Колегата на мъжа ми , му изпраща порно снимки. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колегата на мъжа ми , му изпраща порно снимки.
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 4368 пъти
Здравейте, с мъжа ми сме заедно от 4 години. Забелязвам как приятелите му и колегите, му изпращат порно. Гледам ги на първо око стабилни момчета, но като погледнеш в чата.. Мъже на по 35 години си изпращат вулгарни снимки и клипове. Може да ме упрекнете, просто мисля, че като знаеш, че даден човек има семейство , вечер му пращаш такива неща, не е ОК. Много зле се чувствам от това, той не отговаря или поне трие това, което е отговорил, аз не съм ровила, просто като му пратят и го отвори, докато го затвори веднага, вече съм видяла мадамата разчекната на телефона му. По скоро съм засегната от тяхното поведение, защото се познаваме, опитвам се да се поставя на тяхно място и все пак не бих пращала неща на приятелка, знаейки, че мъжа и може да види и да не последват добри неща. Те са необвързани, но все си мисля, че не е нормално. Аз лично не бих позволила да ми пращат нещо подобно, може да им се кефи, не знам как се държи в работата, наясно съм, че си гледа порно, като повечето мъже, но някак си не е ОК да вечеряме на масата сме и получава съобщение, нещо такова, аз какво, да подскачам от радост ли, някакъв съвет? Не съм казала нищо, дори се правя, че не съм ги видяла, не искам да съм дребнава и затова търся съвет, според вас как е редно да се реагира, нормално ли е това изпращане на такива съобщения вечер, знаейки, че сме заедно в тази вечер, не е ли малко нахално, грубо и гадно. Според вас, да говоря ли с него или да си мълча и да го пазя в себе си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: d0702b6f90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Всички мъже гледат порно. Моят например е моряк и има колекция от порно клипове. Заминава с тях на кораба и си ги гледа. Знам, че си ги разменят с колегите. Приела съм го отдавна и не се впечатлявам. Не си го слагай на сърцето, това не е изневяра или неуважение.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: dab4eba08d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Абсолютно в същата ситуация съм, само където и приятеля му е обвързан с дете. Казах му, че съм видяла какво са си писали, а той ми отговори, че не съм разбрала правилно. Даже си помислих, че е гей. Много тъпа ситуация. Ще следя темата.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: aa4ad6a3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Говори с него естествено, той партньор ли ти е или някой от улицата, че няма да споделиш какво те мъчи? Твърде вероятно е обаче щом си позволяват да му пращат подобни глупости и мъжа ти да не е света вода на работа, като повечето хора, но няма да е зле да чуеш какво обяснение ще даде, за да си наясно с нещата.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2554fbbce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От Авторката : Благодаря Ви за коментарите , още същата вечер не се сдържах , просто ми пролича , че нещо не е на ред и след безброй въпроси, казах какво ме мъчи . Отговора беше ,че ще говори с него , да спре , той не бил искал да му пращат . Дни по-късно , отваряйки снимките си , изскочи нов кадър в папката от вайбър (автоматично се запаметяват вероятно ) . Абсолютно съм наясно , че най-вероятно не е света вода , аз това и на него казах, не съм вдигала скандал , нито съм се карала, просто казах, че се почувствах унизена, пренебрегната в ситуацията … Не мога да се тормозя повече . Вече е твърде късно , такъв съм го избрала . Благодаря и бъдете здрави ! :)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f930b2ad0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е добре де, колко често се случва? Всяка вечер, докато вечеряте, телефонът му дрънчи нон стоп с порно ли? Съмнява ме да е чак толкова често. Просто се е случило 1-2 пъти и ти си афектирана. Ти ги изкара, че едва ли не са някакви порно пласьори на световно ниво.

Нормално. Необвързани пичове, говорят си мъжки работи, гледат порно, коментират си, разменят си. Твоят поне е част от компанията, а не както правят повечето, като се обвържат и край, само жената, децата и къщата, за една бира не могат да излязат.

А за съвет. Ами поинтересувай се и ти. Като видиш, че са му пратили някакво порно, поискай да го видите заедно, изкоментирайте го, кажи на теб кое ти е допаднало и кое не, разширете разговора за секса, кажете си кой какво харесва. Баси, живеете заедно, а сте толкова задръстени и дистанцирани един от друг, че едно порно не можете да гледате заедно. Пази боже от такива връзки.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2bc42c0d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Порното си е съвсем естествено нещо в живота на мъжа, искам да успокоя авторката:) Разбира се, говоря за "нормалното порно", т.е. изключвам гей-порно, с животни и подобни. По правило приятелите не си разменят порноклипчета, но ако нещо истински ги впечатли - възможно е да го покажеш на приятел, води се мъжкарска работа, която не е за женски поглед, т.е. очаква се да не бъде разбрано от половинките. Т.е. не минава нова година без да получа тематична картичка от един конкретен приятел, за него това е мъжкарско, за мен е забавно, но не би ми минало през ума да "развеселя" с него половинката си:) Съгласен съм, че ако постоянно някой праща такива клипчета, то проблемът си е в неговия сексуален живот, но от време на време си е в реда на нормалното.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 77d55dbd5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Ако ще сте заедно, трябва да си говорите. Няма как. Всичко, случващо се с единия, се отразява и на другия. Говорете си, бе хора. Толкова ли е трудно?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ba550a8ace
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Коч-компания, има такъв лаф. Малко гадно звучи, но често старите приятелства от училище прерастват в това, няма абсолютно нищо страшно, дори момчетата може да се запознаят а теб. Може би, той те пази да не ти влияят зле, но пробвай да се запознаете. В нашата коч-компания си говорм глупости без никакъв ангажимент, не сме си пращали порно чак, миймове по-скоро, но има и такива компании, които си пращат такива клипчета. Вулгарно, но най-вече за женските сърца. Изглежда че и двамата сте на място. Представи си жената да гледаше порно, а пък мъжът да беше светата вода ненапита - тогава нямаше да имате семейство, повярвай ми, просто женското и мъжкото начало са такива от както свят светува - едните са по-неестетични, другите търсят “романтиката” ...


facetious (за малко да напиша facebook )

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: aa4ad6a3b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Драги номер 7, порното колкото е нормална част от живота на мъжа, толкова е и на жената. Интересно ми е ти как ще се почувстваш, ако някоя приятелка на жена ти тръгне да и праща членове и задници на някой, който и е харесал. Ако са несъобразителни, свободни тийнейджърки на 15-16 ще има някакво обяснение. Но ако имат семейство и са минали 30-те ще е доста притеснително. Същото се отнася и в конкретния случай с мъже на по 35 години, не виждам логика в оправданието, че това е мъжкарско, по-скоро е инфантилно и говори за много ниско ниво.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 244959f300
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Авторката да не се притеснява... Ние сме мъже и за нас е нормален малко по- вулгарния и груб хумор. С моите приятели си имаме цели колекции с простотии, които си разпращаме по чата и като цяло се пукаме от смях. Не знам защо толкова жени приемат голите/порнографски снимки и видеа за някакъв вид изневяра, след като мъжете си даваме реална сметка, че това е просто филм, а не е реалност. Не знам комплекс ли е или сериозна несигурност в себе си всичко това, но не е хубаво.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c3ee34e914
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А дали колегата вече не е оправил мъжа ти, явно му е сериозен мераклия?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cff8254a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Авторке, когато бяхме малки келеши и нямаше интернет, си разменяхме списания. Сега сме на по 40 и в това отношение акъла ни не се е променил, нищо че сме все с деца а и един разведен вече има в групата. Никоя от жените ни не се е чувствала обидена или пък пренебрегната при такива ситуации, че и те зяпат като се съберем в компания и нечий телефон мине от ръка в ръка. Видяла си била разкрачена жена, голяма работа станала, не си търси поводи за обтягане на отношенията.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 111ce43aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Как си заедно с някой от 4 години и те е бъз и срам да си говорите? ! Какво правите изобщо заедно 4 години-кекс и мляскане? ! Комуникация грам няма ли? Или това е поредната псевдовръзка?
Пращали му порно. Ти се радвай, че няма любовници поне до този момент. Това вече щеше да е проблем.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 952e33cd7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Остави мъжа си да има личен живот, лельо. Не ти ги пращат на теб, нали? Защо си вреш носа в неговия телефон?

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a8f83120b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Да ви имам проблемите. Добре, че съм ерген и аз.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f27650d48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Съвсем нормално е да ти стане гадно и да се чувстваш унизема. Според мен това поведение от страна на приятеля му не е нормално и ако има капка уважение към теб и половинката ти ще се спре, особено след като е имал разговор между тях. Не знам защо порното е прието за нормално след като това разваля възгледа на мъжа към жените и масово се придобива грешна представа за секса и интимността като цяло. Мъжа ти е кой знае на колко години и щом е с теб не би трябвало да изпитва нуждата да гледа чужди полови органи и така нататък, а и ако толкова не му харесва какво му изпраща приятеля му защо не го блокира? Защо нир жените не си менкаме такива снимки и не зяпаме и подсвиркваме мъжете постоянно не разбирам, някои мъже се държат като животни. Имайте малко уважение към половинките си!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: acb42060e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   На моят мъж също му изпращат колегите както снимки така и клипчета в някаква си тяхна група. Познавам повечето му колеги те също са семейни и излизаме заедно.
Но когато му пратят и сме заедно ми ги показва, и ги гледаме дори на повечето се възбуждам и се заиграваме.
Не ми пречи, че му пращат.
До колкото знам и две от жените на колегите му също следят с интерес това което си пращат мъжете.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 793468c6a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Опитай се да бъдеш над нещата и да не се разтройваш, напълно нормално е и не е направил човека нищо драматично и обидно.. Няма нищо лошо и в това заедно да гледате порно. Но дори, да не можеш да се абстрахираш недей да го нападаш по този повод и да го правиш на проблем.. поне аз не бих го направила. Пък и той едвали ще иска да се излага и да каже в общия чат - “ Хора съобразявайте се по кое време изпращате бъзици с голи мадами, защото жена ми се ядосва.. цензура ако обичате.. ”

Вещица

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 42749d7174
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Не намирам нищо лошо в това. Живеем в такива времена, приеми го. Гледайте заедно, не си създавай комплекси!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker