Изгубване на девственост с ескорт - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изгубване на девственост с ескорт
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 1615 пъти
Да, платих на красиво ескортно момиче да ме оттърве от този мой "комплекс". Проблемът е, че сексът ни меко казано беше секс. За 20 минути свърших двя пъти и... това беше. На 22 години съм, не разпологам с голямо достойнство и момичето видимо не изпитваше удоволствие. Всъщност едва усещаше, че нещо я мушка отдолу, макар да полагаше доста старание милата... Не беше крайно зле като за първи път, но изгубих един комплекс и получих друг, по-тежък! Честно казано изгубих мотивацията да опитам втори път. Има ли някой, който се е "отдевственил" при платено момиче и как беше цялостното представяне? За мен беше катастрофа, изложих се пред нея и само доказах на себе си каква жалка картинка съм! Момичето се справи прекрасно, но аз бях в кофти кондиция...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: c1ce8d5814
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Не знам защо изобщо си си представял, че от първият път ще се представиш блестящо... За всичко трябва практика, това е реалността. Виж го от положителната страна - това и е работата, нищо фатално не е станало. Трябва да се отървеш от негативното си мислене, и е по-добре с професионалистка... Най-лошото е да се откажеш в тоя момент.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7620f95079
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Хората не случайно са казали, че апетита идва с яденето. Първия път не е критерии за страхотен сксуалрн живот, напротив. Да минава там. Моя беше пръв и за нея и беше хем случайно, хем ужасно. Тя една космата, а хем млада. Бяхме с някакъв стар черен презерватив от ония за всеки случай в портфейла. Тя се ме питаше дали съм свършил, което така и не се случи и само пипаше да не би изпусне презврватива. Катастрофа си беше даже се изнервих и прекратих театъра. С всяка следваща разбирах какво обичам и се научих как да доставям удоволствие първо на момичето, а след това те ми бяха много благодарни и отзивчиви.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 7620f95079
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хората не случайно са казали, че апетита идва с яденето. Първия път не е критерии за страхотен сксуалрн живот, напротив. Да минава там. Моя беше пръв и за нея и беше хем случайно, хем ужасно. Тя една космата, а хем млада. Бяхме с някакъв стар черен презерватив от ония за всеки случай в портфейла. Тя се ме питаше дали съм свършил, което така и не се случи и само пипаше да не би изпусне презврватива. Катастрофа си беше даже се изнервих и прекратих театъра. С всяка следваща разбирах какво обичам и се научих как да доставям удоволствие първо на момичето, а след това те ми бяха много благодарни и отзивчиви.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker