Жената Не иска да прави секс с мен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жената Не иска да прави секс с мен.
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 5145 пъти
Здравейте на 27 години сме с жена ми, говори ли сме по темата. Но от нейна страна, вече няма никакво желание за каквото и да било. (секс, целувки, гушкане, даже и докосване)

Нито аз искам да и изневера, нито тя ми изневерява. Имаме дете (момиче), което спи между нас и ще продължава за напред. От 5 месеца не съм правил секс и започвам да си мисля, че това влияе на психиката ми.
Всеки път се опитвам да разговарям с нея, тя ме отблъсква. Тя ми вика колкото е нужно ще чакаш. Незнам вече как да процедирам.
Моля да ме посъветвате или някой идея нещо. То вече не се търпи.
Благодаря предварително и се извинявам за дългия пост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 5 месеца
hash: a31e3aab4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Имаше няколко теми тук как след като са спрели да им обръщат внимание на жените си и да се поддържат повече и излизат с приятели няколко мъже, ей така изведнъж на жените им е светнало, че могат да ги загубят и са си променили тотално отношението към тях. Не знам може да пробваш това.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 08225f67b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Брато игнорирай я, никога АМА НИКОГА не искай ти секс от жената, имаш си ръка. Инак ставаш жалък в очите и. Не слушай балъците дето ти обясняват как ти трябвало да и угаждаш и такива глупости. Омегите ти предават техния си опит и жените им се ебат с такива лица, които са емоционално недостъпни за тях. Последното изречение ако го вникнеш ще си оправиш проблема повярвай.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 91a8e51ebb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ами така няма как, аз толкова не бих търпяла. Защо не те желае, имате ли някакви проблеми?
Помагаш ли в отглеждането на детето?
Имате ли възможност да останете само двамата, за една вечер например?
Като цяло говорете, но явно просто не те желае.
Няма как да имате връзка без желание и близост, а сте много млади.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 5 месеца
hash: 0cf35212e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Защо е нужно да чакате? Секс може да се прави и на друго място, докато бебето спи. Седни и поговори с нея сериозно. Нека ти даде логично обяснение. Чак толкова можеш да получиш по-добри съвети.

 
  ...
преди: 2 години, 5 месеца
hash: d256ce335a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Може би изпитва протеснение от тялото си, напълняла е или не се чувства добре. Вероятно е под стрес.
Заведи я на шопинг, на фризьор, на маникюр, купи и хубав парфюм и хубави бельо. Може и цвете.
Ако обича вино или друг алкохол - може да ти помогне тя да се отпусне, а ягодите, сладкишите и шоколада увеличават сексуалното желание.
Ако жена ти е напълняла и се притеснява от тялото си по-добре прави опити за секс вечер на приглушена светлина.
Разбира се с дете в спалнята не става, но сигурно имате хубав диван в дневната или друга стая и когато детето заспи може да предложиш да гледате филм с чаша вино и мезе или шампанско и ягоди/бонбони, сладкиш с десетки вино и т. н

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f28c310ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Преди колко време е родила жена ти? На 27 години не е нормално да не правиш секс с месеци, но също така жена ти сигурно е родила преди 5 месеца и в момента кърми. Ако на нея чакат и бебето, и домакинските задължения вкъщи, може да е скапана и изобщо да не й е до ласки. Бременността и раждането са тежки процеси за една жена, свързани с много промени в тялото, включително и хормонални, емоционални и психически. Според мен е редно да проявиш малко разбиране. Можеш да изкараш няколко месеца без секс, а и 100% знаеш как се случват нещата със самозадоволяването. Това, разбира се не може да продължава вечно. Като започне да спи повече бебето и да се кърми по-рядко, сигурно ще й се върне желанието. Ако не, трябва да поработите.
Не подкрепям обаче това детето да спи между вас. Първо, това е опасно за него - прочетете за синдрома на внезапната детска смърт. Второ, това ще убие интимните взаимоотношения между вас. Трето, не е полезно за психическото развитие на детето. Най-добрият вариант е да спи във вашата стая, но в отделна кошарка за 6 месеца до максимум 1 година, а след това да го преместите в собствена стая.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 223563932b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

15.   "Нито тя ми изневерява" - популярни думи на всеки рогоносец приятелю. За съжаление фразата "колкото е нужно ще чакаш" не говори абсолютно нищо добро за брака ти. Общо взето се използва когато трябва да се прикрие истинската причина. Дори да не ти е изневерила, вие връзка на практика нямате при такова отношение. Това не е жена която те уважава и обича.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: f482851fb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Зарежи я и и си плащай издръжката. За каква се мисли, че да те остави на сухо 5 месеца. Много жени след като родят и почва да им се върти в ума, че вече са недосегаеми и мъжете ще търпят всяка тяхна прищявка и после защо са самотни майки.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: cb7a43efc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

20.   Искал си и си направил си дете, а сега ревеш че секса никакъв го няма. Ти какво очакваше? Нормално е първите години след раждането да е така, след втората-третата година ще се понормализират нещата. Имай търпение.
И почнете да го отучвате това дете да спи между вас. Инак и до развод може да стигнете.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2a7c6658da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Добре дошъл на борда на потъващия кораб. Много сме като теб, и аз съм в същата лодка. Следя темите за подобни ситуации и решение на практика няма. Или се жертваш за нейната кауза (ако може да се нарече кауза) или друга жена. И да, като не си задоволен ще страда и психиката. Оттам колко неща гадни започват, верижна реакция.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 350de524f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Детото да спи между вас? Незнам на колко е, но наскоро едно бебе почина задушено.
И така, детето ако спи между вас, това разрушава брака. Някога са имали по 10 деца, спали са в една стая и как са спали, бащата, майката, бебето и така следващото.
За съжаления женати е жертва на абсурдните бъргарски разбирания, за пълното отдаване на майката към детето, на смесването на грижата за детето на 100 % и забравянето, че е първо съпруга и после майка. Вторият проблем, детето може да го гушнеш, да го приспиш при вас, но детето ТРЯБВА да си има свое легло свой кът и лично пространство. Както днес е в леглото утре, тя ще се меси в живота му, във всичко, и не се чуди, защо българските симейства са затънали в злоба и негативизъм. Много деца спят с години, едното с единя, другото с другия родител. Абсолютно неправилен модел.
Когато детето е между вас, сънят е непълноценен. Отвсякъде неправилно.
Покажи й емата, нека сама прочете.
Бих и казала на жена ти.
Мила Госпожо, всичко което правите съсипва и брака ви и вас. Утре ще търсите под вола теле и ще въртите плочата, какви идиоти са мъжете и обратно противоположния пол за жените. Ще пеете, колко са неблагодарни децата, как сте си отдали живота за тях и куп такива приказки. Само, че вие имате деца, не утре да ви забавляват и да ги обвинявате как трябва цял живот да се въртят около вас.
Промените мироглед и си, липсата на уважение между съпрузите съсипва брака и утре връщане назад няма. Всяко живо същество има нужда от любов, затова хората създават семейства. Ако не ви харесва повече връзката с мъжа ви, просто му го кажете. Този млад мъж има нужда от жена, а не детегледачка на детето му. Ако не ви се прави секс, кажете му също. Оставете детето за няколко часа на някого и излезте някъде, отидете да хапнете заедно, да обсъдите не проблемите си, а бъдещето ви. За съжаление масовото отхвърляне на мъжа след брака е типично за българското семейство, 100 % отдаване на детето, безумна хигиена, гладене и защо? Живота продължава и 100 % фокус върху детето поражда после теми в стил, нямам енергия, това дете ме побърква, беше ни толкова добре преди него... да и това са писаници именно от този форум. Дано се осъзнаете!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ca574ada74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Почти е сигурно че жена ти се плющи с някой. Но нема страшно. Не си нито първия, нито ще си и последния с този проблем. Предложи и тройка по нейн избор.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: e67546ff28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Здравей,
Детето колко е голямо? Това, че спи между вас е грешка, опитай да я отделиш поне на отделно легло - пак в стаята.
Сигурен ли си, че няма друг ?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 434a4be6ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Поздравления, че от толкова млади сте направили детенце.
Голяма грешка, че детенцето го оставяте да спи между вас, според мен а и според логиката, трябва да възпитавате у детето самостоятелност и в тази връзка, спането между вас не е опция за постоянно (не отхвърлям да направите заедно една дрямка, но всяка вечер.... ).
Колкото до липсата на секс, най-добре да поговорите с половинката си - обяснете, че имате своите нужди и ще трябва по един или друг начин да ги задоволите.
Крайната фаза е раздяла - не трябва да ви плаши и не трябва на всяка цена заради детето да вгорчавате живота си. Детето ще е по-нещастно от двама навъсени родители които живеят заедно, отколкото от двама разведени, щастливи и усмихнати родители.
Живота ви е само един.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: c65692ffd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Щом ще продължава занапред, не очаквай скоро да те огрее. Бебето пречи на вашата интимност, докато спи между вас.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7ae2bf103f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Авторе, това е истинска трагедия!
Аз го преживях. Отрази ми се доста зле. Исках да се разведа, но тя отказа. Вече имахме две деца и един развод щеше да ми струва повече от половината придобивки, но тя щеше да вземе и огромна издръжка. Стигнах до там, че мислех да я ликвидирам. Имах любовници, но те просто задоволяваха либидото ми. Един ден попаднах в един цигански табун. Бяха житани, колата ми излезе от строя и не можех да продължа. Наложи се да чакам да дойдат да ме вземат. Циганите ме поканиха да не вися в колата. Предложиха ми вечеря и ме подслониха. По нощите чух шум и излязох от фургона в който ме настаниха, да видя какво става. Там под един брезентов навес Се бяха събрали 10- на цигани и една циганка. На почетно разстояние от тях имаше зрители. Попитах какво става, една жена ми обясни:
- По нашите закони, когато една съпруга отказва секс на мъжът си, той събира мъжете от двата рода и всеки трябва да я прекара. Стори ми се шега, но останах и наблюдавах. Наистина всеки мъж я ебеше, щом се освободеше мястото му заемаше друг. Това продължи около 4-5 часа, после един, вероятно съпругът ѝ, я сграби и вкара в един от фургоните. Мислех, че всичко е свършило, когато фургона се разклати. Тогава жената до мен каза:
- Готова е. Дала му е.
- Как разбрахте?
- Ако не се бе заклатил фургона, щеше да я изхвърли и да стане играчка за децата или да напусне GYPSY HERB- табуна.
Тази случка ме впечатли страшно много и си помислих- защо не мога и аз така да постъпя. Младата жена забеляза, че нещо не съм в ред и ме попита:
- Сигурно ни съдите? Но така е правилно. Всяка жена трябва да уважава съпругът си и да го задоволява.
- Може би тя обича друг. Може би има любовник? За това не иска мъжът си.
- Не, ние не се женим на сила, избира ме си мъжете, както и те жените. И ако мъжът ѝ не успява да я задоволи, може да си има и любовник. Е, не е както при вас. Вие семеен ли сте?
- Да, имам жена и две деца.
- Сигурно сте щастлив? Вижда се, че сте доста заможен. Сигурно имате добра работа.
Позамислих се над въпросите ѝ и отвърнах:
- Бих казал, че съм щастлив. Имам две чудесни деца. Но жена ми е фригидна, след като роди второто и не ме допуска до себе си.
- О, това е много лошо.
- Да, лошо е! Де да можех като вас, да я вкарам в пътя.
И тогава жената ми каза:
- Колко ще платиш, да я оправим?
Стори ми се несериозно. А ми се щеше да мога. Тогава я попитах на свой ред:
- Колко би ми струвало.
Тя повика човека който ме бе поканил. Обясни му болката ми. Онзи каза:
- Ако можем да Ви помогнем, ще е от сърце. Няма пари. Рядко хора като вас ни оказват доверие.
В главата ми влезна тази мисъл, буквално ме зарибиха. Запитах го:
- Как би могло да стане?
- Доведи ни я, но и ти трябва да си тук и да гледаш. После я оправяш, ако не иска я изгони.
Идеята ми допадаше. Трудно ми бе да взема решение, можех да ги пратя в затвора. Ако после се оплачеше, щяха да третират станалото като групово изнасилване. Казах за страховете си. Той разбра и каза:
- Може да не е тук. Може у вас или на друго място. Но ти решаваш.
Обадих се вкъщи и казах на жена ми, че съм закъсал и имам проблем, да дойде да ме вземе. Щяха да дойдат и от сервиза да вдигнат колата. Тя много не умува, за нея едно такова пътуване е добре дошло. Казах на домакинът си, че тя идва, да ме прибере. Той веднага реагира:
- Ще и приготвим посрещане.
Тя имаше около два и половина, три часа път. Това значи, че нямаше да пристигне по- рано от 14 часа. Почнах сериозно да се притеснявам за предстоящото. Можех да го избегна, но нещо вътре в мен ме караше да го направя. Изпитвах някакъв бяс срещу нея. Колкото повече мислех, толкова повече се самонавивах и ме обхващаше бясът. Тя пристигна едва към 15 часа. Бях задрямал във фургона. Когато дойде младата жена от нощеска и ме повика. Побързах да изляза, беше в компанията на домакинът. Този човек всъщност бе старейшината на табуна. Поканиха я да хапне, седнах и аз. Тя ме попита що за хора са това. Обясних ѝ. Те бяха ужасно любезни, предложиха ѝ куп техни лакомства. Тя се отпусна постепенно. Усещах, че настроението ѝ е по- различно. Смееше се с жената която ни придружаваше, имаше още две, на по 35 години. Май намериха общ език. Вече почна да се смрачава. Беше в повишено настроение и каза:
- Ама те са много симпатични. Не ми изглеждат на цигани.
Обясних ѝ, че това са испански житани, а не френски мануши. Беше учудващо весела. Едната жена взе да танцува, свали си горнището, после взе да прави някакви много особени движения с тялото си. Дойде един мъж на около 25-28, танцува с нея, станаха и другите. Неусетно се оказаха доста хора около нас. Тази дето танцуваше вдигна жена ми. Взе да и казва да свали блузката си. Моята отказа, но онази я хвана и я за съблича, така моята си свали накрая сама блузката. Остана по сутиен. Явно това не я смути и жената ми пошепна:
- Тя е готова. Виж няма срам в нея. Весела е. Трябва да я оставиш сега.
Станах и тръгнах, като помолих жената да и каже, че съм малко уморен и ще си почина. Тя беше доста интелигентна, каза ми:
- Спокойно, няма да и се случи нищо лошо. Баща ми няма да позволи. Когато се стигне до там... , ще те повикам.
Така аз се инсталирах във фургона и зачаках. Всъщност не ме свърташе и бях залепил нос на прозорчето. Едва към 22 часа, жената ме повика. Отидохме в един фургон доста голям- Mobil home, влезнахме вътре. В дъното на спалната част бе жена ми гола и около нея имаше 4-5 младежи. Един я почна без много да си играе с нея. Очаквах да викне, но тя ме погледна умолително без да пророни звук. Засмях се и ѝ казах:
- Забавлявай се, не се притеснявай! Аз съм на близо.
Изреди и се бая народ, до едно време правеше сериозни физиономии. Постепенно се отпусна и взе да охка, почна да се смее. Тези я чукаха като роботи. Сменяха се един след друг. Накрая една жена я попита:
- Как си? Искаш ли да почиваш или искаш още?
За моя изненада жена ми отвърна:
- Ох, вие живот си живеете. Искам още, но трябва да обърна внимание и на съпругът си.
Жената я заметна с дрехата ѝ и я поведе. Дойдоха при мен и жената каза:
- Тя иска да си починете. Заведете я във вашата къща(имаше предвид фургона). Прегърнах я и се затворихме във фургона. Бях мил с нея. Предложих ѝ да се окъпе. Там имаше душ и топла вода. Изкъпа се и каза:
- Мислех по едно време, че ще умра. После ми стана весело. Не знам как стана, виждам, че не си доволен. Ти решаваш, ще те разбера.
Хванах хавлията с която се подсушаваше и я захвърлих. Прегърнах я и казах:
- Докато те гледах да се забавляваш, ми се прииска и на мен.
Явно бе повече от объркана. Легна с мен и започнах да я лижа. В началото се отдръпна и каза:
- Недей! Бяха много.
- Не ми пука, искам те!
До едно време и бе неудобно, но възбудата я обзе и започна едно ебане, за което само можех да мечтая през изминалите години.
Рано сутринта се качихме в колата и си тръгнахме. Имах телефоните на старейшината и дъщеря му. Щом се прибрахме се обадих. Всичко бе на ред благодарение на него и табунът му. Те са номади, не стоят дълго на едно място. Винаги ми се обаждат, поддържаме връзка. Скоро му уредих да си купи на много добра цена един Mercedes от Люксембург. Идват ми и на гости, за мен са като роднини.
Така приятелю, при мен нещата се подредиха и от тогава не съм имал проблем в това отношение. Мисля, че всичко е въпрос на психика. Намери начин да я шокираш с нещо. Това дава най- добри резултати.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d0c7f85545
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Зависи от много неща, братле. Жената, като роди първото дете, една година изобщо не ми даваше да се доближа до нея. После детето стана на 2 и като ме метна - всеки ден див и брутален секс. После забременя пак. И след второто дете се получи същото нещо. След като и второто поотрасна, вече нямаше спирки. Тя си завърза тръбичките, аз си направих вазектомия и вече няма ядове. Хлапетата като заспят, ние почваме с креватната гимнастика.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8a7481f875
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

43.   И моята жена е такава. Но си все пак си я еба, макар и не толкова колкото искам. Снощи ми отказа, но тая вечер директно и събувам бикините и ще и пръсна сливата! Така съм се наточил. Няма да отстъпвате бе. Жена, която не задоволява мъжа си е егоистка и не го уважава.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker