Страх от раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от раздяла
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1964 пъти
Момиче на 22 г. съм. Не съм правила секс. Привлечена съм от човек на моята възраст, но ме е страх да започна връзка. Не знам дали няма да ме зареже. Възпитана съм, че трябва да имам отношения със съпруга си. Знам, че звучи откачено, но това е положението. Бих се почувствала мръсна, ако с него не се получи нищо и ако тръгна с друг. Поне така мисля сега. Разкъсана съм между привличането и страха си...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7600a86bb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Като мислиш така, стой и чакай първата брачна нощ. Гаранции в любовта няма. Никой не знае дали ще си с него занапред и дали ще се ожените. Женените с деца се развеждат, какво остава за гаджетата.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4148d729a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами тогава 3маш връзка без секс и казваш, че искаш първа брачна нощ. Макар, че някой век живееш. Ти си за психиатър и терапия, живееш в някакви остарели идеали и не се радваш на живота. Защо? Живееш с идеали и принципи на баба ти още.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 20d65a3211
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Здравей! Аз съм жена на 23 и също не съм правила секс. Като споделя на някой мъж и казва, че едва ли не, не му се занимава или се оправдава с нещо друго. И аз като теб искам да бъда само със сериозен мъж! Не се давай лесно на никой. Изчакай да мине време с това момче и прецени добре, но първо му обясни ти какво търсиш и искаш! Бъди здрава, успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 061361e855
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако чакаш първо брак, а после секс ще си останеш девствена завинаги.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9cef46cb98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторке и да си останеш девствена, няма лошо и без това повечето мъже не струват. Сега по същество, да не ти пука излизай, живей си живота.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 868dca699c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Мило момиче, преди години и аз бях в твоята ситуация. При мен беше въпрос на личен избор бях харесвана от доста момчета, но момента в който виждах, че те не харесват мен като човек а като парче месо ме обиждаше и нямаше и как да стане и дума. Ще прозвучи много идеализирано, но смятах, че първо човека трябва да държи на теб като човек и да те обича от тъп упоризъм бях готова и до брак да чакам но не и да си легна с някой който не ме вижда като човек. Всичко това беше тиняйжърския инат. Секс за пръв път правих година след като започнах сериозна връзка, с момичето се бяхме запознали в университета. Не приемай секса като задължение, че трябва до няква възраст всички да са. Не се притеснявай а момента в който правиш секс първия път може изобщо да не ти хареса да си твърде тясна или нещо друго, но с всеки следващ се питаш и защо поради не си искала довери се и на мъжа особено ако е опитен и е имал времето и търпението да те изчака (на пича никак няма да му е лесно хд). Успех

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a6d82ec37d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   На теория добре си научена. Но е много важно да осъзнаеш, че този "принцип" върви в комплект с ранен брак. До 22 кажи речи вече е трябвало да си омъжена, а не тепърва да оглеждаш отдалече кой колко е надежден. Едно време са се омъжвали девствени, НО и не е имало девствени на 22-23. Поради причини, че или са били вече омъжени или не са се сдържали и са си го вкарали. Затова не се стискай, а се пробвай, защото ти се отразява на психиката и някой ден може щастливият ти Единствен в даден момент да започне да го споменава като причина за всички проблеми.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a8acf511e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Интересно, аз съм мъж и мисля по същият начин.
Бих излизал с жена, която ми харесва месеци наред за да я опозная. Въобще не е задължително да правим секс.
Но за момента удрям на камък. Или не търся на правилното място или просто си нямам късмет...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1416309746
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разбирам да искаш да го опознаеш преди да правите секс. Даже обратното не ми допада хич. Аз даже казвам така: човек трябва да прави секс само с някой, с когото не би било твърде голяма катастрофа да се наложи да станат родители заедно. Защото противозачатъчните хич не са свръхнадеждни.

Това директно означава, че трябва да опознаеш добре човека преди да правиш секс с него. Някой друг месец-два-три опознаване минимум. С бившата ми приятелка излизахме приятелски в продължение на два месеца, тогава се опознахме доста, после като „станахме двойка“ правихме по-безобидни сексуални неща, като орален секс, dry humping и т. н. но вагинален секс правихме чак след ОЩЕ няколко месеца.

Но дори аз с тази си предпазлива философия мисля, че е прекалено ограничително да искаш да си абсолютно сигурна, че това ще ти е партньорът в живота и че няма да се разделите. Това ми е прекалено. И това дето казавш, че би се чувствала „мръсна“ хич не ми харесва. Да, чувствай се мръсна, ако спиш с измекяри, щото са те черпили пиене и са хвърляли салфетки. Но това, че си дала шанс на една потенциална връзка, че си опитала да създадеш връзка, не трябва да те кара да се чувстваш мръсна. А а нде опитваш е страх. Което меко казано не е добродетел.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker