Какво се случва в главата ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво се случва в главата ми?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1524 пъти
Здравейте, от месеци насам се чувствам много объркана от мислите в главата ми. Ученичка съм, от голям град. Бих казала, че живея нормален живот, излизам с приятели, обичам да пазарувам и правя всичко, което едно момиче на моята възраст прави. В края на лятото обаче ми се случи нещо, което не ми дава мира. Една вечер след поредното излизане с приятели (края на лятната ваканция) се прибирах към 20 часа към нас, тогава беше почти тъмно, но не съвсем. Докато се прибирах покрай мен мина мъж на не повече от 30 години, който от нищото ми подхвърли "Ехее баси яката (цензурирано)", аз разбира се се изплаших или по-скоро ядосан, нямам представа но ми подскочи сърцето и му казах да си мери приказките, но той само се засмя и ми вика ела ела, но аз си продължих, смисъл ние и двамата продължихме да вървим в противопололожни посоки и да ми говори. След като се засмя ми каза "Ако дойдеш в колата и си вдигнеш рокличката ще ти дам пари". Казах му да се разкара и че ще извикам полиция и той каза още нещо, но аз така или иначе се бях забързала и не му отговорих. След тази случка обаче постоянно мисля за това. Не го намирам като нещо лошо, а по-скоро ми стана тръпка. Не знам защо, от тогава минаха 3 месеца и не съм спряла да мисля за това, понякога си го представям, друг път аз самата се чудя как изобщо ми минава през ума такова нещо, но и до днес е в главата ми. Не знам какво да мисля...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 013432dcbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не се притеснявай, малката. Тепърва това те чака и действително ще ти е тръпка как те гледат, когато вдигаш рокличката и сваляш гащичките пред мъж. Сега, ако решиш да го правиш за пари, има си термин за такива момичета.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 310633f588
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Възбуждащо е. Да се чувстваш желана, да се възхити мъж от теб. Скоро ще се научиш да използваш красотата си като оръжие за манипулация на мъжете и те ще изпълняват всичките ти желания. Наслаждавай се на живота, защото е само един и е кратък, а красотата е още по-нетрайна.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0ec6b5b61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поинтересувай се какви са типичните сексуални фантазии на жените. Може самото четене за това да е травматично преживяване и да ти трябва немалко време да го асимилираш, да намериш нястото на тази информация в главата си.и представата си за света.

Не забравяй, че имаме и акъл, с който да избираме, не само полови органи. И мъж да е, ако избира само с оная си работа, няма да му се получи добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker