След 5 години раздяла, той пак иска нещо от мен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

След 5 години раздяла, той пак иска нещо от мен!
преди: 12 години, 9 месеца, прочетена 3908 пъти
Здравейте, моята история е простичка. На 20години съм и съм момиче, преди 5 години се запознах с едно момче на външен вид горе долу хубав, не е като премазан в лицето с 7 години по-голям от мен.

Тръгнахме защото исках да има с кой да излизам а и от време на време секс и там ми беше грешката.
След като разбра че не съм девствена започна да си иска, но не обикновен секс вътре вънка ами и отзад и сви*ки и какво ли още не. Тогава за мен някой неща бяха извратени, например като аналното проникване, а сви*ките :Оле ужас.

В един момент започнах да го харесвам не беше само човек за излизане, но този човек беше много груб в леглото, насилваше ме и аз тъпачката бях 3 месеца с него, докато не намерих друг само и само за да имам причина да се отскубна от него.

Правеше ми клипчета на сила и когато му писах че го зарязвам беше около нова година той каза:ела да правим секс иначе всичко отива в интернет и познай кой няма да си показва носът на вън години на ред. Ужасът беше голям не стига че ме мъчи и аз чаках да се промени, едвам си събирах краката от болка не можех да стоя седнала всяка вечер, едно и също нещо. Само една мисъл ми беше в главата:той не е такъв той ще спре, но не спря, нито за миг, тази може би травма остана в главата ми цели 3 години след раздялата, вървях из улиците и се молех да не го видя никъде.

Разказах всичко на сегашният си приятел с който сме от 4 години и той никак не реагира, когато искаше в началото да пробваме отзад аз само плачех и се свивах на топка изпитвах ужас от всякакъв вид секс, не можех да се отпусна: чувах думите:Айде миличкото ми още малко аиде де и разни такива които той ми ги говореше.

Минаха 2 години от както се разделихме и един ден отивах на листовки по кормуване и както си вървях дигнах глава и кошмара ми беше пред главата: Той стоеше там и ме гледаше и ме позна, той също се явил на курса и чакал да вземе листовките. През целия път трябваше да стоя до него не можех да го погледна дори на изпита не спря да ме зяпа.

Заговорихме се след като свърши изпита. Каза ми че бил в Англия от 1 година и половина и дошъл малко на гости при роднините си. После си замина. Започнахме да си пишем и аз един ден излях цялата си мъка казах му колко време ми беше нужно да преживея всичко а той ми каза: Съжалявам не знаех че не ти харесва: (да бе да, знаеше защото не спирах да му крещя как ме боли и че не искам повече) чаках това извинение цели 3 години. Но пак като че ли не бях доволна.

Времето минаваше минаха още 2 години, аз вече преживях всичко, с годините взех да забравям като че ли. Един ден ми написа връщам се в България за 2 седмици трябва да пием кафе. Хем исках хем не, мислех че се е променил по начина му на писане и говорене личеше че вече не същия задник.

Дойде деня в които се видяхме (вчера). Взех го с колата отидохме на кафе говорихме смяхме се той ми докосваше ръката, а аз се дърпах. Започна да ми намеква за хотел, а аз казах че не искам припомних му какво ми е казал преди 2 години, че ако съм била казала, че не искам нямало да ме насилва.

Качихме се в колата обратно с мисълта, че на хотел няма да ходя и че си го изпращам. Взе да ми казва карай там карай там. Спряхме на едно безлюдно място до едни Жп. линии започна да ме целува и прегръща, стана ми приятно, спомних си единствените хубави моменти, когато не бяхме сами и не можеше да ме изтезава.

В един момент започна да ми натиска главата на долу, казах му че няма да стане, тогава започна да ме моли със същите думи, нещо ми прещрака развиках се че ако не ме остави ще го изритам от колата ми и ще стой тук, а бяхме доста далеч от града и от хората, той се укроти и телефона му се раззвъня взеха да го търсят приятелите му и аз обърнах и се засилих към града.

Карах с висока скорост не гледах километража нито колите гледах право на пред и натисках педала до ламарина, когато го чук: какво правиш? Не обърнах внимание само питах къде да го оставя. Стигнах до мястото където ми каза и му казах чао, а той пак ме целуваше и аз го захапах леко колкото да го заболи малко и да ме остави.

Каза че другата година като се върне за винаги ще се видим за нещо повече, аз му отговорих добре и духнах. Знаех че е грешка да се виждам с този човек, но аз мислех че се е променил не знаех, че той си е същият насран задник като преди. Мислех че ми е приятел за какъвто ми се пишеше след всичко това което ми направи.

Чудя се дали не е искал да ми го върне тъпкано за дето го зарязах, или е искал да бъде с мен при условие че знае, че имам приятел и че имам страх от него и не бих позволила нищо да се повтори.

Исках да споделя за да ми олекне, защото ми омръзна някой да ме тъпче и да ми се пише за приятел после. Благодаря за отделеното време.
Приятен ден.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 месеца
hash: 19a96a7813
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Малко си падаш мазохистка, не се срещай повече с него и не го търси в нета. Ако се опитва да те изнудва със записите, обади се на полицията и му инсценирай сечено - ще го вкараш в панделата!

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: b1af0b2df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Което сам си направиш - цял свят не може да ти го направи. След всичко това ти си тръгнала по безлюдни места да ходиш с него, пък после се дърпаш. Е... Кой ти е виновен? Пък и гадже имаш... Поне да си струваше, а то...

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 3481e8dc49
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Няма да коментирам правописа и липсата на граматични знания... относно съвета, който искаш да получиш - човека е имал нужда пак от секс и си му била удобна.
Сама си си виновна, но като теб - много

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: c8cfeffdcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти си мазохиска, ти сама си го търсиш.

 
  ...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 884a723d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кого заблуждаваш, че неискаш! Нас или себе си?

 
  ...


...
преди: 12 години, 9 месеца
hash: 37e2b1c44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   4 е прав съгласен съм с него!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 месеца
hash: f08fb85f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти си слабохарактерна и не знаеш какво искаш! Всеки сам кове съдбата си! Всеки заслужава съдбата си! Хем не го искаш, хем излизаш с него! Този е видял, че може да те манипулира и го прави-унижава те, ползва те за секс-кукла! Нали не си забравилаа, че в секса няма забранени неща, стига и на двамата да им харесва! На теб не ти харесва! Но какво търсиш с него по жп лини-ти си знаеш!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 944012e9ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, вярно че горните коментари са остри, но са истина. Държиш се като мазохистка или като пълна глупачка, която няма елементарно чувство за самосъхранение. Как може оня първо да се съгласиш да излезеш с него и второ, като е почнал да те насилва в собствената ти кола, още и да го караш обратно. Ми трябваше на момента да го изхвърлиш от колата си. Зачеркни го от живота си и от съзнанието си тоя, но си вземи съответните поуки да не ти се повтори пак. Твърде много правиш компромиси със себе си за да угодиш на другите(като аналния секс). Разбери, че ако ти не си способна да поставяш граница в отношенията кое може, кое не-всеки ще те използва и ще те тъпче. Мисли!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 1a6133a058
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Много трудна е за разбиране цялата тази история. Някои го мачкат и го правят на нищо, а тои седи ли седи хем не му харесва хем пак се връща там където всичко е ужасно за него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker