Първо ми стана, после ми спадна...не знам какво да правя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първо ми стана, после ми спадна...не знам какво да правя...
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 2398 пъти
Здравейте. Онзи ден с една по-възрастна от мен жена се стигна до секс. И ок... взимам презервативи, отиваме към нас, влизаме в стаята, целувахме ме се доста, лизах я, ти ми правеше френска... до тук добре, ама като си сложих презерватива и тя се отдръпна и каза "чакай искам да те дразня още малко" искаше явно още повече да ми вдигне желанието обаче... след малко ми спадна, почувствах се доста тъпо, не успях да се надървя пак и в крайна сметка... нищо не направихме. Проблема е, че не ми се случва за пръв път това... сега конкретно с въпросната дама нямах проблеми... ама изведнъж какво се случи... чувствам се ужасно, моля ви помогнете ми. Изживях кошмар... тя ми каза, че всичко е наред и ми се смееше, обаче от това още повече ми спадна и направо... Абе чувството е отвратително. Едва ли ще мога да погледна жена в близкото бъдеще... какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: a3c48ea339
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, това е съвсем нормално. Отделно, че и гумата пречи да усетиш 95% от удоволствието, което иначе изпитваш без нея.
Повечето жени дори не са наясно, че за да е мъжът надървен, неговото сърце всъщност работи по-учестено с цел да изпомпва повече кръв, която издува каналчетата на члена. Ако жената протака излишно дълго време, преди да се встъпи към същинските действия, няма защо да се учудва, че после мъжът не е така дееспособен, както е бил в самото начало на възбудата си.
И аз съм имал няколко подобни засечки преди години, когато тогавашната ми приятелка искаше в началото половин час нежно галене и масажи по тялото, целувки по вратлето, леко захапване със зъби по ушите, галене по косата, лизане и т. н. Пък аз през това време съм камък до пръсване и то сърцето след определено време вече се уморява да работи на бързи обороти и накрая става нещо, но не точно това, което жената е очаквала. След една подобна случка, в която буквално не можех да го вдигна след продължителни масажи и лизане от моя страна, си поговорихме и казах защо се случва така. Тя прие нещата спокойно и не правеше драми от това, а реши да види дали наистина това е причината. На другия ден си идва от работа и още от вратата задъхана и с някакъв съблазнителен поглед се втурва към мен и ми казва "Начукай ми го, бе, животно! ", като без никаква подготовка направо се започна с едно бурно взаимно сваляне на дрехи и едва не си ги разкъсахме. Въобще не ѝ пукаше, че в момента работя. И сам можеш да се досетиш, че тя си го получи доста здраво и хем я болеше шийката на матката, хем искаше още няколко пъти да повторим. Оттогава не е искала повече предварителни масажи и лизане, макар че доста ѝ харесваха и двете неща в годините преди това. Искаше си тази доза нежности после преди заспиване, но задължително след като първо си го получи грубо и първично.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 76b81be336
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Пак са написани глупости в първият коментар, ходи на уролог и се изследвай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker