Срещаме се само за секс, но има ли шанс да бъдем отново заедно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Срещаме се само за секс, но има ли шанс да бъдем отново заедно?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2200 пъти
Здравейте! С бившия ми приятел (и двамата сме на 22 г. ) се разделихме наскоро след 3-годишна връзка, като той каза, че иска малко време, свобода, да си “почине”, да не се чувства ангажиран във връзка. От тогава продължихме да си се виждаме, уж като приятели, но напоследък е само за секс. Истината е, че все още го обичам и не исках да се разделяме, затова продължих да имам някакви надежди, че може би ще се съберем пак. Въпросът ми е някой бил ли е в подобна ситуация и как е най-вероятно да се развият нещата м/у нас? Дали да очаквам, че в един момент просто ще му омръзне и ще си намери друга или има шанс да поиска да си върнем старите отношения? Също така приемам някакви съвети, какво мога да направя, за да го задържа и евентуално да си го спечеля обратно…казвам го, защото ме е страх, че ще ме замени с друга, но в същото време не съм сигурна точно какви чувства има към мен. Опитах няколко пъти да обсъдя темата с него, но забелязах, че като че ли започва да се напряга и затова не искам да го притискам и да досаждам, за да не го отблъсна напълно. Страшно много го обичам и мисълта, че може да бъде с друга като че ли ме побърква и започвам да се отчайвам, затова ще се радвам да прочета мнения и съвети, благодаря! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 249316fab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Отговарям ти- на приятелят ти му е писнало да е женен от 19 годишен. За теб може да е голям кеф, но явно за него- вече не. Съветът ми е да спреш да му с предлагаш секс. Удобна си му така, но в останалата част си му досадна.
Обърни се към собствения си живот, нужди и интереси. Ако той е целият ти свят, това е кофти за теб и по този начин на никой мъж няма да си интересна.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 83500d5f97
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Това не е "страшно много обич", а "страшно много хлътване", което не лежи на същинското отношение на човека към теб, а на:

1. Твоето вманиачаване в неговото физическо излъчване;

2. Отчаянието ти да го промениш от лош към добър (никоя жена не е способна на това);

3. Неосъзнатата обида в теб, че с лекота те пренебрегва като човешко същество и не те иска заради самата теб, а само като удобна и наивно изпълняваща желанията му кукла, която си разтваря краката за него;

4. Първичната ти ревност да не би ти "да се минеш" и друга да го има този хубостник невиждан;

5. Приписване на несъществуващи у него качества, които ти правиш съзнателно и несъзнателно.

И в крайна сметка всичко това ти го бъркаш с "любов". Колкото по-рано спреш умишлено да си стискаш силно очите пред всичките червени лампички, които той ти показва насреща и които ти не желаеш да ги възприемеш, толкова по-добре за теб.

Всяка жена има два избора: Или да предпочете мъж, който ще я боготвори, макар и тя него не, или тя да боготвори мъжа, а той нея не!
Почти не се срещат двойки, в които чувствата са взаимни и истински. Ако махнеш ебането от повечето връзки, ще се разтурят на мига! Това с лекота ще ти даде ясна представа доколко истински са тези отношения. Естествено, важи и в обратна посока: ако мъжете в повечето връзки спрат да плащат за всичко или почти всичко, повечето жени ще ги зарежат на мига. Тези две неща ясно ти дават да разбереш доколко "истински" са голяма част от връзките. Но вашето не е връзка, а той просто те чука, докато в останалото време не си му на главата и това го устройва, защото разполага с времето си и ти послушно му вървиш по гайдата.

Жени, за какъвто мъж решите да разтворите краката си, от такъв си патите! Никоя жена никога в историята на човечеството не е страдала от добър и обичащ я мъж. Жените си патят гадно само и единствено от гадните мъже, които сами са си избрали. Жената е тази, която избира кой измежду всичките ѝ кандидати ще ѝ навре онази си работа в нея. Затова жената трябва да разсъждава разумно с главата си, а не с пеперудките в гащите си. Витае едно погрешно мнение сред разочарованите от подобни гадняри жени, че "мъжете мислят с оная си работа! ". Да, точно тези мъже, които вие си избирате, действително ви възприемат само с оная си работа. Ваше право е да си избирате подобни рапони, но и последствията от избора ви са си изцяло за ваша сметка. И най-лошото е, че тръгне ли жена да мисли с онази си работа, нещата са много по-плачевни, защото това често води до нежелано забременяване и нещастни деца на самотен родител, които не са виновни за грешките на майка си.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a9ac0166c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Тъй както той си играе с твоите чувства е врене и ти да започнеш да го въртиш на пръста си. Значи за връзка не ставаш, а за неангажиращ секс си добре дошла. Имай самоуважение, за да те уважават и другите. Спри да му се пускаш и промени нещо кардинално във външния си вид, за да го подразниш и да те иска. Спортувай и си промени прическата, цвета на косата. Жените знаете как. Все пак си жена в разцвета на своята сексуалност. Флиртувай. Вече си свободна. Ооооо най-важното не му вдигай телефона и не му отговаряй веднага на съобщенията. Скоро ще видиш ефекта, но ти го върти на бавен огън.
Една позната я заряза гаджето и една жена и даде тези съвети. Пред очите ми младежа беше изигран и сега са женени. Даже щастливо. Той вече знае, че театъра е бил за него.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 4fd99aeb37
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Уви, много жени попадат в тази ситуация. Казваш че сте приятели, но правите секс? Не миличка, той просто те използва, ти си му лесно достъпния секс, това е всичко. Защо да хаби нерви, пари за нова? Като може да си има лесен и достъпен секс от бившата? Със сигурност ще те замени, като бъде самотен пак ще ти пише, не се притеснявай.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 6d769070e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Бъди търпелива. Ако се чувстваш добре, когато сте заедно, ако сте приятели, ако се отнася добре с тебима шанс да сте пак заедно! Не е голяю, но иначе просто ще го отблъснеш!

 
  ...


...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 0974347f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Няма да ти хареса, но:
Той просто иска да те е*е, нищо повече.
Не те обича, лесна си, достъпна си, безплатна си.
Разполага с времето си и винаги си на разположение за секс.
Просто това е идеално за един млад мъж на 22г.

Не се хващай за сламката "необходимо му е малко време да си почине".
Тинтири-минтири! Просто вече не те обича.
С връзката ви е приключило.

Вземи нещата в свои ръце и го зарежи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: ca58c23e7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   То просто те чука. Бягай далеч и си намери ново гадже, което ще държи на теб.
Какво означава да си почине от теб? Та такава връзка искат и двамата да са по 24 часа заедно.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2ceeb01180
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   С мъж кога? Този е тежък мухляр.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b1f2479b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Поддържах подобна връзка около година и половина с първия ми приятел, защото много си подхождахме сексуално, но колкото и да бях влюбена в него, ми стана ясно, че той не се е наживял и подобни отношения не ме удовлетворяват в дългосрочен план. След това си намерих нов приятел. С него имах връзка 4 години. Междувременно първият продължаваше често да ме търси и да ми се обажда, но не съм се срещала с него през тези 4 години.
След като прекратих втората си връзка, очевидно беше разбрал от най-добрата ми приятелка и пак започна упорито да ме търси, въпреки че и двамата живеехме в чужбина в различни държави.
При едно връщане в България се видяхме и ми предложи брак, но тогава осъзнах, че колкото и силно да е сексуалното ми привличане към него, имаме различия в морален план, които по-рано бе виждах от заслепение. Освен това по същото време в живота ми се появи нов човек, който притежаваше всички най-важни качества на характера, които очаквах да има мъжът на живота ми.
Не съжалявам за избора си, да продължа първата ми връзка по този начин. Това ми помогна да я изживея постепенно, без да страдам и да се тръшкам много, защото раздялата се случи постепенно. С мъжете от първите ми две връзки останахме добри приятели. И двамата бяха ненаживели се. Единият се ожени на 43 години, а другият е на 45 още се ослушва. Мъжете могат да си позволят да се порадват на свободата по-дълго, е, и аз не съм от подранилите с брака жени. Омъжих се за номер 3 и родих първото ни дете на 33 г.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2bcf7ffdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   За него си само секс. Механични движения.
Искал да си почине. От какво се е уморил? Хем не ще връзка, ама иска облагите от нея- внимание, секс. Пълен използвач и психопат. Щом не му дреме, че ти е зле( а той знае това) , значи не ти трябва. Няма какво да доказваш, да го спечелваш и куп други такива заблуди и героични подвизи. Това е паразит.

 
  ...

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b1f2479b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Наистина много интересна логика как този мъж бил използвал авторката за секс, а тя него не го ли използва за секс?
Освен сексуална тази връзка оттук-нататък друг вид не може да бъде, но по-добре да имаш бивше гадже на разположение, отколкото да си на сухо.
Авторката трябва да се оглежда за нов партньор, но не пречи да се възползва от бившия.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 41eac0fdb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Той не ти предлага това, което ти искаш и което ти си готова да му предложиш. Не се задоволявай с по-малко. Не е честно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: a8f4308f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Била съм в същото положение, скъпа. И ще ти кажа, че той е на ясно, че още го искаш и си готова на всичко за него и това те прави да изглеждаш отчаяна. Не тичай след него, не бъди винаги на разположение, когато ти се обади кажи, че си ангажирана в момента. Живей си живота, прави интересни и вълнуващи неща и това ще върне тръпката помежду ви. Като си винаги достъпна няма да те оцени, ако на времето някой ми беше дал тези съвети щях да му бъда много благодарна.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 2bcf7ffdc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   18, извратено и низко ми се вижда желанието да използваш някого, за да не си на сухо. Демек това ти е огромния проблем- нагона.
Ако не си толкова мързелив, ще свалиш някого и проблемът е решен. Или ще си платиш на проститутка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker