Какво иска от мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво иска от мен?
преди: 2 години, 7 месеца, прочетена 1623 пъти
Пише ви мъж на 32 години. Не съм обвързан в момента. Да си кажа имам не малък опит с жените. Но поговорката, че човек се учи, докато е жив важи и в моя случай. На скоро ми се случи нещо интересно. На работното ми място от друга фирма понякога идва жена, с която работим съвместно по определени проекти. Вече минава средата на 40-те, но определено е една доста хубава жена след, която всеки би се обърнал. Познавам я от 7-8 години, винаги ми е правил впечатление външният и вид, но честно казано не съм я никога възприемал като сексуален обект, а като по-голям и зрял от мен човек. Винаги сме били в по-близки отношения с нея. Но тези по-близки отношения са нещо от типа на служебно-приятелски, ако може така да се изразя. Някак си сме на един акъл по разни теми и интереси. Не и знам семейното положение, но знам, че има пораснал син. Интересното в случая е, че при едно скорошно посещение бяхме само двамата и ме покани на среща. Разбрахме се, да и се обадя за кой ден да бъде според ангажираността ни. Приказката да не си вадиш оная работа, там където си вадиш хляба в този случай не е от особено значение, защото тя се появява при нас един път на 3-4 месеца по разни незначителни документални въпроси, пък и не всеки я познава. Ще отида на среща и още как. Ясно е какви са ми мислите в главата. Интересно ми е, дали и тя затова ме е поканила. Дали пък няма за цел да ме занимава с някаква сделка например лично, ако е решила, че може да разчита на мен. Пак казвам, че въпреки, че не е първа младост, това е една доста красива жена, която със сигурност редовно е сваляна от мъже с много по-големи позиции и финансови възможности от мен. Ако си говорим честно в това отношение аз съм никакъв. Може пък по характер да ме е харесала. Като цяло съм си малко перде. Рядко нещо може да ме ядоса и почти винаги съм си в добро настроение. Може да ме е харесала и визуално, макар че не разбирам от мъже ахах. Но явно съм хубав хахах. Цял живот плувам, пък съм и колоездач. Кола имам, но си е старичка. Мога да я повозя на рамката на колелото хахах. Както и да е. Шегата на страна. Наистина, приятели, с не малко момичета и жени съм излизал и три дълги връзки съм имал и с ня колко не особено млади жени съм се срещал, но до сега такова чудо жена да ме кани на среща не ми се беше случвало и то жена, която със сигурност има доста голям опит в отношенията и комуникацията с хората и знае от къде и какво да спечели. От мен освен смях и физическо удоволствие няма какво друго да получи. Е, това удоволствие ще е взаимно, че както се казва на жаргон "хич няма да и простя" хаха. Вие какво мислите по този въпрос? Отговорете ми сякаш съм тийнейджър, който за пръв път ще излиза на среща.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 7 месеца
hash: 9f76fd1bdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Иди на срещата и ще разбереш. Тя може да иска много работи, въпросът е ти какво искаш? Наточил си “сабята“, но по-добре я прибери и я изполвай в перспективни начинания! Хахаха, успех, момко!

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: e0c8d95694
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Има неща за които мислите по един и същи начин, може да те е харесала наистина. Отиди разбира се.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker