Българските мъже са гола вода в секса, а намират кусури на жените! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Българските мъже са гола вода в секса, а намират кусури на жените!
преди: 2 години, 4 месеца, прочетена 13540 пъти
Хич не провокирам, а казвам истината. Българските мъже са обсебени от мейнстрийм порното егоисти, които гонят собствения си кеф, нереални представи имат за себе си, за секса и за жените, а в същото време са много самонадеяни.
На първо място взимат без да предлагат. Смятат, че всяко нещо им се полага, а мрънкат, че българките били меркантилни. Значи ти искаш тя да е като проститутка в леглото, ама без да плащаш. Учудвам се колко мъже не знаят какво е предигра, не искат да лижат, ама свирката им се полага и мислят, че сексът е едното ръгане. О да не забравяме, че изневеряват, искат жената още малко и девствена да е, ама в същото време за тях да се раздава като мръсница. Да не си Брад Пит на млади години? А и БГ жените далеч не са най-хубавите, много почнаха да кифлеят и прочие, но на 40 години примерно жената няма база за сравнение с БГ мъжа на 40. Ниски, шкембести, черни, плешиви, ама и малко целулит да имаш и една бръчка си им трън в очите. Отделно чичаците заглеждат млади, чисти педофили, което още по ме отблъсква.
Аз живея в Холандия откакто постъпих в университет. Тук хората са много сексуално отворени, не са ревниви, в същото време не са и доминиращи от рода - няма ли свирки, няма връзка. Всичко е до удоволствието на партньора. Първото ми гадже (в сексуален аспект) беше от румънски произход, но цял живот живял в Холандия. Беше много внимателен, никога не ме е принудил нищо, балканският привкус на простак го нямаше. Всяка поза беше по мой избор, а същевременно можеше да ме накара да свърша и само с ръце или уста. Неща, които биха боляли мен или него - не ги правехме. А издържаше много, абе роден любовник. А не балканския ганьо (типичен), който иска да пресъздаде свойто любимо порно, ама му се свиди за проститутка. Скъсахме по други причини с момчето, той замина в другия край на страната, ама и сега като се видим си говорим и се разбираме за един як секс. Другото е, че балканците постоянно упрекват жената, че едва ли не сексът й е задължение, ама тя самата да му се наслаждава с различни не може. Чакай малко, кой каза така? Сексът на първа среща я правел курва. Аз съм правила секс не на първа, но на трета и то само секс, без обвързване и не се имам за такава. В Холандия никой не ти лепи етикети. Даже се очаква. Ама не като българина да ме преебе да му пусна, а да си правим взаимни удоволствия. Примерно аз никога не искам да пробвам отзад, бъркала съм си, не ме кефи, ама как на българина ще откажеш. В същото време тук съм имала мъже, които изпитват кеф жена да ги чука и това съм правила, не касае моето тяло, а той го иска - защо не? Много суингъри, отворени отношения, ама без лъжи и изневери. Освен с румънеца, само с холандци и немци съм била и съм много доволна. А от българина какво ще чуеш, "са кой ще те вземе". Ами има много мераклии, просто няма да са сънародници, споко. В гимназиалните години само имах гадже българин, свестен изглеждаше, ама се оказа ужас. Затова й не му пуснах и не съжалявам хич. И общо бройката ми е 4-ма мъже и 2 жени (ей така за кеф ги оправих, дори не съм лесбийка). Нали българките сме били много зле, е аз как имам мерак да го правя, но не по задължение и като че ли имам "господар". Приятелките ми българки само реват от свои, аз от тях и тука такива истории съм чела, че не мога да си представя, че това е нормата за секс. Ама нали всеки му е длъжен на Ганьо. И за протокола на 23 години съм, сама си плащам всичко, тоест не съм златотърсачка. Полигамна съм, не моногамна. Прибрах се сега за празниците и пак на живо видях реалността. Иначе си обожавам страната, но се чудя от къде идва това самочувствие на мъжете? Между другото са и големи сексисти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 99

преди: 2 години, 3 месеца
hash: fb41fae0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

1.   Значи ти никога не си била с българин, а иначе си сигурна, че били гола вода в секса. Ясно...

Малко взе да ми писва последно време колко негативни мнения се сипят срещу българските мъже. Ама това тука вече би всичко.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4ee9ef4e40
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

2.   Така. От разказа става ясно, че си се пляскала с един българин, един румънец, един холандец и един германец. Говоря за мъжете, нали. Не включвам жените. Тогава на какво основание правиш генерални заключения? Всъщност, щом си щастлива в страната в която живееш, каква е причината изобщо да пишеш тази тема?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 98950da1f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

3.   Пак гнусна помия от бг курва( нищо че не се имаш за такава, това, което си написала за себе си говори друго).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 22f046d09c
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

4.   Номер 3, ако аз съм курва, ти какъв си? И защо мъж като си прави кефа и говори колко е ебал е ОК, а жена - не. И пуснах темата не за хейт, а в отговор на бабаитите ебачи от темата, която плюят българките. И в България да бях, пак щях да хвана от друга народност мъж - западняк или италианец/испанец.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 090b4fa3e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

5.   Личи си че не си ебана както трябвбдосега, защото си била само с някакви загубеняци. Каквото повикало, такова се обадило.
Ако попаднеш на лъв като мен и путката ти ще бъде спукана от ебане. Ще забравиш и за предигра и за задигра.
Ако дойда в холандия мога да се хвана на бас с теб за 1000€ че хокандките ще налитат на кура ми, като мухи на мед.
Впрочем мъжете им там са толкова изнежени, че масово са обърнали резбата отвсякъде и ние всички това много добре го знаем.
Големи красавци ама като не им става от жени... Хаха
Щкембести плешиви и черни си ги гледала в махалата а сега в западната кочина дето я препълниха с негри и мигранти а си тръгнала да се хвалиш като циганка с бял гъз.
За теб ще се намират само най-изпадналите мигранти, които са готови да се облекчат с най-достъпното за тях а а именно, някаква заспала и евтина БГ пуйка 3о качество!
Много си зелена още да правиш такива генерални заключения зя мъжете, които са по-висшестоящия пол. Живота като те поомачка друга песен ше запееш!!!

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fb41fae0f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

6.   Продължавай да ги хвалиш немците и холандците... и те така се хвалят на своите приятели как са хванали една балама от източна европа, защото им е писнало от техните тюлени.
Само гледай след време да не ти напълни фурната някой африканец/мюсюлманин и да те остави... е тогава ще си спомниш за тази тема и колко си била умна на младини.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 27f961245a
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

7.   Не прочетох цялата логорея до край… не издържах….. Първо миличка, живееш в ,,Холандия,, имаш претенции, но си адски неграмотна. Умствения багаж ти е на Златка Черната.Ти дори не знаеш точно къде живееш. Ти живееш миличка в Нидерландия, а Холандия са провинции в Нидерландия. Заиуд-Холанд и Норд-Холанд. Живота и културата в Нидерландия са ми ясни до болка. Там отдавна е пълен матриархат. Дори наследника на кралицата Биатрис, принц Вилем Александър е путьо маринкин и оная аржентинска пачавра Максима го командва със замах. Щом ти харесва да доминираш и да си имаш един путьо в къщи, на мен не ми пречиш. Но няма нужда да ни навираш избора си в очите ни.










Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 393e3c4eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

8.   Ужас! Всичко, което сте написала е някаква отврат.
Моля Ви, стойте си в Холандия и никога повече не се връщайте!
И не казвайте, че сте българка, защото не сте! Много ясно се разбира какъв е вашият етнос.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ce0d8b0a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (37 гласа)

9.   Знаеш ли авторке, на мен са ми обръщали внимание много по-стойностни жени от вас българките. Украинки, туркини, една испанка, това са някои от чужденките, които са се държали с мен като с човек, а не все едно съм долен боклук. Ти и всички други българки, комплексирате мъжете и се държите зле с тях, затова те ви бият. Няма по-тъпи и ужасни жени от вас българките! Грозни, изкуствени, това е само външният ви вид, а като хора сте трагично зле.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d22ae9552e
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

10.   Жената й се ебе и не подбира много,а няма ли турчин или мароканец,живял цял живот в Холандия !?
Аман от селски кифли-излязла в чужбина и вече хванала Дядо Господ за шлифера !

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2b35de654a
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

11.   Аз пък за българките мога да кажа същото - не стават ама една голяма уста и претенции.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 574399df7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

12.   Сподели,сподели и за чернилките,миличка-дълго ли продължаваше акта с тях,силни ли ти бяха оргазмите и спермата им с цвят на кафе ли беше?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 139e94b8b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

13.   Каквито учителските, такива и учениците. (ако разбираш какво имам в предвид)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b287c27a70
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

14.   Да оставим глупостите, които си написала, настрана...

Аз гледам нещата от демографската им гледна точка!
Колко деца ще родиш, отгледаш, възпиташ, образоваш и ще направиш хора? И българските мъже ли са ти виновни за това?
Защо в целия ЕС, дето са толкова готини и разкрепостени, прирастът е отрицателен, въпреки "помощта" на цигани, турци и араби?
До къде ще стигне всичко това, ти даваш ли си сметка?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 87c4f9665b
гласове:
1 2 3 4 5
  (35 гласа)

15.   Западняците са яко дебели, с малки патоци, шкембе, да продължавам ли? Аз също знам какъв е животът в чужбина и съм живял в не една, а в три различни страни. Наливат се с бира и не се подържат. Българите се спукваме от тренировки във фитнеса, ядем според режима. Успех с чужденците. Не случайно си чукала няколко. Те имат повече естроген, от колкото тестостерон.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d488bf7bf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

16.   За жалост авотрката е права. Българския мъж не става за любовник. Прекалено малко фантазия и лична импровизация и много много филми. Може би е комплексиран и му липсва самочувствие. Германеца е добър любовник това мога да го потвърдя. Либидото му е на 6 и след дълга връзка докато българина не.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a011346e1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Смях в залата.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 33dd60573b
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

18.   Хахаха Аз живея в Холандия от 3 години и с бройката ти от 4ма мъже не знам какво даваш акъл изобщо. Нямаш никакъв опит с мъжете, особено с българи, камо ли да ги сравняваш. Холандците са мега пасивни. Ако ти харева чехльо, ок. Но не са страстни грам. Имат неспонтанни реакции, иначе са надарени и сексът е хубав. Само че са малко като роботи. Може 8 часа дс му се развяваш гола и няма да те пипне. После си лягате и почва като програмиран. Те са научени жените да им казват какво да правят и да дават тон. Ма щом обичаш да командваш мъжа кога да се облече и съблече и кога да те почне, ок, твое право. Единственото, което прави впечатление е, че нямаш опит с българи, а ги коментираш. Та, българите не са толко пасивни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2eaf41cac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   От подобни теми, най забавната част са коментарите.

Възрастните хора казват - "Боже, слез да си събереш вересиите".

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c1f5eeb91b
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

20.   Авторката е права. От мъжете с които съм била (9 на брой, винаги в дълготрайни връзки), българите ( 4 ма) най-не ги биваше в леглото. Смятат, че всичко им е като в порното и не се опитват да задоволят жената. Не са и особено красиви (ако харесваш стройни, слаби и светли мъже). Няма база за сравнение с американци, германци, скандинавци или англичани. Отношението, умението е съвсем различно. Ганьо си е Ганьо.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 351e372265
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

21.   Авторката е отново. Нещо много се засегнаха лично някои комплексирани типове. Ще изясня някои подробности.
Написах темата си в отговор на онази за българките, защото там ганьовците изкараха бг жените кръгла нула, а те супер ебачи, моля, моля.
Ганьо може да изневерява, да ходи по курви, но жена му трябва да е непокътната и мръсница само за него. Ако това било страстта, благодаря. А аз вместо изневери и драми, предпочитам полигамни отношения. И да вмъкна, като цяло не говоря за всички, а за тия, които се припознаха и балкански мъже, не само български. Българката далеч не е идеал, но много по-хубави жени от мъже знам нашенки.
Говоря 3 езика, дали съм неграмотна, гледайте си себе си по-добре, че не можете някои да си напишете името с главна буква.
Също така голям смях, фитнесджийте, чалга мутрите- страшни хубавци. Гологлав с татуси веднага ме отблъсква. Поне красив трениращ мъж да е нещо като Крис Еванс. Тука масово са руси, високи, светлооки и трениращи. Българите са по-черни, гнусни и егоисти. Да и жените тук са по-хубави, но друг въпрос е това.
С араби, цигани, чернокожи не съм била, колкото и да ви се иска. Само доказахте тезата ми. От къде на балканския мъж идва това самочувствие? И не знаех, че да се интересуваш от желанията на дамата е пасивност. Чела съм истории тук на насилствен секс, мушкане отзад по нежелание, та то вие сте изнасилвачи, това ли е добър любовник? По-добре роб да си имам в леглото отколкото насилник.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6782eb0a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

23.   Българите са смотано племе, но българката като цяло определено е по-добре от българина. Подържа се, чиста е, облича се що годе стилно. Винаги са ми помагали жени в живота, а от мъжете българи съм видял само мръсотии. Както казах повечето българки са красиви и подържани, докато като правило българският мъж е остриган, с кафеникава кожа, необръснат и ходещ с миризлив анцуг и маратонки ганьовец, селтак, тъпак, лъжец, наглец и предател, консервативен и изневеряващ, но с претенции към жената като шейх. Чак им се чудя на свестните бълграки как се хващат с такива и ги търпят. Нямат ли самоуважение тези жени? И да българската жена е добре в леглото в повечето случаи. Всичките ми извратени фантазии са ми ги изпълнили. Удряли са ме в топките защото им харесва да го правят, преследвали са ме, изнасилвали са ме като го поискам, карали са ме да симулирам същото с тях, пикали са ми в устата, първи са се запознавали с мен и търсили връзка, гълтат, дават в дупето повечето. Харесва ви или не, авторката е права на 100%. Поне не спорете с нея, че се излагате още повече.


Чорбаджията на курникът

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6af112e56c
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

24.   Авторката явно го е яла от някой нашенец. Иначе нямаше да с такъв плам да обижда сънародниците ни. И да чужденците не те познават, защото ако знаеха каква мастия си, нямаше да те погледнат.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 557dcadaf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

25.   Пхахахаха, пълни глупости пишеш жено!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a0eb267b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

26.   Истината е че, в по-голямата си част 80 % от БГ мъжете не стават за нищо. Или са импотентни, или им е малък, или са сдухани, или грозни, или бедни, или тъпи, прости, груби, злобни с високо самочувствие без покритие, или дърти, или нечистоплътни или в по-голямата си част съчетание измежду няколко от горе изброените определения. Другите 20 % стават ..... но 10 % ги отписвам като ангажирани, заети от друга. Така че на 10 жени се пада един качествен мъж ако попадне на него и ако я забележи и пожелае. Това е истината лично за мен.
Хубавата и качествена стока е кът и бързо свършва.

ж/28

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4ef61cfa92
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

27.   Авторке, от Карлуково те търсят(там има лудница). Не си използвала самобръсначката за интимни части от 1 година откакто си избягала и кучетата от Карлуково те гонят до Холандия, защото се ориентират по интимната ти миризма.

Ето защо мъжете не ти правят "Френска", защото и мършояд ще прогониш с вагината си. Възможно е също да си 100 кг трупно тегло или да приличаш на Франкенщайн в съживителната фаза. Ей такива "нормални" като теб мъжете по цял ден ги отбягват и сееш омраза тук в сайта.

Мислиш ли, че ако беше 55 кг, със симпатично лице и с гъста коса със стегнато барабанче някой мъж щеше да откаже да му седнеш на лицето???

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 487743463d
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

28.   До човека си е, имала съм много добър любовник българин.
С чужденци нямам опит. Напоследък забелязвам ,че младите мъже непрекъснато намират кусури на жените, не са гейове да уточня. Ако не им пуска , лоша е, луда е. Ако тя си иска ,намират си оправдания . Дали е някакво ниско самочувствие или страх ,че няма да я задоволят. И все се интересуват на тях какво ще направи жената, а те самите с какво ще се отчетат не се изяснява.Много себични и егоистични. Което не е добре. Вместо да проучват жената и желанията и. Колкото по предразположена е жената ,толкова по добре

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 3f476b41a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

29.   Ахахахххахахахх. Не мога да повярвам, как нападате момичето понеже има мнение, относно темата.Българина е жалък помяр,търсещ "девствена курва" , по възможност с апартамент в Софията,а най-добре и с 3 висши. В свободното време да му глади дрехите и да готви

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e30ff4e5e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

30.   Номер 16 аз призовавам българските жените по-добре да обучат българските мъже , ако са недоволни от изпълненията им в леглото! Нали българските мъже са се учили от българските жени все пак. Както се казва в един от любимите ми филми

"Няма лоши ученици , има само лоши учители"!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d22ae9552e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

31.   На доста БГ путки съм обърнал хастара,въпреки че са пълни дървета в леглото и скумрии в тялото,но ако ми пуснат и в дупето се примирявам !!!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: de488377cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

32.   Много добре си го написала. Браво!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c10b28cbf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

33.   Като цяло си е вярно. Българските мъже освен, че след 30 започват да качват килограми и да не приличат на хора, искат жената до тях да е вечно секси и красива. Искат топ секс със свирки и всичко, ама те да лижат или да дадат от себе си - абсурд. Че то им е под нивото! Имах виртуална връзка с холандец. Е, тоя знаеше как да ме предразположи само с едно изречение, докато българчето, дори и да му обяснявах като на олигофрен, едвам вдяваше. Грозни са ни мъжете, тъпи, гнусни, падат си по лесни, а после се оплакват, че им изневерявали, наглеят и се държат отвратително с жените, които не намират за "нормални" според техният гнусен чалгаро- балкански вкус за жена, намацана с грим и с фриволно поведение. С мен винаги са се отнасяли гадно, защото не се обличам като поп- фолк к*рва (те твърдят, че не харесват такива, ама точно по такива тичат). В чужбина се отнасят с мен като с човек! И не говоря за любов или за секс, а за нормални човешки отношения! За българинът жената е дупка за е*ане, докато за повечето чужденци е човешко създание. Е, за какво ти е български б*клук, когато можеш да си вземеш нормален мъж от чужбина!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bff537c3a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   Не бива така…
Навсякъде има от всичко!
На мен пък най-хубавия ми секс се случи точно с наш човек, безкрайно уважителен и внимателен когато трябва и невероятно страстен и същевременно издръжлив в точния момент!
Бях точно с трима сериозни, уважителни и никак не за подценяване, западняка преди него, плюс един поляк, но…
Сухо, скучно и недодялано беше…
Нашият човек просто ме отвя и това е!
Така ми влезе под кожата с държание и интелект и всичко, та загубих ума и дума…
Той си е моята перла…
Западняците бяха с нормално положение, полякът - музикант, а на нашия човек най-много му харесах сърцето и страстния секс…, то и това търсех от тооолкова време, дреме ми къде живее и какво бачка като мисля единствено и само да си говорим и да се гушкаме…
Та…всичко си е до човек!
Моят човек е фин, сърдечен и готин. Никакъв Бай Ганьо?!?
Чувствам се мъничка, запленена и окрилена като ме погледне с тези очи и като ме награби…
Преди ми беше студено, бях толкова сама…
Такава е моята история…
Толчава жена пък се влюбих безпаметно…

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0928f13eb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

35.   Авторке , без да познаваш нито българите , нито холандците дойде тук и се изака с тая тема. Питаш ли нещо не можах да разбера ?

Ти си поредния ПРОДУКТ на либерализма

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 02e10de3e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

36.   Да, безспорно е много голям проблем и за жените, че нямат добра интуиция и попадат на лошо качество. Не им е ясно, че мъжете трябва да са с V-образнно тяло, окосмяване и цялостно натурална мускулатура. Те се занимават с три типа мъже - 1. Льоьовци с професия компЮтЪр, 2. Лекенца разказвачи на 90% лъжи и прехвалени биткаджии, 3. Някакви мутреещи цървули с апартаменти и татуси. Измежду тия има още два-три типа, които са си много точни и стават, но щерката Ганя е функционално неграмотна и твърде промита в мозъка, та да ги забележи. И да, българските мъже са много вървежни в някои части на Европа. Скандинавките са луди по окосмени и тъмни мъже, като Бърт Рейнолдс например. Там само е важно да си над 1.80м. и работата е чук-чук шестица.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 52935a5a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (59 гласа)

37.   Бях го казал в една друга тема преди около година. Аз съм женен за азиатка. Въпроса е, че когато за пръв път бях с жена от там после изпитвах и изпитвам отвращение от българките. Няма никаква база за сравнение. На 40 г. жената от Азия изглежда като на 18 г., а българката е пълен тулуп. С целулит. За отношението към мъжа не говорим изобщо в двете култури. Жената от Азия е маниачка на тема козметика, ама такава, натурална, маски за лице, йога тренировки. Повярвайте ми, нито в секса, нито във външен вид българката може да се мери с азиатка. Ако до 30 г. някак може да добута, то след 30 разликата е просто колосална. За след 40 не говоря изобщо. На жените в Азия не им личи след като родят, а българките като родят и стават едни 100 кг. грухтящи свини и си мислят, че щото е родила край, трябва да й се кланяш, да й търпиш дебелия гъз в къщата си. Аз на моята й казах преди да роди това, раждаш и отслабваш, как не ме интересува, щом досега си поддържаш фигурата и след това ще намериш време. Като войник в казарма, ядеше си онези чорбички така популярни там, йога, не, че беше качила много, ама за 2 месеца всичко изчисти. Ако бях с някоя българска гиндирмя сигурно щях да имам 100 кг. живо тегло у нас, която да недоволства що не искам да и пердаша трътлестия гъз.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 348208be6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

38.   37 не всички жени качват много килограми, но не се свалят лесно, а ежедневието е натоварено, деца, работа вкъщи, след две години или по-малко пак на работа, а повечето мъже очакват всичко от жената, да е чисто и да внесе и бюджет, но да е красива и слаба, ако може, да ги гледа в очите и да им се възхвалява, колко са мъжествени... Не всички мъже си падат по 40кг жени все пак.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 27f961245a
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

39.   37 Аз това за азиатките го казах много отдавна. Обаче Иван Славко-Батето светла му памет, го каза преди мен:


Който не е бил с азиатка, той не е бил с жена!









Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6111590782
гласове:
1 2 3 4 5
  (60 гласа)

40.   37,
Ето един типичен Ганьо, който третира хората (жените) като вещи. Затова си и с азиатка, те са доста по-малко еманципирани и Ганьото може да разчита на покорство и възхищение. Българка трудно ще те трае такъв. Особено работеща, самостоятелна жена, която не зависи с нищо от теб.
Ако родя дете и някой и ми се размрънка за качените кг.ще му събера багажа на момента и ще му бия шута - мъже под път и над път. Нормална жена трудно би понесла подобно отношение, особенно от някой който трябва да я обича, уважава и подкрепя (както и тя него).

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: aa113ca8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

41.   Добре авторке, изфука се, че си в Холандия дето всъщност е Нидерландия, обясни ни как се чукаш само с качествени западноевропейски феминизирани данъкоплатци и колко голяма работа си. Сега изпуши едн джойнт в някое от наркоманските им кафета, докато гледаш негрите около себе си и продължи да се възхищаваш на себе си и живота, който водиш. Само не разбрах защо ни занимаваш с него?

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 04bf362f7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

42.   Проблемът не е в килограмите, йогата, дръпнатите очи, секса или континентите. Всичко се управлява от матрицата в главата отгоре. А тя е различна, при някои има много бъгове, а при други не. Аз например не харесвам азиатски съпруги....имал съм и не ми хареса...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: fbebcfbeb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

43.   40, Ганкеее, Ганке, толкова си тъпа, ама това че си жена, те оправдава! Жените не са хора, хора са само мъжете, които са по-висшият пол, а жените са по-нисшият пол, и стоят много по-долу от тях. Даже ако не си забелязала думичката "man" в превод от английски, означава и мъж, и човек!!! "работеща, самостоятелна жена, която не зависи с нищо от теб." - Е, това е най-отблъскващото и отвратително нещо на света. За какво му е на един нормален мъж жена, която работи и не зависи с нищо от него??? Ами, за какво иначе се жени мъжът, за да го издържа жена му ли? Основната отговорност за изкарването на парите е на мъжа, той за това е мъж, за да е зависима жената от него и да е истинска жена. Да си стои вкъщи, да ражда и отглежда децата, да готви, чисти, пере и да се грижи за домакинската работа, а не да се пъне да вади пари наравно с мъжа и да се прави на много "самостоятелна", каквато не е, и никога няма да бъде. Няма нищо по-отблъскващо от това, и никой нормален мъж не иска такава жена. Жената е създадена, за да зависи от мъжа, така е откакто свят светува, и винаги ще бъде. Не се безпокойте, и ние, българските мъже не ви траем вас, българските жени, и не сте ни притрябвали. Много пъти предпочитаме някоя хубава ИСТИНСКА женствена жена-азиатка, която знае и е научена от малка да уважава мъжете, и да си знае мястото като жена, пред някаква дебела, грозна, гнусна и постоянно квичаща за еманципация и равноправие бг еманциПатка, и да ни трови животите цял живот!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9d436da71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

44.   Целта на секса е единствено възпроизводството на индивида. Също така освен физическа, сексът има и също толкова важна духовна страна и ако не се употребява в нормални граници според предназначението, сексът е способен да унищожи цели народи и цивилизации. Има изследвания по тази тема. Затова която жена иска да е с мен, трябва да бъде в синхрон с моето мислене - секс само в брак и само за правене на деца. Ако не е съгласна, прав и път в посоката на морална деградация. На мен не ми пречи и сам да си стоя.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1a3ce53755
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

45.   А пича с азиатката, ти случайно висок, нацепен и красив като Капитан Америка ли си или дебела ниска смръдлива свиня, тип Реджеп Иведик, който смята, че трябва да чука не по-малко от Адриана Лима?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 85940b3740
гласове:
1 2 3 4 5
  (50 гласа)

46.   Българските жени имат право да мрънкат и да се оплакват само и единствено от мъжете, които САМИ СА ИЗБИРАЛИ да допускат между краката си. Останалите 80% от българските мъже не са ви виновни с нищо! Вие тях дори не ги отразявате и голяма част от тях си остават девствени дори и след 30-годишна възраст. Сърдете се на собствения си подбор на мъже!

Една угоила се ниска и пъпчасала дебелана с рошава немита коса пак има голяма вероятност някой да я "оправи", ако си го поиска открито (от 10 мъже все ще се навие някой), докато един свестен мъж, ако не е от горната прослойка на най-желаните мъже (външно излъчване, 20-30 см по-висок ръст от на жената, кинти, кола, жилище), може и със 100 жени да има неуспех, пък ако ще и да е най-грижовния, любящ, верен и стараещ се мъж на планетата. Те дори няма да си направят труда да го опознаят като човек, защото ще е невидим за тях по външни признаци.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: dd84ce03c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

47.   088 *** **** звънни ми да ти покажа какво е секс по български

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cfc037e694
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

48.   Що ли си мисля, че е до напасване и химия, а не до националност... Ама какво ли ми разбира главата, аз имам само две бройки зад гърба си, най-вероятно "мъжете" тук ще ме обявяват за не особено привлекателна, понеже не съм успяла да забия поне 20% от ония топ 10% мъже. Пълна лудница е тук, яко тролове.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c8e1503748
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

49.   До 46

Много точно и правилно казано.

Голяма част от българските жени задоволяват чужденци за някое усики и мили думи, в които няма нищо вярно. И на 30-35 години, когато не са вече толкова желани се насочват към "простите" български мъже.
И ни четът морал!

Съдба ...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ce0d8b0a93
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

50.   От номер 9:

Аз не съм чак толкова голям фен на азиатките. Кое пък им е толкова специалното? И как успявате да ги намерите? Уважавали мъжете, ами жените от Източна Европа, също са така, те като се омъжат и край, спират да търсят друг.
Имам една позната - рускиня, която от дълги години живее в България, била е женена за българин. Литовките също са така. Голямо хвалене на тези азиатки, сякаш са богини отвсякъде.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 7c84a6569a
гласове:
1 2 3 4 5
  (34 гласа)

51.   43, да вметна само, че както "man" на английски значи мъж/човек, така и на български под думата "човек" се разбира "МЪЖ"!

Всичко си казал супер точно. Браво и благодаря за коментара. Удоволствие е да се чете нещо смислено написано в този сайт.

Уви, от женските коментари много, много рядко се случва да се види права мисъл. Жените не знаят къде се намират в живота. Ти ѝ обясняваш, какъв е архетипът на женската същност, тя сигурно дома изпуска пара през г@за от злоба...

Авторке, мъжете не сме гола вода в секса! С колко българи спа?

Очевидно не ни познаваш, но ние вас много добре. И нищо бляскаво не може да се каже за вас.

Както вече е казвано от някои участници във форума, българката в лелото седи като талпа с манталитет на жури, което е само с очаквания, без да дава нищо и накрая те оценява, колко ставаш! А реално сексът няма как да стане хубав, защото българката няма въображение, не е търпелива, не знае как да помогне на мъжа, на всичкото отгоре по време на секса вместо да гледа как да вкара повече чувства в акта, започва да ти казва "не така, дай тази поза", даже мърмори или мълчи като пукал и се чудиш "Добре ли ѝ е, не е ли добре, кефи ли се и защо, ако не се кефи, да продължавам?"!

С една дума - "мухъл"!

Българката се кефи не на секса, който получава от партньора си, който сама е избрала, ами когато гледа чуждото и отива да изневерява. Не че самият секс с тъпкача в последствие ѝ допада повече, но нали си задоволява самата к*рвенска природа и това я кара да изпитва по-силно удоволствие.

------------------------------------------
Ще коментирам и аз н.40:

Направило ми е впечатление, че Ганьо дори и неволно третира Ганка точно така, както трябва да я третира - като долнопробна к*рва! А чужденките третира доста по-добре, защото го заслужават и Ганьо му идва отвътре да е джентълмен.
Но и друго ми прави впечатление - че всички западняци третират Ганка така, както и Ганьо нея; като долнопробна к*рва!

"Българка трудно ще те трае такъв. Особено работеща, самостоятелна жена, която не зависи с нищо от теб."

Българката по принцип не трае никой мъж, защото просто е толкова осакатена душевно, че който и да е, тя не може да го изтрае! Права си, че жената трябва да може да "изтрае" мъжа, но я посочи ГАНКА КОЙ Е ИЗТРАЯЛА?

Всяка жена трябва да е работеща и да е самостоятелна, но това пренесено в ГАНКИНАТА реалност винаги завършва с развод! А защо е така? Ганка си мисли, че тя е върхът на обществената пирамида като всяка отделна полуграмотна Ганка си въобразява, че тя формира острието на върха на пирамидата! Но с тази уговорка, че независимо работи ли, не работи ли, тя все си се представя на същата позиция, пълна с куп изисквания и капризи и незнайно защо си е въобразила, че всичко ѝ се полага! Хем работничка, хем принцеса! Хем много ценна, ама незнайно с какво!

"Ако родя дете..." - много точно казано, "ако родиш"! Ганка е на такава вълна - я родя, я не! "Никой няма право да ми казва, какво ще правя аз"!

"...и някой и ми се размрънка за качените кг." - Така е, Ганка е принцеса и ѝ е позволено всичко, дори да наддаде с 80 кг! Само че не става ясно що за принцеса е тази 120-килограмова свиня????

"...ще му събера багажа на момента и ще му бия шута - мъже под път и над път."
– Вече казах, че Ганка е ур*спия, тя ползва мъжете, за да си начеша егото. За нея любовта към партньора е изразена в любовта ѝ към неговата "стабилност".

"Нормална жена трудно би понесла подобно отношение, особенно от някой който трябва да я обича, уважава и подкрепя (както и тя него)."

Така, така. Когато той ти казва, че е нездравословно да пиеш, пушиш, да се тъпчеш със снаксове, да не спортуваш и да се запуснеш след раждането на дете като свиня, то той е лош идиот, който не цени твоята възвишена вътрешна особа и не те разбира и обича. Когато ти го изриташ, защото години наред ти е казвал и показвал къде ти бъркаш, ти му правиш добро, изневерявайки му!


Ще приключа с това, че и ние българите и западняците са наясно, каква е Ганка! Тя и Ганка си знае, защото, когато отиде на запад, от еманципирана, борбена и самостоятелна жена изведнъж се хвърля на врата на някой западен "джентълмен" да я издържа и забравя за всякаква еманципираност! В другия случай става проститутка по собствено желание! Там мераклии, които са рязани от тамошните феминистки, много, а Ганка като провинциална п*тка, си казва, че този шанс за изкарване на пари не е за изпускане!

Общо взето животът на Ганка е това - низ от лутания, неуредици, неориентирани и лишени от какъвто и да е смисъл действия, които втрещяват всеки нормален ЧОВЕК, развратни младини и самотни, депресивни старини! Като млада - пушачка и лека женичка, като дърта - нетърпима свинкя.

Успех с Ганка. / То, ако рече да роди, пак добре.../

 
  ...

1-50 от 99
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker