Двойка от по-едри партньори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Двойка от по-едри партньори
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 2106 пъти
Здравейте,
Искам да споделя притесненията си отноно интимния ми живот.
Ние сме семейство то м36 и ж38 с 2 чудесни деца. И двамата сме закръглени, но не дебели. Въпросът е, че нежната половинка не е толкова сексуална. Постоянно ѝ се спи, уморена е и не счита секса за приоритет. Ходила е на консултации с психолог и ми е споделяла, че "проблемът" ѝ е, че не обича тялото си. В същото време ми се чуди, как така аз харесвам такъв тип жени - не само нея, но и в еротикатаа/порното, което всеки един мъж гледа :). Да, вярно е - големи са, да вярно е поувиснали са (кърмили са 2 деца), но съм убеден, че повечето мъже ще предпочетат голямата цица след като увисне, пред малката цица, след като увисне.
Всеки има комплекси, това е ясно - при мъжете размера е малък, при жените - размера е голям - имала корем, големи и увиснали ѝ били гърдите, дупето ѝ било порастнало.....

Какво да направя за да подобря отношението ѝ към нейното собствено тяло? От сегашното положение и двамата губим.

При вас дами с не манекенски тела - какво правите за да се чувствате по-секси и уверени? Как да повишим количеството и качеството на интимните си контакти, предвид всички останали семейни ангажименти?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: d0ae2c1e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Трябва винаги да и показваш, че я обичаш и че си горд че тя е жената до теб и майката на децата ти. Това много хора го забравят с годините! Може да се измъкнете за няколко дни от децата и да си направите почивка. За предпочитане нещо леко, но и достатъчно свежо, като за младите ви години. Например да се изкъпете голи във водите на някой водопад, да си свали сутиена на плажа или нещо подобно което би ви извадило напълно от зоната ви на комфорт. Ще видите, че подобни щури идеи носят много наслада, стига да сте достатъчно широко скроени. Нудистките плажове също са страхотна идея. Повечето са пълни с много готини и широко скроени хора без предразсъдъци. И определно не са с тела на супер модели. Ако сте разговорливи или поне обичате да играете карти или да правите барбекю лесно ще намерите готина компания с която да осъзнаете, че всеки е красив по своему. Всичко това звучи като идея за секс почивка и разврат, но е точно обратното. Това е приключение, което ще ви отвори очите за света и за вас самите, а и ще ви покаже, че още ви бива и живота е в разгара си!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 818a674d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Не си падам цицоман и никога не съм отдавал чак пък такова значение на женските гърди. Каквито-такива. Което не означава, че си нямам други фетиши, разбира се. С годините явно си спрял да показваш на жената, че я харесваш каквато е. Защото тя едва ли вчера е спряла сама да се харесва. Вероятно винаги си е имала някакъв комплекс, но твоето отношение и е помагало да го преодолява.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 91603a72f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прави й комплименти! :)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1dbb3a5ef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Като ни бомбардират отвсякъде с перфектните жени с перфектните ц*ци, г*зове, п*тки, крака, лица как да нямат комплекси повечето жени?! Ама и вие, мъжете, не правите нищо по въпроса да накарате жената да се почувства по желана с комплименти, а само просите секс. Покажи й че я харесваш, гали я целувай я. Повечето мъже само искате да си наблъскате п*шките за пет минути и да свършите. И после "Ма, тя жената не иска секс, спи й се, изморена е!", ами не те иска, защото явно не ставаш в леглото. Как да иска секс, като ти едва ли се стараеш да й е хубаво?? И барабар с това, че няма стереотипно красиво тяло, още повече заформя нещата.
Мъжете само искате секс, без да се стараете. Еми, няма как да стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker