Може ли момиче да зарази момиче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Може ли момиче да зарази момиче
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2376 пъти
Здравейте!Искам да попитам нещо,но не ми се подигравайте.Аз съм бисексуално момиче,но досега не съм правила секс с момиче,но искам да правя.Ако момичето случайно има някаква болест може ли да ме зарази и мен?При мъжете знам,че може защото е вътре в мен,но при момичетата не го разбирам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8022841492
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Да, може. Ако е ХИВ позитивна и имате открита рана някъде по пръстите може да те зарази без да разберете. Винаги трябва да се пазиш за други полово предавани болести, като най-често това са срамни въшки, трипер, гъбички и др. По правило болести се предават в случай на размяна на телесни течности, особено ако правите трибадизъм (справка уикипедия, че няма как да го напиша по друг начин, за да не ми блокират коментара)

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: c5eb0cbd96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Естествено, че може!!! При О*АЛЕН с*кс можеш да се запазиш с "ППИ" като ЧПВ, гениален херпес, заразен молуск, вирус Зика, Хепатит В и С, също така и дори макар и малко вероятно с ХИВ от вирусните, а от бактериалните мек шанкър, сифилис (луес), говорея (трипер) и хламидия от няколко типа.
При мануална манипулация много често срещано е пренасянето на кандида гъбички, а освен изброените вирусни такива по-горе и бактериалните като трипер, сифилис и като допълнение и хламидия, също така от използвано дилдо, пръсти, които да трият вулвата и/или да са във вагината, а след това при "здравата" да се използват обратно към нейните полови органи и/или най-лесно при директно триене на гениталите едни с други можеш да се запазиш с най-често срещаната чисто полова предавана инфекция (особено често срещана при дамите)- трихомоназа (трихомонас вагиналис)!!! Това е инфекция, която се предава най-вече при полово сношениение и при предаване чрез триене между гениталите на партньорите.
Това са примери при които здравата се заразява по не типичен полов път (не при полов контакт, полов акт) с полово предавана инфекция от носителката от нейните полови органи и/или кожа в близост до тях при триене или използване на някакъв предмет, който по-късно да попадне върху твоите генитали. Това са класическите "пасивни" начини на заразяване.
По обратен път, чрез устата на инфектираната могат да се пренасят гъбички на здравата при о*ален секс, когато те попаднат върху външните полови органи (вулва) или във вагината на здравата.
Не съм медицинско лице или гениколог, но тези неща ги зная. За мен е важно половото възпитание и претенцията от ППИ, начините на предаване. Изчел съм много по този въпрос, внимавал съм по време на лекционни занимания като ученик и съм надграждат след това. Надявам се да съм бил полезен.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 2a882dbad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, може. Най-доброто, кеото можеш да правиш е, да си подбираш внимателно партньорите и да си правите редовни тестове.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ac114c1aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Предаването става при взаимодействието на течности и кръв от телата на партньорите. Разбира се, че е възможно. Ако я оближеш примерно или си пуснете по един език. Дано няма такива неща, разбира се. Тия еднополови извращения за мен са си такива и няма как да ги приема, но задаваш конкретен въпрос, получаваш конкретен отговор. Щом ви харесва. Между другото ТЕОРЕТИЧНО е възможно дори жената да забременее през УСТАТА, колкото и абсурдно да звучи. Има 7 такива случая в света, 4 в Китай, 2 в Индия и 1 в Канада.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 36b8fdc3ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Отговорът е ДА. Ти ще бъдеш в контакт с вагиналните ѝ секрети, тя - с твоите. Всички правила за сексуална хигиена важат с пълна сила, освен че няма как да забременеете.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 123f2c2aad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Разбира се , че може. Всички секрети, които се отделят от влагалището са заразни, ако жената е заразена с гъбички, бактерии или вирусни заболявания, предавани по полов път като хепатит B,C,HIV.
С HIV можеш да се заразиш и от лещи за очи, които някои заразен е пробвал.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b7204e8797
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Да,човешки папиломен вирус се предава контакт кожа с кожа. Ако не се хване на време ,ще ти докара рак ,така че нека жената си направи скрининг .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker