Девствена съм, да го направя ли с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Девствена съм, да го направя ли с него?
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 3747 пъти
Здравейте, момиче на 28 години съм. До сега никога не съм имала приятел, излизала съм на срещи, но най-дълго продължилата ми среща е трето виждане. Някои искаха директно секс, аз им отказвах, защото първо искам да опозная и да се отпусна пред дадиния човек. Други директно прекратяваха всякакви взаимоотношения след първата среща. Искам да уточня не съм грозна или имам някакъв дефект. 164, тъмно руса дълга коса, 53 кг.

Сега да си дойдем на думата. Познавам се с един човек от 2 години. Запознахме се чрез общ приятел. Беше ми пратил покана в инстаграм. Миналата година ми беше писал, че иска да се видим. Приех, видяхме се. Още на първата среща на няколко пъти се опита да ме прегърне, казах му че не мога така, след което ме беше оставил у нас и повече не ми се обади.

След една година си писахме пак за кратко и той каза, че март месец имат конгрес в един курортен град. А в този град аз защитих дипломната си работа за магистратура и също март месец трябва да ходя да си взема дипломата.

Въпросът ми е да го питам ли на коя дата ще бъде конгреса, да се уговорим за да дойда на същата дата е да се видим там. Той ще продължи 2-3 дни и ще отседне в хотела, където се провежда. Минава ми през ум да му кажа, че ако ме покани бих останала с него. И от там нататък каквото стане. Защото с това отлагане до сега до никъде не стигнах, поне да го направя с човек, който наистина ме привлича.

Само не знам как ще реагира като му кажа,че съм девствена, защото на външен вид и по снимките не давам вид на такава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf0ff668fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Сега курварите ще ти кажат, че няма за кога, че много придиряш, че трябва едва ли не на първа среща да пускаш, иначе няма смисъл да се занимават с теб, защот ще ги размотаваш, да му пуснеш. Аз ще ти кажа, че няма да се почувстваш по-добре, ако го направиш само с идеята, че трябва, че изоставаш и т.н. Ти просто в момента искаш да го направиш от социален натиск, а реално не си такъв човек, ти искаш по-истински отношения, да усетиш, че е твоя човек, да не те иска само зартади дупката между краката ти и после да те захвърли като парцал. Този човек си е курвар, щом е искал да те надупчи бързо и лесно и е избягал, като е разбрал, че трябва да се ангажира с някакви по-дългосрочни отношения. Ти няма да почувстваш този секс като нещо, което го правиш, защото го искаш и си ги готова за него, а като да угодиш на социума. Като да пуснеш на някакъв гнусен курвар да си направи кефа с тебе, само за да отхвърлиш някакво измислено бреме, което социума ти е програмирал против волята ти. А и този курварин не знам дали ще има търпението да те разпечати, щом му е само за кефа. Нито ти, нито той ще изпита кой знае какво удоволствие. По-скоро ще е голямото отпускане, предразполагане, внимаване, болка и нерви. Даже може и изобщо да не стане от първия път.

Някой ден ще срешнеш правилния човек, който дори би се зарадвал, че си девтствена. Как ще се чувстваш, че си дала на някакъв курварин преди него, само за да не си девствена.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f2ceeec6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Намери си истински мъж, който ще те обича, а не някакъв случаен, с когото си се виждала два пъти...

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: cf1747171f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Авторке, прочети много внимателно, какво ти казва номер 1!!!!!!!!!

Мнението ми е едно към едно.

Надявам се да не се самонавиваш, че си едва ли не стара мома, която никой няма да иска да погледне. НАПРОТИВ!

КАТО МЪЖ В 30-те ТИ ГО КАЗВАМ:

АКО ЖЕНА НА 28-30 г. МИ ДОЙДЕ И МИ КАЖЕ, ЧЕ Е ДЕВСТВЕНА И ИСКА ВРЪЗКА С МЕНЕ... ОООО, ДАААА!

Това ще е огромен подарък! ;) Без да преувеличавам.

Така че намери си правилния мъж. Н.1 много добре определи този твой хубосник. Въобще няма да е ясно дали даже ще иска да се занимава с тебе, след като му признаеш, че не си го правила. Може даже да ти се изсмее.

ТЪРСИ МЪЖ, КОЙТО ИСКА ОТ ТЕБ СЕРИОЗНА ВРЪЗКА И Е ГОТОВ ДА ЧАКА НЯКОЙ И ДРУГ МЕСЕЦ ПРЕДИ ДА ТОПНЕ ЧУШКАТА. ;)

УСПЕХ

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7a03b8e847
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   № 1 е прав, че този мъж не изглежда като да е човекът, когато ти търсиш. Ако въпреки това ти се занимава, вижте се на по едно кафе на морския бряг и му обясни, че искаш първо да опознаеш някого, преди да знаеш дали ще се влюбиш или не в него и че за теб правенето на любов е следствие от влюбването, а не обратното. Но изпитвам съмнения, че точно този мъж ще те разбере.

Има хора, които скачат в леглото още на първата или втората среща. Така им харесва и щом е по взаимно желание, си е тяхно право. Ти разбираш отношенията по друг начин. Аз те разбирам, защото и аз мисля като теб. Сега ще се появи "коткарят" на форума и ще започне да ти обяснява как с това поведение една сутрин ще осъмнеш с 20 котки у дома. Недей да му се връзваш. :) 20 котки си е направо пухкав мираж, откъде пари за толкова? Шегувам се, нямам котки... Жена съм и относно любовта съм като теб. За мен правенето на любов идва след душевното опознаване, което не става от 2-3 срещи. Един човек, ако не го усетиш с душата си, за какво ти е да го усещаш с тялото си? Другото си е чисто консуматорство и пак казвам, че ако е по взаимно съгласие и разбиране, е ОК за тези двама души, но аз не съм консуматорка и за мен не е ОК. № 1 много хубаво е завършил публикацията си - ще се появи твоят човек. И аз се присъединявам към това пожелание!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7f145201cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Тоя просто търси жена, защото е на сухо. Щом чак след година те търси, смятай колко е зле и отчаян. За него не е важно ти как изглеждаш, каква си, просто , че си жена и имаш съответния орган. Че чак щом е изнамерил едногодишни писанки... това е бая отчаян и мързелив човек. Че и смахнат.
Номер 1 е истината. Искаш да се свърши тоя проблем, да го отметнеш. Той пък ще претупа работата и така . Ще се разочароваш .

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 54e81dcc57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не мисля, че е удобно да му се натрисаш в същия хотел, когато се предполага, че ще бъде с колеги. Но можеш да споменеш, че и ти имаш работа там по това време.
Мисля, че е крайно време да се отпуснеш и да го направиш. Някой хора хиперболизират значението на девствеността, когато става въпрос за зрели хора.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8b6bbd316a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Искам да попитам авторката: Ти наистина ли искаш да правиш с*кс с него, защото си страшно влюбена или защото просто ти се чука (няма нищо лошо, но нека се изясним какво наистина искаш) и/или защото вече си "закъсняла" и трябва да се отървеш от това "бреме".
Кажи му деликатно, защо не му признаеш на първо четене, че го ХАРЕСВАШ много, но не искаш да бързате, а искаш за се получи нещо между вас, визирам да са стигне до връзка. При това положение споделяйте, ако искаш, можеш и да го поканиш на среща. Ако наистина те харесва и иска да се получи между вас, той ще те чака независимо от времето. Ако наистина търсиш сериозна връзка, по никакъв начин се провокирай с*кс на първа среща, защото той може да остане с грешно впечатление за теб
За с*кс не бързай, а изчакай когато наистина си готова и същевременно го желаеш много!!! Не е задължително и първия ти път да е само полов акт. Можете да започнете когато се чувстваш готова с френска любов, ако искаш позволи му да те целува!!! Искаш ли например орален с*кс, ако е така, подготви се, намекни му, дай му възможност да те пипа, целува и най-накрая лиже. А когато искаш и да се стигне и до полов акт, препоръчително е да имате презервативи. Пазете се взаимно!!!!!
А най-лесният начин е да те разпечати, но понеже както описа, че не търсиш само неангажищащ секс, тогава подходи по този начин както наистина приляга за връзка. А когато вече наистина си готова и го желаеш, облечи се по-предизвикателно от нормалното и го намекни наистина, че го искаш.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ca817d0475
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От прегръдката пък какво си се уплашила... Нормално е, ако сте си допаднали, да се прегърнете.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 394f1f558f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Къф е тоз? На първа среща се опитвал да те прегърне на няколко пъти... Пфф.
Иска само да те вкара в леглото. Да изтраа 10 с почивките и край.
Остави го тоя смешник.

То като ти е за първи път, ще те боли, няма нищо да стане, щото пък на оня ще му се еХе и ше иска да ръчка яко, а не да ти го вкарва внимателно понеже ти е за първи път, да го кара бавно, че те боли и след 3 минути да кажеш, че не можеш повече понеже те боли... и какво ще му е харесало на тоя?
Ако наистина това иска? - Здрав секс.
Ти не си готова за такъв секс.
Разбирам да си се обвързала с някакъв и не сте правили секс все още и да ни питаш, дали най-после да му се отдадеш - добре, става.
Но тоя само иска да си поиграе.
Щом се е опитвал да те прегръща от първа среща.
Смешник. Не виждам логиката. Кво ше стане толко като прегърне момиче? Той опознаване ли е целял на срещата или да те опипва и усеща в прегръдките си (и да го дърви) ?
Тоя мизерник го зарезвай.
Не прави грешката. Просто искаш да те отвори някой и готово.
Но с тоя не си заслужава.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf0ff668fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   7, и като го попита, изведнъж ще спре да е курварин или ще я заобича ли? Ще каже, че е жената на живота му и два месеца ще се прави на влюбен, колкото да я изчука. Курварина си е курварин, колкото и да го питаш.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ef5d3d1a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   до авторката

Като мъж ти казвам - не се занимавай с тоя!

Нормални и свестни жени като теб са изключителна рядкост. А курви много.
Ти си прецени в коя графа искаш да си. Но за едното внимание не би трябвало да връзваш на бройкаджии.

Аз, ако попадна на жена като теб въобще и няма да я притискам за нищо, а ще правим нещо, когато тя е готова. И аз съответно! Но... около мен са все жени от втората графа, за съжаление!

Ако желаеш остави данни за контакт.

Поздрави,

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a4a3186ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Аз подозирам, че авторката има някакъв доста голям проблем с близостта. Това наистина не е нормално, особено за що-годе привлекателно момиче. За 28 години все някой обигран пичага щеше да я е прекарал, че даже и някоя друга връзка щеше да има. За мен, това момиче удря спирачките сама. Не е, че не я търсят. Макар че не съм учуден, че след това не я търсят. За какво да я търсят? Да се размотават още 1000 срещи, и я му пусне, я не? Че тя вече е протакала 28 години една камара мъже, мислите ли, че не може да мотка още някой будала с години?

В гимназията толкова ли не са се харесали с някое момче, да го карат на целувки и милувки няколко месеца, и тогава да правят секс? Тогава щеше да е ок, ама на 20 и кусур, да се моткаме с месеци, е меко казано, странно. Аз бих решил, че или нещо не й е наред, или не ме харесва достатъчно. Особено пък ако ми се дръпне на среща от една прегръдка. Баси....тя ако не може да изтърпи да я гушна за 2 секунди, колко реално ме харесва?

А още по-абсурдно е, когато някоя недевствена тръгне да слага подобни бариери. Е тогава гаранция, че не те харесва достатъчно, защото ако те харесваше, щеше веднага да бърза да ти пусне, както 100% е правила с други в миналото си......а сега теб ще те кара да чакаш...брех! Баси любовта дето ще е....Значи на онзи Минчу от миналото можа да му пуснеш веднага, щото те кефеше, а аз да седя и да чакам.....

Отделно, сексът не е единственото нещо в едни отношения. Тя щом по-далеч от 3та среща не е стигала, представям си колко адекватна би била и във връзката после....

Сори пичове и пички, това е положението. След определена възраст има някакви очаквания. Както ако си на 28 години и отидеш на работа, се очаква да имаш поне някакъв опит. Ако си на 18 на всички им е ясно, че нямаш опит и никой не очаква да знаеш как да се оправяш с Outlook-а, ама на 30 трябва да знаеш как да си менажираш имейлите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 97000c7185
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Да си девствена на тази възраст е доказателство за психо проблем.
Щом до сега не си позволила да те перфорира някой, явно имаш голям проблем. Не ти вярвам! Или наистина си много зле. Все пак, четейки написаното, не си невеж човек, добре се справяш и писането.
Не се будалкай със себе си!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 88e59f667c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   От авторката:
Попитах го на кая дата ще бъде конгреса, а той ми отговори, че още не е ясно. А конгресите се оприделят 2-3 месеца преди събитието- датата, мястото и града. Знам го, защото съм присъствала на такива събития. Той просто не иска да се вижда с мен и аз повече нямам намерение да ходя след нето. Следователно загубването на моята девственост остава за неопределено време напред в бъдещето.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf0ff668fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Да обобщим. Искаш съвет дали да му пуснеш, всички ти дават добронамерен и обоснован съвет да не му и въпреки това ти зорлям му се предлагаш като най-закъсалата, макар че той не те иска и да те вижда, камо ли да те ебе. Ахъм... и за какво беше целия зор да пишеш и искаш съвети?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7f145201cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   13, какво значи пускане?! Винаги ми е било смешно тия мъже като заприказват за пускане, колко срещи чакали.... Да не би да си водиш календар? Пък и какво изобщо значи пускане? Ти за това ли се виждаш с някоя?
Авторке, не се хващай на някакви непознати, дето ще ти пишат след година да се гледате. Сприятели се с някой и така. Това не е бреме, само ти си го мислиш, че е така.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf0ff668fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Плати на жиголо да ти го нататрузи. По-малко унизително от това да се предлагаш зорлям и безплатно. Човекът поне ще е професионалист и ще си свърши работата старателно и внимателно, а не колкото да охлаби жилата, без много да се съобразява с теб.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 08a2146339
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Поздравявам номер 3, така трябва да реагира един истински мъж.
Това, че не си била с никого ще е голям плюс за подходящия човек. Аз като жена те съветвам да изчакаш подходящия човек така и така си чакала толкова време, изчакай още малко докато го намериш. Аз лично бях девствена до 25, сега съм на 28, колкото теб и изобщо не съжалявам, че към чакала толкова. Приятелят ми много ме обичаше и като му казах, че съм девствена и аз бях малко уплашена как ще реагира, но той много се зарадва и ми каза, че сега съм още по-специална за него. Връзката ни е стабилна и много се обичаме, даже мислим да се женим. Споделих ти своята лична история, за да ти вдъхна надежда и да ти кажа да търсиш и да продължаваш да вярваш, че ще намериш правилния човек. Имах приятелки,които го направиха просто ей така и след това съжаляваха.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: cd8640b55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Евала за думите, номер 1!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: cd8640b55a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Няма смисъл да го правиш, защото някой си ти казал, че е късно, че е странно и не знам какво си, както каза номер 1, курварите ще скочат, както и са направили в коментарите, не се поддавай на социалния натиск, още повече, че този не се интересува от теб толкова, тоест ти бързаш да го направиш с някого, но за кого, някаква титла ли ще добиеш? Не. Нищо няма да се промени, после може и да съжаляваш. Някои всезнайковци веднага ти се нахвърлиха, но ако беше спала с 20 мъже, пак нямаше да са окей. Хората съдят според собствените си разбирания. Един ще те похвали, друг ще се възмути. Какво те интересува това?

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a653849b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Има девствени на тази възраст. Аз също съм на 28 и не съм имала връзка. Винаги си падах по мъже, които не ме харесват, а тези, които ме харесаха, аз не ги харесвах. Честно казано вече не ми пука за това. Никога не съм изглеждала на годините си, изглеждам винаги по-млада с поне 10 години. Как да имаш връзка с някого, когато те мислят за дете?
Разпитват за дома ми и парите ми, каквито нямам, защото съм от бедно семейство.
И после коментари, но ти си толкова хубава. И какво от това?
До тук цял живот само страдания и несбъднати мечти.
Вече не търся промяна, примирих се, че нещата просто няма да се получат при мен. Може би в следващия живот. Този е провален.
За тези, които смятат че имаш психически проблем за да си девствена на тази възраст, ще кажа, че не е задължително. Работя с деца, държала съм психотестове и имам две висши в престижен университет. Ако бях с такива проблеми, нямаше да имам нищо от това.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3b1c5bfce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Не е чудо невиждано на 28 г да не си го правила и да не си имала мъж. Голям праз. Много хора масово го правят като по график и задължение. Тука големи мъдрости се ръсят. Психо проблемите ги имат повечето коментиращи тука били семейни или не.
Иначе тъпкачи бол. Че каква ще е разликата с този и някой от срещите ти дето директно ти предлагат.
По скоро въпроса е имала ли си голямо желание и това да те е възпирало. Иначе наистина е трудно да се намери човек за дългосрочен план в тези дни. Аз лично никога не бих се навил да правя семейство с жена била с куцо и сакото а някой дори ме отвращават.
Ако се хвърлиш на случайноста ще ти теглят една надървена пишка и едва ли ще изпиташ някакъв кеф. По скоро разочарование.
Та наистина по добре се концентрирай и намери някой, който наистина те привлича физически и дано не се окаже някой с малка чурка.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7a03b8e847
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Браво, Н12! Наистина се надявам с авторката да се срещнете и харесате!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf0ff668fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   12, първо и аз си помислих, че авторката е свястна, щом е девствена, ама после като прочетох коментара ѝ как му се предлага зорлям, разбрах, че не е. Тя е девствена по стечение на обстоятелствата, а не по убеждение. Една свястна жена, колкото и да е девствена, никога няма да тръгне да се предлага и да се самопоканва в хотелски стаи и то по конференции.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8a78fa12ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Мъжете не са проблемни с 0 практика на та възраст, ама имащите избор жени са съвсем друго случай. Такива даже и загорелите мъже ги отбягват. Да изглежда нормално и да не е пуснала поне на един до 30 години. Не си е работа. Аз лично не бих имал очаквания за секс от такъв тип жена.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c4d240013f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Аз пък не разбирам защо това дали е девствена или не една жена, според пишещите, тук я определя дали е лесна или не. Дали си ляга със всеки или не. Аз НЕ съм девствена, но няма да си легна на 1-5-10 среща с някого, само защото така се очаква от мен или е нормално. Ако си легна с него/ нея някога, то ще е след като съм го/я опознала и имам съответните чувства и желания.
И това, че не съм девствена (от както бях на 21 години), не ме прави по-лесна, от колкото когато съм била такава.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf0ff668fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   27, защото ако една жена е девствена, това елиминира възможността да е спала със Сульо и Пульо по тоалетните на чалготеките и да е поредната разпоретина. Но говорим да е девствена по убеждение и морал, а не по принуда като авторката. Ако някоя ще се прави на примерна, само за да излъже някого или да не и тръгне слух, пак не става. По тая логика защо жените не искате мъже, които са ходили по проститутки? Горе-долу същото е от наша гл. т. На повечето мъже им е писнало от парантии и искат нормална и вярна жена и не вярват в теорията за наживяването. Как една ще се е порила като невидяла до 40, ще е минала 3 футболни отбоа, пък видиш ли специално за твоя чест ще се кротне и няма да погледне чужд мъж до 80. А ти ахмака ще я прибереш, след като са я захвърлили като парцал 3 дузини мъже. Все едно алкохолик да пие много като млад, за да не му се на старини. Точно обратното е - апетита идва с ядене.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: f2ceeec6d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Номер 22 е решила, че животът и е провален на 28 години. Смешна история. Възможно е да живееш още три пъти по толкова, не се самообричай.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ec0dc8671c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   28, хъм...и това че е на 40 е гаранция, че е спала с "три футболни отбора" и я превръща автоматично в разпоретина?! Баси логиката. Ми ако е била женена и е спала само с един пак ли е разпоретина?! Или е необходимо да стои девствена до дълбока древност за да не я мислят за "разпоретина".
Важно е човека с които си да иска да е с теб, човече. Не да си първия, а да си последния.
В този ред на мисли аз нямам против мъжа ми да е спал с много жени преди мен (дори и платени), но имам против да го прави след като вече е с мен, защото е липса на неуважение.
Познавам две дето се омъжиха като студентки и още девствени. Апетита дойде с яденето много сериозно при тях (най-вече с чужди мъже ;)))

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf0ff668fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   30, ти прочете ли какво написах въобще? Не е казано да е чак девствена, а да не е спала с 2-3 квартала, защото за мен това е гаранция, че жената не струва и че не искам да имам нищо общо с нея. Заеби ти тая работа аз да съм 101-ия последен. Колкото и другите 100 са били последни. Целия град да са ми ортаци. Мерси, но ще се въздържа.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 7f145201cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   31, повечето мъже не щат и да чуят за девствена и с малко бройки. Всеки дрънка как ще я цени, пази, обича до смърт, ама копнежа по лекото не стихва. Даже се засилва. Колко мъже , случили на честни, кротки жени, остават с тях? Колко им прецакват психиката, побъркват с изневери, сравнения с тая или оная? А колко реално се държат добре с тях?
Българският мъж си иска лекото и това е.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: bf0ff668fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   32, ми аз не съм чул за друг мъж освен Божинов и Ники Михайлов да държи бъдещата му жена да е със 100 бройки, пък не знам. Ама те държат да се изфукат с изветна, пък била и разпоретина. Сефте от тебе чувам, че някой иска жена му да е курва. Виж, ако е за само за секса, да.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a23cf285f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   33, и що реши, че жената на двамата футболяги е курва ?! Била с единия, после с другия и кво?! Не е била едновременно с двамата. Хората се разделят. Нормално е! Ти да не би дествен да си се венчал!
Апропо ти въобще няма да в знаеш с колко е била жената (дали 1 или 101) го решава тя (какво ще ти каже на теб ;))))

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: d0d29ac2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   На 28 г.тялото отдавна трябва да ти дава сигнал,че е време да това.Мъжът не ти е непознат.Говори с него и ако всичко е наред,действайте.Всичко ще е наред! Успех!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fc1dc26e38
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Съгласна съм с 32, макар че не бих казала, че всеки български (защо се органичаваме само с тях?) мъж иска лекета.

По-скоро искат свястна жена, на която да имат доверие, че ще им гледа децата, ще ги обича и т.н., докато извън това, си искат някоя обиграна разпоретина, с която ще се държат както им скимне, ще ѝ го слагат от гъ*а в устата и всичко, което гледат в порното. Има си хора за различни работи, не можеш да правиш всичко с всеки. Има жени за семейство, има и за нещо друго. Едната ще я обичат, другата ще я чукат и такам. Фройд, естетсвено, си го е описал много добре. В идеалния вариант жена ти е "курва в леглото, дама в обществтото", ама рядко се среща такава комбинация особено след по-дълга връзка, съвместен живот, деца, битовизми и т.н.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ed7c7f44fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   31 ами големи генерализации правиш. Ето аз бях с жена, с 1 или 2 бройки преди мен и през 8те години нито веднъж не съм търсил лесно, леко и т.н. да де ама доброто и кротичко момиченце не е било всъщност такова. Е, да направя ли сега генерализации и обобщения? Да кажа ли, че младите жени са к. Ми не са, аз съм ударил късата клечка и се прецаках, ама все тряжва да има и читави...нали

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e522aa5d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   37, не правя генерализация. Просто си имам критерии. Нямам ли право? Не искам жена с 1000 бройки, противни са ми и не ме интересува каква е и как щяла евентуално да се промени. А и като гледам не съм единствения мъж, който не иска жена с километраж.

Ако някой мъж не иска гроза жена, това генерализация ли е? Просто си има критерии човека и точка, не е длъжен да дава отчет никому. Аз пък не искам жена 101-ва употреба. Взех си девствена и 12 г. по-късно не съм съжалил за миг.

34, е ако смяташ Николетка за порядъчна жена, взимай си я. Аз ще се въздържа, всеки си е рожба на собствените си дела.

ПС: много хора ми наскочиха за очевидни неща. Подозирам, че наскочилите далеч не са девствени, ако мога така да се изразя по-меко.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 48ee0c8866
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Жена ми беше девствена, така се случи, не съм я търсил специално... Невероятна е във всяко едно отношение! Да отначало бяхме малко нескопосани, но това бързо се промени и правим всичко без ограничения и предразсъдъци. Сигурен съм че и тези с по 20 партньора и обичащи секс за една вечер нямат и на половина на нейния опит и талант в леглото. Правим неща от които ще ви се замае главата и ще ви се подмокрят гащите, та това с колко партньора е била или с колко жени сте спали няма нищо общо с това дали ви се отдава!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 78e053cbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   Какво го мислиш? Еби се яко. После като остарееш няма да го правиш. Колкото по-стара ставаш, толкова по-гнусно ще е.
Най-добре е да се ебеш още от 14 години. Даже и 13 става.
Товага е най-яко.
След 29 всичко е надолу да знаеш.
Това ти е последния шанс.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c87cd25ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Номер 30, виж какво си написала:
Аз нямам против мъжа ми да е спал с много жени преди мен, но имам против да го прави след като е вече с мен, защото е липса на (НЕ)уважение. Ако и в живота си толкова неграмотна за всичко съжалявам мъжа ти.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: e20dce47e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Видях, че ти е казал, че не знае кога е конгреса, но ако ти се обади пак - не се дърпай.
Явно го харесваш достатъчно, че чак тема пускаш в публичен форум, а и човека сигурно е опитен, което за теб е само плюс. Не очаквай нищо повече от секс. То и секса няма да е кой знае какъв секс щом си девствена, но поне ще видиш как е и ще се отървеш от комплекса си.
И - да - девствеността ти е комплекс, щом пишеш тема за нея.

Хайде - и умната - с предпазни средства.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: ef5d3d1a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   до читателите и по-специално жените

Прочетете номер 39 и 38 и проумейте, че като цяло опит не се набира само след всяка почерпка в дискотеката а може и с само с един, но правилен човек!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2d5ecabd38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   Тази тема е съставена или от човек от някой от двата пола, който се гъбарка с другите с поредната измислена "история" и иска да гледа зрелища в коментарите, или от обратното на стойностна и разумна жена. Нулева вероятност това да е написано от свястна жена, която е изпаднала в такова положение!
На 28 години един НОРМАЛЕН човек отдавна е съзрял умствено и може да взема решения, без да се допитва като 12-годишна ученичка за подобни неща. Между другото, спирате да сте момичета и момчета при навършване на пълнолетие, така че "авторката" закъснява с цели 10 години със себеусещането, че вече е зряла жена. На 28 нито сте деца, нито сте момичета. На тази възраст майките на повечето пишещи тук сигурно вече са били родили поне едно дете и са въртели домакинство, а бабите ви са имали поне две-три деца и са поемали още по-големи отговорности. Истинският живот не е в TikTok и Instagram; нито е там, където виреят умишлените лъжи!

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 44941c6bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Да, не искаме фригидни и глупави жени, искаме ги мислещи и отворени към живота и секса. И стига с тези глупости за порното, било е така мнооого преди да се появи на бял свят! Тези неща в порно филмите са научени от стари картини и разкази. Таванът на перверзията е достигнат много преди 15 век.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: febd87e955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Четете това-означава, че XEvil 5.0 наистина работи!!

Искате ли да публикувате връзките си на 12.000.000 (12 милиона!) уеб сайтове? Няма проблем-с новия софтуерен комплекс "XEvil 5.0 XRumer 19.0.8"!
Блогове, форуми, табла за съобщения, магазини, книги за гости, социални мрежи - всички двигатели с captcha!
XEvil също е съвместим с всички SEO/SMM програми и сценарии и може да приема CAPTCHAs от всеки източник. Просто опитай! ;)

С уважение, MashaKoabark7337

P.S. Огромни отстъпки са на разположение (до 50%!) за кратък преглед на XEvil на всеки популярен форум или платформа. Просто се свържете с официалния екип за поддръжка за отстъпка!

http://XEvil.Net/

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker