Тренировки за секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тренировки за секс?
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 4172 пъти
Според вас дали е добра идея начинаещ, млад човек да тренира за да е добър в леглото? Примерно да ръчкаш в някаква кукла или просто да правиш самото упражнение така на дивана за повече издръжливост? Според вас дали това е добра стратегия и ако сте съгласни, знаете ли някакви такива тренировки, които биха ми помогнали? Искам да стана много добър в леглото, ако може да се каже- професионалист. Искам наистина да съм много добър и да науча как да го направя. Искам бъдещата ми приятелката да е щастливка. Да я задоволявам не само на интелектуално ниво, но и да я изпращам директно в рая след секс

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: f70559666e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Мисля, че е добра идея. По-добре е така, отколкото с някаква проститутка, човек може да се зарази от нея, даже и да го прави с презерватив.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 97f24dbc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Гледаш на секса от грешния ъгъл. Сексът не е механично физическо упражнение или спорт, че да го тренираш. То е изживяване. Колкото по-спонтанно и емоционално, толкова по-добре. Ти се опитваш да внесеш в него механика, а то е емоция, химия. Това не може да те направи по-добър, защото ще се долавя фалша и механиката. Тъпо е да го правиш изксутвено като някаква самоцел само и само да си почешеш егото с илюзорни умения, които ще са само в твоята глава.

Куклата ще ти изкриви възприятието за секс и ще го приемаш механично и дървено. Неслучайно много мъже, които ходят само на проститутки, после не знаят как да правят нормален секс с нормална жена. Защото са свикнали просто да си плащат, тя да изпълнява тяхното желание и те да не се напрягат, да няма взаимност, да не се съзобразяват с нищо, да няма емоция и да не се чувстват желани.

По твоята логика и проститутките трябва да са адски добри в леглото, но всеки мъж, ходил на такава знае, че се долавя фалш и се усеща изкуственото. Проститутките са просто колкото да охлабиш жилата, но не и за истинско изживяване.

Най-добре си намери едно свястно момиче и си "тренирай" с нея истински секс.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2c7944ef21
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Авторе, как си го представяш това?
Винаги има период на напасване. Дълъг. Може месеци. Това при изпълнени всиччки други условия за нормална връзка. Период, в който сексът ще ви се получава, но няма да е нещо кой знае какво, защото още не се познавате. Истинският секс започва от там нататък. Няма как да стане от първия път. Хубавите неща искат време.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cd5610f11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Номер 2, то е така, ама за секса се иска сила и издръжливост и тренировките са добра идея. Такъв тип тренировки според мен не пречат, когато си с истинска жена след това да го правиш по-чувствено, то си е естествено, че когато си с истинска жена след това ще е различно

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 97f24dbc68
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   4, да тренира момчето, ама с истинска, а не с надуваема жена. От такива тренировки полза няма. Ще е тъпо да се върти върху една неподвижна надуваема кукла цял час с идеята да си докаже, че е големия трениран ебач. То чак е смешно, като си го представя. Освен че няма нищо общо с истински секс и истинска жена. Не ми е ясно как се тренира с неподвижен обект и от теб се очаква да имаш ебахти фантазията и да правиш всичко, без отсреща да има каквато и да е реакция или обратна връзка. Това е като да тренираш говорене със стената.

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 4c16de909e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И аз имах такива идеи едно време - но няма смисъл от тренировки. Като имаш истинска партньорка, старай се да ѝ харесва. Може да се получи веднага, а може и да има нужда от период на напасване. С някоя може изобщо да не се получава, защото уж те кефи, но я няма химията.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cd5610f11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Номер 3 При мен няма такъв период на напасване. Плющя ги наред с големия хубот и въобще не се оплакват

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b859f74cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Вземаш един банан,срязваш го на две,вадиш вътрешното съдържание,омотаваш го отвън с тиксо,намазваш вътре с олио,подгряваш леко в микровълновата,заклещваш това нещо между два стола и го клатиш лудо,като гладен циганин джанка,после се празниш в него и така докато го разбиеш изцяли.Става и с ябълков пай,дори имаше и едноименен американски филм.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 88b5a4753a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Пълни глупости на някакъв пубертет. Хубавият секс не е механично ръгане и възвратно-постъпателни движения, нито блъскане с часове, от това на жената ѝ писва и се протрива. Не е и заучени пози и чалъми, които си гледал в порното. Истински добрите любовници са много малко, както виртуозите в която и да е област. Съчетание на духовност, жизненост, енергия, емоция, култура, отношение към другия човек, не само физически възможности. Сексът е първо в главата, после между краката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: bf4930abf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   Преди време бая бях излязал извън форма и с едно гадже, на което бая имах мерак от много дълго време бая се изложих. Бързо свършване, просто не можех да направя нищо. Добре че момичето беше разбрано та не ми би шута веднага. Цялото фиаско много ме притесни и нарани самочувствието ми та тогава реших да взема мерки- изчетох бая литература и тн и стигнах за себе си до извода, че за да издържаш повече в леглото, и за да си добър там просто трябва да си в добра форма.
Доброто кардио, бягането, коремни преси, лицеви опори, планк, упражнения за бедрата и кръста- това е основата на доброто представяне в леглото. Когато си силен и се чувстваш уверен в себе си ще имаш самочувствие и самоконтрол. Допълни всичко това със здравословно хранене - банани, пилешко, риба, моркови, черен шоколад и хапчета Цинк от аптеката и ще видиш как либидото ти ще скочи.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cd5610f11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Номер 9, Аз не мога да разбера защо ги определяте тези две неща като противоположни? Да, това, което казваш е истина, човек трябва да е чувствен, да усеща, но все пак трябва един мъж да е силен и издръжлив и трябва да тренира

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2e02bc6793
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Купуваш силиконова кукла и я пълниш по 4-5 пъти на ден. Докато каталясаш и така редовно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a53a8898b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

13.   Мечтите на един бройлер,каквито са,,мъжете"напоследък,кухи и елементарни !!!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d4fb8d0d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 10 искрено ме разсмя! Вярва ли си наистина?
Номер 9 го е казала кратко, точно и ясно!
А номер 13 е с прекрасно чувство за хумор!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 1d9cc75b5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Това е супер идея, ако мислиш за себе си като бета нещастник, роб на жените , чийто смисъл в живота е да им прави удоволствие.
Ти си просто beta buxer loser.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: c731ab132b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Без упражнения на сухо си за никъде. Издръжливостта се тренира с години, но освен нея трябва да праеиш и упражнения за размер, защото жените са ненаситни и ако ти не им даваш нужното, си го търсят другаде. Виж в Ютюб!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: cd5610f11d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ей 16, Аз не мисля, че да направиш жената щастлива е нещо лошо и те прави "роб на жените", даже напротив, ако знаеш как да задоволиш една жена на всички нива, тя ще ти го върне двойно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker