Бебе ли се опитва да ми направи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бебе ли се опитва да ми направи
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 3823 пъти
Наскоро се запознах с чужденец. Много ме харесва, държи се сериозно, зрял мъж е на 37, а аз на 32. И двамата търсим сериозна връзка. Отношенията ни обаче се развиват прекалено бързо. На пръв поглед нормална връзка, видяхме се няколко пъти, прекарваме повече време заедно. На 4тата ни среща за първи път правихме секс. Не само, че беше без презерватив, ами и свърши в мен. Ако не го бях попитала дали е свършил, даже нямаше да ми каже. Още от самото начало ме разпита искам ли деца. Аз казах Да. Обсъждали сме го доста пъти, ама чак толкова.... Според мен се опитва да ми направи бебе. На всичкото отгоре бях и в оволация и реших да пия хапче. Той беше абсолютно спокоен. Цяла нощ ме гушка, държа ме за коремчето. Каза, че ако съм бременна, няма да ме остави, ще си го гледаме. Може би не е най-важното да споменавам за това, но не ми хареса особено секса с него. Не си се представм с него цял живот. Искам дете много, ама не от него точно. Притеснява ме, че е чужденец и че е мургав. Мулат е, с черти на европеец, но леко мургав.
На следващия ден бях на работа, не можех да изляза. Той обеща да ми вземе хапче и да ми донесе, но изоообщо не бързаше. Два пъти му звъннах, дойде в 12, донесе ми и го изпих.
Според мен той много иска да имаме дете, а не е просто несериозен. Казвал ми е, че и преди е искал дете, но не е срещнал правилната жена, но сега я е открил може би, визирайки мен. Вие какво мислите? Случвало ли ви се е нещо подобно с гадже, съпруг или с някой отскоро, както е при мен?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: 1ec7e8f7fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Егати ужаса, защо си с този? Това е все едно жена да излъже мъж, че е на противозачатъчни и да забременее нарочно. И то на четвърта среща, когато хората не се познават още.. Този е психопат или най-малкото много кофти човек, който се интересува само от собствените си желания.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 662bb86dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Има много такива типове по света, които целят да впримчат някоя наивница с бременност и после им е в кърпа вързана. Така както го описваш, вероятно е отхвърлян неведнъж, и затова прибягва до подобни прийоми.
Най-важното което си описала в поста си е издайническото "Цяла нощ ме гушка, държа ме за коремчето. Каза, че ако съм бременна, няма да ме остави, ще си го гледаме. " Това не е червен флаг, ами направо пожар.

На твое място си обирам крушите моментално. Хора които вършат подобни неща в 99% от случаите са склонни към по-лоши неща от сорта на психическо и дори физическо насилие. Особено, когато усетят че вече нямаш избор, или като се роди рожбата.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 119df6ed62
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Аз с мъж дето не го искам, не правя секс.
Вземи се в ръце, деца се правят на млади години, идеалният принц не съществува. А, ти защо не взимаш мерки, като не искаш деца?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8a20a6dcb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   На 32 и правиш секс без презерватив? !? Без презерватив и на противозачатъчни съм правила само с мъжа си, а ти на 4та среща? !? Този не е нормален също - да имате бебе е взаимно решение. Не може да си свършва, когато си поиска, без да те е попитал. Та вие не се познавате още. Как за 4 срещи ще знаеш, че някой е подходящият за теб човек? Бягай далеч, че не го знаеш що за стока е.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: a6af4e092b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ти си на 32 а нямаш мозък за 2ст. Всеки арабин негър и изобщо всеки нискоинтелигентен с радост ще ти направи бебе, още преди да се е родило ще е избягал. Как ще спиш с някакъв арабин дето не го знаеш на 4та среща без презерватив, ти луда ли си, той може да има спин може да има херпес може да е нещо лечимо но което да ти докара много разправии. Секс без презерватив само след тестове се прави и при сериозни отношения. Е много хора правят но те са малоумници после се влачат цял живот по болниците. Веднага го зарязвай този мангал ако не искаш бебе от него.

 
  ...


...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 8fb9b9e340
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Стига си обвинявала, звъняла два пъти и т. н. Зряла жена на твоята възраст трабва да знае какво иска, да прави секс с презерватив и да вземе съответните предпазни мерки, особено на пъпа срища за секс. Ако не го е направила, аптеките са на всики ъгъл, отива и си купува хапче сама. Осъзнаваш ли, колко детско ти е поведението?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: c108d475a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Тъкмо щях да попитам дали е негър и хоп.
Само тъпа и безмозъчна гъска може да се чука с подобни мангали и то без капут.
Кой знае какви паразити ти е инжектирал тоя маймун.
После ще си разнасяш болестите по други хора.
Ужас. Типичната евтина БГ мастия с патешки мозък, че и по зле.
Вие не заслужавате нормален мъж щом се отдавате на такива примати без капка свян!!!

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ddc3673b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Да знаеш, те чернюгите са така, не обичат да го вадят. Пълнят всяка, където и когато могат, а после... "отиват до магазина за цигари".... ако разбираш намека. :)

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: b8fc8e0d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Така да започнем с факта, че си расистка и не знам защо тогава се занимаваш с този мъж? Жена на 30 години си, а мислиш инфантилно. Ти самата май не знаеш какво искаш. И да знаеш, че в някои страни (като Англия) свършването в някой без негово знание или премахването на кондом без взмаймното знание се води за сексуално насилие. Пък и да спиш с някой, който не познаваш добре без презерватив. Не знам, малко е прекалено за мен. Винаги го прави със, защото никога не знаеш човека от среща какво може да има. Секс без презерватив се прави само след тестване и със сериозни хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 7bdd7f7714
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Върви си пусни изследвания за спин и пр. болести, че не е сигурно какво ти е лепнал. Как е възможно да си толкова безотговорна, казано в прав текст проста? Даже проститутките не дават без презерватив!

 
  ...

...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d97f8f4596
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   С безчувствена... и акъл на едногодишно бебе ще има още да те пълнят.
До 35 не ти ли дойде акъла, ич не го и чакай.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 79764ddcea
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Тоя е откачен! Ама и ти нямаш акъл, правила секс без презерватив. Нещо за болести да си чувала?
Защото против забременяване има хапче, колкото и да е вредно, а против СПИН?
Не знам какъв му е проблемът на този, но определено не е ок да се запознаеш с жена, да излезете на 3 срещи и вече да искаш да й правиш бебе.
Да не е някакъв арабин?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: e630a703d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Миличка този, , Мулат с черти на европеец, , сиреч негър ще те надуе като плондер и ще отлети. Те все още не са еволюирали напълно от маймуна към човек и да заплождат като нерези и след това на следващата си им е в кръвта. Имам една комшийка бяла скандинавка, наду я един черньо, като преди нея черньото беше надул друга и я беше зарязъл, след като комшийката роди, заряза е с черното къдраво бебе на ръце, наду трета и нея заряза. За другите не знам, ама комшийката сега се мъчи сама като грешен дявол. На всичкото от горе и черното и къдраво лапе е и с аутизъм и крещи рано сутрин като изтървано.








Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: ca63b279f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ами да със сигурност иска това, но ако си сигурна че е сериозен и ти ако желаеш да. Но той иска да те забременя, без знание и мисля че не е сериозен. Приятелка работеше на морето омъжена с деца но искащи повече внимание си хвана мургав румънец за любовник той беше около 32-35, а тя 27 с дете и омъжена. Но започна тайна връзка с тоз. Аз бях скептична както и друга наша приятелка която знаеше за нея. Така се случи, че настоявал за без презерватив и изследвания правил и точно след като му е позволила 3 пъти, замина си уж за малко. После след време тя разбра че бременна. След позвъняване към него: той отговорил че е предполагал че уж малко се изпуснал без да иска но не желаел да я притеснява. А той бил женен с 3 деца. Сега тя роди, мъжът и прие след караници и така беше изиграна

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker