Мъжът ми не иска се*с - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми не иска се*с
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 4529 пъти
Здравейте, ще помоля за мъжко мнение, но и от жени в същото положение ще ми бъде полезен съвет.
Моят мъж категорично отказва секс с мен. Под всякакъв претекст(бил уморен, просто не искал, нямал време, бил се наял прекалено много и му било тежко и всякакви подобни щуротии). Изглеждам добре, млада съм и се поддържам. Не мисля, че е заради това. Гледам да го възбуждам по някакъв начин, не иска отново. Попитах го и директно защо не иска, отговора беше, че ще правим имало било време. Сигурна съм, че не ми изневерява също. Мина ми през акъла, за това проверих, но нищо не открих. Последният път в, който бяхме заедно нещо му стана. Погледна ме с един странен поглед и ми каза да стана от него(бях отгоре). Станах, той отиде до тоалетна, върна се и запали цигара. Стоях като гръмната, просто гледах няколко секунди отидох и го попитах какво стана. Отговора беше, че се е секнал и ми се извини. Легнахме си и заспахме. От тогава дори не ме е докоснал. (Няколко дни по-късно при почистване, намерих снимки с бившата му)Той доста често говори за нея, намесва я в някой случаен разговор, често я вмъква в някое изречение. Знам, че много тежко е приел раздялата им. След нея е имал и други приятелки, разделили са се отдавна. Мисълта ми е, дали е възможно за момент да съм му напомнила за нея и за това да ме отхвърля. Това положение ме изнервя, опитах се по всякакъв начин да разбера какъв е проблема, но уви той не иска да говори за това и отхвърля въпросите ми. Трудно ми е така, защото имам нужда от някаква близост.. Моля за съвет, мнение. Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7a0a9364c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Възможно е да подозира, че ти си му изневерила и да не смее да засегне темата. Помисли в тази посока... Така изведнъж да му стане нещо, значи някаква натрапчива мисъл го е споходила.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 069b418784
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Държи снимки на бившата си, а е с теб? Това нищо ли не ти говори? Щом ти отказва секс, може би тайно е подновил контакт с бившата си уви. Постъпката му е грозна, и нечестна. Щом те отблъсква е да даде обяснение защо. Не се чувствай виновна за нищо. Не можеш да решиш проблема, щом той мълчи и не казва нищо. Ако нямаш деца от този мъж просто го оставяй, ако примерно няколко месеца продължи да те отхвърля просто го остави. Но докато си с него и дума не обелвай за интимност виж него какво ще направи.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 63eae7ae5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   От колко време е това, не стават нещата така. Остави го, с тея бивши е ужас. Имате ли деца? Не ти трябва мъж дето не те желае.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a5a120a951
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   напълно възможно е да му липсва, аз съм същия но сме се разделили преди 7/8г но спомените стоят, но гледам да не се сещам за нея защото неми се получават после нещата

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9c8b4476bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Възможно е да има медицински проблем, но може и да ти изневерява. Ако трябва да го видиш баш в действие, за да повярваш - трудно. Когато има нещо нередно, обикновено е с причина, и човек го усеща.

Ако той продължава да отказва разговор по темата, няа какво да направиш. Някои хора ги притеснява да говорят за лични проблеми. Но може чисто и просто да те лъже и да хойка зад гърба ти, или да комуникира с бившата. Някои хора така държат разни бивши оплетени в мрежите да им чешат егото и да имат резерва.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9fa351fb36
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   М43
Не се коси, случва се. И аз имах връзка с бившата. Чуках я няколко месеца да ми мине.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9088de4d00
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

9.   В жените се е насадило мнението, че едва ли не всяка само като смигне на мъжа и оня ТРЯБВА да я обладае като селскостопанско животно ама веднага, когато тя пожелаела и както тя го искала.
Ми не, не е така, не си цапам достойнството със всяка миризлива совалка, отказвал съм и ще отказвам, защото аз също си имам критерии и някоя като не отговаря нека си се тресе на мечето или там както е нейния начин и по никакъв начин няма да направя компромис. Пък да приказва после, че съм бил педал и прочее глупости, които просто не са верни. Харесвам жената, определената, коятго предизвиква в мен определени асоциации... а бе какво да обяснявам, читавите ще разберат.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 61a1691f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката не е избрала този мъж заради неговото топло отношение към нея и искреността му; избрала го е по други причини, затова и сега си пати точно поради тези пропуски навремето. Искреният човек никога не увърта и не избягва теми на разговор, особено ако пряко касаят семейното щастие. Осъзнатият човек умее да оставя миналото зад гърба си, прави разлика между "преди" и "сега" и не позволява на стари спомени да пречат на отношенията му с други хора в настоящето. Истински хубавата жена (не по нейна преценка, а по преценка на мъжете) не оставя безучастен никой нормален мъж.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7c8de13f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Доста неприятна ситуация, ама като няма тестостеронче... Но пък винаги може да си намериш мъж, нали?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e8f4df03f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Ако си му се мятала отгоре като побъркана маймуна, може да си му счупила пениса. Но пък щом не е отишъл директно в болницата може и само да е контузен.
Озапти се малко и изчакай. Времето лекува всичко.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4dd1c3cbd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Номер 9, става въпрос за човека, с когото жената има връзка, не за случайни забежки. Четеш ли с разбиране или беше по-важно да си кажеш простотията?
По-притеснително е липсата на обяснение, не толкова липсата на интимност. Човек понякога минава и през етапи, в които няма желание, но има причина. Партньорите би трябвало да си споделят такива неща.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 46c048cc26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Стоиш в този връзка, вкопчила си се и пропускаш живота. Просто всичко се е изчерпали, насила нищо не става. Стоиш и се тръшкаш вместо да търсиш активно връзка с мъж, който ще те желае и ще си щастлива.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 8c7955abed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ако е чисто физически проблемът, защо не казва? Не виждам какво срамно има, а и не сте заедно от вчера предполагам. Според мен е влюбен в друга и/или прави секс с друга. Не знам дали е бившата, напълно възможно, щом я споменава често.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6481d88304
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Определено има голям проблем, но с изнервеност става още по-зле. За мъжете секса си е необходимост, така че трябва да намериш причината за отказа. Но според мен е нещо свързано с бившата му! Едва ли лесно ще откриеш нещо по въпроса.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 31b35688c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Толкова глупави коментари изчетох, че не мис е вярва как сте събрани. Всеки си има някакъв манифест и само да се засегне тема близка до неговата и почва. А това, което пишете изобщо не е базирано във разказа на Авторката, нито и помага, а май и не цели. Просто прожектирате собствени проблеми и рани.
Единствено първия коментар има смисъл в половината си за натрапчивата мисъл. И аз смятам, че нещо го е хлопнало в главата от ситуацията онази вечер, припомнило му е някакъв травмиращ момент или човек или ситуация и се е дръпнал веднага. Може и той самия да не разбира защо но явно от тогава това му е бариера и не може да я прескочи, може тялото да не му се подчинява, защото психологическия елемент е всемогъщ във тези неща при мъжа. За да избегне признанието, че това му пречи на толкова дълбоко ниво дава плоски и прозиращи оправдания. Нещо го е сепнало. Опитай се да отгатнеш какво или подходи към евентуалния разговор бавно, леко и с разбиране. По-скоро му кажи, че си усетила, че някаква мисъл оттогава не му дава мира и му дай да усети разбиране от теб, отколкото сегашното "трябва да знам, това ме изнервя, опитах по всякакви начини", което само му вдига защитата и минава в режим глупави оправдания.
А тези които първия ви съвет е "оставяй го" не заслужавате даже да ви взимат. Чисто, дълбоко и истинско чувство на гнус. Вие сте проблема.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1d2cc62ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Кажи на пича да си направи едно изследване на нивата на тестостерон. Знам, че ще е трудно (мъжете трудно ходим по болници и лекари), но му кажи, че така не става.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e5a3141498
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Здравейте, незнам дали чететте отговорите, но ще ви кажа моето мнение.
Първо възможно е да е медецински проблем. На всеки е възможно да ни се случи и се случва. Трябва да се потърси специалист и да назначи лечение. Второ - може да изглеждате добре и да сте поддържана но вече да не се възбужда от вас. Тук е психологически проблема и се крие в неговото отношение към вас.
Третото и което е най вероятно е възобновил срещите си с бившата или някоя друга жена и не иска да и "изневерява" с вас.
Четвърто - възможно е да е минал на другият бряг и вече жени да не го възбуждат.
При всички случаи проблемите се коренят в липсата на разговори - открити и честни. Трябва да намерите начин да поставите ребром въпроса за искрен разговор и да си изясните ситуацията.
Лек ден и дано намерите решение на въпроса и щастие в живота.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0ec6bb9c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Според мене причината е в него пази те от него самия. Кажи му да спре да пуши.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 90bdb6a78b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Когато мъжът иска секс, просто трябва да му дадеш. Може да си на смъртно легло, но трябва да му дадеш секс, иначе ще си го потърси от друга. Ако жената иска секс, няма никакво значение. На мъжленце му се спинка, хапва, мач му се гледа и нуждите ти нямат никакво значение за него.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 5c59866ccf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   А на колко години е той? Защото ако е над 50 е нормално да не иска вече 24/7. А от опит мога да ти кажа, че стресът в работата ако е много, по-трудно идва мерак за секс. Също и като преядеш едно хубаво, просто забрави да ти се доще да правиш друго освен да си лежиш мирно и спокойно. Така че ако това му се случва често, наистина няма странно, че не му идва желанието. Тоест може и да няма друга жена намесена или поне да не е сигурно това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker