Странно или напълно нормално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (110166)
 Любов и изневяра (26544)
 Секс и интимност (12924)
 Тинейджърски (21212)
 Семейство (5669)
 Здраве (8757)
 Спорт и красота (4487)
 На работното място (2666)
 Образование (6816)
 В чужбина (1460)
 Наркотици и алкохол (1020)
 Измислени истории (779)
 Проза, литература (1625)
 Други (16046)
 Избор на редактора (146)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Странно или напълно нормално
преди: 5 месеца, 7 дни, прочетена 3550 пъти
Здравейте, с този пост искам да се обърна към женската аудитория в сайта:смятате ли че ако 24 годишен никога не е имал връзка с момиче, а дори и не е бил интимен за нещо нормално или странно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 7 дни
hash: f313b235f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Смтам, че е напълно нормално в днешно време, доли белег за някакъв интегритет, личностни качества. Осначава, че търсиш не.о стойностно, а не си готов да си легнеш с първата срещната от тиндър например. Смятам също така, че този път е труден да се извърви в днешно време, но и че това е по-добре. Да имаш само сексуална връзка без взаимоотношения - както някой беше казал тук - че каква е разликата между това, и ... лявата ти ръка?

Същевременно, от опит ти казвам, че порното е причина за това твое състояние. Живота ни се върти около продължаването на рода, това е главната ни физиологическа цел, заложена дълбоко в нас. Когато ти й даваш налъсо, предоставяйки и желаното без да го спечелиш реално, в реалният живот, ти дефакто сам си режеш крилете, с които да живееш живота си. Казвам ти го не за да бъда гаден, ами от своят опит. Виж този сайт: yourbrainonporn.com между другото.

Кураж!
facetious

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 5b90d35d84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Странното е да задаваш въпроса по тоя начин - като комплексиран с малка пишка. Поне лъскаш ли редовно или те е срам "от такива неща".

 
  ...
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: f60a321424
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В днешно време е нормално, предвид социалните мрежи, не си единственият

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 7 дни
hash: 5a49403d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Мъж на 25 години. И аз до 24 никога не бях имал връзка и не бях интимен с момиче.

Бях много притеснителен и много много срамежелви и самокритиичен към себе си. Мога да ти кажа обаче, че за сметка на това, уважавам женският пол и от сърце желая на приятелката ми да и е хубаво и да е добре.

Отне доста време и много комплименти и хвалби към мен, от страна на приятелката ми, докато повярвам в себе и осъзная, че явно съм доста стабилен мъж.

Просто цял живот гледах в какво хората са по-добри от мен без да осъзнавам аз какво притежавам и така тежки комплекси. Отивам на фитнес и се срамувам, че СОТаджията има преса пък аз нямам и съответно си правя извода, че не струвам, ама виж излиза, че батката вади 900лв пък аз 5000лв, но това докато не се намери някой да ми го каже аз не го осъзнавах.

Опитвам се да кажа, разбери защо момчето е в тази ситуация, според мен в повечето случаи ще се държи с теб, като с принцеса ако му дадеш шанс. В леглото го научи, точна как и къде искаш да ти прави орална любов, научи го как да се движи докато правите секс и лека-полека ще тръгнат нещата и там.

Естествено има и вариант нещо със психиката да не е добре и да си изпатиш, заради това се опитай да разбереш какво се е случило в живота му, че никога не е имал приятелка.

Може да излезе нещо невероятно ако му дадеш шанс. Естествено ти може да си от тия, дето искат лошо момче алфа мъжкар, да не те зачита и да се държи с теб като с парцал.

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 3840a14a7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не, не смятам, че е странно. Не си е харесал достатъчно никое момиче или не се е осмелил да заговори харесваното от него момиче.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: da6a1bf431
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти си на 24, а не знаеш за какво са използва думата "аудитория".
Оттам нататък смятам, че другото е ясно.Ако не - с теб дори не може да се говори - първа стъпка към връзката, за която говориш.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 25bba15cd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Всичко е нормално...втози ненормален свят.
Мой братовчед,по голям от мен, доста,
ожени се на 37.Сега е на 42 и чака 3 то дете.
Жена му е с 15г..по-малка..
Не го мисли...когато ти падне, гърми . . .

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 6a6249911e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Честно казано е нормално. Не мисля, че е странно, защото го разбирам като цяло. Разбирам емоционалността и психиката, която стои зад това.
Смятам, че много мъже, а и жени са в това положение.
Аз бях първата на моя приятел, той беше на 22г. тогава. Личеше си, че беше неопитен, но аз не възразявах, бях влюбена и хич не ми пукаше това. От 8 години сме заедно. Сега като по-зряла жена (на 29г. ) и ако трябваше да се спра на човек бих избрала една идея по-опитен човек, с когото да бъда. Прави разлика... Поне в секса. Но не това бе въпроса.
Та, да - нормално е. И не, за мен лично не е странно. Винаги може човек да преобърне живота си. :)

 
  ...
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 57ae932da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Няма нищо странно в това на 24 г момче още да не е правило секс. Дори може да се радва с това. Когато има вече постоянна връзка, ще го направи. Нищо не е изгубил все още.
Ж 35

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 6 дни
hash: 70c0322f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Света на интимността е толкова голям и разнообразен. Не мисля, че изобщо ще намериш нещо странно в него. Всичко е нормално. В крайна сметка, това е твоето тяло. Къде пише на каква възраст трябва да си интимен с жена? Не се самонавивай. Когато му дойде момента, ще се случи.
Ж. 22

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 5 дни
hash: d1b07585b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Така! Не се разбира на сто процента, дали си момче. Аз предполагам, че си, и ти отговарям като на момче.

Уви, мисля че, коментарите те карат да се чувстваш по-добре. И те лъжат:
Не, не е нормално. Казва ти го човек на 27, в твоята ситуация.
Половината от коментарите, казват че, социалните мрежи са виновни за това. Аз съм на мнение, че точно пък социалните мрежи помагат много то твоята заветна цел, ако е цел за теб всъщност.
Виж, комплексите на всеки един индивидуално са си друг въпрос.
Ти сам трябва да решиш, дали това че си девствен е бреми, тежест или всъщност не ти пречи.
На мен лично девствеността не ми пречи. По-скоро ме е яд за възможностите, които съм имал, и ако бян някой гьон да съм се възползвал.
Всеки сам трябва да си направи извода за себе си, дали му тежи или не.
Да намери пътя, дали във вяра, в хоби, в интереси. Да открие щастието за самия себе си. Уви и аз не съм го открил.
Защо така категорично казах, че не е нормално?
По-скоро връзката с жената на емоционално ниво, която и аз и ти сме нямали е по-голямата пречка. Защото жената, ако е например на твоите години, вече е очаквала от теб да си минал някакви нормални човешки по-задълбочени взаимоотношения. И не би се занимавала с някакъв инфантил, който не познава себе си.
Знам, че този коментар е всъщност към мен самия.
Съветът ми е: да разбереш какво е ценно за теч, дали това ти пречи или е нормално. Открий хоби, цел, вяра, нещо което да те влече.
А ако това на този етап е да бъдеш Дон Жуан, според теб, отпусни каиша.

 
  ...
преди: 5 месеца, 3 дни
hash: 6109931c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Аз до 25г. бях девствена и не се съжалявам. Открих най-страхотния мъж на света и си заслужаваше да се пазя за него. Когато разбра това ми каза “винаги много съм те харесвал, но сега като ми каза това си още по-специална за мен”. После ми каза, че и той не е бил с друга и съм сигурна, че не ме е излъгял. А той дори е 2г. по-голям от мен.Такава връзка като нашата е голяма рядкост. Даже според мен в днешно време едва ли има друга такава двойка. Относно секса искам да кажа, че първият ни опит не беше много сполучлив, но когато има любов и търпение всичко се получава.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 1 ден
hash: 389605b212
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   То не е "странно". Даже като четеш темите тук, ти си сравнително млад, има и някакви на по 27-30 дето са.

НО... имай предвид, че си изпуснал неща, които няма как да си върнеш. Ученическата любов по-конкретно.
Другото което е, че момичетата след една определена възраст имат очаквания, каквито нямат, когато и те нямат особено опит.
Отделно, остави липсата на опит в сеска, ще го научиш за 3 пъти. Ами опита във връзките???? Е там става сложно. Ами ако мацката (както е и напълно възможно, да не кажа неизбежно) има 5-10 бройки? Как ще се чувстваш? Като цяло, отношения, в които жената има много повече опции от мъжа, не минават добре, защото и той го осъзнава и се спича, и тя го осъзнава и има по-голям шанс да реши да си търси някой по-"така". Малко жени искат да са с някой, който не е желан от никоя друга.

Относно хората, които казват, че това е един вид демонстрация на морал и етика, че си девствен - не ги слушай. Всички сме наясно, че ако имаше опцията, щеше да го направиш, тоест не е някакво решение, на основа морал, а по-скоро е ситуация, поради липса на опции.

Това да си девствен на -25 е знак, че нещо ти куца, и в 100% от случаите, които съм видял е точно така. Я комуникация, я външен вид, я и двете. Я аутизъм, я кофти социализация.

Според теб, авторе, на какво се дължи? Как за 24 години не се намери една пичка, дето да те хареса?

 
  ...
преди: 5 месеца, 19 часа
hash: 2820bdf928
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Хмм, значи, ако беше девствена жена на 24, буквално половината коментари щяха да пишат, че не е нормално да е девствена. Ако е девствена на 24, не е добре, нещо й има, грозна е и пр. Ако не е девствена и е била с няколко, е к*рва. Мъжете нямат угодия.
Разбира се, че не е нормално мъж на 24 да е девствен. Значи, или е грозен, или му е прекалено малък, или е прекалено задръстен, или има нещо друго кофти в характера си.

 
  ...
преди: 5 месеца, 11 часа
hash: bb0d7b0a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Нормата в момента каква е? Да имаш плитки, бързи отношения, да се изхабиш като човек и като чувствителност, да не ти дреме за света от преждевременен полов живот. Ти сам избираш, щом си избрал трудния път да имаш някакви морални ценности - никога няма да имаш бедно общуване. А това е най-важното, ако се продадеш за много секс, изветряваш като човек. Жестоко, но е така. Всичко се плаща на този свят, няма безплатен обяд. Няма как многото секс да не те промени, както и няма как липсата на секс да не ти донесе много други качества, къде-къде по-ценни в живота. Но кой си позволява да опита това нещо? В днешно време всеки може да си намери “секс” мигновено. И да бъде захвърлен също толкова бързо, колкото го е намерил.

 
  ... горе^

...
преди: 4 месеца, 25 дни
hash: 645917fe52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Няма девственици на 24, щото колкото и да са грони винаги има някой дето ще се прежали да ги разпечата и спусне спермата си в тях. Винаги, независимо колко са грозни.
Горе-долу всяка путка отвътре е еднаква. А то вътрешното е важното.

 
  ...
преди: 4 месеца, 24 дни
hash: 718fb19f34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Така е. Явно нямаш голям пенис а среден, а жените предпочитат все големи така е. Ама не знам какво те барка приеми го. За какво ти са жени нз. Не казвам че трябва да си с мъж просто жените винаги са били като пречка за мъжа да се развива.

 
  ...
преди: 4 месеца, 19 дни
hash: b660176784
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Хм, 14, всеки съди по себе си ( :. Лично аз съм имал предоволно възможности.
номер 1.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker