Това значи ли, че съм хомосексуален/бисексуален? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Това значи ли, че съм хомосексуален/бисексуален?
преди: 2 години, 6 месеца, прочетена 3755 пъти
Здравейте, няма да обяснявам много, ще се изкажа накратко. Първо да се представя, на 18г съм, 12ти клас. Тренирам плуване от близо 10 години, изглеждам доста добре физически. Именно заради това никога не са ми липсвали момичета. Имал съм по-сериозни връзки, имал съм и по-неангажиращи, секс главно, така да кажем. Та, така всичко е наред, но последната една години се появяват странни мисли в главата ми. Нека обясня, нали знаете, че има една част от хомосексуалните, които са някак, как да кажа като момичета общо взето. Тези, които са пасивни, те са по-слаби, по-нежни. Сещате се за какво говоря. Напоследък ми се появяват такива фантазии, да правя секс с такъв гей. Като цяло ме привлича фактът, че мога да го доминирам. Имам предвид да ми се подчинява, да прави, каквото кажа иначе.....
Сещате се, някак, както старите затворници малтретират новите, ако мога така да се изразя.
Нормално ли е да имам такива представи това значи ли, че не съм хетеро?
Иначе си ме влекат и момичетата, даже като се замисля това ми е единственият порок, хах.
Защо ми се появяват такива мисли, не знам, като цяло тези "нежните" си ги приемам някак като момичета.
Това нормално ли е? Или пък съм бисексуален, знам ли?

Уточнявам, че става дума само за тези, иначе такива мускулести, здрави мъже не ме привличат изобщо, само тези за които говоря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 6 месеца
hash: 44a00e5b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Да.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 8ab4a52bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ми малко си си педалче, не бих казал, че е нормално, имам предвид, че ако си хетеро, няма да изпитваш подобни влечения, мен лично ме отблъскват мисли за секс с мъже - женствени или не. По-скоро си би, в днешно време не е кой знае какво, но определено не си хетеро.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: f4bf08e484
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Спокойно, това са само фантазии, но дори и да си бисексуален, в това няма нищо лошо. Ти каза, че харесваш жени, това е по-важното.

П. П. Тази история, малко ме възбуди, а това ми се случва много рядко тук.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 1e59847488
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами честно да ти кажа от един път не се става, просто ти е фантазия. Всички си имаме някакви по - странни фантазии. Тук говорим за това, че искаш секс, а нямаш чувства към такъв типаж. И за твое успокоение искам да ти кажа, че аз съм много наясно по темата ии има доста мъже, които не са хомосексуални или би, но са пробвали, просто фантазии.

 
  ...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: b0850f2608
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм момче с хомосексуални наклонности. Не мисля, че една фантазия или мисъл те прави гей/би или като цяло част от ЛГБТ обществото. То и аз съм любопитен какво е усещането да е*еш вагина, но дали искам да опитам, си е друг въпрос. И.. това прави ли ме хетеросексуален? Ами, не. А до това, че приемаш всеки пасивен гей за момиче - знай, че много пасивни гейове имат мъжко достойнство. Пасивен не означава "изцяло женствен", това означава, че... иска да го приема, не да го дава. А индивидът си остава индивид. Да слагаме етикети е излишно.

 
  ...


...
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 386b12a211
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Няма нищо лошо, а и обикновенно един пасивен гей би ти позволил да правиш с него неща за които не всяка жена би се навила. Аз също съм бисексуален, но си падам по мъжкари, макар да съм активен. Не си лягам с всеки, но понякога си намирам добра компания.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 6 месеца
hash: 070b8cae12
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тренирам водна топка и съм малко по-голям от теб. Аз също харесвам момичета, но съм опитвал и от двете страни. Например, с момчета от отбора сме си духали. Честно казано чувството е уникално. Това че е забранено, и в същото време е мръсно. Имам визия и са ме сваляли и по-големи мъже. Хубавото е, че няма кой да ме заподозре - имам готина приятелка и я чукам предоволно.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: e0bc1585cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И аз минавам през същия период? При теб приключи ли? Че и аз съм леко притеснен

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: c2d8f68a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Намери си някоя слаба мадама и не се занимавай с глупости...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 8a1bae9ee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Абе, момчета. Знайте, етикетът “хомосексуален”, педал, педераст, е измислен 70тте години! Преди това на никого не му е минавало през ума да слага категории така, понеже сексуалността е нещо много по-нюансирано. 30тте години няма “педали”, това са нови понятия - има цял документален филм на BBC по темата в ютуб. Ся, че е имало хора които повече са харесвали един тип секс винаги си е факт разбира се, но не е някакъв такъв съдбовен момент. Така като се сложи етикет става като някакво кой-знае какво понятие. И почваш да се филмираш.
Така че не се хващайте на въдици, гледайте какво искате да постигнете в живота си докато сте млади все още и смело напред!

 
  ...

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 4520fda358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Повечето мъже изживяват едни такиви екзистенциални кризи и вътрешни драми всеки път, когато някой извън определението "яка пичка" им се стори секси. Ако наистина си на 18, ти още нищо не си видял и опитал и тепърва ще се оформяш като човек и откриваш себе си във всеко отношение - интереси, нрави, сексуалност, любов, връзки. И нито едно от тези неща не е просто, хората не сме направени по шаблон. Рано е да си приписваш етикети и определения.

И да питаш другите, ти сам ще намериш отговора какъв си и какво ти харесва. Ами да, най-вероятно си бисексуален както повечето хота - някъде по целия спектър си. Голям праз. Не се пени толкова и не влизай в обяснения от типа "ама аз само такива май харесвам, не мускулести, ала бала", защото това не е от значение и няма да те направи "по-хетеро" или каквото и да искаш да докажеш. Когато срещнеш някой и има взаимно привличане (това се усеща много ясно), тогава действай и граби с шепи от живота без задръжки. Другите квалификации и терзания да се доказваш няма да ти донесат нищо добро.

М, 30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker