Като че ли е престъпление, че съм девствена! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Като че ли е престъпление, че съм девствена!
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 4992 пъти
На 19 г. съм и още нямам никакъв сексуален опит (само целувки, ама то е друга работа). Не знам какво да правя-омръзна ми да ме питат дали съм девствена, като знаят, че съм.

И говорят като че ли още малко и ще умра като не съм правила секс. Вече не издържам, какво да направя да им затворя устата? То е ясно, че няма да налапам изведнъж на някой пениса, ама нямам идеи... Съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 15f72ad383
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хах, момиче, че аз съм на 24 години и още не съм го правил, така че не виждам нищо странно в това, даже не ми и пука толкова. Пък за това, което все те питали, според мен просто спри да им обръщаш внимание на този въпрос. Остави ги да приказват каквото си искат. Рано или късно ще им омръзне. Както се казва "убий тъпака с мълчание" (или нещо такова беше :D). Явно ти имат голям мерак и заради това постоянно се закачат с теб. Но пак казвам, просто спри да им обръщаш внимание, даже по възможност ги отбягвай! :)

-=Apolon=-

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 63bb9a569c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо им обръщаш внимание бе, според мене пък си е супер, че си на 19 и си имала акъла да изчакаш макар сички те хормони. Няма как да ги спреш- в смисъл не и ако те знаят че те дразни. Виж цялата тая ситуация е като шах, ти мръднеш те се защитават, ако те мръднат ти трябва да се защитиш, като всички трябва да пазите каменно лице за да поемате контрола и вие да давате Шах и мат. Минавай на другата крайност- те те дразнят че си девствена, ти пък отговаряй с нещо от рода на, , Да, няма като някоя курва да се метна на пениса на приятеля си още от 14годишна. Проблем ли имаш!? -Защото изчаквам, понеже не виждам лошо да го направя когато трябва с когото трябва. А не само да съжалявам както всички вие, за първият си път. " И хич не се изнервяй до степен, че да се лепнеш за някого, живей си живота, не го мисли.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 40e45e949d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   2, по принцип добър съвет, с изключение на заяждането. Няма смисъл да се наричат другите „курви“, само защото човек сам е взел друго решение. Авторката така сама се приравнява към нивото на сегашните си мъчители.
Има хора, които просто по-късно озряват - и физически, и ментално. За мен авторката е такъв човек и по принцип има проблеми с общуването. Девствеността ? не е толкова резултат от съзнателно направен избор, от това, че не била „курва“, а в резултат от доста социални проблеми, които тя има, от страхове, комплекси. Да превръщаш обаче недостатаците си в достойнства, само пречи на теб самата. На другите не им дреме, дали ще ги нарешеш „курви“ или не, те си имат приятели, семейства и секс.

На 2 мога да кажа, че момичетата, които не са девствени, не са курви. И нашите майки не са девствени. Аз лично също съм чакала до над 18, но познавам много стабилни момичета, които срещнаха добри момчета преди това и не са били „курви“. Днес повечето от тях са омъжени жени, е - детинските връзки са се разпаднали, но не са курви, защото са имали секс на по-малка възраст. Чудесни, образовани жени и вече майки.

Авторката нека се замисли, скоро е на 20. Живеем в 21 век и днес двама души са двойка, само ако имат сексуален контакт. Никой няма да я чака вечно. Ако иска един ден да се омъжи и да е нормална жена, нека спре да чака мистър Пърфект и принца на бял кон! Правилно е усетила - девствеността не е достойнство на тази възраст вече. На 19 още ставаш, но останеш ли като жена на 24 девица, трябва действително да дойде някой принц, които да те чака 1 година да „станеш готова“. А принцове днес няма.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 63bb9a569c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Девствеността на 19 наистина е достойнство, само че не е привилегия! Съжалявам, да наистина малко попрекалих с извода за, , курвите", ама извинявай на по 11-12, аз тогава нито знаех как се слага превръзка, нито що е то сутиен. За мен е абсурд, няма начин да сложа всички момичета, загубили девствеността си като к*рви, няма начин да е така, не е нормално. Обаче всеки който постоянно ти натяква нещо такова, един вид твърди че е ужасно задръстено да не си го правила на 19, а той/тя да го прави по 2-3 пъти на ден с различни... е как ти звучи? И двама души могат да са двойка и без секса, иначе как една част от пубертетите са така, говоря за от една възраст надолу. Впроем въобще не е хубаво секса да е на 1-во място в една връзка, нищо че сме 21 век, всеки си има принципи, морални възгледи, защо да ги нарушава? Има страни където е недопустимо това да се случи преди брака.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 40e45e949d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   4, девствеността не е нито достойнство, нито привилегия, а е състояние на тялото и ако щеш душата. В страните, в които не се било спало без секс, хората пак са си хора и е известно, че там жените го карат на анално, както и нашите туркини. Никакъв добър пример за подръжание. Каква е тази девственост?

Нека всеки да си прави избора в живота, какво ме интересуват хората? Какво ме интересува, коя с колко хора си лягала? Точно, който се е напатил от подигравките на другите, трябва да умее да запази самообладание и да не пада на това ниво - дали ще се подиграваш на една, че е девствена, или на друга, че била курва, това няма значение - падаш на НИЗКО ниво.

На 12 и аз не съм знаела, какво е превръзка, поради простата причина, че ми е дошло на 14, но имаше и по-развити момичета в класа. Подиграваха се в 8-ми клас на едно момиче, което е било измамено от някакво войниче още на 12. И какво? Днес тя е млада съпруга и майка, пише докторската си работа по икономика. Не е никаква курва, защото това е състояние на духа, не на тялото и не може една ципа да определя какъв човек си!

В моя клас, предполагам, повечето загубиха девствеността си около 16. Не сме говорили по тази тема, не сме се заяждали една с друга, били сме на ниво. За мен са предполагали сигурно, защото бях сред най-известните в училището, че съм се „отворила“ рано, но не беше така. Знаела съм винаги много за секса, но от книгите. Уважавали сме се една друга, уважавали сме се и сме си помагали в училище. Скоро престанаха и подигравките към момичетата, за които се знаеше, че са били измамени като много малки от батковци, всички се концентрирахме върху ученето, защото гимназията беше елитна, мъчението голямо - това ни обедини, борбата всеки ден да си в час. Пушачите отказаха пушенето дори, за да обсъждаме домашните през междучасията. Завършихме като най-добрият клас в историята на училището. Страхотни излезнахме.... точни хора - с или без девствена ципа!

„ И двама души могат да са двойка и без секса“ - това няма как да го коментирам и да го обяснявам на човек, който не е правил секс. Двама души НЕ МОЖЕ ДА СА ЗАЕДНО без секс, тогава са просто приятелчета или деца, които имитират поведението на възрастните. Който е правил секс, знае, че това води до съвсем друго отношение и извън леглото към човека, близост, която я има само между хора, които са правили любов един с друг. Смисълът изобщо на това да има двойки, бракове, да имаме нужда от мъж и мъжете от жена е сексът - само чрез него може да се зачене нов живот и да се продължи рода. Ако можело да си бъдем двойка и без секс, то нямаше да ни има като човечество!

Друг е въпросът, че има хора, които нямат нужда от секс - наричат се „асексуални“ и също си е природна работа. Но да превърнеш асексуалността си, липсата на нужда от интимност с друг човек, едва ли не в достойнство, привилегия??? Само човек сам лъже себе си. Хората, които водят сексуален живот, само ще с присмех могат да приемат такава нагласа. Уважавам иначе асексуалните, хомосексуалните и т. н. стига да не ми натрапват начина си на живот. Живей си и си бъди ако щеш и на 70 девственица, твоя си работа, не ме интересува, но не се пробвай да размайваш пръстът на морала от едно минало време и от чужди нам култури и религии, защото ние сме европейци, хора от 21 век и искаме да си живеем свободно и щастливо. Жената в нашия свят е повече от девствеността си, а това кога и как ще я загуби си е найна работа. Тялото ни е непрекосновенно, наше си е и никой няма правото да те обижда, включително и ако си девствена. Който се хваща на тези обиди и отвръща с обида, ще ожъне, каквото си е посял - обиди и агресия.

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9874911270
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   5, не съм съгласна, че девствеността е достойнство, но не съм съгласна и с теб, защото ти отиваш в другата крайност. Девствеността на 19 не е и срамна. Момичетата и момчетата, които правят секс на 12 години.... много тъжна и жалка работа. Сигурна съм, че за всякакъв вид хора, дори и за наркомани могат да се намерят добри примери за това как успяли в живота(явно за теб това е да се ожениш, отделен е въпросът за какъв), но това не означава, че това, което правят е хубаво. Изобщо не одобрявам такива хора, какво остава за родителите им.
За вашия клас, дори да е нямало сплетни, това нищо не означава. Просто сте си създали такава среда, ако изобщо е вярно. И аз съм била в елитна гимназия и сега съм на елитно място, където е още по-трудно, но има всякакви хора и не може всички да харесват всички и да няма проблеми.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 40e45e949d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, не съм казвала, че девствеността на 19 е била срамна, няма нищо срамно в човешкото тяло, но да сравняваш хората, които правят секс с наркомани е направо смешно! За мен не е успех в живота само да се омъжиш, но все пак - обявената за „курва“ днес ПИШЕ ДОКТОРАНТУРА ПО ИКОНОМИКА, има детенце и е с един единствен мъж. Това да направиш грешка като млад човек не значи, че си к.. ва и не заслужаваш обиди, както и сравнения с болните от наркомания хора. Има голяма разлика - да правиш секс е една чисто човешка и естествена потребност, да си зависим от дроги е БОЛЕСТ.

Колкото до класа ми, определено е имало проблеми, но не на тази тема и не сериозни. Когато има една група от хора общи проблеми, тя се сплотява. Нас ни сплоти навремето прекалено тежкия материал, както и опитът да ни наложат някакви измислени матури. Осъдихме ги и дадохме време да се реши проблемът и днес матурите не са това, което искаха на нас да пробват. Но това е друга тема.
Най-важното е, че сме се уважавали, не сме се обиждали, освен в началото, когато никой не познаваше другия. Имаше в класа момичета, които са имали много момчета, както и девственици. И двете категории успяха в живота и постигнаха целите си общо взето. Най-голямата моралистка и девственица между другото се омъжи за учителя ни веднага след завършването си, предизвиквайки голям скандал. Освен това не постигна нищо в живота - нито се изучи като хората, нито има деца или работа, но както и да е. Да са живи и здрави. Всеки има правото да си живее както иска, да бъде или да не бъде девствен(а). Аз ако имам деца един ден, ще се погрижа преди всичко те да имат адекватно полово образование, за да не се заразяват или да забременяват рано. Това е най-важното. Кой как и защо е загубил девствеността си - това няма значение, важното е да си човек преди всичко, да имаш добро сърце и душа, както и да уважаваш тялото си и това на другите - да не забременяваш и правиш аборти, както и да не разпространяваш венерически болести!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 43741a3de0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Купи си вибратор употребявай го известно време после легни с някое момче и готово!

//Мариела

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 2135db7841
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не мога да повярвам, че си девствена. Аз съм на 18 години и преди около седмица беше първият ми път с проститутка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4b569dc935
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сексът е най-голямото удоволствие, за което не ти трябват помощни средства (поне до определена възраст). Даже не е задължително да имаш партньор. Нито пък има ограничение в броя и пола на партньорите. Да се лишаваш от това удоволствие, заради някакви целомъдрени предразсъдъци е, като да не ядеш месо, защото на някакъв тип с черно расо така му е кефнало.
Девствеността не е някакво съкровище, което да вардиш заключено в сейф. Девственост на 19 може да означава:
1. Никой не те иска.
2. Нямаш сексуални желания.
3. Мислиш си, че това те прави специална - суета на суетите, всичко е суета. По нищо не се различаваш, от кифлите, които се плющят на поразия и се гордеят с това.

Дядо Торбалан

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: d9245f5cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Ами ти защо им даваш обяснения дали си се ебала или не. Животът си е твой-ти решаваш кога да ти е първия път.. Еее че сега било модерно още от 13 годишна да се ръгаш голема работа. Това си е твой избор, ти си знаеш най-добре за причините и обстоятелствата, не дължиш никакво обяснение на никого. Да го духат

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 41c040894d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Вие просто ме убивате с тази девственост... Има поне 50 поста, ако не и повече, в този сайт за тази прословута и за някои срамна девственост! Хайде стига вече... Всички сме големи хора и можем сами да преценим кога, къде и с кого! Не виждам другите какво ги засяга, а и теб не разбирам защо им се връзваш. Първо - липсва им възпитание и второ - явно го правят с цел да предизвикат някаква реакция. И явно успяват. Гледай си живота и да не ти пука!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ecf0145009
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ама добре де, на авторката *бе ли й се? Да или не? Щото би трябвало още на 15-16 най-късно да й се е до*бало. Та ако още не й се *бе на 19 - значи нещо не е наред с нея, нали? :) Остана варианта да й се *бе - ама нормалните хора като им се прави нещо (квото и да е) и няма пречки да го направят - просто го правят, нали. Следователно да ти се *бе, да си на 19 а да не искаш (а не примерно на 14 и да си още дете и да не можеш да прецениш щото ти е малък мирогледа и акъла) - ми значи акъла ти е на 14 :)). Другия вариант е да е много грозна...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: cc3a3a6af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Торбалане, верно ди торбалан! А може би твоите изводи са грешни и верните са:
1. Много я искат, но ТЯ не иска никой от тези
2. Има големи желания, които задоволява сама, поради 1.!!!
3. Няма такова, 1. И 2. Обясняват всичко!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f696a5b9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А бе що си нахвърляте такива теории бе хора, така се е случило, не се е престрашила не го е направила. Не че има морални предрасъдъци, че никой не я иска и такива му подобни глупости. Моите съученички започнаха да се съвокупляват по на 15-16 години, мен ме беше страх да не взема да забременея, че родителите ми каквито са опак хора щяха да ме изритат на улицата, а на един пикльо на моята възраст какво мога да разчитам на него. Някои момичета се нуждаят от сигурност преди да пуснат на някой така че не е смешно. Млък веднага!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4b569dc935
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Номер 14, твоите 1 и 2 напълно се покриват с моята точка 3 - vanitas vanitatum et omnia vanitas.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3d6b88bead
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Престъпление е за хора, които използват секса за да се хвалят с някакви постижения в живота. Ако си забелязала, хора които нямат никакви успехи в други сфери от живота си, поставят секса на пиедестал и по този начин, се опитват да си придадат значимост, като се хвалят наляво и надясно какъв секс правят. Тези които изтъкват като една от причините да си девствена, е че си грозна са или много глупави или нямат никакво набюдение върху живота. От лично мои реални преценки, най-грозните момичета са спали с най-много мъже, за да си докажат че струват нещо, чрез секса, защото не могат по друг начин да си докажат.

В класа ми най-грозното и дебело момиче беше преспало с почти всеки. Човек който се уважава и цени, би бил като теб, би правил по-прецизен и пасващ на самоуважението му избор. Така че няма от какво да се комплексиращ, не прави секса нещо прекалено важно, а се съсредоточни върху истински важните неща, секс винаги можеш да правиш, но да придобиеш ценни знания и да изградиш качества за да се справш с живота съвсем не е толкова лесно.

Затова недей да попадаш в блатото, на тези чиято единствена цел в живота е да правят секс, и ти ако не правиш е престъпление. Когато искаш и с който искаш тогава и само ако искаш. Също така те съветвам да игнорираш мненията на тези, които ти казват, че не си наред. За да се получи нещо първо трябва да срещнеш човек, който да предизвика нещо в теб, да го пожелаеш.

Тези дето като им се прави секс и са готови дори с кравите в обора да го правят- прав им път, това са само едни тела, задоволяващи нагоните си и нищо повече. Въобще съветвам те, не слушай някакви дето единствения им начин да изпъкнат в живота е да се хвалят и да подиграват някой който не е правил секс, че те са правили.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 9874911270
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   7, сексът на 12 не е потребност, а това, че една жена има дете и е докторант нищо не говори за самата нея. Децата може да не са отговорни за грешките, но те може да имат последствия в/у тяхната психика.

Във вашия клас явно много са се обсъждали глупостите затова кой с кой е бил и дали е бил. При нас чак такива клюкарски истории не е имало. Възрастта, на която съм го направила, мисля, че знаят 3-ма човека.

Авторке, може би е трябвало да пробваш да скриеш по някакъв начин това дали имаш опит или не, въпреки че може би не е чак толкова елементарно.

Дядо Торбалан, да допускаш, че може да има по- стеснителни или придирчиви хора? Сексът е важен, но вие сте готови да обявите всеки, който не го практикува в даден момент за ненормален.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 51d4ebe99e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Знаеш ли, не си длъжна да обясняваш на този и онзи за толкова важни неща относно твоето тяло. Никой не е тръгнал да говори аз съм бил с толкова бройки за толково време, и вече гордост да се носи от бройката.. , така че какво са те подхванали тебе, че не си била или какво ще са по-щастливи ли ако си била с някой, какво ще ти подарят букет, че това хората не гледат да се смеят и интересуват от тия с многото жени и мъже, дето разнасят понякога болести, ами тръгнали да се интересуват от един човек който поне знае че има любов и не е ей така да спиш с някой за бройка...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 825e85a9eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Тези твой приятелки сигурно са почнали да го правят от 14 годишни отишло им е детството не ти те са за съжаление :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7da532aa0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Хей, момиче бади СЕБЕСИ! Най-голяматати грешка ще е, ако правиш нещо за други, само за да задоволиш нечий каприз.
"ЛУДКАРКАТА"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 4b569dc935
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   18, аз допускам много работи. В конкретната история обаче не става дума за стеснителност. Ще ти цитирам автора:

"На 19 г. съм и още нямам никакъв сексуален опит (само целувки, ама то е друга работа)."

Щом се е стигнало до целувки, не е толкоз стеснителна. Възможно е, да е твърде придирчива. Точно това и писах по-горе. Докато робува на предразсъдъци и суетност около целомъдрието си, пропуска приятни мигове.

Вярно, сексът с човек, когото обичаш е по-хубав от секс с човек, към когото нямаш чувства. Това съвсем не означава, че сексът без любов не може да е много хубав. В очакване на господин Единствен се пропускат удоволствия, които нито са срамни, нито незаконни, нито опасни (при спазване на определени условия). И един ден се обръщаш назад и си казваш: "Еееех, сега да можех да съм на 19!" Да можеше, ма не можеш!!! Никога. Повече. Няма. Да. Си. На. 19. Толкоз, който разбрал, разбрал.

И да 18, който не прави секс на 19, определено не е нормален, поне на хормонално ниво.

Дядо Торбалан

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a87ef21afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Ж29: Аз бях девствена до 21 г., но никой не знаеше за това... Нито приятели, нито съученици, нито състуденти, нито колеги. Когато се говори по общи сексуални теми - се включваш от обща култура... Когато те подхванат теб, цяло изкуство е да избягаш по фланга и да не даваш смислени отговори. Личният живот затова е личен. Не го споделяй с НИКОГО. Запомни, че жената няма приятели - нито мъже, нито жени. Едните имат сексуално привличане, а другите ти завиждат и се стремят жив да те погербат... Така че, какво ще правиш и с кого си е САМО твоя работа. Подбери внимателно човека.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker