Венерически болести от френска любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Венерически болести от френска любов
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 2441 пъти
Скоро ще се виждам с едно девойче, искам да ви попитам може ли да хвана някоя венерическа болест, ако ми направи свирка без презерватив, то ясно за секса, но за френската се интересувам дали да слагам или не

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5aed23fd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Колко и неприятно,аз лично съм хващал.Но въпреки това си заслужаваше,такаче мисли правилно

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 5aed23fd75
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Естествено, че може!!! При О*АЛЕН с*кс можеш да се запазиш с "ППИ" като ЧПВ, гениален херпес, заразен молуск, вирус Зика, Хепатит В и С, също така и дори макар и малко вероятно с ХИВ от вирусните, а от бактериалните мек шанкър, сифилис (луес), говорея (трипер) и хламидия от няколко типа.
При мануална манипулация много често срещано е пренасянето на кандида гъбички, а освен изброените вирусни такива по-горе и бактериалните като трипер, сифилис и като допълнение и хламидия, също така от използвано дилдо, пръсти, които да трият вулвата и/или да са във вагината, а след това при "здравата" да се използват обратно към нейните полови органи и/или най-лесно при директно триене на гениталите едни с други можеш да се запазиш с най-често срещаната чисто полова предавана инфекция (особено често срещана при дамите)- трихомоназа (трихомонас вагиналис)!!! Това е инфекция, която се предава най-вече при полово сношениение и при предаване чрез триене между гениталите на партньорите.
Това са примери при които здравата се заразява по не типичен полов път (не при полов контакт, полов акт) с полово предавана инфекция от носителката от нейните полови органи и/или кожа в близост до тях при триене или използване на някакъв предмет, който по-късно да попадне върху твоите генитали. Това са класическите "пасивни" начини на заразяване.
По обратен път, чрез устата на инфектираната могат да се пренасят гъбички на здравата при о*ален секс, когато те попаднат върху външните полови органи (вулва) или във вагината на здравата.
Не съм медицинско лице или гениколог, но тези неща ги зная. За мен е важно половото възпитание и претенцията от ППИ, начините на предаване. Изчел съм много по този въпрос, внимавал съм по време на лекционни занимания като ученик и съм надграждат след това. Надявам се да съм бил полезен.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 4745a51608
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На практика можеш да хванеш при орален секс почти всяко полово преносимо заболяване със същата "успеваемост" както при вагинален секс. Моя позната наскоро ми се ожали ,че е пипнала херпес от направена свирка. Но това са рискове на "професията" :) Казвам го с ясното съзнание ,че съм пределно запознат и въпреки това не мога да си преставя свирка с презерватив

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d196f67fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Представи си, обаче, можеш да хванеш ковид и без да ти прави свирка. И без даже да разбереш от кой(я) в автобуса, дори по пътя... дори от ваксиниран(а)... даже дори да си ваксиниран. При това вероятността в момента е значително по-голяма от тази да ти оставят херпес...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker