Порното пред истинския секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Порното пред истинския секс
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 1970 пъти
Здравейте, забелязвам как в моята връзка след 3,4 години като ,че ли познатото и обичайното леко започва да бъде измествано и то главно от порното, също така ми прави впечатление ,че желанието ми започва да се губи към жената до мен следствие от представата ,която тези филми дават на мозъка ми. Не искам да бъде така и да гледам тайничко ,но не знам наиситна как да си го избия от главата и как мога да не гледам чуждите жени и представям подобни неща ,въпреки че жената до мен изглежда страхотно ,правим доста хубав секс и т.н?
Нормално ли е от време на време човек да иска да бъде сам еротично без женска ласка , как е при вас в това динамично и стресиращо време?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: a01010b56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Здравей, авторе! Аз съм на 38, все още свободен! Но много малко гледам порно, всъщност по-ми е интересно да гледам как някоя жена мастурбира, но не стоя на телефона часове наред! Имам и музикални канали, особено тези на MTV са ми любимите-имат няколко профилирани канала-само за музика от 80-те, само за музика от 90-те и само за музика от 00-те! Изтеглил съм може би към 500 песни, но в папката ми има повече от 1000 песни, като те са от различни стилове! Най-много са песните от 80-те, тъй като следя коя песен върви и пускам на пауза, за да видя данните за съответната песен, като един изпълнител има поне от 5 до 10 песни! Това ми е нещо като хоби! Намери си и ти някакво хоби и остави порното, чел съм че много лошо влияе спрямо връзките! Лошото е, че и когато имат връзка, много мъже не престават да го гледат! В много случаи се стига и до раздяла! Не трябва да сме роби на порното! Не е никак добре то да застава на пътя ни и да ни разваля живота! Хайде, на самотните мъже е простено, но за тези които имат любим човек до себе си не е редно да търсят порно! Хобито може да бъде и друго-ходене по концерти, театър, опера и др. -това е разнообразяване на ежедневието и спиране на порното! Просто трябва да имаш силна воля!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1bd0f13766
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Пак няма да ми публикуват коментара, но ще го напиша - мъжете просто са к****и и не могат да са дълго с една жена или ако са в дълготрайна връзка, е мъчение за тях. Чуждото винаги ги влече. Това е. Вие сте много по- подвластни на нагона си от повечето жени.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 32ff2d12d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Здравей! Говори с приятелката си и намерете заедно решение. Аз съм момиче и моя приятел прави същото, но не го обсъждаме.. а мен ме е страх да не го нараня. Така че искам да ти помогна от женска гледна точка. Когато картите са на масата връзката е страхотна. Поговорете и ни сподели как е минало. Не се притеснявай от разговора.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker