличам добре..Много съм срамежлив обаче и не знам как да се запозная с някоя, която си харесам, не знам как след това да направя някаква крачка навреме за да я спечеля..Карам го по-сигурно и бавно и винаги се озовавам във зоната на приятелството...Както и да е... Пиша темата със следната цел:

Времето каквото и да правим, си минава, а хора като мен все повече изостават в живота комуникативно, понеже не си изграждат навици при междуполови отношения, стават с времето все по-неловки поради тяхната срамежливост, която при тинейджър е поносима, но с времето се очаква все повече да няма и следа от такова нещо..Това е само от комуникативната страна.. Допълнително момичетата още от 15 годишни са свикнали да са с някой по-опитен от тях, например някой 20 годишен с бмв на 30 години, който е бил с няколко други преди нея. Като станат на 20 и нагоре са свикнали до тях да е някой още по-зрял във всички отношения и в един момент като попаднат на неопитен пубер в тялото на възрастен, сигурно изпитват погнуса и смях...при някои може да се прояви и съжаление, което едва ли някой иска хората да изпитват към него..

Това най-много ме притеснява, че колкото повече минава времето и годините на самота се увеличават, толкова по-обречени на самота се оказват хора като мен, поради пропуските им до сега при междуполови взаимоотношения..
Все повече ми минават през главата мисли, че никога няма да си намеря нормална приятелка и го чувствам наистина така..Едва ли на някоя жена по-натам, като стане на 25-30 ще и се занимава с някой, който до сега не е имал никакви междуполови взаимоотношения, а тя сигурно скоро вече ще иска на тази възраст сериозен мъж за семейство, който още дълго време да може да и носи щастие, а не някой, който така и не се е научил как да и го донесе..А това време хич не е далече за мен, други вече може да го подминават, трети да са минали отдавна през него... Не знам има ли измъкване от този кръговрат след като ти минат тинейджърските и студентските години, а все още не си успял да направиш нещо.. Могат ли хора като мен да се измъкнат въпреки всичко и да успеят да намерят човек с когото да се обичат?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: c8d84d5a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ами ти сам не правиш нищо за да имаш връзка, дори напротив доколкото разбирам- правиш каквото трябва за да не се стигне до връзка.
Разбира се, че има надежда! Когато сам решиш че искаш момиче до себе си, че искаш и си готов да дадеш любов (ЛЮБОВ, не щастие както си писал, щастие не знам да се сипва някъде на кило, то си е вътрешен усет, ти не си психолог да им помагаш да го открият вътре в себе си) ще ти се случи. Има ли двупосочна любов- има и щастие!

П.п от най-смешните за мен "свалки" и следващо абсолютно, категорично НЕ е било когато нвкой ми се е изцепвал "искам да те направя щастлива" -идвам си щастлива от в къщи, благодаря! Звучи като опит от самото начало да поеме моето щастие в негови ръце- контрол, налагане, егоцентризъм, нарцисизъм...неща които здрав човек няма как да види по друг начин.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5cb1e0f70e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Много си компексиран без да имаш причина. Най-важното е, че си осъзнал къде ти е грешката - действаш прекалено бавно и попадаш във френд зоната. Това, че нямаш сексуален опит, не те прави тийнейджър по акъл. Такива могат да бъдат и най-големите плейбои. От друга страна ти можеш да бъдеш сериозен и отговорен мъж, защото, за да се изградиш като такъв, опитът с жените не играе съществена роля. Поддържай се - тялото и ума, бъди добър в работата си, занимавай се с хобита и правилната жена сама ще дойде. Но като казвам "дойде", нямам предвид, че ще ти падне от небето. Ти трябва активно да търсиш и като намериш подходяща, бъди по-директен, че я харесваш, а не създавай отношения тип "братче и сестриче". Аз лично никога не съм била с девствен мъж, но много бих се кефила да съм първата на някого. И повярвай ми, така мислят много свестни жени. Те предпочитат хиляди пъти девствен и по-неопитен в тази сфера от някой, който е минал половината град и цялото село. Сексът не е голяма философия, така че след няколко пъти няма да се различаваш от някой с повече опит. Просто действай смело и не мисли за глупости. Не си престарял, сега ти е времето да придобиваш опит - не го изпускай.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a53c282d54
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Могат. Но трябва действие. Никой не се е родил научен, нито пък някой е постигнал каквото и да е от само себе си. Срамежливостта ще трябва да си я преодолееш, това отблъсква жените. Започвай да говориш - завържи разговор с някоя, дори да е касиерката в магазина, който ходиш. Там където спортуваш жени няма ли - питай ги за някой уред(ако е фитнес), започни лека по лека да си нарушаваш зоната на комфорт и да прогресираш!

Като започнеш с дребните неща ще стигнеш до момента, в който ще поканиш някоя и на среща. Това не трябва да е 2 месеца след запознанството, когато със сигурност си във френд листата - на първа среща се кани макс 2 седмици след запознанството(или горе долу като сте се видяли 3-4 пъти!). Иначе просто изпускаш правилния момент! Ако някоя те отреже(повечето жени режат или отлагат - дори само за да се направят на недостъпни) не трябва да се сдухваш още повече, а да приемеш, че и най-вървежните ги режат, но просто не го приемат на вътре.

Ако се вземеш в ръце след няколко години ще си прогресирал доста и ще си намериш някоя момиче. Подсказка - имаш огромното предимство на днешния живот със социални мрежи и т.н. Предполагам, че не си в някое забутано село. Също бих ти препоръчал да си заделиш някакви пари и да отидеш на един курс по комуникативни умения/език на тялото, ако мислиш че ти куцат там нещата. Въобще не ги харесвам разни коучъри и мотиватори, но ако мислиш, че нещо в комуникацията/интонацията/жестовете ти куца ще го забележат и ще ти кажат.

ZZ

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a4cc673a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   хаха. Аз тази година съм се запознал с поне 30 жени с цел да ги омайвам. В парка,в магазина, с мотора, без мотора, пеша и прочие.
Е, успеваемостта е трагична.

Обаче не мога да се откажа, ще натискам здраво за да стана адски добър, каквото и да ми коства.

Искам да кажа, че и да се запознаеш това все още не значи НИЩО.
А пък да вкараш мацката в леглото си е цяла Опера с много действия.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a8073d5950
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   В България поне няма със сигурност. Другаде пак си е късмет, но поне има някакъв шанс.

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6ff67cbbb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   М30

Здравей, приятел!
Не се филмирай, разбирам притесненията ти, аз ги преживях на доста по ранна възраст(проблема при мен идваше от пристрастяването към компютърни игри).
Най-важното за мен е да не се сравняваш с другите, защото това само ще те сдуха и ще смачка самочувствието ти(не че на теб ти има нещо, просто до там води сравнението при всички).
Може да започнеш да си водиш дневник, да описваш ситуациите с жени и така ще можеш да установиш подобренията с времето.
Най-лесният начин да не се чувстваш под напрежение пред провокативна женска, е да спиш с някоя компаньонка(това не беше моят начин).
Латино танците(салсата) е много добър начин да прекарваш повече време с жени, дори и на твоята възраст и танцувайки с тях все по-малко ще те е срам.
Притесненията ти идват главно от това да не сбъркаш, в грешките няма нищо лошо.
Ако нямаш смелостта на живо да поканиш момиче, покани я в социалните мрежи на среща, но трябва да започнеш от някъде.
Винаги можеш да го направиш и с някое не до там пияно момиче от дискотеката.
Но според мен секса,(който описах) може да засили увереността ти, и да не се сдухваш, че някоя на 19 има повече от теб, защото всяко твое притеснение те блокира и ти пречи да се отпуснеш и да бъдеш себе си.
Ползвай дневника и той ще ти помогне да се сравняваш със себе си вчера, а не с другите.
Надявам се да съм помогнал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8d0c034485
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   "не знам как да се запозная с някоя". Аха, само"някоя", това звучи много грубо.
Намери си някоя кака, която търси дискретност извън брака, да те отрака. За нея може би ще си известно предизвикателство, а ако си с някое младо момиче после ще решиш, че ти трябват бройки и то не стига, че ще е било опитно поле, а ще излезе и с наранено сърце.
Не си за съжаление. Тези като теб ,закъснелите, после до 45 г. не могат да създадат семейство, като си развържат колана и нямат спиране .
Може и малко консултации от някой заклет женкар да ти свършат работа, но донякъде.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ecef86627e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   За всички мъже/момчета като теб: на запад , мъжете във вашето положение са го измислили-намират си жена/гадже от бедните страни (руския регион) или третия свят-азия , африка.Прав си-щом до сега не си забил някоя и занапред няма да можеш,българките са жени с изисквания. Тези мацките от третия свят ще са с теб само защото си бял/европеец. Давай смело там, вярно рисковано е да попаднеш на измамнички, но пък е и голям шанса да докараш булка и да обогатиш генния фонд на Бг :D

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 13a6b69b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Бате ,съвети от жените и в частност българката не слушай.
Тука ти разправя, че свестните жени обичали девствени мъже.
Кой лъжете бе? Неопитен си и има шанс да повярваш на такива глупости, които жените пишат тук, така че съвети от жени за жени не слушай.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ced208c953
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казвай и ще пия кафе с теб с удоволствие. Не се шегувам, но нека по-сериозно. Мисля, че всички по-интелигентни хора страдат от синдрома наречен "ще си остана сам". Няма да се случат така нещата, повярвай ми. Ще си намериш половинката, а ако не, поканата ми по-горе важи. Виж, разбирам те много добре. Е,не знам колко общо имаме и какви точно са обстоятелствата при теб, но ще ти кажа при мен. Скоро ставам на 20 и от скоро съм самостоятелна. Да ти кажа - тегаво е. Мисля, че пораснах бая в личен план и това ми изигра може би малко лоша шега. Започнах да общувам по-трудно с моите набори. Или някои вече имат деца (просто приятелите им са с 10 и повече години отгоре), или пък другите са само по живота. Малко ми останаха адекватно мислещите познати, подчертавам познати. Ставам рано, спортувам като откачена, бачкам, следвам, боря се да науча втори език, не е като да си губя времето. Обаче знаеш ли, имам мечти, работя за тях, правя дори медитации с цел релаксация и позитивно мислене, но пак, пак ми е леко самотно. Не съм екстроверт. Ако има 1 човек, окей бих се пробвала да си говорим, но аз и компания - не, мерси. Ако е на шумно място и не трябва да си говорим, май по бих се навила. Искам да кажа, че при мен се случваха неща, които ми пречеха и много ме бутаха назад. Започнах да ги елиминирам едно по едно и с бебешки крачки тръгнах към моята представа за успех. Буквално знам, че няма нещо, което да не мога да свърша сама. Срамежлива съм, смея се от срам или страх, неловко ми е, ама като нещо трябва да се свърши, еми правя го. Обикновено ситуацията е страшна само в главата ми и се оправям. Но си мисля, че не е до опита, а до самочувствието. Твоето май има нужда от работа. Аз не съм спряла да работя по моето. Не мисля, че има значение това дали си бил с жена и някакви такива, това е като упражненията в залата - първо ти е странно и си като мех, за това ли е тоя шум , после задобряваш и се отпускаш. С всичко е така. Няма как от първия път да се получи всичко идеално. Между другото преди години бях писала и напоследък ми е много сдухано и буквално като мернах какво си написал, си викам ааа не може така, чакай да дам кураж на човека. И още нещо искам да ти кажа, не съм от тия кифли, смисъл готино момиче, ама толкоз, не ходя с прически, гримове и нокти, карам го спортно, семпло, но да, исках да кажа, че не съм типа вафлички, кроасанчета, които са с капацитет в главата под нулата и си ходят с такива момчета - идиоти от класа с "богат житейски опит". Ако искаш такова момиче, ще видиш зор, но ако си ценител на естествената красота и ти е важна душевността и качествата, защото при мен е така, имаш шанс, мъжки, и то приличен. Аз съм срамежлива също и чакам мъжа да направи нещо, но като забележа някой конкретен, си го гледам, слушам, проверявам си шанса с намеци. Има начини да покажеш, че някой те интересува, без да се налага да си излизаш прекалено от зоната на комфорт. Мисля, че ти трябва по-положителна нагласа. И пак ще ти го кажа, едно добро и свястно момиче, повярвай ми, ще те оцени и грам няма да й пука за опита ти или каквито там глупости ти се въртят в главата. Работи върху себе си, човек, хъс, постоянно, дисциплина, промени си очакванията, нагласата, махай съмненията и притесненията, каквото излъчваш на вибрационно ниво, това привличаш. А което е твое, няма да ти избяга. И на мен ми е тегаво, вече не знам кой си струва и кой не, не ми се губи време, гледам ги кой какъв е, чудя се, трудно е, ако си сериозен, но някога, в някакъв момент, все си мисля, че ще станат нещата, и при мен, и при теб. Айде спорен ден от мен, дано съм те накарала поне да се усмихнеш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: fd87d3ecce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   До 4 - 30? За година? Започни работа в някой отдел продажби. Ще се научиш, че да получаваш не за отговор е абсолютно нормално в 95% от разговорите, дори повече. После просот се научаваш с кого и за какво да говориш, но пак няма да паднеш значително под 80%, ноето пак е огромна разлика и спестява много време и усилие.

Пробвай 30 на месец. После 30 на седмица. После 30 на ден. След това, се пробвай нон-стоп за цял ден и виж колко може да стигнеш.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a38eef2489
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Каква,,нормална приятелка"сред тези кифли,фльорци и селянки у нас бе ?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7668cdca51
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Има надежда за хора като нас. Аз съм момиче и съм на 17. Всичките ми приятели са имали гаджета, а аз още не. И аз съм страшно срамежлива. До преди няколко месеца и една приятелка беше като мен, но по-зле защото тя е почти на 20, но си намери приятел. Имам и една друга която до 18 годишна възраст нито гадже, нито първа целувка, да не говорим за първи път имаше. А са същите като мен. Какво направиха ли? Едната си направи регистрация в сайт за запознанства(аз лично не бих го направила защото повечето хора там просто искат секс), а другата съвсем случайно започна да си пише с едно момче и се сближиха. Но не искам да ги взимам за пример, защото само една от тях в момента е във връзка(и то доста токсична), а другата току-що се отърва от токсичният си бивш който и изневеряваше и манипулираше за секс. Бъди внимателен че днешното поколение е страшно прецакано.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ecd253a3a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Някога Сенека е казал "съдбата води желаещия и влачи нежелаещия".
Искаш ли нещо, трябва да положиш усилия за да го имаш. Да се пребориш със себе си, с недостатъците на характера си. Ако успееш, има надежда да постигнеш желаното, ако не, оставаш сам. Общуването се учи както всичко друго. Ако искаш да се научиш да караш кола, можеш ли да минеш без шофиране?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9673e2da76
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   4 изби рибата. Толкова ли е зле в днешно време? Пък се чудим,.че педерастията настъпва със страшна скорост. От 30-тина мацки никоя да не ти върже ... та това е трагедия.
Да си кажат момичетата защо!?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 67c1884166
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   В България съм седял на чикии с години. Живея от три години в Лондон . Тук чукам по 3 различни на седмица.

Българката е проклето същество , може да ви изгуби младоста

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9d5e67c0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   4 само към леглото ли се стреми те или търсите спътник в живота или те мъжете гледат леглото само?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9d5e67c0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз например не харесвам много отворени, да са леко срамежливи, не знам защо, може би защото и аз съм така. Ако една жена те харесва едва ли ще се дърпа.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 14a80f8f6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Приятел, мисля, че май сме един набор с теб. Съвета ми към теб е, да си идеш при някоя проститутка и по този начин всякакви твои проблеми ще изчезнат. А за сериозна връзка... до голяма степен трябва на късмет да разчиташ. Това е горчивата реалност братле. В днешно време, е изключително трудно да си намериш свястно момиче. Много режат... другия ми съвет е, пробвай се с някоя чужденка. Мога да ти кажа, че в Студентски град е пълно с гъркини, англичанки, рускини и т. н... като говориш на друг език, си и друг човек. Дано да съм ти бил полезен.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0f0a9fa5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Българката търси само мъже по 20 см палки и такъв с много пари ако може и двете направо чудо... Няма значение дали си грозен. крив, квазимодо, дебел или анорексия няма значение само трябва да едно от двете горе посочените!!! Успех!!!

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 45393f101f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Може да отбележим малки изключения от общата представа за българката в детеродна възраст, но масовката се ориентира към бъбриви фантазьори и неугледни типове с финансов потенциал. Това само показва, че или българката се комплексира от нормални мъже, или просто няма интелектуалната способност да направи точна преценка, а защо не просто да гони материален интерес. И понеже в този сайт не се толерира някой да се изтъква, нека дам пример с няколко момчета. Познавам такива дето са много точни, талантливи, симпатични и социални, двама от които са изключително мъжки момчета и вече удрят 28! При тях няма абсолютно никакъв развой! И все пак представляват интерес и даа желани, но за еднократни приключения. Тъжното е, че такива хора са прекрасни за родители, ама и чужбината е решение.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0f44d75ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Учи се на полени в живота неща (за теб лично), положи усилия да напредваш в работата, спортувай, храни се здравословно и в никакъв случай не си поставяй за цел непременно да си хванеш приятелка или при вече създадена връзка да слагаш на пиедестал жената до теб, пренебрегвайки себе си, защото последното всъщност скоро след това ще те направи зависим и ще стане причина да спреш развитието си. Отделно, че така ще изглеждаш и слаб в очите не жената.

При повечето жени има няколко лицемерности, така че на женски съвети много-много не се доверявай, а се учи от действията им на практика:

1. От малък, та чак до след пълнолетие, жените повтарят постоянно: "Искам мил и грижовен мъж, да ме уважава, да ме обича и да е романтик! ". Хубаво, само че като имат насреща си такъв мъж, вместо да го оценят, повечето просто го подминават като пътен знак и търчат подир някой груб, нахален, мислещ само за себе си мъж. И имат навика "да се влюбват от пръв поглед в него", защото жените повсеместно бъркат любовта с първичното хлътване и прибързаното приписване на качества у незаслужаващ това човек;

2. Колкото повече се съобразяваш с желанията на жената до теб, толкова тя става все по-недоволна от полученото от теб. Дори да си скъсаш четирибуквието от усилия да ѝ угодиш и да се чувства приятно с теб, тя пак ще счита това недостатъчно;

3. Много жени са с мисленето: "Моето си е мое, а неговото е общо". Това го знаят всички, но има и едно друго подобно женско мислене, и то е: "Ако той прави за мен услуги, ще ги изисквам редовно от него и ще ги приемам за даденост, обаче ако аз дори само веднъж му направя услуга, ще му я натяквам с месеци и години, за да не забравя, че и аз съм се старала за него! ". Женското натякване, напомняне и самохвалничене с някакви дреболии е пословично. Те в съзнанието си си въобразяват, че тяхното усилие е десеторно, а мъжкото такова за същото нещо е нищо особено. Защото е на чужд гръб.
Да кажем, че ти поемаш целия наем на квартирата ви (защото ти се втълпява отвсякъде, че "така трябва - мъжът да плаща за всичко"), но в някой от месеците ти забавят заплатата или си имал непредвидени разходи и се наложи и тя да помогне поне веднъж с плащането на целия наем или на половината от него. За нея това ще бъде нещо като обида, която ще помни дълго време и дори с години след това все ти да плащаш наема, тя винаги ще търси как с повод и без повод да ти напомня как цял един път е платила и тя общия ви наем! Важи също и в случай, че например все ти пазаруваш и веднъж се наложи и тя да пазарува вместо теб. Или, ако ти направи услуга с пускане или получаване на някакви заявления в дадена служба.
Има го и в интимния живот. Ако някой път реши да ти направи свирка или да го поеме отзад, но след това другите пъти е по-въздържана в леглото, тя ще ти напомня: "Помниш ли онзи път какво направих за теб? " с очакването, че заради СТАРИ ЛАВРИ ти ще се стараеш за нея СЕГА. Обаче същото жените не биха искали да им се случи в обратната посока - към тях самите! Защото тях не ги грее мъжът им да им каже: "Помниш ли как преди 2 години ти купих ботуши? ", тъй като очакваш да се стараеш за тях СЕГА и всеки следващ ден нататък;

4. Жените са същества на моментното настроение. Разбирай: Ако ти каже, че иска в обозримо бъдеще да идете някъде заедно или да си направите по-гореща нощ, тя това го мисли ЗА МОМЕНТА! Но често се случва така, че когато вече настъпи времето на така желаното от нея преди това нещо, тя се отмята от думата си и най-често казва: "Е, да, ама това беше за тогава, а сега мисля друго! ". И трябва да запомниш добре, че това е нарочна женска тактика за оказване на влияние над мъжа. Обикновено жените са наясно, че мъжете лесно "захапват" на интимна тема и с цел да извлекат полза СЕГА, те са склонни да му наговорят някакви пресилени хвалби, или пък обещания за разходки, излети, горещи нощи, ходене заедно на кино/спортна среща/концерт или нещо друго В БЪДЕЩЕ ВРЕМЕ! Естествено, целта им е да замъглят съзнанието ти, да се почувстваш окрилен от това престорено отношение към теб и ще очакват ТИ да свършиш твоята част ОЩЕ СЕГА, а после те ще се ОТМЕТНАТ от тяхното.
Давам ти чести пример, който се случва при много двойки: Излезли са на разходка из града с намерението да поразгледат магазините за дрехи и обувки и за двамата. Тя обаче настоява първо да минат през поредица от магазини, където тя да си избере дрехи. Също и всевъзможни гривни, пръстени, очила, обувки, чанти и т. н. Очаква мъжът да е с нея и да я чака търпеливо, докато тя се бави безумно много. И после, когато вече си е избрала каквито неща иска (и за които очаква мъжът да плати!!! ), казва отегчено: "Оххх, хайде някой друг път да отидем да гледаме за твоите дрехи, че нещо ми омаля и не се чувствам добре... ".
Или пък ще ѝ звънне нейна приятелка и плановете ви отиват по дяволите, защото твоята "възлюбена" решава, че ѝ е по-важно да се видят те двете и от теб очаква ти да ѝ влезеш в положение и да приемеш с готовност тази нейна прищевка. Обаче би ти извъртяла гадни номера или да те държи на сухо дълго време, ако ти си позволиш така да промениш в ход вашите планове и да се видиш с потърсил те приятел, докато сте на разходка и я оставиш сама, показвайки ѝ, че си имаш по-интересни занимания от това да си е нея. Двойният аршин при голяма част от жените е голям бич.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 580a63fece
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Най-правилно го казаха хората-Тук просто ще си пропилееш времето и младоста. Знам го и от личен опит. Няма страшно в един момент ще спре да ти пука.
Тук някаква парантия се изказа, че българките имат изисквания и били трудни хахахаха.
Само се чудя, защо ли виждам все повече твои наборки с цигани.
Може би заради големите изисквания!
Те тука ако ги слушаш, всички имат изисквания, градят кариери и гонят цели и би трябвало, това ако е вярно да сме водеща икономическа сила в Европа. Толкова дейни хора и супер работливи и интелигентни жени а сме на дъното... О Ужас!
Изобщо не слушай жени какво ти говорят.
Едни ще ти казват, че не си не научил на любов, докато други си разтварят краката на куцо и сакато, дето им е пуснало по 3 купешки лафа и са демонстрирали някъде фалшиво напомпано то си самочувствие и вървежност.
Други пък многократно налъгани и експлоатирани от добре тренирани мошеници и лъжци, но пък с нявероятни изисквания ще казват, че очакват нещо истинско и специално.
Трети ще очакват евентуално ако те преценят като 5и вариант да пълзиш като нещастен пудел заедно с цела друг глутница зад гъза им. Тези са най големите мизернички дето може да ги видиш с някой манго някой ден. Важно е да изглежда вървежен.
И някъде там в остатъка може би ще се намери жена за теб, но може де е от друг град а дали ще я срещнеш - малшанс.
Така че добре си помисли дали си заслужава да си губиш времето и мъчиш излишно.
В подкрепа на думите си ще посоча демографската катастрофа и замаскираната мизерия, в която тънем, но с хвърчаща надежда че някой от следващите дни ще е по- добър.
Разбира се тива го осъзнават много хора и тук но продължават да дават големи съвети с лекота.
Хубавите времена, когато човек можеше да постригне много с труд и усъвършенстване отминаха.
Сега всичко е лъжа измама, и състезание, в което обаче всички ще се окажат губещи.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 88663ac618
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Баце, ако знаеш колко ми е добре без да има кой да ми бучи на главата.Да ми пренарежда къщата, да ми държи сметка кога излизам кога се пребирам, какво съм длъжен и прочие.Никой не е умрял от самота, така, че и ти няма да умреш. А и сам не значи самотен. Има хора с големи семейства множество колеги, уж интересна работи, а са най-самотните хора на света. Най-лошо е когато си емоционално зависим от връзка. Тогава си цял живот в токсични отношения, а това е по лошо и от рака. Така, че горе главата и си промени мирогледа. На кой каквото му е писано и това е.








Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2c9acf402d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Времената станаха такива, всичко е онлайн, ученето, пазаруване и любенето стана такова, баш тарикатите пируват, защото лесно залъгват жени, но скромните и честни си остават самотни. Няма го старото общуване на живо, правеха се забави където се събираха младите и така се запознаваха, но днешните дискотеки са маскирани кръчми, там има само разврат!

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e41108662f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Аз бих те посъветвал да започнеш да посещава компанионки. Живота е кратък а жените днес повярваха, че са богове и не ценят истинското.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 745c6602f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Номер 10, не знам дали има начин да се намерим тук.
С удоволствие бих излязъл с теб!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ea90fcc494
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Момче на 18 скоро правя 19. В същата ситуация съм- никога не съм опитвал нищо с момиче. Нито целувки, нито прегръдки, нито ласки, пък за секс да не говорим. НИЩО. Никакъв допир до срещуположния пол. Както се казва :”Един сутиен не мога да сваля. ” Ако ще отдават като причина за това външния вид- то ще кажа, че външния ми вид е нормален и дори малко над(бягане и плуване в продължение на 6 години- сами си правете извода). Причината си е със сигурност психологическа или по просто казано - нещо в главата има дето ни спира. Притеснение ли, страх ли, травми ли, ниско самочувствие ли. Не мога да определя. И си прав, че с времето се отдалечаваш още повече от срещуположния пол(за наше съжаление). Започваш ти самия да страниш от момичетата поради страха от това, че не знаеш как да се държиш, как да общуваш, как да се отнасяш(поне при мен е така) и т. н. Прави са тези, които казват, че ако искаш нещо трябва да се потрудиш и да промениш нещо в себе си. Но с времето това желание за промяна, смелостта да предприемеш нещо- отслабват, а ако не то изчезват и биват заместени изцяло от страх и отчаяниие. С времето свикваш с последните две чувства и именно това прави нещата за нас още по-трудни. И тъй като при мен това свикване вече се е случило, вече нямам смелост за действие към момичета, колкото и да ми се иска.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a6c3b035a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   А как си обяснявате факта, че има майки и то доста млади-те как са си си намерили мъже и си имат семейства? Ако се правеха на недостъпни или имаха високи претенции, дали щяха да създадат поколение? Не вярвам, щяха да си останат сами, така че горе главата! А т. нар "кифли" като им затиктака часовника, вече се сещат, че трябва да създадат семейства! Ето тук е ключа от бараката!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2c0f813613
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Не, няма надежда за теб! Сега олекна ли ти?

И да не е, какво да те лъжа като знаем, че когато жените нарочат някого, той е нарочен за цял живот? Не познавам човек като теб, който да си е хванал жена на някакъв етап. В това число и аз самия. Обявени сме за некачествена стока и никой не проверява дали ОТК не е сгафил при "проверката".

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7bbcae90fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   И аз съм като теб, само че вече съм на 32. Едва ли съм най-подходящия съветник как да си намериш момиче, но мисля, че мога да ти помогна как да живееш, за да не ти тежи толкова много проблема който имаш.

1. Най-важното нещо - ако живееш с вашите намери начин да се махнеш от там. Всички други варианти са по-добри, най-добре е ако успееш да живееш сам, без съквартират, ако не - със съквартирант е по-добре, отколкото с вашите. Ако работиш за по-ниска заплата (нещо от сорта на 700-800 лв), намери начин да изкарваш над 1000 лв, дори и да си в София, ще ти стигат, за да се махнеш от вашите.

2. Следващото по важност нещо, ако нямаш кола, намери начин да си купиш, дори и да е евтина кола (нещо за 2000 - 3000 лв), по-добре е да имаш евтина, отколкото никаква.

Защо са важни тези две неща - първо ще ти повишат самочувстието (а това е най-важното за хората в нашето положение, защото основната причина да не ни бива със жените е липсата на самочувские).

3. Спортувай. Не е задължително да е фитнес, каквото и да е. Тичай в парка, ако е лошо времето, тренирай вкъщи (лицеви опори, коремни преси, клекове). Редовната физическа активност ще намали нивото на тревожност и няма да откачаш толкова от липсата на секс.

4. Не гледай порно. Не казвам да не мастурбираш. Нормално е да го правиш след като не правиш секс, но е по-добре да е без порно. Прави го под душа и си представяй някоя мацка, която си видял последните дни, или някоя колежка, която си харесваш. Гледай да не мастурбираш повече от два пъти седмично.

5. Когато успееш с точки 1 и 2 потърси ново хоби. Нещо, което включва повече хора (танци, планинарство, нещо такова). Там ще може да се запознаваш с нови хора. (Имал съм периоди, в които по 1 - 2 години не се запознавам с нов човек). Старай се да не допускаш тази грешка. Така социалния ти кръг включва само момичета, които са заети или такива, които са те френдзоуннали.

Спирам дотук, за да не стане прекалено дълъг коментара. Ако искаш да се включа пак, пиши.

Майкъл

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: def9303170
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

34.   Не разбирам защо номер 1 и 2 нападнаха автора.
Той ви каза, че е срамежлив това е .
Моят съвет към теб е бъди по-смел. Жените обичат самоуверени мъже. Успех.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5f28d3b15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

36.   Аз съм същият, затова оставих момичетата , хаха :)))
Вече харесвам само момчета, много по-готини е, мъжката любов е по-истински! :))
Опитай и няма да сгрешиш!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: c7ea126c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Това, което ти липсва, е едно от най-привлекателните качества и в същото време една от най-важните човешки добродетели. Смелост.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 64dbf0de30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Здравейте и от мен!
Аз съм вече млад мъж на 27 години и никога не съм бил във връзка, девствен съм. Още като мъничък имах много големи проблеми при комуникирането, общуването, в много случаи - и в говоренето. Страничех много често от хората, защото най - малкото, се затруднявах да общувам.
Имам над 7 - годишен опит в запознанствата в интернет. Имах регистрация в две чат приложения, vbox7 и един сайт за блогове. Това ми бяха всички регистрации. Никога не се регистрирах в социална мрежа, за което съм горд от себе си (имам достатъчно адекватни причини). Там се провалих, поради съвкупност от причини - в много случаи вината беше в мен, но в не малко случаи в момичето.
Направих огромно количество от грешки през годините, за които си плащам да бъда обгърнат от безкрайната тъмнина на самотата. Страданието просветлява заблудата. То цели изчистване на невежеството, което идва от заблудата и затова страдам, но взех да го приемам лека - полека и се чувствам много по - добре. Взех да разсъждавам, да се осмислям нещата и много въпроси взеха да намират достатъчно ясен, точен и категоричен отговор.
Трудностите да опознаеш себе си може да са непосилни за мнозина, но ако бъдат преодоляни, успяваш. Съдбата идва от кармата. Кармата се заражда със зараждане на заблудата в най - ранна детска възраст. От него момент тя започва своето развитие и се стига до съдбата, която от СЪД, прочита твоята присъда - издава твоето страдание, с една единствена цел, а именно да бъдеш прочистен, да прогледеш, да разбереш, да осмислиш и най - голямото чудо - да осъзнаеш. Когато осъзнаеш вътрешните си проблеми, тогава и само тогава можеш да ги решиш. След като ги решиш, ти вече ставаш напълно безсмъртен, защото неспокойствието и тревожността си отиват, а с тях и всички паразити, от които се зараждат кармата и съдбата.
Аз имам много тежки вътрешни проблеми. Някои може да го нарекат съвкупност от комплекси, но други по друг начин. Решаващи за формирането на една култура, която е структура от дейности, обичаи, традиции, мислене и разсъждение в различните сфери на живот, са възприятията. На нас са отнети възприятията, защото всяка една ситуация е от решаващо значение как ще се развие именно поради възприятието. Затова от там се формира културата, която е крещящо да сменим. Мога да говоря с дни по тази съвкупност от теми.
Една от последиците на самотата (да не си с момиче никога) при мен е една празнота, която усещам. Усещам, че в мен нещо липсва, като парче от пъзел, което все го няма, за да е напълно завършен. Може да се опише и като товар, който с всяка изминала година, тежи все повече и повече. Но явно това е част от моята съдба, защото и аз направих много грешки, извърших много грехове и повтарям много често едни и същи грешки, за което си понасям и наказанията, но вече започвам да се радвам, защото поне си обяснявам нещата.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: ea90fcc494
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Момче 18 скоро правя 19. И тъй като темата е въпрос относно надеждата, ще завърша със следния цитат:
"Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate" - в превод от латински-
"Надежда тука всяка оставете"
Из "Ад"
Данте Алигери

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 68771be69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Прегледах предишните отговори и мисля, че имам какво да споделя.
1. Не си единственият сам -по голямата част от отговорите потвърждават моя извод. А и аз съм един от "бройката".
2. Няма правило, което да следваш и да излезеш от проблема си. Поработи върху креативността си. Търсейки контакт с друг човек, трябва да си много наясно какво точно търсиш в този контакт. Срамежливостта не трябва да ти е оправдание за нищоправене.
3. Трябва да се отърсиш от досегашните си "стереотипни" представи за жената, като еквивалент на мъжа. Трябва да приемеш, че търсейки жена, ти не трябва да търсиш същество, възприемащо себе си, като човек, стремящ се към същото, към което се стремиш самият ти. Зная, че това звучи обидно за някои жени, които предпочитат да не са жени, но е факт, развиван от Природата с хилядолетия.
Ще се опитам да поясня последното си изказване.
Да, в обществото, жените и мъжете имат еднакво положение, еднакви възприятия за чест, достойнство, уважение, взаимоотношения, комуникативност и т. н. И това е напълно естествено. Излизайки от обществената, за да навлезеш в интимната сфера обаче, ще ти се наложи да промениш много от тези, споменато в предното изречение неща. Защо? Защото, жените, както и мъжете имат природно имплантираната им необходимост да създават контакти с другия пол. Но тук се сблъскват с необходимостта да преодолеят нещо, което в обществената сфера е стереотип на унижение. В твоето съзнание, самото предлагане на интимни взаимоотношения на жена е унизително за нея и ти затова го отбягваш. А ако тази жена и в прав текст ти заяви, че я обиждаш, ти си приключен. Ти държиш на одобрение, което... ами, което според мен няма никога да получиш. Да, дори от онази коментаторка (не зная кой номер беше), която заявява, че би се срещнала с теб. А това е така, защото обществото, макар да заявява, че не съди интимните отношения, напротив осъжда всичко в тях. Ти не можеш да си представиш как ще допуснеш една жена, която уважаваш, в която се влюбваш, която не би обидил за нищо на света, ще се наведе над ципа ти и ще ти задейства процедура, известна като фелацио, нали? Хем знаеш, че жените го правят, а много от тях -с голямо удоволствие. Не, нямаш проблем с психиката. Имаш проблем с обществото, а той е нелечим.
Но да не продължавам с черните перспективи. Зная, че тези проблеми няма да се решат с един пост в сподели. нет. Зная също, че ако сексът беше най големият ти проблем, щеше да нарушиш всички наложени от самия теб правила и да го решиш по един или друг начин. Аз ще ти предложа друго. потърси си жена за съпруга. Това е единственият (според мен) начин, да срещнеш несъвместимите изисквания на обществото и тези, в интимните (между жена и мъж) отношения. Това можеш да го заявяваш явно, без да се смущаваш от реакциите в двете сфери. И ще ти кажа, кое е гвоздейчето в случая -природният инстинкт за себевъзпроизвеждане е неявен, но водещ фактор в истинските взаимоотношения между жена и мъж. Всичко друго е постижимо по други начини, но оставянето на тази планета на продукт на твоето тяло, е незаменима с нищо радост за всеки мъж и за всяка жена. А тук противоречия с обществото няма -обществото също изпитва радост и задоволство от своето възпроизвеждане.
Тук неминуемо изниква въпросът, защо е нужно предлагането на брак, да е приоритетно, при положение, че днес огромна част мъже и жени съжителстват и без тази институция? Така е и не ги порицавам, не мисля, че правят нещо извън нормалното. Те просто са намерили себе си в това и не им е нужно друго. Но хората като теб (независимо дали мъже или жени), отдават по голямо значение на отговорността към другия, отколкото на задоволяването на биологичните си потрености. Те са (поне за мен), едно ниво над занижените морални изисквания на съвременното общество. Ето защо, тази рядка порода трябва да се толерира, да се възпроизвежда и да измества дивото и некултурното от своя ареал.
Мисля, че това е начин, обществото да стане по култивирано, по наситено с взаимно уважение и по освободено от аборигенски нрави.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: d5e7322867
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Да, жените търсят изгода в материалното, в това няма никакво съмнение, а изключенията само показват, че има правило! Тънкият момент идва, когато се впечатлят от готина външност, маниерите, интонацията и дикцията на един мъж, тогава той трябва да задържи интереса максимално дълго към себе си! Това може да се получи само с трудна достъпност и загадъчност. Да се държи малко така в стил " винаги мога да си намеря и друга " и тогава тя ще започне да му се доказва, да настъпва повече, да се засилва интересът! Това много пъти е давало положителен резултат, особено ако си беден. Поне за някакво време имаш статут на обвързан или желан, докато не ти разкрие всички карти! Обикновено е неизбежно да скриеш, че си бедняк, но при наличието на толкова огромен процент повърхностни жени, просто няма как да не нацелиш куха лейка за краткотраен кеф. На женските съвети трябва да правиш противоположното, защото те сами не си вярват.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f081759981
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Авторе, трябва да направиш две неща:
Първо си вземи няколко пъти проститутка, за да се отракаш в правенето на секс. Ама избери някоя от скъпите и и обясни ситуацията и тя ще разбере. Ако не друго, то поне ще се отъркаш в жена и ще си прекараш хубаво.
Второто което трбва да направиш е да си избереш някоя жена, която изобщо не те кефи и е грозна и да започнеш да я сваляш брутално. Така като ти откаже няма да е драма и ще видиш, че един отказ от жена е нищо и от него нма да умреш. На мен са ми отказали десетки жени и с някой от тях сме станали много добри приятели, а с останалите сме много добри познати. И като видиш че не болид а ти откажат, действай. Трбва ясно да покажеш на една жена, че я желаеш за секс, не за приятел и не трябва да се срамуваш от нищо. Аз минавам за възпитан чпвек, но като се запознавам с някоя жена и ми хареаса си я зяпам в краката или циците и започвм да и правя леки намеци. Преди мислех това поведение за просташко, но то явно се харесва на жените, защото ми връзват. И по-странното е, че ми връзват свестни жени щ, а не разни пустинци.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5a892e8e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   До Кифлоприземител
Ако ти попадаш само на такива жени, не означава, че всички са такива. Има типажи и сред жените и сред мъжете.
Има жени манипулатори, има и независими жени.
С мъжа ми пазаруваме заедно само от магазини като Технополис и Техномаркет, понякога пазаруваме и от хранителните магазини заедно, но най-често се редуваме. Дрехи, чанти, обувки, слънчеви очила и т. н лични предмети си пазарувам сама или ходя на пазар с приятелка. Дрехи за мъжа ми дънки, панталони, ризи, тениски, пуловери купувам сама, а заедно с него пазаруваме само костюми, обувки и маратонки. Той не обича да обикаля по магазините. За детето дреехите обувките и всякакви училищни принадлежности купувам сама или заедно с детето. За всички тези покупки не искам пари от мъжа си, имам достатъчно по личната си сметка, работя и имам добра заплата. Почивките в чужбина и у нас ги плащам ту аз, ту той, същото се отнася и за техниката, мебелите и други предмети у дома. Ако си харесам букет с цветя или саксийно цвете, си го купувам сама. Изобщо не ме интересуват предразсъдъци, че трябвало мъжът да ми носи букети. Да, носи ми, за всички празници, а с времето спонтанното и той започна да купува саксийни цветя. В една връзка трябва да се вижда, че двамата правят нещо за семейството си, а не единият да третира партньора си като родител.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 6330320b18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   9, престани да плюеш по "българката", защото и ти като повечето български мъже си падаш по к*рвясали кифли и после българките са ти виновни. Не, сам си си виновен, а не "българката". Хем искате да е облечена като магистралка и с поглед тип "ела и ми го наблъскай", хем да е домакиня, свястна, невинна и пр. Еми, като ви е толкова акъла на българските мъже и толкова струвате, все на к*рви, искащи лоши момчета и пари, ще попадате, ако ще и да са китайки. "Българката" му виновна на смешника.

Към автора: не, нямаш шанс. Мъж, който не е от категорията "лоши момчета" и жена, в която я няма к*рвенската жилка в погледа (ако ще и с чували да е облечена), шансове нямат. Търси си жена, която да не е дащен б*клук, както правят повечето мъже, дори и смотаните такива.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 369c71fab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Не, няма надежда. Всичко в живота е карма и съдба. Щом си сам, значи така е определено да бъдеш и да страдаш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 41606c6a44
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   36 даа, бе да, съветва всички мъже да стават педераси като него... А, не, благодаря, добре съм си с жените!!!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0eaebccdd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   39, какъв латински ти се привижда? Това е италиански, по дяволите! Като искате да блеснете с цитат на друг език, поне научете какъв е, егати! Аман от псевдоинтелектуалци. И коментирали отдолу един билюк народ и на никого не му светва крушката. Нямам думи каква повсеместна и отвратителна простотия се шири на тая клета територия! Погнусена съм!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0f44d75ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Номер 44, ти изобщо прочете ли какво съм написал в мнение 23? :) Това, че ти се считаш за такава, каквато се описваш в твоя разказ, изобщо не означава, че всички или повечето жени са като теб.
Освен това, ти си жена и занимавайки се с мъже, е съвсем разбираемо, че няма как да си се сблъсквала с обичайните женски номерца и хитринки, които много българки прилагат към мъжете, барабар с безбожните изисквания към тях.

Има и нещо друго. Жените имат многократно по-завишени изисквания към повечето мъже, защото те просто не се вписват в идеалистичните им представи за принца на бял кон или бял Мерцедес. Ако мъжът е красив, снажен, висок, защо не и с пари, тогава много жени рязко "забравят" изискванията си към личностните качества на мъжа. Дори нещо повече - биха търпели откровени простаци с беден речник и неуважително отношение към тях, само и само да им подкосяват краката с излъчването и парите си. Ако обаче тези жени имат насреща си нормален мъж като външен вид и доходи, имат коренно различни отношение към него и изискват да се раздава за тях като за последно. Било като време, пари, внимание, че дори и да им е психолог, да си изслушва, да ги "разбира", да им играе по гайдата и накрая пак не е сигурно, че ще го харесат, защото просто пеперудките в гащите на тези жени се раздвижват при вида на така мечтания нахакан играч, за когото са си мечтали цял живот. Затова е е често срещан случай такива жени привидно да излизат с някакъв нормален пич, но това е колкото да има кой да им повдига самочувствието и да плаща сметките им. В момента, в който успеят да завържат познанство с някой играч, без колебание разтварят краката си пред него и не им пука, че въобще не са го опознали като нрав и поведение. Действат първично, избират не с разума си, а с хаотичните си усещания, отдават се лесно на първични типове и после се чудят защо са си изпатили именно от първични типове.

- Кифлоприемител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 29f9d7b63a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Колкото и да не ти се вярва, има много и момичета, и момчета като теб- просто не се забелязяат. Аз съм момиче на 21, никога не съм била обвързана под каквато и да е форма, девствена съм. Целта ми не е да си намеря гадже - малко ми е неловко от всичката тази неопитност, но все пак понякога имам сексуални нужди и искам гадже., за да не съм самотна
В същото време не правя нищо по въпроса, пасивна съм.. Според мен заговаряй по-обикнивените момичета.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker