Гинекомастията ми, ме разруши психически, пречи ми в отношенията с хората и момичетата, както и в интимността! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гинекомастията ми, ме разруши психически, пречи ми в отношенията с хората и момичетата, както и в интимността!
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2283 пъти
Здравейте! На 17 години съм в 11 клас. Проблема ми е, че имам гинекомастия и ме спукват от подигравки за това. Преди бях 100 кила, но с тренировки стигнах до 84. Тренирах ММА, но го спрях и вече една година ходя само на фитнес. Навсякъде по тялото се изчистих от мазнините, но гърдите си останаха. Правя гърди по два пъти в седмицата, но няма никакъв ефект. Просто каквото и да правя те си седят. Зареди тях съучениците ми нон-стоп ме подиграват, откъдето момичетата изобщо не искат и да ме погледнат и ме отбягват. Един път толкова, вече не можах да издържа, та на един му счупих носа и няколко зъба от бой (пак е нищо, в сравнение с думите с, които ме обиждаше и наричаше). После ме водиха в детска педагоическа стая, наказваха ме, четоха ми един куп конски за агресия и други глупости, като всеки гледа физическите щети, но не и психологическите, които ми налагат! Както и да е. Мога да ви изпиша една книга подигравки, от които най ме дразни "С тия женски гърди, ще си останеш девствен за цял живот! " и още куп други, но не ми се изпада в подробностти. Събрах пари и другата седмица съм решил да отида при проститутка, за да загуба девствеността си, защото всичко мога да изтърпя, но да гледам как момичетата ме отбягват, режат, не искат и тайно ми се подиграват, не мога да го изтърпя. Разбирам, че никое момиче не иска момче с по-изпъкнали гърди или на, което всички му се подиграват, но какво мога да направя? Поне като отида, ще видя какво и с това с което всички се хвалят, че са правили. Иначе промених каквото можах и беше нужно, но гинекомастията не мога! Просто си ми е недъг, който всички забелязват и се подиграват, всякаш са богове! Отидох на лекар, казаха ми, че се налага интервенция, която може да бъде направена, когато стана на 20.
Съжелявам, че стана твърде дълго написаното, но просто с никой не споделям и трябваше просто някъде да го излея! Ако имате съвети, ще бъда благодарен да ги споделите!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 70a2748b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Операция. Изрязват се. И после може без никакъв проблем може да си взимаш стероиди. Повече няма да развиеш. Просто тъканите дето нарастват, млечните жлези са вече отстранени.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 83ae425fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Малко време ти остава до 20 г, значи всичко е наред.
Просто слагай някакъв спортен бандаж под блузата ако толкова пък чак се вижда и те притеснява простотията на другите.
Подиграват се комплексарите обикновено, просто техните недъзи са по-скрити, я в главите им, я в домовете им, нормален човек, здрав емоционално човек няма да се държи така.
Поздравления за спорта и постигнатото до момента! Браво! Поддържай си и след интервенцията!
За пердаха дето си хвърлил на тъпака, ..сега, от една страна си го е заслужил, но бой няма да го оправи, а теб може това и в затвор да те вкара, контролирай се. Ако не можеш, бърз крак в деижение и заминаваш без да спираш даже...
Според мен не бързай за проститутки, със сигурност повечето от наборите ти лъжат, че са правили секс само за да си пишат измислени точки за престиж уж.
Относно момичетата грешиш, никоя няма да те върне заради изпъкнали гърди! Може поведението ти да е причина, да изглеждаш по "агресивен" като начин на самозащита или пък другата крайност- много притеснителен и срамежлив.
Най-вероятно някое момиче чака да я забележиш.
Сеиквай от сега да си живееш живота без драмите на другите, ако позволяваш винаги така други да избиват собствените си комплекси върху теб, никога няма да си добре. Сега били изпъкнали гърди, после ще е прическата или походката, такива хора винаги ше намерят повод където няма, като паразити са.
За кво изобщо да си губиш времето с такива, пък още по зле и беля на главата ако ги биеш?!
Умната!
Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3c3f006036
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не знам на какъв лекар си ходил и дали имаш тази диагноза или ти сам си си я сложил. Намери компетентен ендокринолог и се консултирай за евентуалния ти хормонален проблем. Прочети и в нета информация и как се лекува.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 601ba537cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Поздравления, за усилията които полагаш, личи се че си голям характер. Бил си 100, сега си 84. Пожелавам ти, много скоро да стигнеш желаните си, килограми! Има хора, които не разбират от добро, не съжалявай за момчето което си набил. Физическите травми минават, но психическите не. Казвам ти, това от много горчив опит уви. Щом проблема ти, може да се реши... усмихни се, още малко и ще си пълнолетен. И проблема ти, ще се реши. Не знам, дали е редно да ходиш на проститутка, девствеността не е нещо лошо, но хората са... нямам думи. Много добре знам как са тормозени различните. Натискай докторите, да ти помогнат по-рано ако трябва им плати повечко? Не знам. Но се успокой, многото мина...

24Ж

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b8a8a63d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Тука може и да си измислям жестоко, но ми хрумна дали няма някакво стягащо/оформящо бельо за мъже, както за жени? Виждала съм момичета, които искат да се правят на момчета, че се увиват с нещо като ластични бинтове около гърдите, за да изглеждат плоски. Иначе се махат само с операция, да. Дотогава сякаш единствената ти опция е да ги криеш, което не е много удобно, но е по-добре от ебавките особено на тая възраст, дето са отвратителни пуберите.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8409bb64a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Споко бре. Бий ги такива, но не да ги слажеш ми по някой шамар. Това първо. Второ, ти си на 17, ще се оправиш, тренирай си яко, действай си. Трето, скоро ще можеш да направиш операция - направи я. След това жени колкото искаш, стига да нямаш други проблеми. Да, кофти е да те ебават. И аз имам такива гърди, но моите са по-стегнати вече, знам ли как стана, не, но с годините вместо да ми увисват повече, се постегнаха. Тренирам си и така. Та, нямаш чак такъв проблем, това е преходно, ще се оправиш. Тренирай, влез си в категория, операция ще ти направят и ще изсмучат тлъстините там. Или то не са точно тлъстини, но както и да е. Споко!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a3528dc1e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   О ти какво правиш за да решиш проблема? Търси решение, а не ПОТЪВАЙ оше в проблема. Търси хора със същите проблеми, какво правят, най-добрите специалисти в България. Винаги има решение, ако го търсиш. Игнорирай коментарите, защото това показва саво простотия на хората около теб, не ставай жертва и мръкнало.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: dbb30c55bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Отиди на друг специалист, би трябвало на 18 вече да могат да ти направят процедурата. А дотогава идеята с бандажа е добър вариант. Недей да ходиш на проститутка, за да си като другите. Имаш време да намериш подходящото момиче за първия ти път. С платена жена ще съжаляваш, а и няма да останеш удовлетворен. Половината от удоволствието от секса е в любовната игра, целувките и прегръдките, а това с проститутка няма да го изпиташ. Просто се огледай за някое момиче, което също е скромно, необщително, не се вписва и търпи подигравки. Със сигурност тя е близо до теб и чака да я забележиш.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: deeb4a3e93
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На 17, ти е пределно ясно, че хлапетата се чудят на кой и по какъв начин да се подиграват. Това не трябва изобщо да те притеснява. Един щом е ял пердах, другите трябва да са по сдържани. Не посягай и не използвай сила, и агресия. Всеки от тях със сигурност не е перфектен - възползвай се да им покажеш, че не са нещо велико. Покажи им техните недостатъци, а и за човек 84кг ми се струва, че само да ги хванеш за рамената - все едно масаж и да стиснеш ще им стига, за да мълчат. Без бой, шамари, юмруци- всичко е подсъдимо! Не съм запозната с проблема, но всички по пълни хора им висват и биват подигравани за това. Опитвай без бой да покажеш позиция и да защитиш себе си. Тренирай и не спирай. Възможности 2 - спираш да обръщаш внимание, защото сега момиченцата са важни и неосъзнати, но за всеки влак си има пътници. Ще има жени който ще искат теб и т. н. или в крайна сметка на 20 ако това е проблема ти и не се реши с фитнес, и т. н. се подлагат на въпросната интервенция. Проблема ти е решим, а и реално ти е повече на психологическо ниво, защото много хора биват подигравани за много неща, много хора с наднормено тегло имат гърди и също биват подигравани, но въпроса е до колко ти ще си го напише като комплекс, както и до колко би позволил да ги търпиш. Като за целта не е нужен ръкопашен бой, а той отделно си има и последствия. Психическия тормоз виждаш, че е едно, а физическия съвсем друго. Спри да се самокомплексираш. В училище е така, всички а още "зелени", глупави и просто хлапета на които акъла не е дошъл. Живота след училище е различен и хората вече са различни, когато се осъзнаят. Въобще... на 17 е едно на 20 друго, а на 25 съвсем различно. Горе главата и да не ти пука, още им е рано да се осъзнаят, че това да пълни глупости.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: af7d575ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Братле, на 16 съм (почти 17) и имам твоя проблем. Първоначално мислех, че всеки ще ми се подиграва, но нямаше нищо подобно. За съжаление твоя случай е различен. Според мен не трябва да им обръщаш внимание понеже след още година или две няма да ги виждаш. А за проститутката това е най-тъпото нещо, което можеш да направиш. По-добре се консултирай с родителите ти или с някой, на когото имаш доверие и му обясни ситуацията ти.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 37430714b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе, а колко си висок? Защото викаш, че си 84 кила, ама ако си 180см или по-малко (аз примерно съм 175), ти гарантирам, че си още fat и имаш да чистиш, съответно това, което си мислиш, че е гинекомастия, всъщност може и да не е. Не знам, ти ще кажеш. Аз също си мислех, че имам гинекомастия, когато бях 80кг. Изчистих на 67 и се оказа, че просто съм си бил по-мазен отколкото съм предполагал и също така трупам мазнини повече около гърдите явно. Но като изчистих и се оправи.
Затова ти казвам, ако си среден ръст, или пък нисък, на 84кг, си си дебел все още.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e5f7fd6764
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Вместо за проститутка, събери за операция, че не ги покрива Касата. Горе някой беше писал за консервативно лечение, ама то работи само започнато достатъчно рано. При теб явно е пубертетна гинекомастията, ама, щом създава психологически дистрес, няма лошо направо да се оперира. Вероятно е доста повече от над 1 година.
Сигурен ли си, че е гинекомастия. Да не е адипозомастия. не си написал колко си висок?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b274ef39f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Спри сладкото, въглехидратите.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker