Мирише ми на задна, а много я харесвам! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мирише ми на задна, а много я харесвам!
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 5038 пъти
Здравейте, от известно време съм с едно страхотно момиче. Хубава и свестна е, а и много секси. Но, разбира се трябва да има и някаква гадория да разваля нещата. Проблемът е че вече няколко пъти правим секс и е супер, но когато се надупи на задна ме лъхва леко остра, като лютива-задушлива миризма. До сега не ми се е случвало подобно нещо. Не знам как да й намекна? Не искам да ми се разсърди и да я изгубя. Въпросът е дали има жени, които си понамирисват така и аз до сега не съм попадал на такава или пък е някаква инфекция. Правим го без презерватив, на мен нищо ми няма. Казах на един приятел, а той ми вика, че веднъж бил с някаква на задна и му потекли сълзи направо, това моето не било нищо.
Молбата ми е ако сте имали подобен случай, да кажете как сте решили ситуациията. Моля само за компетентни мнения без диагнози по интернет. Особени от мъже попадали в подобно положение.
Решил съм, че ако си е такава по природа ще го приема. Търпи се, но е малко неприятно.

Л. 21г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 044bee0e83
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Възможно е да са я порили много на задна предишните й партньори, които са били преди теб и в резултат от много анален секс да е получила някаква бактериална инфекция. Заведи я на доктор, или ако се дърпа направо я зарежи и си хващай друга, която не смърди така.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2324795d83
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Има, да. Лоша хигиена.
Ако е на 17-18 има вариант да е оправи. Ако е на 22 - вече по-трудно.
Затова - задължително баня, вана преди това. Или директно да и кажеш, което би я обидило.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 08fe053270
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Просто не правете задна? Какво има толкова? Всеки човек си има някаква миризма, всеки един. Но най-лесно ще си решиш проблема, просто не правете задна и така.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1035c7e01e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Бях с такава братле. Оказа се, че като се къпе не си отделя достатъчно време да си измие ануса тоест мие го ама колкото да мине номера. Всеки път влизаше преди секс винаги за душ а след това като я заблъсках на задна направо ми се драйфаше.
На всичките ми приятелки с които съм бил съм си играл с дупетата им лизал съм ги, чукал съм ги и никога нищо просто перфектна хигиена, като се има впредвид че аз съм леко гнуслив и държа много на хигиената. Тази мацка направо ме отврати ти казвам три пъти правих секс с нея и все ми лъхаше на *****. Последния път тя искаше на задна а аз увъртах само и само да не ми лъха и да не повърна. А иначе визуално беше кукла и не беше тъпо парче, но това просто изби рибата. Нямахме големи чувства с нея един към друг и повече беше за секса отколкото за връзка или нещо по сериозно тъй, че след третия път се оттеглих тактично. Просто не знам аз се мия навсякъде щателно преди секс а за жена да го прави през пръсти нямам думи. В днешно време има много нехигиенични мърли нищо, че отвън са като куклички с хубавите дрехи. Имам един приятел автоинструктор млад е и често ми се оплаквал особено лятото през жегите, че като се навежда да им обяснява за мигачите или педалите кое как и къде е му миришело здраво на риба и то главно от млади момичета. Ако мацката има вече никакъв здравословен проблем нещата стоят по съвсем друг начин и ако искаш сериозни неща с нея добре е да и кажеш тактично и да се предприеме нещо отколкото да не знае или пък да я зарежеш което ще е глупаво и гадно от твоя страна.
Поздрави!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b21230bc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Лоша хигиена. Някои жени си сменят гащите два пъти дневно, а се мият с ръчен душ, топла вода и сапун на два дена. Мъж съм, а правя обратното и знам разликата. Това им умирисва и панталоните или дънките. Има такива, като ти застанат до бюрото и ще разбереш веднага. Провери, за твоята дама да видиш, дали съм прав.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8e825ee11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Няколко неща има тук, според мен:

1. Вероятен проблем с хигиената, може и наистина да има прикрит проблем
2. Не сте свободни да си общувате и да си кажете такива неща - това трябва да е на първо място преди да правите секс, щом не сте за едната нощ.
3. Има жени, с които си общувам, на които телесната им миризма не ми е приятна - това е свързано и с феромоните и е инстинктивен начин да те привлича или отблъсква жена. Обратно, имало е случаи, в които правим секс с момиче, тя се изпоти и всъщност ми мирише много приятно и възбуждащо - просто си пасваме откъм физическо привличане отвъд външния вид, емоциите и енерегията - както искаш го наречи - феромони, ако щеш.

Та ти трябва да решиш тези проблеми, особено №2 мисля, че е най-важен. Образовай се как се водят такива разговори, най-вече в добри английски издания - не някой смешен блог или анонимник като мен, а писани от професионални психолози и сексозоли.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6b5103ec24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Навъртян сериозен километраж като държавна жигула плюс лоша лична хигиена. Хвърляй и бягай, ще ти лепне нещо може и стерилен да останеш за цял живот.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f093ac78e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да, пренебрежение към личната хигиена, но при всяка е различно. В общи линии, не е лесно да откриеш такава, на която задната част да мирише на кокос и евкалипт. То и ние си намирисваме след някое друго изпикаване, нормално. И не е постижимо да си 100% изчистен отзад, това все пак е задник и от него излизат фекалки.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 29aaf41d33
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нормално е, ако е минало доста време откакто се е къпала последно. Например ако се къпе сутрин, а вие вечерта правите секс, се очаква да е така положението.

А ако просто се "недокъпва", не се измива достатъчно добре там като се къпе, може да я открехнеш, като я измиеш там обстойно като се къпете заедно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 6ad00f07d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За аналния нормално е да мирише.
Иначе ако се къпе вечер само, ако се виждате след работа е нормално да понамирисва или се примирява или да се къпе у вас. Някои хора просто си миришат.

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 2785d92a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Каниш я да се изкъпете заедно. По някое време си слагаш малко душ гел на средния пръст, и докато се целувате, нежно й го пъхаш в дупето и започваш да се заиграваш. Хем уж за играта, хем ще я измиеш. После пробвайе на задна, да видим дали ще има разлика.

И да не забравиш да докладваш за резултатите! :)

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fc04835e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами по принцип не би трябвало да има миризма, ако е с добра хигиена. Другият възможен вариант е наистина някаква инфекция, при което най-добре да иде да я прегледат и ще предложат лечение.

Трябва да намериш някакъв начин деликатно да отвориш темата, защото ако е инфекция, колкото по-скоро се реши проблемът, по-добре. Ако е от хигиена тогава не знам, но пак лошата хигиена е предпоставка за инфекции така че и заради двама ви трябва да повдигнеш въпроса.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker