П*далско ли е да се бръснеш? Жени - мнение :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

П*далско ли е да се бръснеш? Жени - мнение :)
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 2872 пъти
Пичове дайте сега да си дойдем на думата.

П*далско ли е да си поддържан и да си стрижеш ръцете, краката, интимните зони. Да вметна, че използвам бръснач единствено за брадата си, всичко друго стрижа с машинка на различна дължина в зависимост от зоната. Краката, ръцете, гърдите и гърба ги минавам с машинка около 5ти номер приставка, по-малко от 1см със сигурност. Долната част на корема, отпред и отзад се стрижа без приставка. Само лицето с бръснач. Та... това педалско ли е за вас и защо се оказва така, че както се е случвало да ми намекват че е педалско в същото време съм с няколко п*тки едновременно,а тези дето ми го казват си стоят сами? Това че искам да съм поддържан ли ме прави педал? Когато се острижа това ми дава чувството, че съм поддържан, чист и от там нататък имам самочувствие. Някак няма да ми е комфортно да съм с момиче, което се е издокарало за мен и в същото време от гъза да ми висят плитки като на хал Дрого. Аз съм си говорил с доста момичета на тази тема и мога да ви кажа, че почти всички казват че предпочитат мъжа да е поддържан, а останалите казват че им е все тая, не било такъв проблем.

Държа да вметна, че на мен ми се вижда п*далско да си бръснеш ръцете и краката с бръснач до кожа, тва вече за мен е е ок. Питайте аверките си ако случайно сте с разбиранията, че трябва да имате окосмение като войник от средновековието да видим какво ще ви кажат, естествено ако не решат да ви излъжат за да не ви наранят чувствата. Някак на самия мен няма да ми е комфортно и ок да съм с момиче, да ми прави св*рка и лицето й да се удря в някакъв храст, защото било мъжествено. Най-добре да коментират жени какво мислят по въпроса :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: 22bf3c611e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   здрастиии. веднага ти коментирам. аз лично харесвам мъжът да е умерено окосмен. естествено че трябва да си поддържа брадата и там долу също да е изряден. съгласна съм да има умерено мъжко изглеждащо окосмяване по ръцете и краката. там си е в реда на нещата. за съжаление сегашния човек, с когото си имам вземане даване си обезкосмява ръцете и краката, което малко не ми пасва на голямото му мъжествено тяло. аз съм тази с гладката кожа. той трябва да е гладък само в брадата и отдолу. мое мнение.
чувствай се добре, прави каквото усещаш, правилната ще те харесва.

ж22

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c40835c9b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Казал го е народа-Ако е путка,рошава/рунтава/да е и така трябва !!!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 2adeec2449
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   в същото време съм с няколко п*тки едновременно




Една жена между двама мъже се чувства царица, един мъж между две жени п*тка.









Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3ee64df16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Авторе....закъснял си с има-няма десетилетие. Сериозно.
ОТдавна никой от по-младите не се бръсне. Сега се ходи на лазерна епилация. Да се бръснеш/подстригваш....е позволено ако си от старата школа (45 ).
Беше педалско, наистина. Едно време. Това време мина.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c95358c665
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като си доволен от вида си както ти пука за мнението на анонимниците тук? Ти на нас ли искаш да се харесаш?

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3f99b860f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не е педалско да се поддържаш! Предпочитам приятеля ми да е гладък навсякъде. Не сме 19 век, където да си маймуна е нормално ... Изобщо не обръщавай внимание на номер 3. Той има навика да си пише глупости навсякъде.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 51be84a970
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Тия дето се мъкнат с по няколко путки едновременно, винаги съм ги мислил за педали.
Ебеш ли ги тея путки, или си говорите за гримове?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9347355a7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не е ок да си бръснете повече зони от жената до вас! Естествено това не ви прави гей, но определено не е нормално вашето приготовление да трае повече от това на момичето до вас.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3645223767
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Автора до 3: Това някъде във Фейсбук ли го прочете? :D Един мъж между две (и повече) жени не се чувства п*тка, но ти едва ли го знаеш, което е малко тъжко че не си пробвал... Отделно аз все още съм малък, че да имам кой знае какви претенции да съм мъж, о да има разлика между мъж и човек от мъжки пол. За да си мъж ти трябва акъл, принципи и ташаци, а аз на тези години съм в процес на обработка..

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 66fa13c0e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Мъж съм.

Според мене тази тенденция навлезна от порното и еротичните списания. Т.е. от САЩ!
Жените са устроени така, че да следват мъжа, пич. Ако ги оставиш те да дирижират палката, ще заприличаш на средноаритметично между мъж и жена = джендър. Някакъв вид неопределеност на пола. Наблюдавай, каква огромна разлика има в излъчването и поведението, а и успехите на мъже, които са отгледани в здраво семейство, т.е. с присъстващ фактор баща, и такива, които са отгледани само от майките си!
Не мисля, че хваленето ти, че си с няколко наведнъж е положително в този период, в който живеем, защото, лично според мене, това е по-скоро показател за обратна селекция – колкото повече „мацки“ ти налитат, толкова е по-голям шансът да си „нередовен“. Не го казвам с лошо, а с едно на ум. Жените са отдавна изпуснати и правят брутални грешки, изцепки и мръсотии. Когато жените са изпуснати, винаги настъпва – обществена деградация, разврат, депопулация, намаляване здравето на хората, болнави деца, нисък прираст, изкривени междуполови отношения и др.

Сам казваш, че се бръснеш навсякъде, но тези, които си бръснели до кожа краката и ръцете прекалявали. Какво излиза? Първо се започна в 90-те да се копира от спортистчетата и мутрите да си бръснем мишниците, нали така? След това чепа, гърдите, гърба и се стигна до ръцете, краката, а някой и г*за! Значи все отнякъде се започна, но къде му излезна краят?

Лепяли ти се мацки, защото си „поддържан“. Първо, да си поддържан не означава да си бръснат ингвинално! Поддържан мъж означава мъж със стегнато тяло, оправена брада и прическа, изкъпан, с чисти и изгладени дрехи. Няма такава връзка поддържан мъж = обезкосмен. Това равенство е валидно за жените. Ако приложиш горното уравнение за мъжете, се получава „джендър“.

Второ, жените винаги са се възбуждали от мъжествени мъже! Нали така? Мъжественият мъж е такъв не само на физика, но и на поведение. Ако ти се стремиш да имаш женската гладка кожа и да се носиш във впити дънчици и якенца..., извинявай, но нещо си се объркал от това, на което му викат „мода“.

Реално какъв е проблемът мъжът да е естествено окосмен навсякъде? Никакъв. Ако си забелязал, мъжете се потиме в пъти по-обилно от жените и когато сме обезкосмили подмишниците си и се изпотим, започва да ти „джвака“ и да се стича пот, независимо, че си използвал дезодорант. Което не е толкова силно, когато си се носиш естествено. Вярно, че когато си окосмен, миризмата е по-силна при потене, но нали затова са дезодорантите? Жените няма как да направят такова сравнение, защото масата от тях през деня не извършват почти или дори никакво физическо усилие, следователно и потенето е несравнимо по-малко, отколкото при нас.

Какво да кажем за чепа? Там е малко по-особено. Но може да кажем, че както твоите прабаби и прадядовци са имали сексуален живот, окосмени, така и моите, и на другите хора, и както може да забележиш, сме живи сега с тебе! Дали са правили фелацио едно време – не знам, по-скоро не. Или доста по-рядко, отколкото нашето поколение. Също така можем да отбележим, че всеки, който е пробвал да си бръсне топките с бръснач или машинка (дори не говоря за кола маска), му е станало ясно, че мъдата не са създадени, за да бъдат бръснати!. Виж, женската вулва и Венерин хълм са доста изпънати и там е лесно да се мине с каквато и да е машинка или самобръсначка, без почти никаква опасност от нараняване. Така ли стоят работите с твоите мъда? При свирка мацката щяла да си бие муцуната в храсталака... Твой проблем ли е? Майка ти не е ли правила фелацио на баща ти? Той по времето на соца с ленти ли си е епилирал ташаците? Ама тебе те има, нали?

Останалите места за крака, гръб, ръце няма да засягам. Мисля, че на всеки му стана ясна гледната ми точка.

Общо взето нещата стоят така – както приучиш жената и на каквото я приучиш, на това ще се радва. А сега жените са тотално разпасани и дори да си изцяло обръснат, повярвай на друго място ще забият поглед и ще ги дразни не по-малко от „плитките“ ти.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 26d49822ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Да никоя жена не иска космат и брадат примат

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 0beddf1eec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Ами не е нормално това. Да трябва да се поддържа мъжа, брадата да си бръсне и до там. Другото вече е педалско. Дори и аз на триъгълника не съм нула номер. Така ме харесва мъжът ми.
Ж 38

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 19b013228c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Мъж който си бръсне краката, ръцете, гърдите и гърба, най-вероятно си бръсне и путката...

Нормално е мъжете да си бръснат лицето, под мишниците и от време на време оная работа. Абсолютно педерастко е всичко останало.

Колкото до жените, при тях е абсолютно задължително да са обезкосмени навсякъде, освен в интимната област. Там е редно просто от време на време да се поокастря, въпреки, че дори напълно окосмена отдолу, жената си е екстра. Космите на шундата имат функцията да предпазват от инфекции. Парадоксално е, но жените си мислят, че да си направиш путката на гол охлюв е белег за чистоплътност и хигиена. А още по-парадоксално е, че си мислят, че това е много секси. Истината е, че напълно обезкосмената вагина беше наложена от порнографията през 90-те, а за нормалните мъже е направо педофилско. Космите са си вторичен полов белег.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: b29cb1693f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Мъж съм на 35.
До 10 и 15. Толкова добре написано, така съм се смял.
Добре съм сложен, висок, тренирам. Имам много тестостерон. Ходя на мъжка баня. За мен да си се опощил като пиле не е признак на никаква чистота. Имам косми абсолютно навсякъде, където може да се сетите и само в 9 клас взех епилатора на майка ми и за пръв и последен път скубах мъжката краката и гърдите си, откъдето от 1 корен растяха по 3 косъма. Казвам мъжката защото стоически издържах тази навита и вибрираща пружина да захваща и изкоренява всеки троен корен.
Та по темата - не, не е нормално да си се изпилил и кожата ти да изглежда като попарена и оскубана кокошка. Гледам ги даже и мъже по над 50 се изскубали навсякъде. Смешно ми е, някак няма нищо мъжествено, особено като почнат да ти висят мъдете повечко. Като тия голите котки са.
А пък избръсната и цялата осакатена, изприщена шундра никога не съм харесвал, лижеш и то е като шкурка, особено ако се е наежила... пфу!
Най-харесвам 1ви номер с прическа!
Аз също се държа 1ви номер долу, гъза и краката 3ти.
А псевдо мъжкарчетата, дето са с по 3 путки в колата, къпят се с душ гел, дето мирише на Дубай и са ми дошли в банята да ми гледат големия кур и да им текат лигите хич да не ми се обясняват, щото ми е ясна цялата картинка.
Къпя се у фитнеса и на съседния душ един мега напомпан, дето само за тежести говори и за путки как ги ебе. Целия се изпилил, само мигли и вежди са му останали и главата обръснал.
И ме гледа така, а моя е около 17см като наденица виси и топките ми също. Бе гледам го за 4ти път си слага шампоан а няма коса.
Пишката няма да я обсъждам, щото всеки каквото му е дадено.
И по едно време викам тоя иска нещо. Дръпнах си го 2-3 пъти, поразтърсих го да се понапълни с още кръв при което тоя прехапа устни и вика... ох как искам да го лапна :D
Така се изсмях...
Та да, гейско и педерастко е направо да се обезкосмяваш. Да не говоря, че някой почнаха и на бразилска кола маска да ходят.
Имам една позната козметичка вика, вече само мъдя скубя по цял ден...

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 71a205fad1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 17

Е, не така де. Някои обичаме гладко епилирани жени долу ;)
Не е е лошо, особено ако искаш да ги помпиш отзад е добре да не ти се мотаят косми :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker