Надарен, но не ми се получава - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Надарен, но не ми се получава
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 3965 пъти
Здравейте момче на 21г. съм с доста голям и дебел пенис. Проблема е, че се старая целувки, лизане, пръсти както си трябва. Но не е нищо кой знае какво повечето пъти не свършват, а за пръскане изобщо и не става на въпрос. Та къде е проблема, че е така. След като се зайгравам доста в целувките и лизането и пенисът ми е доста голям, защо не се получава и не съм добър в леглото.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 685d7fe63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Пич направи си услуга и спри да гледаш порно, 1 на 10 жени да може да показва визулно , че свършва с скуирт и т.н. Ако спиш с някоя , търси ли се пак след това? А 3 и 4ти пъти има ли? Значи се правяш добре и не го мисли :) Повярвай ми ще знаеш ако не те бива хич, имаше един лаф

-Ебеш ли?
-Еба, ама не повтарям

Тогава има нужда от работа над уменията

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2e4f5554e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Щото нямаш мозък!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b346f016b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Проблема е че си гледал твърде много порно! Ако щеш вярвай - това е проблема.
Повечето жени преди 30 не знаят как да си доставят удоволствие и как да стигнат до оргазъм. А в масовия случай оргазма не е като "по филмите". Просто кротичко си го изживяват за 10-15на секунди. Това е.
И няма нужда от блъскане и усилени действия. Мдам. Лоша работа е когато се учиш от порното. Като си тръгнат така, поне гледай интервюта с порно актриси, да ти кажат какво наистина се случва. Повечето предпочитат обикновен секс на тъмно, когато са с партньора си.
Мдам, а това си е баш провокативен въпрос. Но нека се лее тролщината.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 84d9777845
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Не е важен размера а качеството. Аз лично харесвам мъже с около 13 см. в този диапазон особено за анален секс е страхотно от по големите ме боли и удоволствието свършва.
Ж 40

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fbcb0fb393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Проблемът ти е следния.
Гледаш порно клипове и копираш гледаното .
А това с " пръскането" няма да коментирам.
От споделеното преценявам ,че си млад мъж ,на когото му се прави секс и иска да си докаже че се справя:)

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b0fb0eeb6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторе, спри порното. Сериозно!
Не повече от 10-15% от жените биологично са способни на това. Освен това трябва мнооооого време. Ако мислиш, че на второто или третото свършване (нейно) ще сигне до там, остави тая работа. По-скоро ще е към десетото... което отива на 2-3 часа и нагоре секс. Може, става, случва се. Но първо не изглежда като по филмите. Второ-въпросната жена трябва да познава изключително добре тялото си. И трето-трябва да имате много силна химиеска връзка помежду си. Не просто да сте си легнали заедно, а наистина да си пасвате сексуално.
Замисли се колко пъти -ако изобщо приемем, че се е случила комбинацията от всички фактори, ще можете да правите секс толкова дълго? Всеки ден, всяка седмица, веднъж в месеца, няколко пъти в годината??? И на двамата да ви се прави, да не сте уморени, да нямате други проблеми на главата, да няма мач по телевизията, да не сте вечеряли късно и т. н. И на 21 няма да е много често... за съжаление. На 40 ще е още по-рядко.

Хубаво е, че нямаш комплекси за пениса си (защото повечето мъже имаме), но на тия години по-скоро целта трябва да ти е да се научиш да го използваш. Сексът е комуникация. И не, това не е ромнтична лигавщина и простотия. Наистина е комуникация. Ако няма за какво да си говорите, такъв ще ви е и секса. Тогава пък тая работа с.... нека го наречем много обилното подмокряне (за да е близо до реалността) изобщо няма да се получи. Няма какво да промениш-това е природна даденост. Не всички жени я имат. От теб зависи ако я има, да я отключиш. Но за целта трябва да имате идеално съвпадение в сексуалността, в химията.

Да си поставяш такива цели е доста нереалистично. Хубвите неща стават бавно. И със сигурност жената няма да е на 21. По-скоро след 30-те.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 555e98c822
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Намери си някоя 35 с предпочитания към големи размери, тогава всичко ще си дойде на мястото!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: baa5498f87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Какво като си надарен?! При жените сексът е в мозъка. Тоест ако искаш да впечатлиш една жена, трябва първо да я наебеш в мозъка и чак тогава на другите места. Отделно, че извън порното малко жени изпитват силен оргазъм при първия секс с нов партньор, а още по-малко пръскат и то не като фонтани, както е в порното. На повечето двойки им трябва известно време, за да се напаснат в секса, а много често това дори не се случва и се разделят, ако нещо друго не ги крепи във връзката им. Та в твоя случай за да ти върви с жените първо се опитай да ги впечатлиш с нещо друго, например мозък, обноски, дрехи, чистоплътност и мъжко поведение преди да им покажеш "звяра". Прави любов, а не секс. Бъди по-нежен и се опитай да отгатнеш какво обича партньорката ти. Ако само размахваш големия, ръгаш с пръсти и лижеш като в хард порното, на много жени няма да им хареса. Знаеш ли какво, ще ти дам и още една насока - смени стила на порното. Влез в beeg.com и напиши в търсачката 21 Naturals и виж как се правят нещата.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 90f456dcb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Очевидно е, че тази тема е съчинена от назлобен по-възрастен мъж. В този сайт върлуват няколко много болни чичака.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c23da39525
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хардуер без софтуер.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b03912237b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Колкото и да се стараеш, когато правиш едно механично движение, ръгане, близане и пр. без всякакво чувство, без любов, без душата ти да тръпне, няма да има върховно изживяване.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0adf7cffc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Пръскането го могат много малко жени, защото не се отпускат и имат чувството, че ще се напишкат! Трябва си много любовна игра за да стане това "пръскане"! На жената й трябва повече нежност и време! И аз обичам да го вкарам веднага и да я изнасиля, ако може и отзад да й го вкарам, но не се получава така за жалост (или при единици)! Сложна е материята на жената и нашата, и така ще бъде винаги! Ние след 10 минути лашкане сме умряли, а на тях им се иска още и още и тогава им е най-хубаво! Повишавай си физическите възможности и намали порното, но какво давам като съвет неща, които съм правил и аз безброй пъти и съм бил в грешка..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9a90100984
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Някога си мислех че съм в твоето положение. Наистина много се стараех да копирам всичко което съм сметнал за готино от филми, порно и тн... Е познай! Постигнах същото разочарование. Мацката течеше като река, побъркваше се от възбуда, целия блок ни намрази, толкова беше шумно и не стигаше до оргазъм... След време като се опознахме взех да долавям какво и харесва и какво не, тя също. И двамата не бяхме опитни. Но се напаснахме взе да получава оргазми по няколко пъти седмично, после всеки път, понякога и по два... И така няколко години. Тогава вече бяхме достъчно узрели, познавахме се и си вярвахме и минахме на следващо ниво. Секса става все по-добър с годините и не спираме да си носим нови и нови усещания. Жена ми получава минимум 3-4 оргазма за едно любене, но често стига и над десет последователни, нещо което повечето биха сметнали за невъзможно. Скуирт все още не сме успели да постигнем, така че това няма нищо общо с това колко е задоволена. А започнах с мислех, защото се оказа че тя в записките си ме е представила като невероятен любовник и разбрах, че е била повече от щастлива, въпреки липсата на оргазми по онова време.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4aaeae1630
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Една жена като те желае, не е важно да си с огромен.
Отпусни се и не го мисли.
Трябва много да е мокра, за да стане работата.
Да тече за теб.
Цялата да е набъбнала за теб, както щеш го разбирай.
Да реагира на всяка целувка, всяко докосване, …
Започваш я с много галене и целувки, с уста събличаш, много е възбуждащо, през дрехите я галиш в началото, после с уста и пръсти я побъркай.
Все бързате да вкарвате…
Не става така.
Остави я тя да си го сложи като е вече на ръба и не издържа.
С няколко тласъка ще е готова…
Ако много се искате и си пасвате, залагаш на страстна любовна игра и така.
И внимавай тя като ти го хване, да не й се изпразниш в ръцете, за резил!
Обичаме да сме изпълнени, да, но нашите оргазми са в главите ни, ти я побъркай от желание, да видим дали няма да свърши!
Не лягай с хладна, равнодушна жена.
Да те иска, много, там е тайната!
Успех!
От една кака

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fbbd082ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   А, реално това с пръскането е напълно възможно и се случва. Просто се занимаваш с кухи лейки, но може и нещо дървено с целувките и лизането да се окаже. По всяка вероятност имаш съвсем малко вина, а момичето има повече проблем с възбудата.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f57e3dab4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До номер 3... аз съм на 25. Мога да ти кажа, че бившият ми беше с 14 см и не можеше да ме свърши без да се докосна, а този е с 18 и свършвам по два пъти без да се докосвам. Онзи се стараеше във всичко и пак не ставаше. Сегашния ми мъж където е с 18 см ... не си дава много зор, но в секса е страхотен просто , защото не е флегма или защото му е голям но свършвам без проблем, а никога не си играе с мен преди секса , за да ме възбуди.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f57e3dab4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Исках да кажа до номер 3, а не до номер 5

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker