Какво мислите за голите снимки? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво мислите за голите снимки?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 3366 пъти
Малко странен въпрос... Бихте ли излезли на първа среща с някой, който ви е изпратил гола снимка? В случая аз един вид си я поисках индиректно (бях в много лигаво настроение), и не мислех, че наистина ще изляза на среща с този човек. Но си мисля, че може и да е свестен, защото казва, че си търси сериозна връзка и иска семейство... Некомфортно ми е, при мисълта да се видим, аз и без това съм притеснителна... Според вас това, че ми е пратил такива снимки, говори ли лошо за него като човек? Моля за съвет :]

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0b9e11da6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Е не живеем вече в средновековието все пак. Да се обменят голи снимки за дорбо или лошо вече си е нещо напълно нормално. За това и нищо не означава това за това какъв е човека.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c50c5cdcf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Ако се занимаваш с човек, който лесно праща на непознати своите голи снимки, после може да се окажеш редом до човек, който е сваляч и лесно праща на непознати своите голи снимки. От това по-ясно няма как да ти го обясня.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 3756dd0575
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Да - говори ми единствено, че иска да те изчука!

>М.35г.<

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 9a729d2e66
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Аз не бих излязла с мъж, пратил ми голи снимки, даже ако сама съм ги поискала. Пък той колко е свестен си прави сметката...

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: cf7fecc46b
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Повярвай ми, свестен човек никога няма да ти изпрати голи снимки. Оо всички казват, че са за сериозна връзка, и после става друго..

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 252f1a526f
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

7.   До 5 - Ъъъъ ... икаш нещо, получаваш го, но не си доволна? Защо!?!?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e28cc52052
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Какъвто е той, такава си и ти, фактът говори лошо и за двамата. Ще ти спестя един неласкав епитет, не от уважение към теб, а за да не ми отреже поста модераторът. Притеснителни определено не сте , нито пък свестни и хора за сериозна връзка. Ставате за еднократна употреба само.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c39dc32af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колко гола беше снимката? По бельо, по бански, без бельо и с ерекция ли и виждаше ли се лицето на човека?
Когато искаш голи снимки, човекът отсреща може да ги свали от Интернет особено, ако са без лице и също да се пошегува, но и някой самовлюбен нарцистичен индивид с високо самочувствие и спортна фигура също би могъл да ти изпрати голи снимки. Има голяма вероятност да попаднеш на женкар, но може и да е загорял и недотам опитен с жените младок, който помпа мускули, за да си хване гадже.
Във всеки случай, ако решиш да се срещнеш с него трябва да е през деня, докато е напълно светло и да е на оживено място.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: f0ab16008c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   7, да ти е хрумвало, че са го тествали? И в случая правилното е да не ѝ угоди. Аз като мъж например си имам свои начини да видя за коя жена си заслужава да се напъвам в свалките и коя е... за такива като оня с голата снимка. Пускам няколко теста в началото и после знам има ли смисъл или нещата ще се разсъхнат дори да е лудо влюбена в мен.

А ти можеш да скочиш от небостъргач, ако жена ти го поиска, пък после ако оцелееш се чуди защо не е впечатлена от теб! Най-малкото си се показал като някой, който не мисли много и като нищо ще я остави вдовица рано-рано. Този със снимката гори по друг показател. Кастинг, братле, ама за разлика от разните там конкурси тук има и задачи, които не искаш да изпълниш, ако ще продължаваш нагоре. Пък ти можеш и с друг мъж да се награбиш, понеже милото ти го е поискало и после да се чудиш защо ти викат пасивен хомосексуалист! Мислете, бре, мислете! С това мислене тип "шефа каза, аз върша" сте добре в службата, но тук не сте на заплата и няма йерархия!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a9ffe72577
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Запознах се с жена в соц.мрежи,писахме си във Вайбър.На втория ден си направих устата за снимки и тя ми прати снимки със сутиен,а после и на голите си цици по отделно ! На третия ден вече я ебах в хотел и се оказа че циците са истински,не от Интернет,а путката й тясна,та тясна...
Жената не е курва,а порядъчна,просто й се беше доебало,защото е сама !

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0c469b5719
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз да питам (М29), защо всички тук, и мъжете и жените, съдите човек цялостно, само по едно негово действие?
Според вас нормално ли е цялата същност на човек, да бъде сведена до 1 негово/нейно действие? При това действие, с което не е наранил никого, и е било по молба на човек, с когото иска да прави "нещо" (не уточнавам дали секс само или връзка, защото реално няма как да знаем).

Сигурен съм, че всеки един от хората, които тук в коментарите съдат, е правил неща в живота си, по които, ако тръгнем да го съдим по същия начин, ще го изкараме още по-черен.

Защо всички бързате толкова да преценявате човек, само по едно единствено негово действие? Толкова ли къс attention span имате или просто сте най-заетите хора на планетата, та нямате време поне да се опитате, да вникнете малко по-дълбоко?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7b2f027caf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Това, което виждам е, че на момичето и се еЕе и иска да й разпорват здраво... ама я е срам и изпитва неудобсто от желанията си и сега пуска гузен въпрос, та да намери подкрепа и да й се отпусне душиката.... Темата е от преди 2 месеца и нещо.... ако още следи, нека пише какво е развитието.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker