Tinder запознанства и срещи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Tinder запознанства и срещи
преди: 2 години, 3 месеца, прочетена 6625 пъти
Здравейте, от заглавието се подразбира темата, която ме вълнува. Споделете опит ако имате такъв.
Момиче на 25 съм, симпатична, с работа, издържам се сама, тяло тип топ поне според мен, общо взето държа себе си и живота си на ниво.
Преди няколко месеца изтрих социалните си мрежи, като просто исках почивка, а липсата им съвсем вече не я усещам като липса.
Направих си профил в Тиндър преди известно време и за 3 срещи вече съм доста шокирана.
По чат с доста хора си допаднахме, аз ги харесвах, те мен също. Настояване за срещи и прочие.. Ами 1вата среща мина добре, разговори малко смях и до там. Не че съм имала някакви очаквания, но и не потърсих момчето за втора. С второто ми запознанство минаха по-различно нещата-запознахме се на бъзик и от тема в тема след почти 2 седмици се срещнахме. Решихме, че ще хапнем в тях, като на подсъзнателно ниво явно съм знаела какво ще се случи след вечерята, та реших и аз веднъж да си угодя на нагона и да не премислям всичко-стана каквото стана и всеки по пътя си, като все още има весела комуникация, но нищо коментирано за втора среща. С 3тата-с момчето се познаваме от преди, случайно попаднах е един на друг, излязохме хапнахме, закачки, но нито аз съм настъпвала за повече, нито той. Просто си прекарахме добре.
Аз лично нямам навика, а и желанието да се натрапвам на хората, за това и не пиша първа. Но може би и не съм това, което е нужно на някого за да ми пише той. Или съм показала прекалена независимост, адекватност, гледам да бъда себе си, не ми се иска да плаша когото и да е с това. Възможно е и просто да не сме си до паднали, но знае ли човек-не си личеше.
И все пак се чудя, в мен ли има някакъв проблем, аз ли не правя нещо като хората. Нямам много опит в точно тези запознанства, в реалния живот не ми липсва внимание, но самата аз вече не знам какво да си мисля.
Ще се радвам да споделите опит и мнение :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 3 месеца
hash: 808c70a3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Здравей. За разлика от теб, моето тяло по общоприетите стандарти не е “тип топ”, както ти се изразяваш, просто тяло като тяло. В лицето съм просто ОК. Въпреки това след среща не е имало случай да не ме търсят и да не настояват за виждане отново. Моля те не слушай съвети от типа “бъди себе си”. Това важи за натурално добри и лъчезарни хора. За всички останали е наложително да работим върху това да излъчваме “хигиена”: хигиена на мислите, коректност в действията, следване на собствените ценности и автентичност. Това става нашето излъчване. Когато една жена е лъчезарна, ненатрапчива, спокойна (а не агресивно мъжка, настоятелна или пък демонстрираща твърде голяма независимост), мъжете няма как да не са натурално привлечени и да искат да имат нещо повече с нея, отколкото просто секс. И между впрочем: няма такова нещо като просто секс - ние сме жени и във връзка може да сме разкрепостени колкото си искаме, но не може да си даваме най-зенното на всеки срещнат срещу вечеря и/или малко внимание. Вярвам, че като поработиш върху себе си и смениш излъчването си ще започнеш да привличаш съвсем друг тип хора и отношения.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f44e8684e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Веднага коментирам но.1
1. Ако си мислиш че "даваш" най ценното си в замяна на нещо значи си вече на пазара . Гнус ме е от такива като вас.
2. "Бъди себе" си е универсално за всички. Онези хора, които описваш, като натурално лъчезарни са и натурално брутални. Хората сме колкото добри , толкова и лоши. Да се вкараш в схемата на театрална актриса ще те изтощи бързо бързо и връзката ти няма да е за никъде. Такива като теб обикновено един ден осъмват с човек до себе си когото никога не са познавали , нито той тях.
Коментара ти е несъстоятелен, но.1 и говори за ниско самочувствие.
------
До авторката : не мога да разбера какъв е проблема в поста ти ? Харесваш ли ги тия момчета изобщо или не? Ако да- явно не им го показваш достатъчно. Ако не, не виждам защо се оплакваш тук .

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 673c64aa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Не мога да те разбера как искаш някой друг да прецени как си се държала, имало ли е нещо не както трябва в поведението ти и като цяло къде бъркаш??????

Бъркаш на няколко места със сигурност. Щом мъжете не те натискат за още срещи и секс значи си някаква консерва, която е изградила някакъв тъп, недосегаем образ на сама справящата се с всичко зла феминистка! Така и най-красивата жена става противна. И тогава в задачата се пита: Ми като сама си си самодостатъчна, оти не се оправиш сама и да не тровиш нервите на момчетата?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0a7729b81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Бъди жена, нежна и ранима, , бъди мръсница или просто секси, но не влизай в зоната на приятелите, това ми звучи да е проблемът ти. Трябва да си свенлива, загадъчна, да не се разкриваш веднага. Може тогава да пожелаят още от теб :)

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d58cb5e2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Глупави жени. Ето затова ще се лутате и ще се чудите, защо никой никога няма да ви иска за нещо повече от едно бързо чукане.
Ебана за нула време и така след още 5 години ще си като чувал.
И аз имам профил и редовно попадам на такива като теб.
Някакви наперени гъски доста от които многократно ебани говорещи едно, превещи друго, чакащи някой да ги налъже набързо и да им предложи нещо вълнуващо, което в крайна сметка завършва като бързо ебане.
Има добре обиграни тарикати, които, бързо, лесно и добре се възползват.
Така ще си я карате до едно време, додето хващате окото после вие ще си търсите сами тъпкачите или по скоро който се навие.
Това което написах по горе вече се разчита правилно от доста мъже и то дава отговор на въпроса ти.
Просто някой се е отвратил от теб!

 
  ...


...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0c89576702
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Ох, божееее... всичките в тиндъра сте един дол дренки.
Тоя не сте го усетили, няма втора среща.
Другият ви викнал у тях, "подсъзнателно" (ххахахахаха) знаели какво ще стане, та му пуснали.
После трети, не знам си какво...
И накрая, не можете да вземете решение какво точно искате. Това е крайният резултат. И колкото повече време висите в тиндъра, толкова повече мъжете се обезценяват в очите ви и стават взаимнозаменяеми, а вие седите и чакате господин Перфектен, дето няма да дойде.

Другото е, че масово сте АДСКИ пасивни. Ей така, седите и чакате на готово, щот "да не се натрапвате".... аре моля ти се, не ме булшитвай. Не е за да не се натрапваш, а просто така ти е по-лесно, да чакаш на готово. Хем няма риск да те отхвърлят, хем не си даваш зор, хем той трябва да свърши всичко. Истината е, че повечето жени не сте инициаторки, не за друго, а просто защото сте мега насрани да не ви отрежат и да ви се срине крехкото самочувствие.
Баси, на тоя втория можеш да си отвориш краката, ама не можеш да го питаш "ей, искаш ли утре да се разходим някъде"... Е, то все пак да си отвориш краката е по-лесно отколкото да поемеш малко инициатива и отговорност.

Накратко, масово седите и чакате на готово някой да свърши всичко вместо вас, и затова сте толкова разочаровани от резултата.

Отношенията трябва да са взаимни. Аз и затова почнах да правя така. Вече след първа среща не ги търся. Оставям те да ме търсят. И не за друго, а защото, винаги когато съм искал втора среща, са ме финтирали след това. Очаквам, предвид, че се занимавам с големи хора - жени на 25-35, ако са ме харесали, да могат да си го покажат по някакъв начин, а не да седят и да чакат, все едно са на 14.

Няма оправия. Тоя тиндър съвсем ще ви съсипе.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: b07e3298a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   В Тиндър в момента ми висят 6 отворени чата, в които за последните 2 месеца съм писал само аз. Отговор от другата страна няма. 6!
Т. е. харесали сме си взаимно снимките и... до там. Тези жени или влизат веднъж на няколко месеца, или имат такова количество съвпадения и отворени чатове, че изобщо не стигат до там да ми отговорят. Изобщо не говорим за някакви топ мацки или силиконови кифли. Самото приложение и начинът му на работа с доста не отговарят на идеалистичната представа, която повечето хора имат за него. Едва ли не ще влязат и ако не веднага, то поне до 4-5 среща ще срещнат подходящ за тях човек. Не е така. Ако дори 2-3% от ползващите го стигат до среща веднъж в месеца, би било огромен успех. От тях само единици ще стигнат до втора.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ef6a024a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Пълен абсурд.. не бах ти пичовете НЕ ни връзва в tinder, та точно на тоя му е вързало с тебе. Хахахаха.. и даже сте легнали.. там има нищожен шанс да срещнеш някоя, която да разбира идеята на tinder и да може да прецени един човек. Да не издребняваме, но никак Няма да се учудя, Ако този е някакъв филмар дето е изиграл картите перфектно и ти се е представил за мега оборотен, а всъщност си му втора или трета в живота...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 122352ca43
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Зарязваш Тиндър и ще се убедиш сама, че щом всички закъсаляци (и закъсалячки) са там за консуматорски секс, в реалния живот остават всички останали, остава ти просто да го срещнеш!
Успех!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 51a1caf501
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

12.   Номер 2, гласувах за твоето мнение с петица, защото в него разсъждаваш сравнително разумно и думите ти имат смисъл, но и не съм съгласен с онази част него, гласяща кое точно е "най-ценното у една жена"! Номер 3 правилно обърна внимание над тези твои думи, защото много жени наистина се съсредоточават над това и оттам произтичат големите им грешки в отношенията с мъжете и недоволствата през целия им живот след това. Независимо от пола, най-ценното у всеки човек е неговото време! Времето, което отделя като внимание към другия; времето, което отделя като вложено в старание за другия; времето, което влага с цел да работи, за да има пари и да си позволят по-добри изживявания с другия. Това дори жените го знаят поне на подсъзнателно ниво, а някои и на съзнателно такова, тъй като те именно това искат да получават от мъжете! Но!!! Нека видим колко по-различно е женското мислене!

Повечето жени считат, че най-ценното у тях (в смисъла на изтъргуване в замяна гореизброените мъжки достойнства) е влагалището им, защото още от училищна възраст усещат как именно то е основната причина мъжете въобще да имат някакъв интерес към тях. Ако нямахте наготово дадено ви от природата влагалище, щяхте да сте в девета глуха и никой нямаше да ви отразява, съответно нямаше да се ползвате ни с мъжко внимание, ни с мъжки грижи, ни с мъжки пари, ни с мъжки почерпки и флиртове, ни с предоставяните от мъжете условия. Никой нямаше и да ви се радва, нямаше да ви следва в обществените мрежи, нямаше да харесва снимките ви там, нямаше да ви заглежда по улиците и щяхте да сте си една групичка от женски пол, която е още по-кисела и недоволна от това, което повечето жени представляват в момента - напук на огромните предимства и получаваните наготово мъжки: време, внимание, пари, услуги, разбиране, съчувствие, подкрепа. Освен това, никога в историята на човечеството жените не са били по-мрънкащи и жалещи са колко им било трудно в домакинството, след като мъжете са им осигурили изобретяването на всевъзможни електрически уреди, облекчаващи неимоверно много всичко. Само допреди 2-3 десетилетия техните майки и особено баби и всичките им предшественички през вековете са домакинствали в лоши условия без никакви уреди, без електричество и са приемали това за нормално, работели са и не са мрънкали. Започвали са да раждат още при навършване на 18-20 години и обикновено са имали по няколко деца в годините след първото раждане. Не са въртели номера на мъжете, не са скачали в креватите на десетки или стотици мъже, не са се напъвали да се правят на равни и на мъжкарани, не са търсели отчаяно обществено одобрение, а са знаели какъв е основният смисъл на съществуването им: да са жени, съпруги на единствения си мъж и майки на децата му. Не са се комплексирали от външния си вид пред огледалото, не са се вманиачавали по гримове и сравнения с останалите жени коя била по-по-най-, не са се страхували да си подадат носа навън без маска на лицето.

Почти всички съвременни жени хем си въобразяват, че заради влагалището си "заслужават" наготово да се ползват от всичките предимства и блага, осигурявани от години наред трудещия се да постигне всичко това мъж, хем искат мъжът да ги превъзхожда във всяко едно отношение, за да може те пък да са слабите и получаващи помощ в случая, хем пък се напъват да го играят "равни" с мъжете! Е, не съществува такава математика! Равенство има, когато И ДВАМАТА ПОЕМАТ ЕДНАКВИ ОТГОВОРНОСТИ И ПОЛАГАТ СЪИЗМЕРИМИ УСИЛИЯ във връзката, но няма как да равенство по онзи изкривен и облагодетелстващ единствено тях начин, по който бленуват жените в последните две десетилетия!

Ако жената има правилен подбор на мъже, още първият ѝ избраник ще бъде този, с когото да остареят заедно! Това е изключителна рядкост в наши дни, именно защото въпросният избор е силно погрешен и основаващ се на съсредоточаването над физически черти и материални придобивки у мъжа за сметка на пренебрегването от страна на жената на съществените за една щастлива и здрава семейна среда качества у мъжа! Всичко е важно в някаква степен, но истината е в правилно разпределените значимости и присъствието на всички необходими условия за изграждането и поддържането на едни отношения с бъдеще.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d81e618bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Аз, като доста добре изглеждащ мъж, мога да кажа, че Тиндър не е особено добро място за изграждане на дълготрайни, стойностни отношения или връзки, като има изключения, разбира се. Повечето хора там или са прекалено (защото всички сме, малко или много) повърхностни, материалистични, а и винаги го има факторът, че не знаеш що за човек наистина е този, с когото си пишеш. Не съм имал много занимавки там, които да са минавали етап ''първа среща''. Просто не обичам да говоря със стени, които зяпат в телефона си или ми показват неща от инстаграма си, докато се опитвам да ги опозная. За жалост се намираме във време и общество, където това е почти единствения начин да се запознаеш с нови хора, освен ако не стане с приятел на приятел или познат на колега и разни такива. Жалко е, защото какво по-хубаво от това да си заобиколен с хубави хора. Да не говорим за тези, които са в Тиндър само за да си събират последователи или за дневната доза внимание и validation, пък после не отговарят. Лошо е, когато останеш само с приятелки с привилегии, а такива, с които би бил по-сериозен, са 1 на 100. Има изключения, но според мен в Тиндър не си струва да ги търсиш. Ако ти е за едната вечер- става, но има по-готини места. Барове, например, където да срещнеш нови хора, ако не те е страх да заговориш някой мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 360d0d753f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   в тиндър най-много се кефя на омъжените. Духат, чукат се и всичко дават за яко ебане и разнообразие.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 16fddb10f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Във времето в което живеем по-инициативни сме жените и за това ще те посъветвам този младеж, който ти е допаднал да му се обадиш отново и да го поканиш да се разходите, да отидете на кино, на пица и др, и тогава и на него ще му просветне,че не ти е безразличен. Мъжете не обичат да бъдат отхвърляни, а пък времето ще покаже какво ще се случи.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 02610e2f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ж25

За да си намериш подходящ човек трябва доста търсене.
Определено не става с 3 срещи освен ако не си в Холивудски филм... Ако имаш развита личност и критерии за хората около теб изисква търсене. Ако искаш само да си вдигаш самочувствието или подобни "вечери" става.
Не си губи времето с писане повече от достатъчното, за да го прецениш дали е окей за теб, защото на живо може да не ти допадне. А и за какво ще си губиш времето, както и неговото един месец...

И за съжаление не става само теб да те търсят. Замисли се как се случва с приятелите. Няма едностранно приятелство. Независимо как изглеждаш или колко обаятелна личност имаш.
Ако правите секс на първата ви среща в повечето случай е пределно ясно, че с това ще си остане, няма какво да се вайкаш - случва се и на най-добрите да остане ons по една или друга причина.

Реши какво искаш първо и след това търси хора, които искат същото и ти харесват. Както в приложенията, така и извън тях. И не се отчайвай изобщо, всеки има разни истории и както виждам в коментарите, повечето за съжаление "незадоволителни" хаха - нормално е.

За мен Тиндър става колкото стават и други места за запознанства, стига да подбираш с кого се занимаваш. Въпрос на избор, време, и общуване е. Имала съм две сериозни връзки от подобни запознанства и едно приятелство, но това са лични преживявания и не мога да правя анализи на всички възможни варианти за взаимоотношения през приложения. Имала съм и кофти срещи, имала съм и страшно приятни и забавни срещи.

Изясни си какво си търсиш точно и тогава тръгвай да го търсиш :)

Успех!
Cherry

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 705cc9fdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Здравей!
Аз имах едно прекрасно запознанство преди 2 години в Тиндер. Човека с, който се запознах до ден днешен ме поздравява, пише за рожден ден и останаха приятни приятелски чуства един към друг. Той се оказа от моя град, виждахме се всеки ден, правихме секс, смеехме се и освен секса чуствата ни бяха приятелски натроени един към друг. Забавлявахме се много заедно, но до там. В такива сайтове обикновено се търси само секс, нищо сериозно няма да намериш, а относно развитието на запознанстово-зависи на какъв човек попаднеш. Пожелавам ти да имаш моя късмет, защото ще ти останат прекрасни спомени за цял живот.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: b07e3298a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   №14.. Къде ги намираш пък тия омъжените в Тиндър???
Аз до сега не съм видял нито един профил, в който жена да е писала, че е омъжена. Тук-там има някоя, дето е споменала, че има дете. Не ми се е случвало и да си пиша с някоя, която да си признае, че е омъжена. Подозирам 1-2, с които съм си писал преди, че са били ако не омъжени, то в някакъв вид "връзка".. ама до там.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d8a75b9ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Номер 8, естествено, че жените сме пасивни и мъжът трябва за поеме първата крачка. Мъжът е този, който трябва да посани жената на първа среща. Аз не използвам конкретното приложение, защото там според мен стоят само хора, които търсят секс за една нощ или просто да се забавляват и гаврят с хората. Сериозен човек от там едва ли ще се намери.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5d21f748d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   Ето няколко съвета.

- Бъди женствена и добра.
- Спортувай.
- Не бъди прекалено - странна/превъзбудена/впечатлена/невпечатлена/скучна/егоцентрична/повърхностна
- Поеми инициатива поне 30% от случаите (имам предвид да пишеш първа поне 30% от случаите)
- И най-важното - вярвай, че ще намериш това което искаш и заслужаваш :)

 
  ... горе^
преди: 1 година, 15 дни
hash: 64c17c9111
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Трудно може да се даде съвет. Дявола е в детайлите. Не слушай какво ти приказват хейтърите. Няма идеални хора. Живей си живота без да му мислиш. Човека един ден просто ще се появи. Тогава няма да имаш въпроси;)

 
  ...
преди: 1 година, 9 дни
hash: fb5cacaae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Стига си се самозалъгвала "не им пиша първа, понеже не искам да им се натрапвам", ми с това мислене няма да си намериш свестен мъж. Иска се и от теб да влагаш, ако харесваш някой, не да чакаш на тепсия всичко. Просто егото ти е огромно и точно за това ще те отведе на далеч и ще стигнеш до никъде.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 27 дни
hash: 91d5bf4978
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   В Тиндър може да се открие гадже, важното е човек да го потърси, да си каже директно и точно, естествено хепи енд е възможен винаги. Зависи си от желанието на хората да имат щастие в живота.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 17 дни
hash: 3888dc85cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Ще ти кажа от моя опит. Там са за бройката. Нещо като лайковете във Фейсбук. Не знам кой сероизен пич ще почне и ще има време да флиртува по това тъпо приложение.
Моят опит беше веднъж - излъгах се да отида на среща с един разгонен, оказа се футболен ултрас, който като че ли очакваше, че щом съм приела среща, остава и секс да правим. Едвам си тръгнах, само му позволих да се целуваме и после на следващият ден имах налепи по гърлото. Не знам какво ме зарази, но след седмица се оправих и повече това приложение НЕ! Пази се и ти от откачалки! Много ги има там.

 
  ...
преди: 11 месеца, 16 дни
hash: 9df1b371ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

28.   Номер 27, няколко извода могат да се направят от твоето мнение.

1. Ти съзнателно си избрала точно този мъж сред всички останали в Тиндър, защото си го харесала най-много на външен вид (или си отмятала надясно и други като него, но само този ти е вързал за среща). Ултрасите обикновено са доста прости парчета, първични, избухливи, груби, побойници; едва ли този те е впечатли с вдъхновяващи слова. Хайде да не се лъжем, че жените не подбирате според външния вид на мъжа! :) Това ви е първото и най-важно изискване, наред с парите (при някои жени парите са по-важни, при други - външността);

2. Тиндър е просто едно от многото приложения за запознанства и като такова то няма как да ти е виновно за ТВОЯ ИЗБОР. Ако този ултрас не го беше избрала в Тиндър, пак щеше да избереш подобен на него по друг начин. Имай предвид, че за да се стигне до това да разменяте телесни течности с него, ти си преминала през няколко последователни стъпки, плод на твоите решения:
- създаване на профил в Тиндър;
- отмятане надясно само на харесваните от теб мъже според снимките им;
- общуване с мъжете, с които сте си съвпаднали при отмятането/харесването;
- решение за среща първо с мъжа, който най-много те е впечатлил.

Е, щом точно този най-много те е впечатлил, запитай се според какви твои изисквания той се е класирал на първо място измежду всички останали харесвани от теб мъже? ! Така сама ще стигнеш до извода що за жена си, на какво най-силно държиш у мъжете и какво би те накарало да се целуваш. От историята ти става ясно, че това не са душевните качества на мъжа;

3. Явно си от лесно пускащите жени, щом на живо хем си се отвратила от него, хем пък накрая дори сте се мляскали още на първата ви среща. За да се стигне дотам, значи си лековерна и отчаяна за мъжко внимание, или по-точно - за вниманието на типове като този. Станала си подвластна на желанието си да бъдеш с мъж с неговата външност и си "мислила" с оная ти работа. Съзнателно си пренебрегнала какво просто парче е, загърбила си изискванията си към обноските, ценностната система и ума на мъжа, защото ти ги поставяш на по-заден план от мъжката външност. Най-лесното нещо е да не се целунеш с някого на първа среща, но ти си изгаряла от желание да го сториш, щом се е стигнало до това.

Казвам ти го като мъж, който само веднъж през живота си е целунал жена на първа среща, и то само за миг по устните след многочасово общуване, преминало в сериозна връзка с продължителност 2, 5 години. В последния месец отказах на две красиви жени да се целуваме, макар че те сами понечваха да го правят, а не аз. Едната се опита и на втората ни среща, но и тогава се отдръпнах леко, а на първата ни среща сама беше решила да плати и моята сметка в заведението. И хем не съм нищо особено на външен вид, на 43 години, с наднормено тегло и 4 см под средния за мъжете ръст. Искаха близост заради самото ни общуване, защото са били впечатлени от общуването ни, вниманието ми към тях и изповядваните от мен ценности. Естествено, сигурно е имало и някакво привличане, но едва ли то е било основната причина, защото просто не спадам към най-привлекателните и богати мъже, които жени с тяхната външност лесно биха могли да имат (поне за креватни удоволствия, за връзка трябват и други качества). Щом аз мога да не избързвам с мляскането и да заложа на доброто взаимно опознаване, значи и ти можеш, но явно за теб има по-важни неща от опознаването на душевността на мъжа преди пристъпване към физическата близост;

4. Ти си човек на предубедените, крайни заключения. Само веднъж си послушала собственото си желание да се срещнеш с някакъв некачествен мъж и после отсичаш, че уж всички там не стрували. А за да твърдиш, че там има много откачалки, значи имаш пребогат опит в Тиндър, трупан дълго време. Ако пък нямаш богат опит там, а твърдиш всичките тези неща, значи просто преувеличаваш и си пристрастна заради горчивия спомен, който ти е останал след решението ти да се мляскаш с ръсещия болести ултрас. Все едно само веднъж да минеш през някоя улица, да се изака някое врабче върху главата ти и ти после да тръбиш на всеослушание, че тази улица е ужасна, защото само там врабчетата акат над хорските глави. А истината е, че те цвъкат над всички улици, просто ти си избрала да минеш през точно онази улица. Ако не беше на нея, а на някоя друга улица, пак можеше да те "поръси" друго врабче.

Няма и как да си сигурна кой ръси зарази и кой не. Може и твои роднини или приятели да са спинозни или с други кофти болести, но ти да не го подозираш. Още повече, че масата жени имат голям навъртян километраж и не се знае коя какви "чудесии" е лепнала от безразборното лапане на пишките на тъпкачите си, завирани преди това в редица предни и задни дупки като нейните.

Преди няколко години дъртите лелки в бегемамата се заяждаха, задето писах, че задължително държа да си правим кръвни изследвания, преди да си легна с някоя жена, а аз им обяснявах, че това е от уважение към моето здраве и това на жената отсреща. :) Живеем в общество, в което прости и слабоумни същества се кикотят на решението на някой човек да цени здравето си. Те твърдяха, че гумата предпазвала по-добре от всичко. Де да беше и ти в онази тема, за да им дадеш личен пример с това как точно гумата въобще не предпазва от зарази. Аз им го обяснявах, но техните реотани не загряваха изобщо.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 11 месеца, 12 дни
hash: 606ab5aa73
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

30.   Тиндър работи само в полза на жените. Да им вдига самочувствието като им пишат купища загорели или отчаяни смотаняци а те ако решат си избират някой от тях и го изчукват. За мъжете е пълна скръб.

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 11 дни
hash: cba8f0e6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Миналата година опитах Тиндър и много не ми помогна с нищо на мен лично... а и съм много стара вече за това приложение, главно по-млади го ползват като че ли...
Организирах си срещи в разни мъже от там, но ми вързаха тенекия всичките...
Само тези, с които съм се запознала от сайтовете за обяви (там има страници за запознанства) идват на срещите и имат сериозни намерение... понеже съм пробвала и други места...
Другите сайтове за запознантва и приложения също с нищо не ми помогнаха (Баду, Лово и тн. )
Понякога има разни, които искат да се запознават с мен от фейсбук и другите социални медии... но много не ми харесват, съмнителни типове са.

 
  ...

...
преди: 11 месеца, 10 дни
hash: 20d090cea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До 31 - на колко си ако не е тайна?

 
  ...
преди: 11 месеца, 7 дни
hash: 1e5016db0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   M30 за номер 30. Напълно за, жените си вдигат акциите с това, колко и какви мъже им пишат. Задоволяват се, като им трябва и си чешат егото, а толкова свестни момчета се надяват там да пробият в любов или секс и получават унижение и подигравки..

Единствено, като съвет ще дам, че ако ти харесва мъж не е срамно или унизително да пишеш ти първа или да си по настоятелна. Има страхотни мъже, които още не са си повярвали и нямат самочувствието, да ти пишат - ако си симпатична/красива за тях.
Можеш да откриеш твоя човек и да си го дооформиш ;)

 
  ... горе^
преди: 11 месеца, 2 дни
hash: c02cfcbe16
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   В Тиндър е пълно с филмирани жени и фалшиви профили, малкото реални профили са на предимно търсещи внимание и чатове. И като видиш, че повечето са завършили университет, по-добре подминавай. Тия търсят предимно момченца с минимална заплата 3-4 хилки и по възможност реститути. Компютърните специалисти с малко по интелигентна външност и лъскаво облекло са много успешни. За нормалните мъже tinder е една огромна заблуда и загуба на време, пък и масовата българка не разбира каква е идеята на приложението. Аз лично не познавам мъже с реализирани срещи от там, а говорим за добре сложени и поддържани индивиди. Само от последното изречение можеш да разбереш, че в приложението се търсят паралии

 
  ...
преди: 9 месеца, 10 дни
hash: a58211b982
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   В Тиндър адекватни жени - няма, в това съм се обедил от редицата истории на приятели и познати. Самата идея, че са тръгнали да търсят мъже там е red flag или най-малкото наченки на такъв, който винаги изниква, ако се разровиш малко по-сериозно в поведението им при първа среща. @авторката, от поста става ясно, че или ти имаш сериозно количесто черни точки, които прикриваш в поста или просто незаеш за съществуването им, или не са ти баш "тип топ" нещата. Рядко се срещат 3ма мъже излезли с "тип топ" жена, които да не тръгнат да я гонят и да искат още. Та единственото, което мога да предложа е ретроспекция на поведение и може би представяне (за втория). Също така, трябва да се има предвид, че Тиндър е бил, е и ще бъде приложение просто за еб*не, ако в срещите развиваш плановете си за общо бъдеще е силно вероятно хората да те ghost-нат, ако не получат това, за което са дошли.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker