Случвало ли Ви се е да попаднете на добър любовник/любовница? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Случвало ли Ви се е да попаднете на добър любовник/любовница?
преди: 2 години, 5 месеца, прочетена 2229 пъти
Случвало ли Ви се е някога да попаднете на добър любовник/любовница и как реагирате след това? Наслаждавате се на мига или правите всичко възможно да останете заедно? Ние мъжете сме по склонни да се самопохвалваме, че си я скъсал, ама тя дали го знае или го е разбрала е друг въпрос. Имал съм интимна връзка с две жени, по различно време, и двете бяха изтупани, тупалки, няма начин да се разминете и да не се обърнеш след нея... но и двете се оказаха пълна скръб в леглото, лежи там като чувал с картофи и не знае за какво е там. А също така съм имал интимна връзка с едно момиче, не бих казал че е грозна, по-скоро невзрачна, ако не се случат някакви събития може и да не я забележиш, но това невзрачно момиче се оказа истинска ненаситна тигрица в леглото, на другия ден на мен ми се преплитаха краката и ме беше изцедила като лимон. Ако не се бе случила случайно тази интимна връзка никога не бих допуснал какъв потенциал имаше в това момиче.
Та въпроса ми е - попадали ли сте на добър любовник/любовница и как реагирате, защото не всички които ги бива в леглото са с пари и възможности.

М/32

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 4 месеца
hash: 157e936fc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Повичето жени, които съм ебал са пълни дървета, но бих откроил само 2 ;
Страстна, еблива, с тясна путка и големи цици, магьосница в леглото, ебеше се с вдъхновение, страхотни минети, свършване в путката и в устата....
Също еблива и ненаситна, руса и горе и долу, със супер разработено дупе, където искаше да се празня, след като си задоволи путката до откат!
Останалото бяха пълни дървета, които след като ти пуснат, мислят че това е всичко, което се е искало от тях, абе типични Българки!!!

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 315801f28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   До петдесетата ми година от живота само си мислех, че съм правил секс. И тогава попаднах на супер еблива и страстна жена. Въпросната дама има един цял гардероб с еротично бельо и две чекмеджета с чорапи, жартиери и какво ли не. Понеже съм спортистче дори на тези години, релаизирахме повечето възможни стойки и сме го правили навсякъде. На пейки в парка, на плажа, в колата, в тоалетната на ресторанта, във входа на кооперацията. Но най-уникалното е, че просто си личи как и харесва да прави секс. Имал съм през годините няколко жени, които се преструват на разкрепостени, но на тази просто и идва отвътре. Иначе в обществото е сериозна дама с положение и през годините дори не е имала много връзки и нищо не се е чуло за нея в малкото ни градче. Даже приятелите ми я имат за скучна и задръстена. Понеже съм джентълмен не им разказвам подробности. Много пъти когато нямаме много време правим бърз секс само за мое удоволствие, защото на нея и трябва повече време за да свърши. Това много рядко, да не кажа никога не ми се беше случвало преди. Веднъж даже ми намекна и за тройка, но така и не се сетихме за някоя подходяща нейна приятелка. Общо взето тази жена ми сбъдна повечето еротични фантазии. На моменти си мисля, че всичко това го сънувам. Като бях по-млад си мислех, че на 50 ще съм приключил със секса, а то излиза, че тепърва започвам да го правя истински. И като си помисля, колко съм се молил на предишната ми партньорка поне веднъж да бъде с обувки в леглото докато го правим и тя все намираше повод да ми откаже...

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 467550c531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Попадала съм на добър любовник, да. Нямаше богат татко, нямаше имоти, нямаше скъпа кола, живееше с майка си все още. Но за мен тези неща не бяха от значение, и все още не са. Как реагирах ли? Омъжих се за него. :) 22 години по-късно не съжалявам нито за миг за решението си.
Доста съм еблива, и ми е важно да знам, че мъжа може да ме задоволи.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 982284cb03
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Добрите любовници сред мъжете са голяма рядкост, затова разбира се, съм задържала подобни връзки, докато е било възможно.
На твое място бих избрала въпросното момиче. Може пък с определена промяна в стила на обличане, промяна на прическата и малко дискретен грим изобщо да не е толкова невзрачна, както я описваш.
Но ти решаваш!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker