Каза ми, че сънува как чука други - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Каза ми, че сънува как чука други
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 3635 пъти
Здравейте, момиче на 20 съм, приятеля ми също е на 20. Във връзка от разстояние сме. Наскоро той ми каза, че няколко пъти имал сънища как прави секс с други момичета, а последният сън бил как чука своя приятелка, а аз гледам отстрани. Почувствах се тъпо, защото аз постоянно му казвам как сънувам само него... Нормално ли е това ако наистина ме обича? Моля за сериозни отговори.
П. с. Който ми е чел историята, бях писала пак за него. Беше ми казал, че би чукал друга, с мое позволение, за да му мине нуждата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8e912d4a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Връзките от разстояние са ужасно нещо! Никой, от вас не знае какво прави другия. Той може дори и деца да има, или гадже, а ти ...знаеш ли кога ще разбереш? Никога. И като гледам, той не те обича изобщо. Все му е тая дали си с него или не. Вие виждали сте се? Ако не, колко време сте заедно? И повярвай ми, щом желае други, и сънува други...не те обича. Не си губи времето, хвани си някой от твоя град..

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 43c9707cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Обработва те, кажи му че еди колко си мъже ти пишат за секс, дали те пуска?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 061606b1c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Кажи му, че и ти си започнала да сънуваш секс с други.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a259e17b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това е нормално, само, че не го казват.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2221cfacec
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Като гледам се е вманиачил по идеята да ти изневери или да имате cuckquean изживяване, а това е голямо унижение за една жена. Махай го тоя. Нека си спи с която иска, а ти се оглеждай за истински мъж, а не момченце, което не може да изкара ръчичката от гащите.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 72979c5c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Той не те обича. Съжалявам :/

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9e9b0d2d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти се почувствала тъпо, той е постъпил още по-тъпо. Не трябва човек да говори всичко, каквото му дойде на ума и на устата. Млади сте, с времето ще се научите, ако сте достатъчно умни, разбира се.
За мен лично връзките от разстояние са безперспективни. При тях вероятността единият или двамата да изневерят и да излъжат е много по-голяма. Не че когато са заедно това е невъзможно да се случи...
На твое място ще ми стане обидно, ако приятелят ми каже, че иска да чука друга с мое разрешение и доста ще се замисля за отношенията си с него. Той като има нужда от секс, ти нямаш ли? Явно те приема за даденост и не си дава сметка, че те обижда. Попитай го дали е ок ти да се изчукаш с друг? И дали след това връзката ви ще е същата? Но това е моята гледна точка, хората са различни...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7d7cc22cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Явно му се иска и те пробва, как ще реагираш

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 554a342bc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вероятно просто те провокира най-накрая да се видите и да правите секс. Може и наистина да си въобразява че мечтите му са възможни. Обикновено е изключително трудно да се намери жена за тройка, какво остава за такива по-нестандартни варианти...
Като студенти в първи курс имаше едно много хубаво момиче съквартирантка на наша приятелка и движеше с нас. Постоянно говореше като се напие какво ли прави нейния приятел, който е на близо 400км... Че сигурно и изневерява и тн... После реши че щом той вероятно излиза с други и тя може да се пусне. И една вечер както си пиехме в апартамента на един приятел стана целуна го и му каза, ще ходиш ли при твоята, че тука ще си правим оргия, пък ако не искат ще отида при нея за тройка и се съблече. Той си отиде в спалнята ние се съблякохме беше много забавно две хубавици да се барат между нас в леглото. Тя ми хвана ръката пъхна я между краката си и беше толкова мокра... Търка се известно време с ръката ми. Лека полека всички се осъзнахме че това би било голяма грешка. Прегърнах я силно, целувах я нежно по врата и галех косите и. Само за няколко минути заспа. Аз обаче не мигнах до сутринта. Тогава я дигнах като булка и я преместих да спи спокойно в другата стая. Известно време след това я беше срам да излиза с нас. После се успокои че нищо не е станало, но беше твърдо решена че обича приятеля си. Напусна университета, преместиха се да живеят в столицата, ожениха се и имат прекрасни деца. А аз се радвам, че успях да преборя първичните си инстинкти и да запазя честта и достойнството на едно младо момиче, което днес е щастлива жена.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 503bce8f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Този е или много тъпо парче, или го прави нарочно, за да те комплексира. Ако е първото, няма какво много да се направи - може би ще се очовечи с времето, но не е задължително. Не си длъжна да си му опитно зайче, с което евентуално да трупа опит, за да знае как да се държи. Ето, ти не му приказваш подобни глупости без да е трябвало да минаваш "обучение". С толкова промотиране и гледане на порнография (във всички смисли на думата) масово у младите мъже се зараждат много грешни представи за отношенията между двата пола. Винаги е имало такива, разбира се, но в последните 10-20 години, е станало съвсем поголовно. Говоря от личен опит - сърбала съм попарата на подобни типове и хич не е весело.
Ако е второто - говори за неговото ниско самочувствие и желание да се показва голям ебач и много отворен, а ти да си знаеш, че имаш много потенциални заместителки, към които той не крие интереса си. Така ще си седиш при него, ще мируваш, защото веднага може да те смени и ще му търпиш тъпотиите.

Какъвто и да е случаят, аз бих започнала да го избягвам, да оставям съобщенията на "seen" и накрая да му кажа, че съм си хванала друг, независимо дали е вярно. Убедена съм, че ще започне да реве като женичка, смешник.
Вярвай ми, след време ще съжаляваш и ще те е яд, че не си го навряла в кучи гъз. Никога няма да си простя, че оставях разни такива да се гаврят с чувствата ми, да ме манипулират и да ме лъжат, а аз седях и ги гледах влюбено. Пази достойнството си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 99ee2b8c8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако те обичаше, дори и да беше сънувал, че прави секс с други, никога нямаше да ти каже.
А този сън със съня за негова приятелка, ми звучи като признание, че вече ти е изневерил с нея.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fa6c66b608
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   И аз съм сънувал как го правя с Миа Калифа, Абела Дейнджър и много други, но нямам намерения да изневерявам на приятелката ми. Не знам какви глупости говорят другите, но ти говоря от моя гледка точка.
П.С. Сънувал съм как го правя и с една от нейните най-добри приятелки, но всъщност не изпитвам нищо към тази приятелка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: cbb7beb80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Запитай се ти себеуважение имаш ли, и ще си отговориш на всички подобни въпроси. А по-конкретно - подобни типове ги е грижа само за себе си.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4e0d60ab8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Последното изречение явно показва, че този младеж те пробва. Ясно е, че мъжете искаме да чукаме де що е привлекателна жена. Но когато обичаме някоя жена, си го държим в гащите и е само за нея. Просто мъжете не можем да понесем да нараняваме жена, която обичаме. Е, има и безотговорници. Иначе почти всички сме сънували секс с други жени. Аз съм женен, но и аз съм сънувал, че чукам други, разни непознати, разни известни красавици, колежки, бивши приятелки, съседки и т.н. Но никога не бих изръсил пред жена ми, че искам да чукам например братовчедка и с нейно позволение. Звучи малоумно. Жена ми си го знае, не е нужно с думи да я наранявам.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 58e7fa1f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Кажи му че ти се чука мъжко и ако даде дупарата и той ще може да си начеше нагона.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 44cd042f51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Към 7,

И аз веднага си помислих, че пичът може би се опитва да й вкарва някакви cuckquean-ски фантазии. Защо да е унизително? Ако ги кефи и двамата? По принцип, не е изключено след като го премисли и го говорят повече, особено ако е по време на секс, и нея да започнат да я възбуждат такива неща. Всичко е до контекст и как ще бъде поднесено, съответно и как ще бъде възприето с времето от човека.
Може пък в даден момент да почне да ги кефи и двамата. Вторник той чука, а тя гледа и мастурбира. Петък нея я чука някой, а той гледа.
И хоп, всички са доволни. :)

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 308a3fe96b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Казваш му че сънуваш само него , но само него ли сънуваш ?

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e5a451489e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Аз съм мъж на 21
Попринцип нямам много опит с връзките, обаче и аз се двоумя как да го тълкувам това, защото въпреки всичко, поне е искрен с теб и щом това ти споделя, значи със сигурност си споделя всичко с теб и е отворен към теб. Ако никога преди не е имал връзка, може сега да му избиват хормоните и да е в такова, уязвимо положение(не го защитавам, просто казвам). Според мен, имай си едно на ум за него, но изчакай. Не бързай да късаш с него. Говорете с него и му обясни как се чувсташ от всичко това и следи дали той е гузен, или наистина няма съвест към теб..
Пипринцип, колкото и грубо да звучи, самият факт че ти споделя и иска разрешение от теб за нещо такова, вместо да действа на своя глава тайно, означава, че държи на теб и в същото време се бори с разни изкушения..
В прочем, някъде съм чел, че ако сънуваш някого, значи му липсваш(ти на него, не той на теб). Т. е., ако е вярно, възможно е момичетата, които сънува, всъщност те него да го харесват и те него да искат да пробват в секса и той да получава "знаци" за това, чрез сънищата(попринцип, сънищата не са просто сънища, а си имат скрит смисъл и символика и всеки сън предвещава нещо..).
Но това е само теория. Не казвам, че е 100% истина, но аз лично вярвам в тези неща...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f0d773b10e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Вече го е направил. Проверява реакцията ти.

Ако нямате планове да се събирате, връзката ви е без бъдеще. Пукнатините се виждат от километри.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5f6aaf5660
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Номер 14, тия двете дето си ги написал са направо отвратителни! Ако ги сънувам, ще е по-скоро, че ме гонят да ме хванат. Егати грозотиите!

Е тва е красота и женственост: https://www.youtube.com/watch?v=Ny86zzqzK-M

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1fbc9bd234
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Пълен селяк е този, махай се докато е време, от личен опит ти казвам.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6151eae9b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   аз пък искам ,докаточукам приятелката ми, сестра и да ни гледа. Лятото беше с нас на море и доста се заглеждаше по парчето в банския ми, но не бих си позволил да я чукам, искам само да гледа как тъпча сестра и

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker