Завиждам на жените - те са много по-привилигеровани в социален и биологичен план. А мъжете са много по-нещастни! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Завиждам на жените - те са много по-привилигеровани в социален и биологичен план. А мъжете са много по-нещастни!
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 3057 пъти
Здравейте. Знам , че в тази тема ще бъда оплют , но искам да споделя нещо - завиждам на жените защото са много по-привилигеровани в социален план и природата е надарила женските тела с много повече предимства.

1 Жените , когато раждат винаги знаят , че детето е от тях , докато мъжа няма как да знае дали една жена му е изневерила и е родила от друг мъж.

2 Мъжете с проблеми с размера (много малки пениси или страдащи от заболяването микропенис) винаги остават сами в живота без да бъдат обичани от никоя жена.

3 Обществото в днешно време става все по-феминистко (особено с явлението 3-та вълна феминизъм)

4 Жените изпитват много по-силни оргазми и сексуално удоволствие от колкото мъжете , докато мъжете просто изпитват "еякулация"

5 Когато става развод децата се дават на жената в 80 процента от случаите.

6 Ако жена удари шамар на мъж е приемливо , но ако той и отвърне на удара или удари пръв защото го е охулвала или унижавала (както е извинението на жените за такова поведение) то той може да бъде жертва на наказателно преследване от страна на властите или да бъде стигматизиран в обществото.

7 Развлекателната индустрия (филми/сериали/музика/книги) става все по-жествена и все по-издигаща в култ жените , а мъжете сякаш са слаби и безхарактерни. Все повече и повече и се издига в КУЛТ ЖЕНАТА - МЕСИЯ , която спасява всички е СВРЪХЧОВЕК , просто , защото е жена. Примери Рей (Дейзи Ридли) от "Междузвездни войни" и Жената чудо/Диана Принс изиграна от еврейската актриса Гал Гадот.

8 Факта , че обществото не може да разбере един мъж , че е посетил проститутка в миналото си. Жените ако чуят това побесняват и започват да се държат сякаш са "някакакъв по-висш пол" ИЛИ "раса от богове" и МЪЖЕТЕ СА ИМ ДЛЪЖНИ И СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ СЪСТЕЗАВАТ ЗА ТЯХ И ДА СЕ ДОКАЗВАТ НА ТЯХ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 77128ff123
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   Мъжете са по-щастливият пол. По-лесно си намират работа. Не ги гледат красиви ли са, слаби, дали имат деца и жени. Не ги питат унизителните въпроси кога ще раждат, кой ще им гледа децата и т. н. При мъжете няма сексуален тормоз на работното място, даже се кефят, че колежка има мераци.
Мъжът може да си преспи с колкото си жени иска и обществото го смята за пич от класа. За него няма морал и т. н. Докато, ако жената има повече от 5-10 бройки е задължително лека, не става за майка и т. н.
Мъжът може за живее с колкото си жени иска без брак. За съвременните мъже бракът е страшен кошмар. За какво ще пръскат пари за пръстени, сватби? По-добре е да си живеят 10-20 години с някоя, после с друга.
Мъжете могат да имат колкото си деца искат. Обществото като че ли не ги осъжда за това. При раздяла плащат някаква издръжка там и повече не ги търси. Така си го връщат на гадната бивша.
Мъжът не е длъжен да знае да чисти, готви, да пуска пералня и т. н. За това е жената. Повечето и елементарни неща не правят, дори и не помагат.

Та кой е по-привилигерованият пол? Под точка 7 имаш доста несъобразено изказване. Жената чудо е комиксова героиня. Поинтесувай се кога е създадена и т. н. Както и че има реално много повече мъжки супергерои, отколкото женски. Филмите и сериалите не ги включвай.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: da91043f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

5.   Щом толкова им завиждаш вземи стани жена. Ей го Тихомирчо от фермата го направи. Последвай го!


Жената винаги ще стои под мъжа! Дори и в Библията го пише, че Ева е направена от реброто на Адам! Точка.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: e711fc5c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Ето ти опровержения по повечето от точките, които си упоменал:1. новороденото дете прилича изцяло на бащата именно, защото прородата така го е създала, че това да си личи. Едно време не е имало ДНА тестове и затова природата го е измислила, после детето обикновено си променя чертите като пораства. 2. Има много асексуални жени, може би отново природата тук има пръст и ги е създала именно за такива мъже. С днешните дигитални платформи можеш да си потърсиш такава жена навсякъде. 3. Какво означава трета вълна феминизъм? Феминизма е идеология, проповядваща равенство между мъже и жени що се отнася до това жените да получават еднакви заплати с мъжете когато работят в една и съща фирма на една а съща позиция. Факт е, че днес мъжете взимат с едни 15-20% повече пари за същата позиция като жена. Другото, за което феминизма се бори е вс. момичета да имат право да ходят на у-ще както момчетата. В много култури момчето продължава да учи до 12 клас, докато момичето да спре в 6-ти клас, защото трябва да се омъжи и да роди деца на 12г. възраст. Това неравенство създава още повече проблеми. Та какъв ти е проблема с феминизма? Даже образованите и интелигентни мъже, много от тях вече са феминисти, защото имат дъщери, сестри -кой ще ги бууства тях, ако не бащите им. 4. Мъжете могат да изпитват също толкова силни оргазми ако не и по-силни ако да речем стимулират и простатата си по време на френска любов примерно. Има си играчки създадени за мъже за тази цел и това в никакъв случай не е гейско. Може да си с приятелката си и тя да ти прави френска и да използвате играчката. Но понеже такива неща са табу и е "гейско", мъжете изпускате огромна доза fun и се оплаквате и пишете по сайтовете. 5. Да, защото майката е по-свързана с тях докато са деца, защото ги е носила в корема, кърмила, спала с тях в 1 легло и т. н. Но след определена възраст децата могат да избират с кой да живеят. И често избират бащата, ако е нормален човек, неизползващ насилие-вербално и физическо. 6. Не е приемливо. Както тя може да те осъди за насилие, така и ти имаш същото право да я заплашиш и осъдиш ако не се вразуми. Просто мъжете не си правят труда, защото те самите не смятат жените за "страшни". 7. А колко филми за супер мъже има-супермин, батман, мъжа паяк, терминатор, умирай трудно и стотици други. Защо да няма и за жени, какво лошо има? 8. Ами жалко е, защото е гнусно. Мъж, който ходи по проститутки няма качества, морал, ценности и е общо взето утайка. Както и жената проститутка. Пак са наравно двата пола и тук. Защо аз ще искам да съм с някой, който не притежава елементарни качества и принципи? Нека си ходи при тези, които са като него и да си плаща, simple as that.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: df14fab3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Ами има решение-сменяш пола,менталния модел и си като тях.А ако успееш да съчетаеш и двете от теб по-щастлив няма да има на планетата.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 68c9ce16fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не на всички жени им е лесен живота. Не мисли че всичко става ей така, както по филмите. Не ти пожелавам болките и неудобствата от това да кървиш всеки месец. Както и притесненията и проблемите по време на бремеността (сега се полагат доста медицински грижи, но в миналото масово са умирали жени от усложнена бременност или проблеми при раждането). Донякъде крайният феминизъм и мен ме дразни, както и навлизането на жените в някои крайно мъжки професии. Но не мисли че една жена винаги получава всичко ей така, това че някои си търсят мъже с пари и ги намират, не значи че са винаги щастливи.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6150f610db
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   1. Тест за бащинство

2. Жените също сме доста несигурни в размерите на гърдите ни, дупето ни, коремчето ни, носът ни, устните ни и т. н.

3. Не виждам нищо лошо в това

4. Съществуват 2 вида оргазъм - клиторен и вагинален. Мисля че повечето жени могат да свършат чрез клитора но така наречената G-точка която се намира във вагината - има доста жени които не могат да свършат чрез нея докато мъжете винаги свършвате но може би не всеки път е с оргазъм порното с мъж и жена приключва когато мъжът свърши ако не си забелязъл :)

5. Не винаги. Няма как някой или нещо (дори и полицията) да накара децата или да ги заведе при майката ако не те искат. Такъв е и моят случай с баща ми още откакто бях на 12 години. В крайна сметка след много обжалвания от страна на баща ми за родителските права майка ми все печелеше и въпреки това си живеех при баща ми и нито полицията са идвали да ме водят насила при майка нито нищо.

6. Като цяло насилието било то психически или физическо не е ок било то от мъжа към жената или обратното. Но разликата за шамара е че първо мъжете са много по-силни от жените и второ понякога мъжа не се спира само с един шамар.

7. Мисля че и за двата пола има доста занимания според интересите разбира се но не виждам какво общо има това че мъжете са безхарактерни а жените са спасители? Откъде идва това въобще?

8. Аз лично не одобрявам мъж да си плаща за проститутка (особено за някоя от улицата) и като цяло мъж да си плаща за да прави секс с някоя при положение че има много момичета и жени по дискотеките и други места които търсят нещо неангажиращо.
Не виждам защо трябва двата пола да се състезават и за какво? Намирам за глупаво две жени да се състезават (не говоря за спорт) пък какво остава за мъжът и жената като всеки е уникален и толкова различен.


Моята гледна точка е че нито на жените нито на мъжете им е лесно особено в днешно време.
От жените се изискват много неща. Например за външния вид в днешно време - трябва да имат извивки но не и коремче. Дори и Америка и в други страни има "тренд" жени си правят операция наречена BBL в която ти взимат мазнините от корема, ръцете и други зони и ги инжектират в дупето и самото инжектиране ако не е направено както трябва може да доведе до смърт. И всичкото това защо се прави? Ами да заради изискванията към жените да са перфектни. Ринопластика, филъри и ботокс в лицето, устните и какво ли не.
Също така в чужбина от години има една "тенденция" на жените не им се работи и решават или да си направят onlyfans и да се снимат голи или да си хвата sugar daddy тоест богат чичко който те "спонсорира" и ти "помага" в замяна на тялото ти. Разбирам никой не иска да си пропилява живота в работа за някой частник но има и по-лесни начини.
Просто обществото в момента е обсебено от външния вид БУКВАЛНО. В последните години жените са виждани все повече като сексуални обекти и нищо повече (дори и да са напълни облечени пак получават гнусни закачки и подсвирквания по улицата от перверзници и не не е комплимент към нас). Та жените са критикувани и то доста. Дори под всяка статия за някоя звезда във фб (без значение дали е българка или не) например хората обсъждат - ако е отслабната пишат че е кльощава, само кокали, няма цици, никой мъж няма да я погледне, да си сложи силикон и т. н. ако някоя е напълняла то тогава тя е прасе а ако някоя си е сложила силикон то тогава ще кажат че е изкуствена и колко хубава е била преди и т. н. и т. н. просто няма угодия каквото и да направи една жена.
Мисълта ми беше че има доста изисквания към жената докато към мъжете почти нищо обидно не виждам смисъл нещата не са толкова за въшния вид а за пари, да има работа или пък свой бизнес, скъпа кола и т. н. много рядко ще срещна обида за въшния вид на мъж било то в Ютуб, Тик Ток или където и да е.
Също така жените са критикувани и ако имат косми, пъпки и да

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ddce9419ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Поредната тема - провокация! Какво стана с този сайт, на всяка тема виждам думата - ФЕМИНИСТКА май сте голям фен на такива жени. Или просто един и същ човек пише темите и коментарите.

1 Жените, когато раждат винаги знаят, че детето е от тях, докато мъжа няма как да знае дали една жена му е изневерила и е родила от друг мъж.

Не е вярно! Винаги могат да се направят изследвания дали си ти бащата или не!

2 Там си споменал за размера
- Всичко ви идва от главите, една жена ако ви, обича ще ви обича дори и нищо да нямате.

3- Феминизъм
Можеш ли да ми обясниш какво значи това - за теб?
Жена която иска да работи, и да кара кола, да ходи по ресторанти да има право да гласува и не иска да я издържа мъж- не я прави феминистка.

4 - не знам какво да ти кажа, всичко е от психиката и с какъв човек си,

5 ДЕЦАТА
Замислял ли си се защо ги оставят винаги на майката? Почти всяко дете е повече привързано към майката!

6 - Не знам защо се оплакваш, много жени умират от домашно насилие, и не говоря за арабските страни-там е ясно.

7 Не знам, кой е по слаб и кой е по-силен всичко е до човек, мъжете вече на 40 години не са още готови за деца- семейство сериозни отношения- е има и различни.

8 - Не бих искала мъжа ми да има огромна бройка жени, от здравословна гледна точка. А проститутките са нужни, спасяват доста жени от изнасилване. Нямам проблем с това.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 68c9ce16fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Привилегировани са красивите, защото използват природните си дадености за да изкушават и манипулират мъжете.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 0ffe09b189
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   13 ми и аз съм красива с големи гърди, но не бих казала, че това ми дава нещо в живота, освен че могат да се поза гледат по мен много мъже. Пак трябва да работя на работа и вкъщи...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ddce9419ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

15.   Чингис Хан

Ти на библията ли вярваш? Тази книга е хиляди пъти редактирана, според удобствата на определени. Ако вярваш на тази книга значи си много наивен човек. И от къде това мнение, че жената е под мъжа? Всички мъже са създадени от жени! Майката учи детето дори да е мъжко- на всичко! Не мога да разбера, защо присъстваш на всяка тема да обиждаш жените? Спомни си,че си създаден от жена! Значи ти казваш че си над майка си, жената която ти е дала живот, и всичко останало? Стига си се излагал във всяка тема.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 7c77f766f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Не съм съгласен с коментара на номер 15. Библията е най-истинната книга. Ако сравним древните ръкописи със съвременен превод, няма разлика. Може някои думи да са осъвременени, но смисъла е същия. Тя е писана в продължение на 1500 години от над 40 различни автори, водени от Дух Свети. Ето защо като я четеш, сякаш е писана от един.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 771ae1f1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

17.   15, дрънкаш пълни простотии!!! Всички мъже и жени са създадени не от жени, а от мъже, защото без Y хромозомата няма живот, а тя е притежание само на мъжа! А, жените без мъжко семе ще създават само чехълчета, зелени еуглени и венерически болести. Тази книга (Библията) е свещената книга на християните, и не е редактирана според ничии удобства, а според Божието слово, така че не виждам защо мислиш Чингис Хан за наивен човек, че я чете? Това, че жената е под мъжа не е мнение, а обективна-природна реалност, която никога няма да се промени, каквито и извратени феминистични-репресивни закони да се налагат срещу мъжете. Майката не учи (и не трябва да учи) детето ако е мъжко, защото ще го научи на женски догми и маниери, противопоказни за мъж, и ще порасне лигав женчо-феминист, попил от женско възпитание, каквито растат сега в 21 век. Детето (ако е мъжко), винаги трябва да се учи само от бащата, за да го научи на мъжко-правилно поведение. И, ти да не си собственик на сайта, че да казваш кой къде да присъства, и да не присъства? !? Щом той е преценил, ще присъства в която тема си иска и ти си никоя, за да му забраниш! И, с какво те обижда Чингис теб, че не мога да разбера? С това, че казва много болезнени истини за жените в коментарите си и с това, видиш ли, те обиждал? ! Спомни си, че ти си създадена от мъж! Той не е казал никъде, че е над майка си, но и това е истина!!! Мъжът е над всяка жена, дори и да му е майка, и жената никакъв живот не дава, а само го износва и ражда. Мъжът е този, който създава живота, и децата са негова собственост по природно право. Чингис Хан не се излага в никоя тема, но ти много се излагаш с женската си неграмотност във всяка тема!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: be97899428
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   "15, дрънкаш пълни простотии!!!" - Каза религиозния фанатик ...

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 99c32d2fdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Започни да правиш всичко това, което се налага да върши една семейна жена с деца - ходене на работа, ежедневно готвене, гладене, пране, ставане най-рано от всички, събуждане на детето/децата, приготвяне на закуски за училище, на дрехи за всички, помощ в училище за уроци и домашни, подреждане на шкафове и стаи, чистене/ може да има домашна помощница евентуално/, прави всичко това 1 месец и много бързо ще ти се отще да си жена.
Като добавим и месечния цикъл, обезкосмяването, боядисването на косата, досадното висене на фризьор или маникюр, гримиране, ходене на високи обувки. Като добавим, че повечето жени системно са сексуално незадоволени, а мъжете винаги свършват, да си жена е просто отвратително.
А ако ти се случи детето ти да развие алергии към някои често употребявани храни и трябва да готвиш специални менюта, съвсем ще ти се стъжни живота.
Ти живееш с представата да си жена, а аз съм жена и повярвай ми представата е много по-различна от действителността.
Ако можех да избирам, никога и за нищо на света не бих се родила жена, въпреки че природата ме е създала красива и никакви женски прелести не ми липсват, с радост бих приела тяло и външност на съвсем обикновен мъж в замяна на това да имам малко повече време за себе си и за сън.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: d1968271cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   А без жените, мъжете могат да създадат деца? Девет месеца (понякога по- малко) сте носени в утробите на майките си, майките ви са ви раждали с някакъв риск да загубят животите си, заради вас, а и с невероятни болки, и накрая вие се пръквате тук да обиждате жените, защото си падате по к*рви и защото в тъпата библия го пише. Да ви с**а на християнството и на лицемерният "бог". Винаги като ми попадне библийка, я горя.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: ddce9419ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Номер 17. Поредния неблагодарен мъж, заради такъв като тебе абортите трябва да зачестят. АКО жената я няма, няма да има и деца! Наистина ли не го разбираш или се преструваш? След като " мъжа е над жената" защо не започнете едно на друго да се забременявате а? Искам отговор. След като си мислите че вие сте висшият пол, започнете да си раждате сами децата и да се забременявате. Жените носят децата 9 месеца, а мъките са огромни. Когато една жена е бременна е между смъртта и живота, само заради това трябва да сте и благодарни. И след като детето се роди, работата и никак не приключва. Започват грижи, грижи, възпитание.. цялата тежест пада на нея в повечето случаи. А като мъжа се върне от работа и сяда на дивана с ракията и салатата. Да, има и различни мъже но повечето са... нямам думи по-добре цял живот да стоят сами. Преди няколко дни, видях двама татковци бутат бебешките колички. Това са татковци и достойни мъже! А такива които си мислят, че цялата грижа трябва да пада на жената, за детето и за домакинството това за мен не е мъж, а готованец! Семейство, означава семейство. Трябва всички да са заедно и обединени.

15, 16 са писани от едни и същ човек явно е доста засегнат. Но ако прочетеш моя коментар, дай ми отговор, как без жена ще има деца. Приключих.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: a1f1a8e762
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   17, много си зле с размислите относно члвешката генетика и анатомия въобще...
Именно жената е която дава ЖИВОТ на семки разни...
А жените могат да се разплождат дори по между си, просто ше липсва У хромозома, тоест- мъжете!
Дори за изследване на рода поколения маъзад е по- важно митокондриалната част, тоест- наследените гени от майката!
И това е една от причините да са били подтискани жените (в миналото) защото важната част от гените се унаследява от майката, а няма голямо значение кой ще е бащата, сгига да е здрав!
Жената вдъхва онази "семчица" (не мъжката) която вдъхва живот в плода! И жената е онази която притежава креативната (създаващата) енергия!
Скрий се, примат!

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b665486355
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Към 4,

Не гледат мъжете дали са красиви ли????
Това го кажи на грозните и ниски девственици, дето можеш да ги ринеш с лопатата в този сайт.

И да, ако имаш много бройки, най-вероятно имаш тенденция да си отваряш краката за доста мъже. Или викаш, те нещата не работят така? Слагаш си го с 50 човека, и после хоп, ставаш примерно жена и си вярна на мъжа си до гроб? Че кво ще му е специалното на сегашния, пред другите 50?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: de99c38c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Само за развода съм съгласна и за размера. Пълни глупости. А жената какво да каже като трябва като дойна крава да роди до 35 иначе не става за но. Е тва е несправедливо. Съответно трябва да зачене от първия срещнат мухльо, защото готините мъже пък не щат.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 9424c65a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Божке авторе, пожелавам ти в следващия си живот да бъдеш жена. Пожелавам ти най-вече да родиш, да си търсиш работа месеци наред, да отсъстваш от работа също толкова време, да чисти, готвиш и переш на мъжа си, защото той няма да пипа нали е мъж, и ти пожелавам тока да те пребива, че синините да не минават със седмици. Мммм да живота на жените е приказка гледане на сериалчета и пиене на кафе, а децата кво толкова, това е задължение разбира се на жената.

 
  ...

...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 6150f610db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Абе номер 17 щом си толкова навътре с биологията можеш ли да ми кажеш къде се развива бебето преди да бъде родено? Защото ако не беше жената какво щяхте да правите мъжете с "безценното" си семе?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: fed6e91cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   17 ти дрънкаш пълни простотии.
За създаването на едно дете са нужни и мъж и жена. И не, не защото жената само износва и ражда. Да си наясно случайно, че детето носи генетичен материал и от майката и от бащата, или не го знаеш, явно в примитивния ти мозък жената е само дупка с утроба, само дето синовете, а и дъщерите много често приличат физически на майките си.
Естествено, че един син трябва да уважава майка си. Тя го е заченала, износила и родила. Естествено че мъжете са необходими за размножаването. И жените също. Не само защото раждат. Но защото един индивид носи наследствен материал и от бащата и от майката. Природата го е измислила-яйцеклетка без сперматозоид не може да се превърне в зародиш, нито пък сперматозоид без яйцеклетка може.
Много ми е интересно какво си толкова против жените да имат човешки права. А??? Нека позная- душата ти е балканджийско-полу-анадолска-талибанска.
Не забравяй, че омразния ти феминизъм изобщо нямаше да съществува ако мъжете не се опитваха несправедливо да потискат жените през вековете. Днешният феминизъм дори и на мен ми е противен и краен. Ако мъжете не се държаха безобразно с жените в миналото никой нямаше да има нужда от феминизъм.
И да, Библията е редактирана. От мъже. Даже от един инквизитор. Може да е свещена книга, може все още да е запазила истини в себе си, но това не променя факта, че е била изменяна и редактирана.
Поздрави. Повръща ми се от българското племе благодарение на такива като тебе..

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 68e86307e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   За всеки влак си има пътници

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c8ec58c4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Абе я стига сте си чесали езиците тук. Ако жената я нямало, нямало да има и деца, да сме започнели "едно на друго" да се забременяваме, абортите трябвало да зачестят и още куп женски простотии!!! 21, ясно е, че си върла-зла феминистка на която мозъкът е промит от феминистичната отрова, и за теб няма лечение! Виж сега, какви глупости си написала!

"Номер 17. Поредния неблагодарен мъж, заради такъв като тебе абортите трябва да зачестят. АКО жената я няма, няма да има и деца! Наистина ли не го разбираш или се преструваш? След като " мъжа е над жената" защо не започнете едно на друго да се забременявате а? Искам отговор. След като си мислите че вие сте висшият пол, започнете да си раждате сами децата и да се забременявате. "

Е, чак пък неблагодарен... айде ся! Не знам защо ме смяташ за неблагодарен, и на кого и за какво според теб трябва да съм благодарен? Абортите не трябва да зачестят а да намалеят и да спрат, за да има човешки фактор, и едни брадати мъже от един "друг свят" вече работят по въпроса нищо, че ти смяташ, че трябвало да зачестят. Ако жената я няма, ще има деца, но ако мъжът го няма, няма да има деца, защото само той притежава Y хромозома, а без нея няма фетус. Аз всичко разбирам и не се преструвам, но явно ти не искаш да разбереш и се преструваш! Мъжът е над жената, и това е природен закон, който никога няма да се промени. Няма нужда, мъжете да започнем да си раждаме сами децата и да се забременяваме, защото вече има измислена технология-ектогенеза, при която фетусът от мъжката X и Y хромозома расте в изкуствена утроба, и пораства в голям индивид, и то без женско участие. Ето ти отговор. Ние не си мислим, че сме висшият пол, а го знаем, защото това е природен факт-неуспорим. Мъжете няма никога да започнем да си раждаме сами децата, защото това е биологически невъзможно, и деца могат да раждат само жените. Женското болно въображение няма край със своята извратения!

"Жените носят децата 9 месеца, а мъките са огромни. Когато една жена е бременна е между смъртта и живота, само заради това трябва да сте и благодарни. И след като детето се роди, работата и никак не приключва. Започват грижи, грижи, възпитание.. цялата тежест пада на нея в повечето случаи. А като мъжа се върне от работа и сяда на дивана с ракията и салатата. Да, има и различни мъже но повечето са... нямам думи по-добре цял живот да стоят сами. "

Това че жените носят децата 9 месеца е вярно, а дали мъките са огромни, само вие си знаете. Когато една жена е бременна е между смъртта и живота, но не ние на нея, а тя на нас трябва да е благодарна, защото без мъжко семе няма да ражда никакви деца. След като детето се роди, работата на жената никак не приключва, и нейно задължение е да полага грижи за него. Цялата тежест пада на нея в повечето случаи и така е решил не мъжът, а природата. Като мъжът се върне от работа сяда на дивана с ракията и салатата, защото си го е заслужил, с работата която работи и това е, което прави мъжът, мъж. Има различни мъже, но повечето са все още нормални-хетеросексуални, и дай Боже да стават все повече. Ти може и да нямаш думи, но такова е положението в природата и никога няма да се промени а дали е по-добре да стоят или да не стоят сами не го решаваш ти, а те (мъжете)!!!

"Преди няколко дни, видях двама татковци бутат бебешките колички. Това са татковци и достойни мъже! А такива които си мислят, че цялата грижа трябва да пада на жената, за детето и за домакинството това за мен не е мъж, а готованец! Семейство, означава семейство. Трябва всички да са заедно и обединени. "

А, къде ги видя тези двама татковци, да бутат бебешките колички? В женските си мечти ли, или на някой гей парад!? Защото в реала ще видиш здрави прави хетеро-мъже да бутат бебешки колички, на куково лято! А на теб сигурно ти се иска, освен да бутат бебешките колички, и да готвят, чистят, перат, да раждат, кърмят и отглеждат децата вместо жената, и да изпълняват ролята на жената? ! Ще стане, когато цъфнат налъмите! Ролите на половете никога няма да се разменят и винаги ще си бъдат същите, каквито и извратени феминистични закони срещу мъжете да се измислят. А, ако наистина има такива, то те не са никакви татковци и достойни мъже, а недостойни женчовци-педерасти под чехъл, които дават на жените им да ги командват. Това, че цялата грижа за детето и за домакинството трябва да пада на жената не са го решили мъжете а природата, и това само за теб не е мъж, а готованец, а пък за другите жени може да е истински мъж. Виж, за последното съм съгласен. Семейство, означава семейство, с мъж, който да е неговата глава, и трябва всички да са заедно и обединени!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c8ec58c4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   "17, много си зле с размислите относно члвешката генетика и анатомия въобще...
Именно жената е която дава ЖИВОТ на семки разни...
А жените могат да се разплождат дори по между си, просто ше липсва У хромозома, тоест- мъжете!
Дори за изследване на рода поколения маъзад е по- важно митокондриалната част, тоест- наследените гени от майката! "

27, 17 съм! Много съм си добре с размислите относно човешката генетика и анатомия въобще, но е ясно, че ти си много зле, необразована относно човешката генетика, и дрънкаш глупости! Именно жената била която давала живот на "семки разни", друг път!!! Жената не дава никакъв живот, а само го износва и ражда, и служи за инкубатор на плода, докато се развива. Именно мъжът е този, който дава живот със семката си, с която опложда женската яйцеклетка, и без неговата семка, няма да има живот! Жените не могат да се разплождат помежду си нито на теория, нито на практика, защото при тях липсва Y хромозома, която е нужна за създаването на фетус (плод), така че и от 1000 Х хромозоми пак няма да стане дете. И на Луната да засадиш картофени семена, пак няма да пораснат тикви!

"И това е една от причините да са били подтискани жените (в миналото) защото важната част от гените се унаследява от майката, а няма голямо значение кой ще е бащата, сгига да е здрав! "

А, сега де?? !?? Това било една от причините да са били подтискани жените (в миналото)... щото видиш ли, важната част от гените се унаследявали от майката, а нямало голямо значение кой ще е бащата, стига да бил здрав!? А сега като никой не ви "подтиска" жените, защо 80% от гените пак се унаследяват от бащата, и още има (и винаги ще има) значение, кой е бащата, здрав или болен? ! Сега ще ти кажа истинската причина. Жените са били подтискани в миналото, защото хората преди са били по-мъдри и са усещали опасността, която е дошла сега, ако овластят жените и им дадат право на глас, и затова (и с право) са ги подтискали!

"Жената вдъхва онази "семчица" (не мъжката) която вдъхва живот в плода! И жената е онази която притежава креативната (създаващата) енергия!
Скрий се, примат! "

Пак женски измишльотини на квадрат!!! Жената не вдъхва никаква семчица, защото няма семчица която да вдъхва, а мъжката семчица вдъхва целия живот в плода, и при хората, и в природата! Не жената, а мъжът е този, който притежава креативната (създаващата) енергия. Мъжът е този, който създава, сътворява и дава живот. Мъжът е на по-високото стъпало, а жената на по-ниското. Мъжът е положителният полюс: - силен, разумен, активен, смел, благороден. Жената е точно обратното: - емоционална, пасивна, боязлива, подла, лукава. Така е, винаги е било и винаги ще бъде, и никога няма да бъде обратното! Не съм изобщо примат, и ще е добре не аз, а ти да се скриеш, защото с твоята женска глупост срамиш човешкия вид-хомо сапиенс!

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c8ec58c4ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

31.   "Абе номер 17 щом си толкова навътре с биологията можеш ли да ми кажеш къде се развива бебето преди да бъде родено? Защото ако не беше жената какво щяхте да правите мъжете с "безценното" си семе? "

26, аз наистина съм навътре с биологията, и то много по-навътре, отколкото теб, и мога да ти кажа къде се развива бебето, преди да бъде родено. Преди да бъде родено, бебето се развива в женската утроба, но днес със женските спекулации че можели да раждат, жените загубиха стойността си на жени, и се обезмисли женската утроба и женско съществуване, и скоро може и да станат съвсем ненужни и да изчезнат като пол. Ако не беше жената, мъжете щяхме да направим (направили сме) изкуствена утроба, в която да се развива плодът, образуван от Х и Y хромозомата на мъжа, така че не се безпокой, светът няма да свърши без жени. Нашето семе съдържа и мъжка Y и женска X хромозома от които може да се произведе здрав фетус без жена, и затова е наистина безценно, нищо, че ти иронично го поставяш в кавички!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c66a1738e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Не винаги жените знаят, че детето е от тях и наистина - то невинаги е тяхно. Не говоря за осиновяване, а за явлението химеризъм.
Химера се нарича организъм, съставен от клетки с повече от един различен генотип. Тетрагаметичният химеризъм е форма на вроден химеризъм. Това състояние възниква чрез оплождане на две отделни яйцеклетки от два сперматозоида, последвано от агрегация на етап зигота или бластоцист. Генетичният химеризъм може да се открие също и в хода на доказване на родителство. В един случай, чрез ДНК тест се установило, че една жена не е майка на две от трите й деца. Установено е, че тя е химера, а двете деца са заченати от яйцеклетките на нейната близначка.

Другото което е, след прием на антидепресанти изчезват либидото и чувствителността, възбудата става невъзможна и удоволствието е много слабо. А жените са по - предразположени към депресии и тревожни разстройства, поради което е по - вероятно да пият такиа влекарства.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f917b52620
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   17 то е е ясно, че не те слуша главният, но нали все пак на ТЕБ пък ти е ясно, че много лесно включително по интернет може да се провери кой колко и как унаследява гени от единият и другият родител? !
Колкото и да си измисляш, тъпотията ти само теб успокоява! Може би понамазваш рани разни, може даже душевна чекия да си врътнеш, но фактите не можеш да промениш!
Жената е която създава живот!
По принцип няма нужда от повече от една чаша със "семки" и то от МЪЖ, не подобия като теб, не знам защо и ти за мъж си се помислил.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7adbb9fffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   "17 ти дрънкаш пълни простотии.
За създаването на едно дете са нужни и мъж и жена. И не, не защото жената само износва и ражда. Да си наясно случайно, че детето носи генетичен материал и от майката и от бащата, или не го знаеш, явно в примитивния ти мозък жената е само дупка с утроба, само дето синовете, а и дъщерите много често приличат физически на майките си. "

27, аз не дрънкам пълни простотии, а пълни истини и факти за обществото ни, които са неудобни за феминистките. За зачеването на едно дете са нужни мъж и жена но днес със спекулациите на жените, че можели да раждат, детеродните им способности се обезцениха, и мъжете измислиха наука-технология (ектогенеза) при която зачеването става без женско участие, и жените са напълно излишни. Жените само износват и раждат, а мъжете създават живота, и това е природен факт-неуспорим, колкото и да не ти се иска. Да си наясно ти случайно, че детето носи генетичен материал само от бащата, или мозъкът ти е тотално промит от феминистичната пропаганда? Не само в "примитивния" ми мозък жената е само дупка с утроба, а и в реалността, а синовете и дъщерите много по-често приличат физически на бащите си, защото 80% от генетичната информация се наследява от бащата.

"Естествено, че един син трябва да уважава майка си. Тя го е заченала, износила и родила. Естествено че мъжете са необходими за размножаването. И жените също. Не само защото раждат. Но защото един индивид носи наследствен материал и от бащата и от майката. Природата го е измислила-яйцеклетка без сперматозоид не може да се превърне в зародиш, нито пък сперматозоид без яйцеклетка може. "

Естествено, че един син трябва да уважава майка си, но само ако тя е истинска майка-жена с патриархално възпитание, знаеща мястото си и възпитаваща сина си в мъжки добродетели (смелост, доблест, чест, достойнство) а не в женски-феминистични прийоми, опитваща се да го направи на жена. Жената не може да зачене, износи и роди нищо, ако мъж преди това не я е заплодил със семето си. Правилно отбелязваш че яйцеклетка без сперматозоид не може да се превърне в зародиш, нито сперматозоид без яйцеклетка, но не можеш да разбереш че сперматозоид от жена няма, защото жената няма Y хромозома, а само мъжът притежава Y (сперматозоид) и X (яйцеклетка) хромозома, която да бъде оплодена от сперматозоида, за да се превърне в зародиш!

"Много ми е интересно какво си толкова против жените да имат човешки права. А??? Нека позная- душата ти е балканджийско-полу-анадолска-талибанска.
Не забравяй, че омразния ти феминизъм изобщо нямаше да съществува ако мъжете не се опитваха несправедливо да потискат жените през вековете. Днешният феминизъм дори и на мен ми е противен и краен. Ако мъжете не се държаха безобразно с жените в миналото никой нямаше да има нужда от феминизъм. "

Не съм против жените да имат човешки права, а против това да имат юридически по-големи права от мъжете и да тормозят и изнудват мъжете, чрез законите, които ги защитават. Позна че душата ми е балканджийско-полу-анадолска-талибанска, и се гордея с това. Ти не забравяй, че омразният ми феминизъм изобщо нямаше да съществува, ако мъжете не го бяха позволили и не бяха разрешили на жените да имат права. Относно "несправедливото" потискане на жените през вековете сама се сети защо е било така, а не е било обратното?? Кой пол е по-силен а? Щом днешният феминизъм дори и на теб ти е противен и краен, значи осъзнаваш мръсотията и гнусотията на феминизма и вредата, която причинява на света. Ако мъжете са се държали безобразно с жените в миналото, сигурно е имало защо! Мъж никога не се държи безобразно с жена без причина, а жената сама си е виновна, защото е жена!

"И да, Библията е редактирана. От мъже. Даже от един инквизитор. Може да е свещена книга, може все още да е запазила истини в себе си, но това не променя факта, че е била изменяна и редактирана.
Поздрави. Повръща ми се от българското племе благодарение на такива като тебе.. "

Библията е редактирана според Божието слово, а Бог е мъж и се отъждествява с мъжки облик, и е запазила много истини в себе си, които на феминистките не им изнасят, затова искат да пренапишат библията в женски вариант: - Бог бил жена и Адам бил създаден от п*тката на Ева!!! Поздрави и на теб и щом ти се повръща, ти препоръчвам да си направиш чай от глог и мента против повръщане, пиеш го сутрин на гладно с мед и лимон, по желание. Благодарение на такива като мене българското племе още съществува, и дай Боже още дълго да просъществува!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2daff5e084
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   1. Един мъж като толкова има съмнения за бащинство, прави един ДНК тест и е готов. Не е голяма драма.

2. А жените с малки гърди или по-грозновати, или пък с наднормено тегло какво да кажат? В живота само един пенис ли се гледа? Повярвай ми, ако мислиш така значи си доста неопитен, или си доста млад и зелен все още или наистина (без да искам да те обидя) комплексиран. Това са детски приказки, които ги чувах в тийнейджърска възраст.

3. Относно феминизма тук процеса е двустранен и участие в него имат както жените, така и мъжете. Нормално е една жена да иска да бъде възприета като равна на мъжа що се отнася до работа, социално положение, статут и т. н. Всички сме хора. Друг е въпросът, че феминизма тотално се разми като понятие и е много изкривен вече в съзнанието на повечето хора, което е разбираемо да се случи. (аз самата не съм активист, но всичко това е факт).

4. Жените може да изпитват и слаби оргазми, и силни оргазми, а има и жени, които никога през живота си не са изпитвали никакъв (много са... ). Защо не споменем тук и че е много по-трудно да накараш една жена да свърши? Факт, който предполагам е доста удобно да пропуснем.

5. Тук спор няма. Но и няма спор, че детето е по-свързано с майка си и е най-логично да остане при нея.

6. Не е приемливо жена да удря мъж, Един мъж също може да осъди една жена за насилие. Друг е въпросът, че не го прави, защото не иска да излезе страхливец. Така че кой тук си търси правата е негов личен избор, няма защо да им се сърдиш на жените, че го правят.

7. Тук хем говориш за феминизъм (реферирам т. 3), хем казваш, че жените са издигани в култ и пиедестал, които са взаимноизключващи неща. Защо забравяш за стотиците, хиляди филми с мъже-супергерои, които спасяват света? Не виждам нищо нередно да има и някой популярен филм с женския еквивалент на това.
Но очевидно мъжете пак са обидени и наранени от този факт и след това се сърдят, че са възприемани като "слабохарактерни". Ами... хах.

8. Познавам мъже, които са посещавали проститутки в миналото си и са щастливо обвързани/оженени към днешна дата. Жените им знаят.
И аз не го разбирам (просто защото ми е гнусно), но чак до такива крайности, че жените сме "раса от боговете" не съм забелязвала да се твърди или налага заради това. За някои жени е просто неприятна самата представа, особено когато обичат мъжа. Както и на един мъж няма да му допадне представата да знае, че жена му в миналото си е спала със 20 мъже за един ден (или че е била проститутка, например). Какво ли щеше да си кажат мъжете тогава за една такава жена?



Въобще всичко, което си описал като доводи е някак незначително, за да направиш такъв извод, че е по-лесно да си жена.
В един аспект е по-лесно, в друг не. Така е. Такъв е живота. Винаги едното за сметката на другото. Ти просто се хващаш за едни неща, които на теб не ти изнасят (очевидно в личен план) и ги излагаш, но са инфантилни. Не се доближаваш и с 3% до това какво всъщност е да си една жена. И да не говорим, че за да направиш такова твърдение трябва да положиш усилия да бъдеш обективен, т. е излагаш положителните страни, след това излагаш негативните, теглиш чертата и правиш заключение (стемейки се да е рационално, а не емоционално).
А твоята тема е просто емоционална, непълна, да не кажа куха.

Живееш в 21век и можеш да си смениш пола, при това доста бързо. Да минеш от другата страна.
Само после да не четем антипод на тази твоя сегашна тема, веднага ще позная, че това си ти.

Всичко това го изписах и държа да отбележа, че съм горда от факта, че съм жена. Всичко опира до това как се чувстваш относно самия себе си....
Просто нещата, които си изброил наистина не си струват, приятел.

Не мисли така негативно за жените, за живота, за обстоятелствата. Човек до известна степен получава това, което излъчва.

Кефи се на хората, и те ще ти се кефят! :)

Айде със здраве!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: dfc2617f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

37.   "17 то е е ясно, че не те слуша главният, но нали все пак на ТЕБ пък ти е ясно, че много лесно включително по интернет може да се провери кой колко и как унаследява гени от единият и другият родител? !"

33, то е ясно, че теб не те слуша главният, то ти и главен нямаш, защото си жена и си по природа от по-глупавия пол. Мен много си ме слуша главният, но нали все пак на теб пък ти е ясно, че си има по-висш пол, и това е мъжът, а жената е по-низшият, и никога няма да бъде обратното.

https://dnews.bg/na-mama-ili-na-tatko-uchenite-otkriha-na-koi-ot-roditelite-decata-prilichat-poveche.html

Ето ти сега подробна информация относно, кой колко и как унаследява гени от единият и другият родител!!!

"Колкото и да си измисляш, тъпотията ти само теб успокоява! Може би понамазваш рани разни, може даже душевна чекия да си врътнеш, но фактите не можеш да промениш!
Жената е която създава живот!
По принцип няма нужда от повече от една чаша със "семки" и то от МЪЖ, не подобия като теб, не знам защо и ти за мъж си се помислил."

Нищо не си измислям и нямам нужда да се успокоявам с "тъпотиите" ми, защото съм си много спокоен. То се вижда че ти си неспокойна и си в месечен цикъл, щом лееш толкова женска злоба по мен?!? Гледай да не се задавиш от толкова злоба. Никакви рани не понамазвам, а може би ти понамазваш раните си от някой мъж дето те е пребил от бой, предизвикан от женската ти наглост?! Душевна чекия сигурно си връткаш ти, след като няма кой мъж да ти я врътне, а твоите "факти" са си факти, само за теб си. Много ти се ще на теб, жената да създавала живот ама не е както ти си мислиш! Жената нищо не създава, никога не е създавала и никога няма да създава. Мъжът е този, който създава живот! Жените нямат Y хромозома, а без Y хромозома няма живот! Съдбата на женския пол е вече в ръцете на мъжете, след като измислиха нова наука-технология-ектогенеза, с която да ги ликвидират веднъж завинаги като пол от лицето на планетата!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker