Сексът не е чак толкова важен, за една връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът не е чак толкова важен, за една връзка
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 3384 пъти
Здравейте на всички искам да ви попитам:за вас важен ли е сексът в една връзка, да вярно казват че това държи брака здрав и корав , но дали е точно така???
Според мен-не.Защо сексът да е толкова значим, не ми е ясно. Кът'имаш връзка с някоя жена ама мислиш,че това да въргаляте в леглото с часове просто й казваш-''Защо да е толкова важно,не може ли само да се държим за ръце? Вие как мислите, важен ли е сексът за една връзка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5054c49a4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   За някои е много важен, за други по-малко, за трети: изобщо. Аз съм жена на 32, поддържана и здрава и имам нужда от редовен секс. Бившият ми мъж сексът никак не го интересуваше: причината да беше стар ерген като го взех. Въпреки всички страхотни качества се разделихме, защото сексуалността ни беше различна и това ме угнетяваше и разболяваше. Всяко либидо е ок, стига човек да се събира само със себеподобни. Това е.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 73ba525d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   И аз се чудех като теб, но вече знам защо. Бях написала пост,, Да си различен" в същата категория, прочети го и ще разбереш. За съжаление за повечето хора е важен. Малко са хората, за които не е чак толкова, поради това мисля, че и доста вероятно да си остана сама, въпреки, че се надявам да срещна някой като мен. За съжаление ценностите остават на заден план, ако двойката не е сексуално съвместима, връзката не оцелява. Това е биологична нужда, която някои хора трудно контролират, според мен. Така както за нас не е толкова важен, така за други е много важен и се чувстват нежелани от партньора си, ако той не отговаря на желанията им. Затова доста връзки се развалят, заради единия си секс...

Ж.19

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 668466b10d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Не е, ама повечето хора са безобразно тъпи и/или курволяци и не го разбират. Все едно да обясняваш на гъза си. Тях ги интересува само ядене, пиене, пушене и секс. В кофа без дъно не се задържа вода, както и в куха глава не се задържа акъл.

Ж23

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 18dcb5f1ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

5.   Важното е да сте на една вълна по отношение на основните неща, които да ви свързват заедно, а ласките са неразделна част от една нормална връзка между мъж и жена на млада възраст. Тя затова и се нарича връзка; иначе би било просто съжителство като съквартиранти.
Отделен въпрос е, че много привидно обвързани и изпоженени водят вял полов живот от дъжд на вятър, а някои дори и нулев такъв, защото са си станали скучни, не се понасят или някой иска да притиска другия да свърши/плати нещо и затова го държи на сухо като вид "наказание".

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: b9db257b43
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

7.   Защо само браковете?
Нима като си във връзка не правиш секс? ! :DDD

Сексът е много важен, както и разбирателството, и еднаквите интереси по между ви.




~darkgirl~

 
  ...


...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 040f1af92a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Може и връзката да премине по вайбър или по фейса, то няма особено значение. Ако в една двойка има нежелание от едната страна, двойката е странна и отклоняваща се логически от природните процеси. И все пак! Ако има такива хора, приемат го и си живеят така, ок! То и някои живеят за да си слагат пиърсинг по цялото тяло, да си бъркат в носа, да се татуират на всеки сантиметър или да ядат странни неща. Има всякакви кривняри в съвременния абсурд.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a2dbb5878f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Като според теб не е сексът... ми значи не е, бе човек. Имаш цял живот да пробваш и да си чупиш главата върху този си избор. В действителност хората от край време се опитват да го ограничат този ми ти секс и до сега не са успели. Като се почне от най-върлите пуритани, мине се през мюслитата и се стигне дооо комунизма. За твоя жалост мнозинството от хората изпитват удоволствие от секса и тъй като сме и хомо сапиенс, можем да правим виртуално и навсякъде и по-всяко време секс... не като примерно слоновете например. Така, че ДА секса е исключително важен за връзката, ако не искаш момата да ти избяга с някой дето повече я забавлява... и НЕ в същото време той е неизменна ЧАСТ от една връзка където като разумни хомо-та трябва да си признаем има ухажване, уважение, любов ако щеш го наречи. Това е като да имаш само един крак и да се опитваш да вървиш... ми не става. Същото е и със секса. зИключително важен, но заедно със още много качества.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f0b4cde1cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Важен е. За мен не толкова за удоволствието, колкото за физическото сближаване. Иначе сте като приятели-съквартиранти. А и без секс как ще се раждат деца?

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 571267e820
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   № 1 ти го е казала много точно. Зависи от партньорите - за едни е важно условие, за други не. Универсални рецепти няма. За мен лично сексът е важен компонент от връзката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: dcd7259c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Когато се събереш с партньор с по-слабо изразена сексуалност, колкото и да има други качества, връзката в един момент започва да се превръща в скучно сиво ежедневие, а по-късно започват дрязги и заяждания. Някои търпят, ходят вечно нацупени и нервни, други кръшкат, с трети директно решават да прекратят връзката.
Важно е да си подхождате сексуално.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 7c32485b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз не те питам поколко пъти го искаш
Аз те питам дали е важен за връзката според теб.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 873cd0e89d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Напротив, сексът е най-важното нещо в една връзка:защо ми е да живея с една жена, ако не за да правя секс със нея? Да се държим за ръчички заедно в парка и да си гукаме като гълъбчета сладко-сладко?!? Нема такива неща, просто НЕМА! Порастнете най-накрая вече жените и приемете, че ако искате да имате нормален мъж до себе си, няма да му минат вашите женски номера и ще трябва редовно да го задоволявате сексуално, за да не изгуби интерес към вас и да ви смени с друга. А всичките злобни феминистки у лево!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 423e7f6eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   При мен стана важен и желан след като навърших 35 години - дотогава бях с по-ниско либидо. За съпруга ми винаги е бил изключително важен.
Ж 45

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: aef458d140
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравей! Само да попитам на колко си? Девствен/а ли си? Питам, защото е от значение и това, но не е задължително да споделяш ако не желаеш. :) Аз съм на 21г. и мисля по същия начин, но се смята, че когато харесваш някого искаш близост с него. Ако го харесваш много и истински се смята, че ще искаш възможно най -голямата близост т. е секс. Трудно е за проумяване и за мен самата, но така е измислени много преди нас. Примерно за себе си разбирам за самата близост от сорта да го погалиш, гугнеш, целунеш, да се закачате, да се свалате с думи и т. н, но буквално за секс малко много ми идва и на мен. Други казват, че когато дойде твоя човек просто става, усещаш го вътрешно и го правите, защото харесваш точно този човек

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 2ba80d7502
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Абе то и парите не са толкова важни, но е по-добре да ги имаш. Като не ти е толкова важен секса, си търси подходящата половинка.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 0fe38ae38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   Въпросът е глупав. Сексът е 50% от връзката, че дори повече. Без секс няма връзка. Той е лепилото на връзката. Държането за ръц и т.н. са хубави неща, но само с тях не става. Не става и само със секс де. Без никакво общуване и уважение, сексът също ще омръзне с конкретния човек, но определено без секс не става. Номер 1 е права. Една от най-честите причини за провал на връзките и браковете е сексуалната несъвместимост и най-вече различната нужда от секс. Аз като мъж съм доста сексуален. Имам нужда от редовен секс, средно 3-4 пъти в седмицата.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 5c3bc5950d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   До Номер 1.. лелче.. ти си за мен.. ще те слагам на меча си всеки ден по няколко пъти.. по няколко часа.. Свържи се с мен...
ще си умреш от удоволствие на меча ми..
и аз съм ненаситник.. заради този проблем скъсах с 3 жени.. оказаха се... слаба либидна утайка..

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f1b10bddf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

21.   Наистина не е важен. Обратното го приказват хора под 30-годишна възраст и дечковци без значение от възрастта.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 8d6a3be0e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   За мен не е - мъж съм. Даже считам секса само като средство за правене на деца. Нямам нужда да го правя, мога да си карам и на чекии. Една от бившите ми приятелки пък много обичаше секса и даже й харесваше с мен - защото на мен ми беше скучно, трудно свършвах и можех да си я клатя 1 час без да свърша да спрем и после пак. Само, че за мен това беше неописуем тормоз. Разделихме се по моя инициатива без много обяснения, но точно това беше - тя искаше секс - аз не, неудобно ми беше да й отказвам и не спях добре после, все недоспал бях. После си намерих асексуална - пълна хармония. Имаме си и дете. Даже тя се чуди как не ме вълнува секса.... еми не ме вълнува.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: a9c9d7de3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   Авторът определено е жена. Само една жена може да си мисли, че сексът е нещо маловажно за едно семейство. А имаш ли представа, че състоянието на простатата при мъжете над 55 години, е в пряка връзка от това, дали са правили, или не са правили секс? Знаеш ли какво е да те боли простатата, да те кара да уринираш и дефекираш болезнено много пъти дневно? Не нали? Огорчението от пропуснатото удоволствие, се превръща в негодувание за болките ти сега. Сексът наистина е много важен за един мъж. Мислиш си, че като не си хормонално наред, за теб сексът е досада и мъчение, мъжете и те трябва да са като теб? А после четем:, , Заряза ме заради друга жена, а си живеехме толкова добре! ''
Не, не сте живели добре. Колко пъти използва мнимо главоболие, умора, , , Ох пак ли? '', , , Не ти ли омръзна? '' и какво ли още не? Ами ще избяга, или ще дава парите на друга, за да получи нещо напълно нормално. Примири се, че това е нормалната природа на един мъж. То е не само желание, а и здравна необходимост. И ако си мислиш, че вече има лекарства за простата, много се заблуждаваш. Повечето въобще не действат, а тези които имат поне малък ефект, трябва да се пият постоянно, защото след спирането им, болката се появява отново. Ако мразиш мъжът до себе си, продължавай да го лишаваш от секс. Повярвай ми, мога да напиша много по-силни думи, но съм възпитан човек. Помисли си на колко години щяха да те принудят да правиш секс, ако беше родена в Афганистан, Индия, Африка, или в арабска страна!? Късметлийка си, че си родена в цивилизована страна.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: aad5e1d5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   На мен ми е важна емоцията с този мъж.
Как се чувствам в негово присъствие, разбужда ли интелекта ми, заинтригува ли ме с думи, мисли, поезия, държание…?
Събужда ли позадрямалата ми женственост с внимание, поглед и смях? Развихря ли безсрамно желание и блян с огнени очи…
Защото няма ли го всичко това, няма и секс.
И като се замисли човек, за да се получи хубаво, сексуално преживяване, се тръгва отдалече…, поне с мен!
Тоест абсолютно всичко е важно за хубавия секс!
И имаш ли цялата палитра, вече не говорим само за секс…

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 395c804407
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Не е нужно да се прави всеки ден, ама и не е нормално да се прави веднъж на два месеца. Символиката на този акт е важна, иначе не говорим за интимна двойка. То си е близко до акъла.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 20e7252bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Да! Важен е!
За мен има две основни допирни точки във всяка една връзка и това са: Отнонията (пасване и награждава на характери, общи интереси и т.н.) и Секс! Не става ако единия е твърде сексуален, а другия точно обратното. Не става и само в леглото да си пасвате, а всеки да има различни интереси, да нямате никакви допирни точки и да няма никаква хармония помежду ви в отношенията извън секса. Лично за мен ако едно от двете липсва, човек в някакъв етап от връзката си започва да го търси на друго място. Разбира се не е основното в една връзка, защото тези неща са до време, което пък не го прави маловажно.
Всъщност секса няма да има никакво значение, ако намериш човек, които също като теб няма нужда от това и не го счита за нещо важно. Това е, че в сексуален план и в любовен хората трябва да имат допирни точки, за да се получи нещо. Примерно ако ти си сексуален човек, а аз нямам желание за тези неща, защото за мен не са важни - ние няма да имаме бъдеще. В един момент всеки ще намери своя човек, защото подобни отношения са изморителни. Темата ти е като "мъжете падат ли си по кифли"; "жените меркантилни ли са" - различни хора, различно мислене.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 37b2d7057d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   50% от връзката е секс останалата половина е микс от разбирателство компромиси, пари и всичко останало.

М33 с две деца и щастливо семейство!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 784fb5f751
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

28.   За да е успешна една връзка са нужни 3 неща:
- приятелство
- доверие
- страст
Да липсва само едно, връзката рано или късно се разпада.

 
  ...

...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 395c804407
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   21, то излиза, че аз имам много връзки в момента. Имаш предвид разни инфантилни и хлапета, от 30 могат само да се присмиват на такива заглавия. Това, че си неузрял буквалист, не означава, че имаш меродавно мнение. Секс от дъжд на вятър във връзка, е като да сипеш храна на кучето си веднъж годишно. Сериозно, осъзнавате ли, че пропагандата в тази тема е твърде забележима? Имам сигурни източници от западните части на Европа, че там е пълно с индоктринирани тролове, чиято идея е чисто и просто настройване срещу нормалните възприятия на младите мъже и жени, като се наблюдават повече материали с женска насоченост. Идеята на всичко това е твърде ясна! Искат да унищожат най-здравата клетка на обществото, а именно семейството. И това не влиза в категорията на предположенията, а на реалността. Глобализъм - унищожителят на културите!!!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: 25649a0272
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Що за мъж ще се унижава в такова съжителство, само някой с подобна нагласа за живота, но при всички случаи ще е сбъркан тип. Тъпото е, че повечето психолози са големи тарикати, иначе е много полезно да се ходи веднъж, два пъти в годината. Това си е девиантно състояние, състояние, от което все повече млади жени страдат, а го мислят за свой избор. Положението е много зле, помогнете си някак. И колко двойки си пилеят младините така, да живеят в заблуда. Разберете, че на един мъж не му трябва жена, с която всеки ден да си лафи, да се държат за ръце, да ходят на почивки и да се водят приятели под един покрив. Всичко това е половината или даже под половината от връзката, секс трябва да се прави минимум 40 пъти годишно. Горе-долу се пада по 3-4 пъти на месец, което е напълно нормално. Някои хора правят толкова секс за няколко месеца.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4d576e19c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   23, сексът е за мъже, а мъжете са страшни егоисти и не се стараят поне малко да задоволят жените до себе си. Жените не изпитваме голямо удоволствие от секса, а в комбинация с вашият егоизъм съвсем става отвратително за нас (сигурно има редки изключения сред жените не знам). То в природата на мъжа не е само секса, ами само да иска. Иска секс, иска това, иска онова. А, кога ще дадете от себе си, бе, мъже? ! Никога. По ви е лесно да отидете при друга жена или да си платите. Как ще задоволите жените до себе си? ! Та вие да не сте ненормални!? Вие сте истински мъже, под нивото ви е да задоволи жена, за клитор не сте и чували, нито какво се прави с него, ама какво ви пука на вас. Важното е да си наблъскате п*шките във влагалището и да свършите.
Щом една жена не иска секс с вас, значи явно не ставате, егоисти сте и не се стараете (както винаги). Но жените все на мъжете трябва да угаждаме, а как се чувстваме ние, няма никакво значение! Вие сте принцове все пак!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a5aed9b179
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Да, важен е, и то много. Иначе за какво си му на един мъж, да се държите за ръчички в парка?! Подкрепям всичко казано от номер 30.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f412ec8368
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 22 е болен мозък. Както и всички като него.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f412ec8368
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Разбира се, че е важен. Другото е приятелство, сбъркани отношения. Сексът е здраве бе, хора. Чудя се на такива като номер 22 как не са му гръмнали топките още. Даже това мнение клони към пълна лъжа, а ако всичко написано е вярно, то този човек има сериозен проблем. Най-хубавото във връзката е да правиш секс с човека, който обичаш, най-якото нещо на света е това. С течение на времето се опознавате, знаете кой какво обича, отпускате се максимално и е супер. Като не искате секс, дръжте се за ръчички, говорете си приказки и си пилейте живота, буквално това правите. И да, наистина лъха на някаква плоска пропаганда от повечето постове. И това, че всички мнения, насърчаващи секса в двойката са с оценки единица говори или за изключително болно общество, или наистина е някаква тролска акция.
Най-вероятно е второто.
Ж, 34 г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker