Свещениците, религиозните хора и развратните въпроси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свещениците, религиозните хора и развратните въпроси
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1927 пъти
Здравейте на всички читатели !

Наскоро се замислих за живота според Библията и днешната реалност. Лично аз не бих казала, че съм безгрешна или спазвам всичко, но се старая да водя поне честен живот. Повечето знаем, че църквата анатемосва много сексуални въпроси - секс преди брака, ръкоблудството и т.н. . Знаем и за хилядите случаи, в които Божи служители са нарушавали догмите. Гей оргии и тем подобни. Въпросът ми е може би като анкета, а именно...

Има ли сред читателите свещеници, студенти по богословие или хора, отдадени праведно на Бога, независимо от пола ?
...
Ако да - мастурбирате ли ?
Как се предпазвате от разврата ?
Имате ли неприлични мисли ?
Желали ли сте някога чужда жена/мъж ?
Изневерявали ли сте ?
Правили ли сте секс преди брака ?
Какво мислите за днешните тенденции откъм интимната част, част табу ?
Бихте ли имали връзка с недевствен/а жена/мъж ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 35267a63d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Здравейте! Ако Библията ще ви води в живота добро не ви чака. Това е една обикновена книга в която има 10% истина. Там се говори Бог, но за кой по точно, за Отца, за сина му, или за светия дух. Ако Исус е син на Бога тога защо го наричаме господ. Времето на лъжите отмина. Бог е създал всички хора по образ и подобие на човек. Значи Бог е човек, но със много по развит разум имащ формулите за изграждане и разрушаване на всичко видимо и невидимо във Вселената. Тук на Земята сме най ниско развитите човеци във Вселената. Препоръчвам ви четете Кръстю Ангелов и ще разберете за какво пиша. Някога и аз бях като вас, вярвах в приказки. Благодаря на Бога, че ме срещна с този човек за да се събудя от зимния сън.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0c2ab8664b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Въпроса е да си пазиш тайните! Ако разлаеш кучетата, можеш само да навредиш на самия себе си! Тъй като форумът е анонимен, ще споделя едно друго нещо! Аз съм много потаен човек! Докато следвах, редовно пътувах с влака! Имам си една дръжка, с която си осигурявам достъп до абсолютно всички врати! Е, не го правя демонстративно-само когато няма хора около мен-лица от превозната бригада, пътници, полицаи! Отварял съм вратичките на стоповете, на подвижните тавани в тоалетните, понякога и шкафовете, където се намира спирачния цилиндър-просто да видя какво има там! Което е съпроводено с доста адреналин-чувството, че някой може да дойде е невевоятно! Но знам как да се пазя! Повечето хора, за да си вдигнат адреналина, купуват мощни коли и мотори, но често заплащат със живота си! Но не и аз! Това ми стига! Всичко трае само няколко секунди! Отварям, поглеждам, затварям! Имам и клипове, снимки! Все пак тези неща не могат да се намерят из мрежата! Но не бих желал да ги виждат и други хора, така че снимковия и видеоматериал никога няма да видят бял свят! Разбира се, никога не съм се осмелявал да отварям служебните купета! Щом са затворени, така трябва да си останат! Рискът да те хване някой е 99 %! Толкова за влаковете! А това за анатемосване от БПЦ не съм го знаел! А и доста отдавна не съм си имал вземане-даване с представители на енорията! Особено откакто настъпи пандемията! Времената са такива, че всеки трябва да се пази! Естествено не са ме питали дали съм мастурбирал! Поне не от 2003 насам, когато един представител на енорията ме попита това, но аз реших да го излъжа-това е нещо много интимно за мен! Ходил съм и при психиатър, при семейни лекари-защото се наложи да ги сменим през годините! Виж, те няма начин да не знаят, че мастурбирам! Можеше и да им кажа, все пак те пазят лекарска тайна! Но на други хора не бих казал! Освен ако аз не реша! А и технологиите толкова много се развиха, че достъпът до порно е по-лесен от всякога! Мина времето да чакаш да пуснат хардпорното по XXL след 1. 15, понякога и след 1. 30! Но вече всеки си има модерен телефон, не е нужен даже и компютър, за да намериш каквото ти хареса-зрели дами, пенсионерки, има и майки! А БПЦ е безсилна в това да забрани достъпа до порносъдържание, защото практически това е невъзвожно да стане! Нито тя държи мрежовите доставчици, нито сайтовете, нито нищо! Нито пък разполага с необходимите средства за това! За тази цел си има Комисия за регулиране на съобщенията! Ако тя реши да се намеси в това да спре абсолютно всякакъв достъп до порносъдържание-тогава да! Просто ще измисли някакъв софтуер, който ще филтрира достъпа до тези сайтове! Но не вярвам да го направи! Щом досега не е станало, явно няма да стане никога! Не че не е възможно! Говоря по принцип! Просто ако решат, никой няма да бъде в състояние да ги спре! Толкова по тази тема! Сега да отговоря на въпросите:
Ако да - мастурбирате ли? Да, това е нещо нормално за всеки! Иначе ставаш един такъв нервен, иде ти да сринеш света!
Как се предпазвате от разврата? Всячески, но не прекалявам с порното!
Имате ли неприлични мисли? Понякога!
Желали ли сте някога чужда жена/мъж? Технологиите толкова много напреднаха, че се радвам на доста жени-първо като видя някоя актриса по телевизията или някоя известна жена, търся нейни снимки из мрежата-Катрин Аштън, Ангела Меркел и т. н.
Изневерявали ли сте? Не, свободен съм!
Правили ли сте секс преди брака? Не още!
Какво мислите за днешните тенденции откъм интимната част, част табу? Всеки сам си решава какво да си я прави!
Бихте ли имали връзка с недевствен/а жена/мъж? Не и ако е спала с целия град!
Общо взето това е положението! Живеем в 21 век! Технологиите се развиват с всеки изминал ден! А БПЦ просто трябва да се примири с това!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bebd8cf6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   До чича номер 2!

Чичовото, много ти се радвам като говориш по тоз начин, щот пропускаш нещо мнОгу важно, точно заради технологиите в днешно време нищо не може да остане скрито. Всичко се пази, всеки клик, всяко посещение до
сайт и така ще бъде до край свят.
Ще ти дам пример.

Преди много много години, понеже говорят за т. н. тъмна мрежа, реших да се поразровя там. Когато хората си мислят, като теб, че са сами и никой не ги вижда, обикновенно са склонни да си покажат истинското лице, не това което е за пред публиката. Та рових къде ли и за какво ли не, НЛО, световни заговори, канибали и прочее и прочее.

Стигнах и до педофилите и просто от чисто любопитство да видя какво са способни хора да причинят на деца реших да изтегля едно изображение с ЦП контент. Не беше особено приятна гледка, макар и да не беше възможно най хард-кор. Освен ТОР не съм взимал никакви допълнителни мерки за анонимност, защото на компютъра ми така или иначе нямаше нищо, преинстал на уиндоус е лесен, а аз така или иначе не правя всъщност нищо нередно, в смисъл аз не съм нито един от гореизброените образи и ОПРЕДЕЛЕНО не съм педофил. Ооообаче, за твой ужъс да те светна, нямаше и 5 мин и на телефона получавам обаждане от някакъв дето "уж" беше объркал номера, но добре помня, че ме пита "А не си ли този? ! А кой си тогава? " и аз без много да се замислям тогаз му казах малкото си име. Случайност ли беше това обаждане? Не мисля!

Като се има в предвид, че за интернет знам достатъчно за да знам, че не знам достатъчно да остана анонимен, дори и да предприема необходимите мерки, мога само да си представя, колко може да остане анонимен един развратен деец от БПЦ (като теб, може би).

В тоя ред да те светна и за един друг момент, който най вероятно си пропуснал, а именно, защо си мислиш, че този сайт не работи през протокола HTTPS, а ползва само HTTP и ква е разликата между двата?

Не знаеш? Още по зле за теб, чиче :))

ВЪН РАЗВРАТНИЦИТЕ ОТ БПЦ!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0c2ab8664b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   До номер 3 от номер 2-аз за какво говоря, ти за какво говориш? Наистина съм влизал в тъмната мрежа и то само от телефона си! А и никой не може да ми звъни, защото си пускам самолетния режим! В тъмната мрежа не търся нищо-нито ще си купувам оръжие, нито дрога, за порното там забрави-ако искаш достъп, си плащаш с биткойни, ако не-затваряш и дотам! Аз си гледам порно от масовата мрежа! И какво ме интересува с какъв протокол работи този сайт? Ще ми дойде някой на крака пред апартамента ли? И кой изобщо ще дойде, ако изобщо се накани да дойде? Може би някоя съседка да си плати таксите за входа? А и живея на последния етаж, долу сме с домофон, имаме и камери! Има и знак, че обекта е под постоянно видеонаблюдение-т.е. входа, както съм виждал и по други входове така! И да влезе чужд човек, ще бъде разпознат! Пък той ще си помисли дали да влезе или не! На негово място не бих посмял!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: bebd8cf6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 4, чиче и да увърташ вече си у базата, а от там излизане нЕма.
Да ти е честито! А тва кви камери имаш, пазиш ли се или на мен ми е все тая.
Въобще кви са тия несвързани приказки нещо не ги разбрах, но я си представи, че един ден цял свят научи за твойте подвизи в било то тъмната или светлата мрежа? Ми ти как ще одиш по улиците, като всички знаят дедо поп кви ги върши? Сладур, сега като ти прочетох коментара пак, ми лъхна на страх яко. Тоя решил, че го заплашвам май xD камери диктофони, че даже и се заключвал входа. А що се касае до протокола на сайта просто ти го дадох като пример колко си неук в тая материя, щом си нашляпал първия си коментар, който звучи доста лукаво, а си го написал така, щото си прочел, че сайта бил анонимен. Ма чиче, то тоя сайт е милиционерска работа бе. Операция супер сикрет xD

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a0859d6497
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Здравей! Аз съм жена на 23 години, все още девствена. Вярвам силно в Господ, не е това причината да не съм правила секс, просто така се случиха нещата. Мастурбирам като всеки друг човек, гледам порно, имам всякакви неприлични мисли. Всеки сам си решава какво да прави и всеки сам си носи кръста!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0c2ab8664b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   До номер 4! Говоря ти за това, което ти спомена, когато си влизал в Тъмната мрежа-че някой ти се е обадил! И какво? У вас ли ще дойде? И относно за това, какво си намерил там, затова ли ще ти звъни? Затова споменах, че сме подсигурени! А и за всеки случай си имаме каратаван-ще се скрия там и готово! Имам и маза! А и аз съм обикновен гражданин, нямам нищо общо с БПЦ и не ми викай "чиче" на 38 съм, пък който ме види, ми дава най-много 25!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ab7507570a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До автора - пиша ти от гледната точка на православен християнин. Моят съвет е да продължаваш да се стараеш да водиш честен и праведен живот и да се грижиш за душата и сърцето си, въпреки хорското мнение и пример. В днешно време сякаш е срамно или ненормално да се наречеш християнин, да кажеш че имаш вяра и обич към Бога, не случайно е казано от светите отци, че ще дойдат времена, когато ненормалното ще се счита за нормално, хората ще полудеят, ще вършат безумици и ако не си като тях ще те порицаят и отхвърлят.
Няма безгрешни хора, всички сме грешници и грешим. Църквата е място, където хората търсят покаяние и просят помощ от Бога за борба със страстите, да оставят грешните дела и да получат душевен мир.

Често човек прибягва към мастурбирането като решение на стреса или просто е станало навик, вместо това трябва да се отстрани причинителя на самия стрес. Мислите и сетивата трябва да се пазят, важно е да се пази ума бодър и да не униваме, да гледаме сърдечно на хората и да мислим за тях като същества, които носят сърце и душа, а не да се оприличават на предмети.
Съвременните тенденции откъм интимната част, табута и фетиши са неща, които водят до психически проблеми и болна душа. Всичко е една добре замаскирана лъжа, в тях няма никаква радост или нещо добро, ако за момент изключиш телестната страст и похот и погледнеш трезво, ще видиш само една мизерия, гнусотия и извращение (не само физическо, но и душевно). Замисли се - ако имаш време да ги вършиш тези неща цяла вечност, до къде ще те отведат, в какво ще се превърнеш? Човек е призван за много повече от това, а живота тук е кратък - сам избираш с какви дела ще го запълниш. Никой не е казал, че сексуални взаимоотношения между съпрузи са лоши, но не трябва да бъдат водени от зла похот и липса на целомъдрие.
Трябва да влагаме старание и да се трудим, да водим душевна борба, не да си затваряме очите и да се оправдаваме, и най-вече да се търси помощ от Бога чрез молитва на всяко място, по всяко време, но най-вече във Божия храм.
Четенето на православна литература и статии е много полезно и го препоръчвам.

М 32.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker