Без секс и без любов на 20 години... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс и без любов на 20 години...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 5177 пъти
В момента часът е около 3 и нещо (сутринта). Аз съм момиче и съм 20 годишна. Срамно или не, още девствена. До скоро си мислех, какво по хубаво от това да не го направя с някой просто заради спорта. Но след няколко неуспешни връзки (доста малко всъщност) и един неуспешен опит в секса така и не го направих.

Както споменах, вече съм на 20 и определено почва да ми става много кофти.. Най-добрата ми приятелка го направи когато беше едва 16 годишна.. тя вече има гадже от 3 години и знаете. А аз? Най-дългата ми връзка е била около 5 месеца.. срам.
Както и да е.

Просто искам да намеря някой който да ме обича, който и аз да обикна и с който да го направя от любов. До момента мъжете само са ме използвали. Последният например ме напи на рожденния ми ден за да му направя с*ирка. Да, знам че грешката е и моя, защото отчасти и аз го исках защото наистина го харесвах но след като получи каквото искаше той просто се изпари.
Както и да е..

Опитвам се да гледам напред и а не се сломявам от тези факти, но.. всичките ми колеги говорят за секс и виждам как го правят (образно казано), а аз само се усмихвам или гледам да не участвам активно в темите за секса и любовта. Защото какво съм изпитала? Не са ме обичали никога истински (аз съм обичала веднъж, но явно не напълно споделено), секса - свежда се до френската, която са ми правили и съм правила. Целувките.. и това е.

Секс - няма.. единствено самозадоволяване.. Напоследък усещам как просто трябва да започна да правя секс, разбирате ли? Когато бях тийн не са ми бошували така хормоните. Но в същото време нямам нужда само от секс, така да се каже имам нужда от физически и душевен секс. Любов и секс... Но, никой не ме харесва явно.

Никога никой не ме е искал наистина. Знам и защо е така, но не правя нищо за да го променя. Сама съм си виновна, но наистина ми е много кофти. Не че се срамувам от девствеността си, по скоро се срамувам от това, че човекът който обичах и с който опитах да го направя така и не събра смелост в действителност за да прави секс с мен.

А другия който пък ме използва за едната му с*ирка.. толкова курвенски се почувствах след това. Да се почувствам курва при положение че не съм правила секс а съм на 20? Доста абсурдно, нали..
Еми какво друго да кажа.. надявам се повечко хора да изкажете мнение по темата и.. правете секс с любов - само това прави човека истински щастлив!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: db0aec3b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Как разбра, че сексът с любов прави човека истински щастлив, след като никога не ти се е случвало. Само предположение. Аз пък в момента съм истински щастлива, защото правя секс, без да си обременявам съзнанието с чувства и всичко свързано с тях. Просто свобода от този вид емоции - повярвай ми, наистина съм щастлива, без любов, а само секс.
Ж25

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f1ad4ea15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ха, още една, която чака принца на бял кон.
Съветвам те да послушаш Ж25 и да си направиш кефа, особено, когато тялото жадува. Защо се лишаваш, каква любов чакаш, не разбирам?
Като срещнеш любовта ОК, но до тогава... толкова ли няма мъже, които ти да напиеш и използваш? Защо другите трябва да те използват. Ами използвай някое прекрасно мъжко тяло и ти за секс. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 95437a083a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако те е срам да си легнеш с някой за да не си каже "тя на 20 пък девствена" купи си вибратор от някой секс магазин, използвай го няколко пъти и след това като излезеш на дискотека с фр зариби някой хубав батко разменете си номерата и после кат се видите го направете или пък ако искаш на момента отидете в кенефите...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: cbaf8a8029
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм в същото положение като теб, като разликата е, че съм момче на 20 години.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f1ad4ea15d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   4, твоята е лесна - струва на час 100 лв. и ще останеш много доволен!
Между другото, има и платена мъжка „помощ“ за авторката

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 4adecb0fbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 1 и 2, не знам какво сте преживели и с кого, но определено секса който може да ти даде любимия човек е едно страхотно, незаменимо чувство. а и плюс това при двама влюбени не всичко е секс.

Аз съм влюбена и искам да ви кажа, че преди да срещна човека на моя живот не живеех, а просто съществувах. И тогава много си харесвах живота, бях много добра спортистка, с много медали и винаги съм сравнявала щастието със спечеленото състезание, например когато видя някои познат да с кефи на колата си направо ми става чудно как е възможно за една кола да не може да спи напр.
Та сега е различно сега мисля по много по различен начин всичко сравнявам с щастието което той ми дава!

И така към АВТОРКАТА: Не бързай! Аз изгубих девствеността си на 17нито е ранна нито е късна тази възраст, но беше с човека, който наистина искам! Винаги съм била на принципа да се чака!

За това ти казвам чакай докато не срещнеш твоя човек. Аз се пазих за него и той се е пазил за мен, а беше на 19 години-една възраст, в която е доста трудно да се опазиш! Запази цялата си любов за човека, който си заслужава и се надявай да ти отвърне със същото!

Игнорирай колегите, въобще всички хора и се гордей с това, че не си преспала с някой, който би те употребил и оставил. Нищо на този свят не е случайно. И ти ще получиш отговор на въпроса си защо е така просто трябва малко време и когато срещнеш човека на живота ти ще му дадеш да опита от нещо, което никой не е опитвал. Повярвай няма по-прекрасен, искрен и силен начин да покажеш любовта си! Успех!
Н 18 :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 28e599e447
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абе хора вие нормални ли сте? Какви вибратори какви платени любови?

До авторката - и аз съм в абсолютно същото положение (и случките са почти подобни :Х) като теб. И на мен ми е кофти от една страна, но пък в живота нещата не винаги се получават както си си ги мислел за съжаление.

Не знам дали мога да ти дам съвет, но на мен лично вече спря да ме тревожи толкова.. Не е като да не се опитвам да допусна някого до себе си и да се освободя, но няма да легна с първия срещнат за да кажа видите ли аз правя секс. Смятам, че това е най-тъпата философия на света.

Не при всички живота трябва да мине еднакво и не всички трябва да сме се нае**ли на 13 и да се правим на някакви псевдокучки и "лоши момичета" или пък плейбои.. Авторке, живей си живота според твойте представи и по твойте правила, а не по нечии други за да се вписваш в днешното общество..

Убедена съм, че си готино момиче и ще намериш това, което търсиш, в момента, в които се оттърсиш от глупавите представи, които някои "хора- вибратори":Д се опитват да набият в главите на всички ни ;) :Р
Надявам се коментарът ми да ти е бил полезен:)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 2028f5bd46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторката да не би да е много грозна? Да си признае!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: f3299a6d4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: До номер 8 - НЕ, НЕ СЪМ МНОГО ГРОЗНА!!! Изобщо не съм грозна, просто съм срамежлива и не правя никога първата крачка!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: de6dbf911f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък съм на 22 и съм същото положение. Момче. Проблема е, че съм малко темерут :D

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a97862803e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Аз до някъде съм като тебе. Момче съм на 18 години съм, никога до сега в живота си не съм имал гадже, въпреки, че съм влюбен в едно момиче близо 3 години. Просто нещата някак си не се получават. Точно преди две седмици беше първият ми секс - с проститутка по-голяма от мен с 14 години (защото и моите хормони бушуват).

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 72a3f91a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Всичко е суета и гонене на вятъра. Кой какво бил направил, кога го бил направил, кофти ми е, май оставам назад!..

Ми а представи си, че утре стане гот' и на мода да си лезби, (не че някъде не е, де .. :) )), к'фо става тогава? Ще можеш ли да се промениш. Вместо мачовци да харесваш същи индивиди!?!

Не зная какво да ти кажа. Май няма смисъл, защото ти си си такъв човек. Според мен не е е морално да разсъждаваш така. По този начин. Ми един брачен уби човек още преди години. Какво? и аз ли да убия, за да не ми е кофти, а?

Зная, че моя пример няма много общо с твоята ситуация, но има и малко вярно твърдение.

Знай, че си специална и специфична по свой си начин. Изчакай, дори това да означава много.. изчакай своя принц. Този, които ще те оцени такава, каквато си!..

Знаеш ли, вие (нежния пол), да не кажа всички, но повечето за мен сте малумни (със извинение). Не за друго, а поради простата причина, която е факт и навлиза все повече и по-често в човечествтото като цяло.

"ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ КОЛКО МНОГО СТРУВАТЕ!"...

Моралът се изгражда от обществото. Не писани закони, по не писана система. Нарича се още "Норми" и/или "забрани".

Не ми се мисли какво би станало, ако повечето хора мислеха като теб. Но си спомням, че всеки е различен по само себе си. И толкова еднакъв, че да се сравнява със другите...


Ти си си такава, не се променяй..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 6aef3210d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Виж колко много девствени момчета има... Няма да кажа, да се съберете и да се ограмотите взаимно, ама си го мисля в кръга на шегата. Сексът не става планирано, а е спонтанно удоволствие. Няма какво да го мислиш как и с кого-остави нещата да се случват естествено. Не гледай на девствеността като на товар, от който да се освободиш по-скоро! Боже, до къде стигна днес българката, а някога девствеността е била гордост... О времена, о нрави!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 17e7748c74
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторке не е вярно, че не правиш първата крачка. Споделянето на проблема (ако е проблем това) е крачката за неговото разрешаване. Пускаш си в някой сайт за запознанства или пускаш мейл и кандидати се намират.
Идеята ми харесва. Нека да си пишат подобни девствени момичета с момчета, които са склонни да се отнесът сериозно с това и освен секс, да предложат и нещо повече, макар и дори да не се получи връзка поне едно приятелство след това.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f1f5af3b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз съм момче на 21 години и аз съм без любов и съм дестевен до тук имах възможност да правя 3 пъти секс и развалих една връска с гадже ходих ме 2 месеца когато бях на 16 години не ми пука ще съм дествен ще се оставя на произвола на съдбата ,а не съм някъв загубеняк имам си кола и работа

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4ad99e7786
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Споко не си ти само на тоя хал и аз сам във тая категория :D

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: eec8807db0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Оффф, прочетох няколко мнения и се изнервих. Всеки сам си решава дали ще прави секс, защото е влюбен в човека или просто ще прави секс без обвързване. Ако е искало момичето да се ебе с вибратор да го е направила, но тя не иска, така че спрете с тия малоумни съвети.

Ти си си казала много добре "правете секс с любов"... и не изневерявай на принципите си, хубаво е че имаш изградени такива и държиш на тях. А за да си по-забелязвана от мъжете може да си направиш нова модерна прическа, да смениш стила си на обличане, започни да се усмихваш по-често,ако не харесваш тялото си примерно можеш да посещаваш фитнеса два или повече пъти седмично ако разбира се ти остава време за това, излизай с колегите си след работа по кафета или дискотека, така може да се запознаеш и с техни познати, може да харесаш някой... сешташ се нали?

Важното е социалният ти жовот да е активен, така ще имаш много възможности за нови приятелства. И ти ще срещнеш любовта си един ден, не се здухвай, горе главата, имай самочувствие за себе си, харесвай се, и щом търсиш определено нещо то ще усетиш кога е настъпил моментът за действие. Разбираш какво имам предвид тук :) Късмет.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c84ae33b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз съм на 21, жена съм. Също девствена. Също не съм усещала истинска обич. Не съм се целувала може би от преди 4-5 години. Въобще оставила съм любовният живот на заден план. Ако ме видите никога не бихте предположили, но да така е. И не ме е срам от себе си.

Аз съм си решила, че секс без чувства няма да направя и това е. Не говоря за принцове, а просто за чувства. Не говоря за истинската, голямата, неповторимата любов. Искам просто за човека да не съм просто поредната бройка и да не вижда в мен само сексуален обект.
Най-лошото е, когато тялото почне много да го иска, но душата ми не се потдава.

Така че направи това, което ти самата искаш, не защото приятелките ти го правят, а защото на теб ти се иска. Иначе няма смисъл.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ff7303de71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20 колко пък да си хубава че да не си го правила аз хубаво момиче и девствено непознавам. Не сте попаднали на подходящите момчета момиченца. Гледате ни парите и колите и нищо друго ама пък и отричате. Не търсите чувства а материялното а признайте си де

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c84ae33b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   21 -много си зле
Съжалявам теб и хората, които разсъждават по този начин...
от 20

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ff7303de71
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Здравейте мога да се изкажа и по темата и по коментара на 21. По темата според мен си има време за всичко няма смисал за да се препират нещата радвайте се не живота такива каквито сте. А по повод на 21 донякаде го подкрепям също съм момче от доста богато семеиство имам големи доходи и карам мерецедес ( не се хваля просто обобщавам) излизал съм с много момичета да ви кажя правил съм експеримент не със една казвам че съм загубил всичко апартамен кола фирма че съм гол и беден знаета ли какво ми отговориха поне 3 от тях ами извиняваи ам няма смисал да се виждаме повече представете си. Но наистана съм отличил една която ми каза за мен е важно ти какъв си но не какво имаш. Благодаря ви за вниманието.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c2c89b4227
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Тези медии объркват главите на децата. Секс та секс. Когато му дойде времето си идва и той. Нека момичето си намери човек, когото да харесва и го направи спонтанно и естествено. Чувствителната и скромна жена не може да се предлага като стока, а и не е достойно, как би се чувствала след това. Не всяка мадама е готова секс-играчка. Има и по-свити жени. Понякога една несполука с първия път може да доведе до психически задръжки за дълго от секс... Моят съвет е да изчака момента, нещо ми подсказва, че ще бъде скоро...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d9734a3e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Какво се се завайкали всички с тая девственост. Като му дойде времето ще правите секс. Ако толкова ви е мерак на момите можете да ме потърсите

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker