Насилва ме да правим секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Насилва ме да правим секс
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2602 пъти
Здравейте, не знам как да започна . Момиче на 20 съм , проблема е там че преди почти 1 г. приключих връзка с бившия ми приятел който много обичах и ми беше много тежко. Опитах се да започна да излизам с мъже за да не се стопирвам на едно място и да продължа напред. Запознавах се с разни но всичко е приключвало само със едно кафе и не съм ги виждала повече. За града в който живея смея да твърдя че съм много красива и ппр съм доста желана , от добро семействон, възпитана съм добре и не се давам на първия който срещна като цяло при мен нещата стават по бавно..та както и да е , запознах се с мъж който е 6г. по голям от мен, излизахме няколко пъти и наистина мислих че го харесвам и искам нещо сериозно защото неговите намерения бяха такива. Работата е там че още на 3-то ни виждане започна да ме обарва , целува и ми каза че иска да правим секс при което аз се дръпнах и на няколко пъти му казах че не съм готова и не искам все още. Уш беше се съгласил с мен и на 20-та мин започна пак същото все едно не сме говорили. На следващия ден отидохме в тях да вечеряме (той живее сам) и пак същата история и същия разговор, казах му че наистина не съм готова и не мога,започна да ми говори как не съм го харесвала не съм искала да го целувам и дори да говоря а съм забила някъде другаде.Натиска ме няколко пъти и аз се ,се дърпах и исках да си отида.Ппр аз не консумирам алкохол и той го знае ,при което на няколко пъти ме обвини че пиел сам не съм му правила компания. Напрегнах се и почнах да пия и аз , напих се и както се сещате правих секс с него..секса беше хубав но се чувствах една омърсена все едно съм изневерила и се опитах дори да избягам вечерта ,чувствах се като к*рва .. и дори аз се усетих как си промених отношението към него и не исках да го гледам. Облякох се, обаче той се събуди и ме видя ,казах му че ми е станало студено и затова съм облечена, той ме дръпна до него,гушна ме и заспа, и аз не тръгнах никъде за да не се почувсвам толкова долна.На сутринта пак искаше да правим секс и аз дори не се дръпнах а просто ми беше безразлично и броях минутите в които ще си тръгна защото бях на работа. В момента в който ми го вкара , толкова ме заболя ..и не не му беше голям дори напротив, но много ме заболя и щях да се разрева , всяка една минута ми се виждаше като час.. А с другите ми бивши които са били много повече надарени смея да твърдя , ми е било хубаво и дори сама съм се натискала за секс ,както и да е после пак ме гушкаше милваше докато не си тръгнах.Чувствах се една омърсена не ми беше хубаво,не знам какво ми има, личи си че има сериозни намерения към мен обаче дори не ме изчака когато се чувствам готова да го направя.Продължава да ме търси и не знам какво да правя..!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: f36758b153
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Я го разкарай този егоистичен боклук! Нито прирма какво му говориш, нито го вълнува! Само иска да си го начеше и се чувства "мъж" а е отрепка!
Така ли си представяш връзка- да не те изслушват, да не се съобразява с теб, с емоциите ти, чувствата ти, а накрая даже и да те изнасилва? !
Бягай от тоя, бий му шута и не, няма нужда да излизаш с който и да е само и само да не "излизаш от обръщение"!
Никакви вечери в домашна обстановка докато не си сигурна, че си готова за нещо повече от разговори!
И се научи да казваш ясно и категорично НЕ- иначе всеки сульо ще те гаври както си иска!
Ако настоява тоя тъпанар и те притеснява, директно му кажи, че за теб не става даже и за секс приятел само, а за връзка съвсем никак!
Длъжна си да се съобразяваш първо със себе си!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1d34b57c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Тона се нарича лични граници манипулации. Изглидай поне 10 видеа, за да разбереш какво ги казвам. Ти си тази, която казваш какво може и какво не в една връзка. Не обичаш да пиеш, казваш не и не пишеш. Така всеки може да те манипулира както си иска и не той, ти си виновна, ме го позволяваш.
Второ само, 6ато прочетох възпитана, от добро семейство и т. н. рамки, архаични закостеняли разсъждения. Ами ако беше от лошо семейство с майка проститутка и баща комарджия, ти каква вина носиш и с какво си отговорна, за нечий живот и постъпки.
Клишета - добро семейство, възпитана, не се дава бързо.
Живеем в 21 век да правиш секс на трета среща е нормално, но АКО ТИ ГО ИСКАШ., същото е за пиенето.
Седни и преосмисли с друга глава и очи, ако ти харесва този мъж давай нататък, няма от какво да се чувстваш виновна и омърсена и да се подтискаш, защото така трябва, някакви твои вътрешни бариери на морал. Било ти е хубаво нали? Ти си то искала подсъзнателно, но често тези пречки в главите ни, че не е редно, омърсена съм, съм онези рамки на родители, баби идващи като упреци и страхове. Запитай се вкички около теб, в ситуация това искаш ли го или не, ако главата ти казва не ама не е удобно, тялото ти също казва не, не го искам, стомоха те боли не ми е приятно, без СКРУПУЛИ за кавото и да е се изправиш и казваш НЕ и никой не ПОЗВОЛЯВАШ да те манипулира, за да угоди на себе си, а ти глупавата кой каквото ти каже си готова на всичко, защото не е удобно, така трябва, да не ми се разсърди, какво ще каже и куп глупости резултат от ниска самооценка и възпитание.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d57c0550f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нормално е какво да ти кажа мъж има нужди ти като не дадеш друга ще даде тои е и по голям от теб

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ec90ef5f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Казваш му че няма да се получи между вас и това е. Този мъж така или иначе не те уважава отсега, какво остава за по-нататък.

Иначе на практика това което е направил е сексуално насилие. Не случайно в нормалните държави се смята че човек употребил алкохол не може да дъде съзнателно съгласие. Изобщо е трябвало да си тръгнеш още преди това.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 3aa98e92d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти нито си готова за нова връзка, нито харесваш въпросния. Сигурна съм, че той е по-голям от теб. И е голям манипулатор накарал те е да пиеш, за да преспиш с него. Доста срещана тактика. Никак не е сериозно на 3-тата среща да иска секс нито е нормално. Бъди искрена със себе си, и с него. Искаш ли го, или не? Ако не го искаш просто не се срещайте, не е толкова сложно. И като не ти се прави секс, какво правиш в дома му? ! Това е неговата територия можело е много по зле да бъде. Напил те е за да те има, долно и нагло. Избора си е твой, според мен ти не го харесваш този.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker