Спах с брата на приятелката ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спах с брата на приятелката ми
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 4825 пъти
Здравейте! Пиша, защото имам сериозен проблем. Аз съм момче на 23 години. Имам си сериозна приятелка от 7 месеца, ще я наричаме С. Всичко е чудесно и никога не сме имали проблеми в любовната игра. Но една вечер бяхме на вила в обща компания със С. и брат ѝ, който е на 26 години. Тази вечер С. прекали с алкохола и се наложи да я оставим да си легне по-рано. Същата вечер за първи път се запознах с брат ѝ, доста си говорихме, намерихме много общи теми и харесах неговата компания. Преди съм го виждал на снимки в социалните мрежи и съм го намирал за добре изглеждащо момче, но не съм имал някакви сериозни виждания. По едно време излязохме да пушим и той започна да ми прави доста комплименти, което честно казано ми хареса.. когато тръгнах да влизам обратно, ме дръпна за ръката и ме целуна. И аз му отвърнах.. едното доведе до другото и се озовахме в едно легло. Странното беше, че ми хареса.. Объркан съм, много обичам приятелката си, а брат ѝ предложи отново да се видим и мисля, че и аз го искам. Посъветвайте ме какво да правя, да изляза ли с него, да кажа ли на С. или да се правя, че нищо не е станало и да забравя за тази случка. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: f4dfe977bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Здравей. Не знам какво да ти кажа. Животът си е твой, но имай пред вид че с действията си влияеш и на хроата около теб. Ще разбереш, че той никак не е съвършен, изпълнен е с неща които искаме с тялото си например, но на съзнателно ниво знаем че са вредни, в дългосрочен план... Все едно да обичаш някаква храна или наркотик - колкото повече го ползваш, толкова повече те впримчва в лошият начин на живот, от който ти обещава да те изведе...

Аз лично имам такива привличания от 14 годишен. Още от тогава имах възможност да действам над тях - момчета са ме сваляли, правели са ми комплименти, флиртували са с мен. Не съм се поддавал, защото чувствам че съм част от цялото, от всички българи да кажем... Каквото направиш ти, това е единственият начин да повлияеш на цялото общество, личният пример. Е, ако всички станем гейове, понеже хем е приятно, хем няма отговорности, хем ти обещава безкраен празник, и то с нещо “забранено”... Ще има ли останали хора в страната ни? После, ти даваш ли си сметка “лайфстайлът” да си гей какво означава? Ще го оприлича на ядрения разпад в една атомна бомба - един атом се разпада, водейки след себе си разпада на два други атома, после на четири, осем... В случая, не познавам хомосексуален с дълготрайна връзка. Една бездънна яма, която паднеш ли в нея няма излизане - няма какво да те задържи с човека, в когото си романтично влюбен - нямаш деца, нямаш отговорности... Само едно удоволствие, което ти изпива живителната сила и те състарява, бавно но сигурно.
Ти решаваш. Както аз съм решил за себе си. И макар да ми е тъжно, не бих те спирал - не си длъжен да мислиш за другите, за обществото, за дългосрочните последствия от твоите избори. Не си струва жертвата някой би казал, може би е прав. За мен осмисля живота ми, нека другите да го правят, но не и аз ( :

facetious

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 59ca47d449
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Ако наебеш и майка им ще направиш Ултра Шлем(майка, дъщеря, син)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f360000186
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Тъй като съм бисексуален, съветът ми е да спреш да се виждаш с него. Не бъди груб, просто му кажи, че не искаш да се виждате. Ако приятелката ти разбере за това, ще бъде много разочарована и наранена и може да се раздели с теб.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9251df4e64
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Е оти си игнорирал бащата, дедото, чичото и стринката? Подкарай ги синцата наред да нема сърдити да го ева.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6f2ad92876
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Огромно предателство, ако е истинска историята! Ако е истина, трябва със сигурност да прекратиш отношенията си с единия, ти реши с кого. Но според мене трябва да и кажеш какво си направил, и тя да прецени дали иска да бъде с човек като теб. Няма лошо че си бисексуален, но точно с брат ли и? Просто бъди честен с нея,разкажи и. Защото така или иначе все някога ще разбере от брат си може би.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 60be8416e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Попаднал един при свети Петър и вика:
- Свети Петре, не съм за тук. Прегрешил съм.
- И какво си направил бе, синко?
- Еми ебах една и тя роди.
- Е че то лошо няма. Как стана.
- Еми запознах се с нея и от приказака на приказка и така... но това не е всичко.
- Какво друго има?
- Еми ебах и сестра и?
- Е как така бе, синко.
- Еми една вечер, жена ми не беше в къщи, а балдъзата беше и от приказка на приказка...
- Е лошо няма - ебал си балдъзата.
- Е да ама ебах и брат им.
- Е това пък как стана бе синко?
- Еми дойде на гости, жената уморена спи. Ние седнахме на по ракия в кухнята и от приказка на приказка...
- Това ли е всички, синко?
- Еми не, ебах и баща им.
- Това пък как?
- Еми дойде тъста, седнахме на по ракия и от приказка на приказка...
- Добре добре, влизай, че много се заприказвахме!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0a795632e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Приятел, живота си е твой. Но те съветвам да се съсредоточиш върху мацката. Пичът може да е готин, ама заслужава ли си?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0cadf338ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Аз те съветвам да зарежеш и двамата и да си намериш друг. Спи ако искаш с мъж и жена едновременно, но момиче което има по-голям брат ще ти го каже, ако си ми гадже и спиш с брат ми няма да ти простя, но не знам как ще гледам брат ми, а ти си ми гадже сега, той ще ми е брат завинаги. Кажи му, че искаш да прекратите отношения. Кажи същото и на нея, но не ѝ казвай. Ако останете заедно само ще искаш да и кажеш и ще те гризе съвеста. Не и развалай живота и отношенията с брат ѝ!

Gossip girl

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9466486b12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Раздели се със момичето. Кажи й всичко и прекрати отношения с нея. Това което си направил не е нещо лошо само по себе си, лошо е от страна на това, че си предал доверието й с близък за нея човек. Когато си приключил с нея отиди и говори с него. Обсъдете кой какви намерения има и тогава вече мисли с кой как искаш да бъдеш и какво да правиш. Ако искаш да се виждате само за секс давай, ако чувстваш, че ще бъдеш щастлив с него и искаш сериозни отношения - давай. Това е нещо, което сами трябва да разберете, късмет ;))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c3bb365472
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз пък ще те посъветвам да си траеш и да си правиш кефа. На 23 си, животът е пред теб и едва ли точно това ще е жената на живота ти. Затова си прави кефа, чукай ги и двамата и толкоз. На момичето не казвай нищо, каквото и да става, защото ще я нараниш супер много. Искреността и честността в една връзка в 90% от случаите водят само до проблеми, за това си тряй и толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker