Не искам да съм девствена за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не искам да съм девствена за него
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 5985 пъти
Здравейте! Имам един проблем.. значи аз съм на 19 години и все още не съм правила секс, но желание не ми липсва изобщо. Просто не мога ей така да го направя колкото и да ми бушуват хормоните-не съм такъв тип момиче.

Запознах се наскоро с един мъж- и напоследък започнахме да го даваме по-палаво в разговорите- дори се оговорихме да се видим скоро у нас.. и сещате се какво ще става.

Той не знае, че не съм го правила, а и нямам вид на девствена.. Не искам да съм девствена за него- какво ще си помисли.. говоря му едно.. казвам, че ще стане еди какво си.. предполага се голяма страст и не мога просто да му кажа "ами извинявай ама не съм го правила.."
Да се видим за определено нещо, да очаква нещо определено нещо, а да излезе друго. Химията между нас е много голяма и ще има фойеверки ако го направим, но не искам той да ми е първият.. искам с него да е страстно, бурно, диво.. разбирате ме.

Работата е, че сега се местя в друг град, за да уча, но не искам да имам връзка- искам просто да го направя с някой ей така.. без обвързване-просто да свърши мръсната работа, но не съм такава.. просто няма да мога да го направя. Чак си се чудя на акъла. Не знам какво да правя.. как да се отърва от този проблем? Сама предполагам не мога да го направя..

О и още нещо- притеснява ме това, че съм с по-големи срамни устни и са някак по-тъмни от другата ми кожа. Това винаги много ме е смущавало и много се притеснявам как ще реагира човекът като ме види..
Съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7f6243b553
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Не е задължително да си лягаш с някой преди него, купи си вибратор!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 6ca34d6420
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Начи си търсиш некой да ти пръсне сливата? Да беше помислила резултатно като си била на 15-16 :)))

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 92c61e6001
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Аз пък бих ти се изкефил много!
Какво по-хубаво от това момичето с което съм да го прави за първи път с МЕН?

просто Страхотно...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ce8e3e3b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Да ти имам проблема...
Няма да ти казвам евала, че си девствена, изчакай подходящия и тем подобни. Но я си прочети няколко пъти историята и честно си отговори ей така на себе си, не ти ли се вижда меко казано тъпо? ! Значи девствена си, прави ти се секс с точно определен човек, ама ако може друг да те *****, за да не разбере тоя първия, че си девствена и да те помисли за ''задръстена''. Не знам точно на колко си години, но като ти се прави - прави, и с единия и с другия (този, който искаш да ''свърши мръсната работа'' ) ти гарантирам, че няма да ти хареса и няма да има фоерверки и т. н. Така и така си се ''опазила'' до сега... изтрай още малко, не за ''оня подходящия'', а просто за човека, с който ще почувстваш огромно желание, далеч над чисто сексуалното. Дори и да не останеш в последствие с въпросния човек (както става в повечето случаи) поне ще имаш един що годе хубав спомен. Ти си знаеш какво ще правиш, но има мъже, които биха оценили факта, че все още си девствена... и няма да са с теб за едното ч***не с извинение.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b9ff7d58d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   толкова си противоречиш че няма накъде.. но да ти не си такава.. първо се разбери със себе си след това ни питай за съвет ок?

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: eb1124d664
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Кво да си мисли човечеца, само ако те чуе какви ги разправияш, не си на себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 39b2028b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Хайде, хайде - вскички сме минали през това. Просто го покани у вас, осигури лубрикант и кондоми и като сте в леглото, като той е нажежил до N-та степен му казваш да е малко по-внимателен, защото ти е първият. Ако леко се отдръпне, кажи му, че го желаеш и не можеш да издържаш повече, желаеш го в себе си и такива работи. Няма да може да се контролира и ще ти отнеме девствността. Така хем ще си с мъжа, с когото искаш да си, хем ще си си загубила девствеността.
Друг варянт е вибраторът...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 16eb2e1e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Според мен не се занимавай с никакви вибратори за бога :D. Проблем реално нямаш наистина, на него ще му е хубаво, че ще ти е първи - на всеки му е така, мъжът се чувства горд от това. Няма да го изплашиш или да те мисли за задръстена. А относно теб - ще знаеш, че първият ти път е бил с мъж, с когото си искала да бъдеш, а не някаква глупава пияндурщина или подобна история. Това за срамните устни пък е абсолютно неоснователно, изобщо не се замисляй за него :) Ако наистина има химия между вас както казваш фоейрверки ще има наистина, но те не се появяват между краката, а в главата (горната).

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 7f95e7f1b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   7, ще и отнеме девствеността ако е лесно, иначе покрай това, което може да стане, хич няма да остане нажежен ;) Въобще първият път доста често е всичко друго, но не и страстен. Точно по буен начин нещата не стават добре....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 932108a64b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Що за мода някой си там да ти стане първия, само защото те е срам.. И що за чест... Първият да ти е вибратор? Я стига, какво по-голямо ласкателство за един мъж да е първият в живота на една жена.. Замисли се малко.. :)

 
  ...

...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 89b19df1d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   Лелеее И аз бях на твоето място и аз мислех като теб и сгреших много. Ако не бях направила този глупав избор може би сега нямаше да съм в това тъпо положение. Не прави секс с някой друг, само защото си мислиш, че ще се "изложиш" пред него. Няма нищо срамно в това да си девствен. Все пак всички се раждаме девствени.. :Д

Не повтаряй моята грешка мила, за да не останеш накраш сама. Ако на него не му допадне това, значи е несериозен и е курвар. Не ти трябват такива хора! Ако все пак решиш, на другия вариант гледай да не разбира..

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: ed4c179778
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

12.   Бе, някой мъж няма ли тук, да се сложи на мястото на тоя, "желания", де? Да опише той какво мисли и как мисли да те направи годна за ползване? Държиш се като "отворена" отвсякъде, за да го свалиш, а после, се оказва, че си "затворена" всякак. Той те е "забил" с идеята, че ще му избиваш звезди от очите (защото такова е поведението ти за пред него), и изведнъж се оказва, че незнаеш какво да правиш в леглото, а се надяваш само да те "обслужва". Ако аз бях на негово място, щях да съм свършил, наистина "мръсната работа", както я наричаш, но щях много сериозно да си помисля след това, дали точно ти си моята цел. Съгласен съм, че е рядкост мъж да дефлорира "любимата" си, защото повечето са го направили "преди това", но и не всеки мъж търси точно жена, която толкова стриктно се въздържа... Послушай № 5 и № 6. Лично на мен ми допадна техният съвет. Самият аз ценя повече честното поведение, дори когато е неудобно за мен, отколкото усещането, че някой прави нещо само за да ми се напасне (или да ми угоди)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: bb0d28d99b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Няма от какво да се притесняваш авторке...отпусни се...ако момчето те харесва ще е горд че ще ти е първия!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8a959588b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Номер 12. Има мъже, но нещо май никой не се навива, защото да бъдеш отварача на девствена не е толкова забавно. Болка, малко кръв и уплашен поглед. Колкото и да си внимателен, първият път обикновенно е свързан с неприятни усещания за момичето. Главно заради това, че се е стегнала психически и физически. Удоволствието и преди да е опознала сексуалността си го няма. Много са редки изключенията. Разбита се има мъже, които дават мило и драго да бъдат с девствена. Трябва ти един такъв, но по добре бъди с момчето което обичаш. А ако искаш просто някой отварач, все някой ще се навие във форума или пусни в някой сайт. Само умната. Ако расъждавах така както преди 10 години, щях да съм първи кандидат, но сега не бих се захванал. Аз да свърша цялаа работа, а после някой друг да бере плодовете. Точно това си мисля. Внимавай, първите ти пъти ще определят твоята сексуалност. Внимавай момчето да не е някой дървар, защото познавам жени, които са намразили секса изобщо, заради лошите първи пъти. Твоето момче, нещо ме съмнява, че много те обича. Май повече те иска сексуално ми се струва. Ако е така, ще те нарани. Просто не бързай, а проучи дали има искрени чувства или си поредната на прицел.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b678254293
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Аз съм на 20 години и ще ти кажа...
Щом има химия, ще има и фоерверки ;) ако ме рабираш-Има ли желание има и начин, може 1 вия път да не е кой-знае какво може 2 рия и 3 тия да не е, но отпуснеш ли се веднъж... ;) и по мое мнение по-хубаво от това да си първа на някой няма :))) Но пък ако не те устройва съвета ми пиши... ;) За мене това е несбъдната (досега) мечта да съм първи на някое момиче :)))

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 3905aa905b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Номер 15 ти пуска тънки намеци авторке :)))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker