Отношения с колега.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Отношения с колега..
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1842 пъти
Здравейте, пише Ви жена на 23 години. Нямам голям опит с мъжете, (досега бях опознала само момчетата), затова бих искала да чуя различни мнения, от хора, които биха погледнали неутрално на ситуацията. От известно време с мой колега поддържаме доста близки приятелски отношения, и двамата сме необвързани от около 2 години. Имам доста приятели от мъжки пол, с които сме само приятели, затова не мислех, че ще е нещо по-различно. Но, както можете да се досетите нещата взеха погрешен завой, започнахме да гледаме по различен начин един на друг. Той започна да се закача с мен, в началото го приемах като шега, но постепенно започнах да развивам някакви чувства към него. След няколко глупави чата и продължение на нашето така приятно закачане, бях сигурна, че той ме харесва по някакъв начин(милият начин по който ме гледа, това че е винаги до мен, винаги ме изкушава и подкрепя, без условия) и реших да поставим картите на масата и да изясним отношенията си, преди да съм хлътнала твърде много... Казахме си нещата в прав текст, аз изпитвам някакви симпатии към него, той също не е безразличен към мен, но това което може да ми предложи е само секс, без обвързване. Обясни ми че след 6 годишна връзка, в която той е давал всичко за бившата си, тя изведнъж го е зарязала и е твърде разбит, за да отвори сърцето си отново, бил "твърде повреден". Аз не съм от хората, които биха се съгласили на секс без обвързване и той уважи решението ми. Разбрахме се, че единственото, което може да си предложим е само приятелство. Обаче нещата продължиха както преди виждаме се водим дълги чатове, приятелски разговори, на всякакви теми, понякога преминаващи в шеги и закачки със сексуален подтекст. Каквото и да става, аз се уважавам твърде много, за да си легна с него без чувства и той уважава това, но продължаваме да се привличаме като магнити, когато ме докосне сърцето ми подскача. Не искаме и няма да загубим приятелството си. Реално погледнато това което ме подразни, не е факта, че не може да ми предложи сърцето си, а това че е очаквал, аз да се съглася на неангажиращ секс. Дори не мога да си обясня, дали наистина го харесвам, или просто харесвам вниманието което ми обръща. Също така нямам представа, дали в бъдеще той ще промени гледната си точка и ще може да ми предложи повече.. дали аз все още ще го искам...? Това в което съм сигурна е, че ако не е изпитвал уважение към мен, а ме вижда само като сексуален обект, досега да е получил каквото иска от мен и да ме е разкарал, но не би го направил, съгласен е да ме има само като приятелка.
Бих искала да чуя, вашето мнение, по въпроса, накъде ще се развият отношенията ни. А ако някой е бил в моята ситуация, ще се радвам да ми споделите, какво се случи при вас.
Предварително благодаря, на всеки решил да коментира.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: f5982aac55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Много са ми интересни Българките;Путката й като кофа, разхлопана от ебане, деца, мъже, а сега когато е сама и никой не я ебе, като се появи кандитат да й обърне хастара на путката, тя се прави на девствена и не пуска!?
Е, няма такова животно!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker