Грозни сте, а искате да чукате - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Грозни сте, а искате да чукате
преди: 2 години, 2 месеца, прочетена 6735 пъти
Мъж на 24 съм и понеже забелязах един стандарт в балканците като цяло, обиколил съм много страни, но само на Балканите го виждам. Че рядко хората имат реална самооценка и не разбират, че просто в нечии лиги не играя - за да получат, трябва и да дадат. Провокира ме темата на наивния пич, който иска по негови думи "топ" жени, а не казва той как изглежда и ги плюе, че искат пари. Накратко ще обясня, не искам да съм повърхностен, но в такъв свят живеем.
Кифлата, а и много често красива естествена жена търси пари. Тя тая поддръжка да не я прави за тоя, дето духа? Търси успешен, силен и богат. Нали се сещаш, че Николета няма тая поддръжка да я прави, за да готви после на някой си господин никой. Кифла и мутра или кифла и футболист е комбо откакто свят светува.
Сега продължавам - една естествено хубава жена, не тунингована и която не е използвачка за пари, но да кажем много хубава. Ами тя ще иска хубав мъж в 90% от случаите. Не може ти да си дебел, да смърдиш, да не можеш да си оправиш едновеждието, пък и да не си богат, а да искаш топ мацка. Така е устроен светът. Щото се сещаш, че стотици мъже точат лиги по нея и тя може да избере тоя, дето е най. За жена е и лесно - и за връзка ще намери кандидат, а за само секс още по-лесно. Ама не ми казвай "аз не изглеждам зле, но не съм нещо особено, а и нямам пари, но искам най-хубавите жени". Тия най-хубави жени могат да си позволят да чукат мъже тип Зак Ефрон. Затова не се класираш.
Същото се отнася и за жените. Чувал съм пълни, над 100+ кила жени да казват искам топ мъж с плочки. Дааа...ами твойте къде са? И понеже имат нереална представа, режат всеки, който не е 10/10 и реват, че са сами.
И не, не искам никого да обиждам, просто българите имат нереална представа за себе си, високи изисквания и нищо не предлагат.
Аз нито съм гадняр, нито идвам от богато семейство, но работя по това, даже не шофирам, пътувам си с метрото. Но доста се поддържам. Не като Галин с женски работи, но тренирам, махам излишното окосмение, ползвам хубави парфюми, ТРЕНИРАМ и не съм плешив и напомпан, а имам хубав релеф просто. Ходя на фризьор и козметик. Много жени ще ме оценят като красавец, с риск да прозвучи нескромно. И съм чукал не огромен, но достатъчен брой жени, които всички до една първи са направили крачката. Дали измислям? Да, някои от тях бяха топ, имаше и пълни, с грозотии чак не съм бил, но скромно хубави да, ама всичките са ме заговорили пръв или са писали, щото реших да пробвам с подхода - уверен съм, но не ми дреме дали ще забия. Не искам да тичам след никоя. И това ги привлича. Уверен мъж, който не им се моли. Даже в последно време нищо не ми се прави и даже режа жени. Нито лъжа, нито им свалям звезди, любезен и мил в рамките на нормалното съм. И буквално жени ме търсят с молби за секс. Така че за оплакващите ще кажа едно.
Преди да искаш Адриана Лима, огледай се в огледалото. Не е нужно да си топ, но можеш да се опиташ. Тренирай нещо, за да си във форма. Ако имаш пъпки - козметик, терапия. Оскуби веждите ако са като гъсеници. Грижи се за тая кожа у коса. Поддържай хигиена. Изтупай се в някой дори евтин, но хубав костюм или дрехи. Ама не Адидасо или Найко, запази тия работи за фитнеса. Стилът впечатлява жените. Поддръжката. Сега ще си кажеш "тоя гей какви ги говори". Ама ти си отчаян за секс, не аз, нали. Със сигурност поне нещо симпатично ще забиеш, ако целта е само секс. Говоря за мъже без много средства. Ако искаш Адриана Лима и не искаш да ставаш хубав, ами само парите остават, пич.
Сега за жените. Не е нужно да си фейк, за да си хубава, много често бъркате това, с което ще впечатлите един мъж. Маникюр за 50 лв и тежък грим, а иначе тя 200 кила, да се извиня. Спортувай, за да си стегната. Нищо не бие яко фитнес дупе. Не е нужно да си кльощава или Кардашиян. От слаби до стегнати тип Салма Хайек все са супер. Просто не е готино вече 1.60 и 100 кила. Веднага се вдигат акциите като си стегната. Хигиената както винаги, хубав подбор на дрехи (стил). Един естествен грим и вече можеш да праснеш Зак Ефрон, имаш шанса де.
Много хора бъркат поддръжката с пари. Не, да вземеш пинсета и да си оправиш веждите или един комплект за избелване на зъби не са края на света и доходите ви. Говоря ако търсите само секс. Вече за връзка и характер и акъл имат значение, сложно е. Нали за забивки говорехте. Но балканският мъж/балканската жена искат да са си грозни и да се праскат с топ хора, ами не става. Ако си дебел, не режеш дебели, ако си с гаден задник не режеш хора с гадни задници. Как да го обясня, заглеждал съм с какви мъже Анджелина е ходила и дори тя по-малко стандарти има. От някои българи. После плачете, че сте сами. Искате най-красивото, ама вие това ли сте?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 2 месеца
hash: a137799ba4
гласове:
1 2 3 4 5
  (45 гласа)

1.   Да, обаче повечето жени не избират нито красив, нито богат, а някой невъзпитан примат, който е склонен да ги побийва и който може да възпита само наркоман, ако изобщо не зареже жената с детето, понеже им изглежда мъжествен и много му ланка устата. А образования възпитан мъж с добра работа, който би бил добър съпруг и добър баща, влиза в графа задръстен и скучен. Ами и аз да съм на мястото на втория тип мъж, и аз ще ги плюя. Знам, че някои ще кажат да си намери читава жена, ама лошото е, че вече почти не останаха читави. 99% са кифли, курви и без ценностна система като цяло. 1% свестни жени за кого по-напред?

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 639a1b54d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

2.   Виж,аз съм ти набор и също съм попътувал и съм видял някои неща и колкото и нескромно да звучи смятам че имам широк мироглед.А ако смяташ че за да ''чукаш'' както ти се изразяваш трябва задължително да си красив,богат,успял е драги ми наборе в сериозна грешка си повярвай ми,това дали ще ''чукаш'' не се определя само и единствено от външността ти,а понякога и от други фактори като чувство за хумор,интелигентност,добро отношение и др. подобни личностни качества.Очевидно ти липсва емоционална интелигентност и житейски опит,но нищо живота е пред има още много да научиш за света!!!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9c34ac90b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (44 гласа)

3.   Ами, ти като си толкова красив, какво те интересува, че другите са грозни? От това, което прочетох явно си мъжка кифла. Няма лошо, но не всички хора от Балканите са грозни, повечето се поддържат и ходят на фитнес.

М23

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 26b00134f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (51 гласа)

4.   Четох четох стигнах до ,,козметик,, и спрях. И вика нашия не съм като ,,Галин,, Абе същия педеруга си. А и злобата е типична само за педеругите и женките.









Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 123e8ab6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (57 гласа)

5.   Николета? Зак Ефрон? Ким Кардашиян? Естествен грим?

Мъко моя, земеделска...

 
  ...


...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: fa31c24660
гласове:
1 2 3 4 5
  (38 гласа)

6.   Аз пък съм попадал на доста жени с ниско самочуствие, въпреки че са красиви или поне симпатични и хубаво тяло. Научил съм се веднага да ги усещам и веднага действам. Доста такива комплексирани съм наебал Лошото е, че след известно време им се вдига самочуствието и започват да гледат настрани и за още - имат да наваксват явно.
М35

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4270d7f54f
гласове:
1 2 3 4 5
  (49 гласа)

7.   Всъщност истината е, че точно стабилните и готини типове са пренебрегвани, а въздушните типчета с неугледни тела и лица са избирани(на друга база, не естетична). Ясно е, че явлението потвърждава един проблем - Комплекс за малоценност у жената. Тя иска да изглежда значима до мъжа, да го задържи и да го води за носа. Аз забелязвам измежду много компании, че двойките са некомплектовани, тоест льоьото гушка мацето, а до тях супер класи над него пич седи необвързан. Не е логично това нещо

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: febebd0994
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

8.   Мъж на 24? ! Да напише това? ! Еми, имаш моите администрации и то от мъжемразка (защото ме подиграваха преди, понякога и сега, а не защото ми е кеф да съм такава.... ). Рядко се среща мъж с трезва преценка за нещата.
Аз също писах в темата "Защо трябва да си убиец или крадец, за да си желан и уважаван от жените? " на пича и съм 60- ти коментар. Изключително много ме дразнят такива мъже като него (също и жени), които искат топ представителите на противоположния пол Какво представлява концепцията за "топ момиче" по нашите ширини? По принцип означава тип Жълтата Златка или Нора Лайнометкова. Е, как пича иска да има такава жена, пък после има смелостта да ми напише, че в България нямало свестни жени? ! Няма там, където търсиш, а да търсиш що- годе прилична жена по тези среди е все едно да тръгнеш да търсиш злато в септична яма. Е, може и да откриеш, но вероятността е малка.
Та, пича се оплаква, че трябвало да стане крадец или убиец, че да има Златка, Норка или друго такова животно до себе си. Като искаш такова създание, ще станеш престъпник, но няма да се оплакваш, че не ти върви с жените, защото си търсиш свястна жена от едни от най- неподходящите за сериозни отношения места.
Авторе, съгласна съм с теб, че всеки човек трябва да си знае мястото. Ето, аз не съм Анджелина Джоли и не се целя в Брад Пит, но искам най- доброто от своята лига. Затова влагам в себе си. Да, околните казват, че съм хубава, даже някои казват, че съм много хубава (явно е въпрос на гледна точка), но аз не мисля така. Мисля, че съм средно ниво, но се поддържам. Бях почти 70 кила на няма 1. 65 края на 2020, сега съм 57. Косата ми беше оредяла, сега е доста по- добре. Имам още забележки и се боря с тях. Малко съм кофти характер, с което също се боря. Хубаво е всеки човек да се бори със себе си, за да може утрешният ден или възможно най- скоро да стане по- добра версия на себе си и не само като външен вид, но и като човек, както и да придобива и развива умения. Битката не е лесна и мини провалите често стават, особено при хора като мен, но е важно никога да не се предадеш.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 466df7630a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

9.   Като цяло съм забелязъл, че жените не искат да ги чука някой кой знае какъв хубавец, а такъв, който да им говори това, което искат да чуят.

Но това дали този отсреща става или не не им е критерий.

Е, трябва и да плаща сметките по Витошка, но то си е в реда на нещата за тях.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a011d76a79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 6 е абсолютно прав. Пълно е с момичета, които са хубавелки и комплексирани. С правилната настройка е лесно и достъпно ебане, което си заслужава.
Като мъж е важно само едно нещо - да излъчваш самочуствие, да имаш висок рангов потенциал. Можеш да бъдеш затлъстяващ, небръснат, дългокос, кривокрак бливар по шорти и джапанки и пак да ебеш готини пички. Т. е. дори именно защото толкова малко ти пука, обезателно ебеш красиви пички. За такива типове, пичките дори специално се гримират и се обличат като курви.
Буковски го е доказал за пред света, аз също макар и само за себе си.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 61b4e0711b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

11.   До 7,
И на мен няколко жени са ми казвали, че са си търсели мъж, който да не е по умен от тях. Ясно защо, иначе няма да им минават номерата и да намират общи приказки!

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 107cc0bd6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   Брато, нещо май си от левия тротоар, като Мон Дьо ли си красавец или...
На жените им се ебе и ако си с нея на точното място в точното време си ОК, ще я отвъртиш яко и ще пита за още, стига да си кадърен в ебането!!!
А ако си шушумига или бройлер, такъв ще си останеш и да си скъсаш гъза!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5088245cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

13.   Аз съм авторът и се връщам да коментирам. Темата ми не беше с цел хейт, но просто съм по-директен тип. Изяснявам.
Много ясно, че да впечатлиш някого за дългосрочна било то несериозна или сериозна връзка, трябват общи интереси, хумор, знания, прочетени и анализирани книги. Аз говорех за само секс, какъвто пичът от темата дали трябва да си убиец или насилник май искаше, че жените да те харесват. Не ми се драскаше роман там и написах история, да видя мнения. Сега направо почвам.
Първо, защо смятате, включително номер 1, че една жена не иска само секс? Те много искат, въпросът е дали е от теб. Жените могат да бъдат много хитри мръсници. Идва в клуба и почва да се търка в мен на дансинга и това ми се е случвало. И защо една жена да е длъжна да ти връзва? Ще прозвуча грубо, ама тя може да не иска средностатистически живот, а богатият мафиот да я строява, но води на Дубай примерно. Или младо силно момче като мен да я пори всяка нощ без обещания. Никой обаче не харесва отчаяни хора, факт. А свястна жена също можеш да намериш, но замислял ли си се, гледаш ли само в топ жените? А на обикновените мацки внимание?
Второ, самият аз не търся повече от секс в момента, само 99-ти набор съм и ме устройва. Получавам го, но и без него пак съм добре. Иначе много добре знам за сериозна връзка, че трябват повече неща.
Последно, споменал съм имена, които не са ми идоли, що се отнася до Галин и Николета, просто такива като авторът на оная история ще знаят. И защо да съм гей, защото не ходя с чантичка през кръста и не искам да съм космат? Мисълта ми е нито хиалурони, нито като други мъже подобни просотии правя. Но и тези, които го правят, поддържан не значи педал. И то хубаво много тренират, но буквално имам чист релеф, не някакви баници, вие красиви мъже гологлавите и татуирани дебелаци на химия ли наричате? Аз съм рус, с гъста и хубава коса и няма да се оставя да оплешивея или загрозя с татуси, по-пошли от всичко друго. И пак не се оплаквам от внимание. И дори аз както казах, като е за секса и съм праскал някоя по-едра или не толкова хубава в лице. Обаче редовно именно неврачни девствени мъже и жени искат Дженифър Анистън или Брад Пит на млади години да им слязат.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 17b465aae0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

15.   Прав си наборе, и аз съм свидетел на този феномен. Но в сегашните времена е напълно обратното - жените искат класи над тяхните, а normie-тата 5-6/10 дори не ги отразяват и са невидими за тях. Външният вид на мъжа наистина е много важен, виждал съм с очите си как в един хотел в който работих преди години момичета са сваляли моите по-атрактвини колеги. Чувал ли си за правилото 80/20? На младини, момичетата винаги искат да са само с красиви мъже, но когато станат 30 и не стават за нищо реват къде са били свестните мъже. Това е жалката истина. Да, с поколениеята родени през 90-те dating-а е бил по-нормален, но на тези сегашните девойчета от 01-04 нагоре изискванията за мъж са брутални.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a6c7530cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

16.   В много отношения е трудно да се намери логика в избора на партньор. Познавам доста интелигентни, образовани и добре изглеждащи хора, които са сами от десетилетия. Познавам и абсолютни аутсайдери едва завършили средно и без никаква перспектива и развитие през годините, които постоянно са с готини мацки. Познавам и направо извратени случай където абсолютни боклуци, насилници и наркомани са със страхотни умни и красиви жени до себе си... На пръв поглед никаква логика. На втори се замисляш и виждаш че свестните хора не искат да си губят времето след като са попадали на боклуци някъде на зад, тези с големите усти и празни приказки лесно се уреждат със също толкова глупави, но бързо и приключват. Последните обичат чувството че са много над партньора си и същевременно изпитват някаква форма на мазохизъм.
П. п Никога не съм си бръснал тялото и това не само не отблъсква мацките, но дори и ги радва! Жената има нужда да усеща мъж до себе си от характера, през тялото та до мъжката дума.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 70d09d7d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   Поздравления за поста!
Най-после и един мъж да се включи на място.
Хубава жена, омъжена на стабилен мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 70d09d7d50
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

19.   Поздравления за поста!
Най-после и един мъж да се включи на място.
Хубава жена, омъжена за стабилен мъж.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 38abffe4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (46 гласа)

20.   Не ми звучат като стойностни хора нито жени, нито мъже, които в ранните 20 вече са се изпоебали с един-два футболни отбора от отсрещния пол и са се доказали като неспособни да завържат трайна връзка, въпреки лесните условия за това, които са имали. За някои явно са по-важни парфюмите и да залагат основно на лъскавия външен вид, който да е единствената причина да бъдат харесани и "оценени", отколкото съкровените човешки взаимоотношения и внимателния, разумен избор на човек, с когото да се обвържат. Повечето такива дори не са достатъчно грамотни, а значението на словосъчетанието "ценностна система" сигурно още ум убягва, съдейки по техните думи и действия. Имат изкривена представа що е то успех в отношенията и измерват всичко с това какво внимание получават и колко различни хора са (ги) наебали. Не става дума само за жени, а и за мъже. Тези хора, въпреки отдавна навършеното си пълнолетие, все още се лутат напосоки и се самоуспокояват, че уж можели, ама не искали все още сериозни отношения. А всъщност истината е, че просто не са годни за това като Човеци!

Примерен разговор:
- Пич, ти имаш ли се за качествен екземпляр, който да е удачен избор на една жена за успешно и сплотено семейство?
- О, да, разбира се!!!
- Кои неща считаш като своите най-големи предимства?
- Ми, блъскам в залата, ползвам парфюм, избелвам зъбите си, скубя междувеждието си, обезкосмявам тялото си.
- Хубаво, а какви са постиженията в живота ти до момента, с които се гордееш и които нагледно показват колко стойностен си като човек?
- Ми, мога да се похваля, че съм се чукал с голям брой жени - и грозни, и хубави, най-дългата ми връзка е цели два месеца, и това при положение, че само преди няколко години навърших пълнолетие. Даже и в казарма не съм бил, много неща от същинския живот не съм видял, но затова пък се обезкосмявам и се имам за много опитен още на тези години!
- Ясно...

Съгласен съм с думите на автора, че човек следва да се насочва към хора от отсрещния пол, който да е що-годе на същото ниво като ум, разбирания за живота и излъчване, но това е утопия в нашето съвремие, тъй като:

1. Дори повечето неугледни, неподдържани, тлъсти и простовати жени считат обикновените мъже (които са значително над въпросните жени) за недостатъчно добри за тях и се целят в каймака сред мъжете, съставляван от около 5% от всички мъже. Като под "каймак" нямам предвид стойностни мъже, тъй като почти никой от онези 5% мъже не е стойностен, с много редки изключения. Тези жени искат някой мъж много класи над тях като външен вид и/или материални успехи. Те не искат съответстващи на тях мъже със сходен неугледен външен вид и също толкова неуспешни/безработни като тях самите;

2. Много от жените с хубост средна или над средното си считат за нечовешки красавици, макар че обикновено се касае за такива хубост тип 5-7 от 10, които са такива само благодарение на това, че все още са на 20-25 години и след 30-ата си година рязко това им - наготово дадено като ген по рождение - предимство ще започва рязко да залязва и тогава ще се чудят кой им е виновен за това, че са пропилели най-лесните и здравословни за раждане на дете години от живота си в незнаен брой безразборни краткотрайни изчуквания със случайни и също толкова неспособни на сериозни отношения мъже, които са били плод на собствения им избор;

3. Самотните майки с деца (25% от всички майки в България) не си търсят себеподобни самотни татковци с деца;

4. Жените без пари, жилище и кола не си търсят себеподобни мъже без пари, жилище и кола;

5. При разлика в средния за България ръст между мъжете и жените от 12,9 см (175,9 см за мъжете и 163 см за жените) се оказва, че жените не си търсят мъж, който да е с около 13 см по-висок от тях. Почти всички жени се целят предимно в мъжете, които са най-малко с 20-30, дори 40 см по-високи от тях самите (редовна гледна са двойки, при които ниска жена 150-155 см е редом до някой мъж с ръст 185-195 см). Затова е и голяма рядкост мъже с ръст под 180 см да стават родители - просто жените не щат да раждат от тях, пък макар и те самите да са педя по-ниски от тях. Жена 150 си слага обувки с 15 см високи токове и после си въобразява, че е с ръст 165 см;

6. Почти всички жени НЕ СЕ ХАРЕСВАТ как изглеждат в огледалото и затова, поради страх да не бъдат отхвърлени или да получават много малко внимание заради ИСТИНСКИЯ ИМ ВЪНШЕН ВИД, ежедневно се маскират с количества грим преди всяко излизане от дома, за да могат да си сложат една усмивка на лицето и да изглеждат в пъти по-привлекателни, отколкото са е действителност. Благодарение на грима всяка жена 4/10 лесно може привидно да мине за 9/10. На такива се казва "четиридесет и деветки", но повечето такива не искат да са със себеподобни мъже 4/10. Много от тях живеят в един илюзорен балон, нямат правилна представа за себе си, считат дори мъжете 7/10 за "средна работа" и се целят още по-нависоко;

7. Почти всички жени НЕ ХАРЕСВАТ ГЪРДИТЕ СИ и прибягват до спасителното средство, наречено повдигащ сутиен с подплънки, който да лъже очите на околните, че тези гърди са стегнати, повдигнати и с много по-голям обем от истинския такъв. Дори и жените със силно отпуснати гърди не си търсят отпуснати мъже;

8. Повечето жени нямат понятие от размери. Имат некрасиви срамни устни и ужасни комплекси по темата; много от тях са с разширено и отпуснато влагалище, което е с бяло течение и други болести поради немарливост с чистоплътността и вредните хранителни навици, но държат да са с мъже с едри чепове, защото за такива са чели в женските списания и/или по такива точат лиги, докато зяпат снимано от близък план порно (въпреки, че отричат да гледат такова). Отново има силно разминаване между "какво предлагам" и "какво искам";

9. Много жени искат верен мъж, но самите те не желаят да са верни. Много жени искат уравновесен и отговорен мъж, но самите те искат да се ползват с предимството да са истерички и да им бъдат прощавани съзнателно допусканите изцепки. Много жени искат мъжът да държи на думата си, макар че на самите тях не може да се разчита;

10. При първата и при последващите срещи повечето жени не искат да се раздават за мъжа така, сякаш са в сериозни отношения, НО същевременно изискват от него той да се раздава за тях така, сякаш вече са в сериозни отношения! Тези изисквания включват не само това мъжът да влага пари, но и: отделено от него време (вечно той да се съобразява с нея, когато тя е свободна и в настроение), жестове на внимание към жената да се чувства тя специална (все мъжът да измисля поводи и подаръци), зверско търпение (иска от него да е точен и изпълнителен, но тя да върши нещо, само когато ѝ скимне), да я забавлява (защото обикновено тя самата е безобразно скучна), да я изслушва внимателно и с разбиране (но тя не желая да върши същото за него), да е винаги насреща да намира решение (за нейните тегоби, често плод на самовнушения или на душевни терзания от предишни погрешни избори на мъже)...

Равенство между половете има, но само "на хартия" в Закона! Равенството не го търсете в самото самосъзнание на хората - то там вирее само при нищожен дял от всички!

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 26b00134f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (42 гласа)

21.   7 Не търси никога логика при жените. Тяхното ,,Не,, винаги е ,,Да,,







Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 1a49e138e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

22.   20, не винаги бялото течение е вследствие на ниска лична хигиена. Аз се подмивам по три пъти на ден, сменям си бельото по два пъти и пак го имам. Четете малко преди да пишете.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 8a3992af6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

23.   Божеее, един отхвърлен мъж колко глупости може да напише от озлобление. А после ще каже, че жените били злобни. Кифлоприземител, грешен ти е бил изборът за жени. По твоята логика, когато жената си избере грешен мъж, няма защо да се жалва, защото тя е виновна и никой друг. Сега си приложи логиката за себе си вместо да сипеш хейт и да си гласуваш сам за мненията си.

Мъжете, които разбират женското НЕ като ДА, лежат в затвора за изнасилване. Това мъж го е казвал пред мен.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5f4079223c
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

24.   Авторе ти си един продукт. Продукт си на пошлата западна либералщина, която е парадоксална сама по себе си.

Думите ти "аз съм чукал много жени " казани в контекста на хвалба е доказателство за това. Т. е. ти се "поддържаш" за да чукаш много жени. И това го казваш в тема в която има упрек към другите и хвалба към себе си? В това си направо жалко...

Истината драги ми приятелю е, че нито "поддържаните" жени които имат завишени очаквания, нито "поддържаните" мъже като теб сте стока. Т. е. точно това сте - стока.

*Семантиката на думата стока идва от добитък

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: aa84559b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

25.   Кифляка е цар на критиката, ама що не погледне себе си колко е успял с жените - 0 процента. Жените такива - онакива, познавам такива като него. Вечните самотни ергени, от които жените бягат презглава - никой нормален човек не иска да бъде гледан под лупа и постоянно критикуван.
Такива "мъже" признават само маминка и е най-добре да си останат с нея.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 4af6e180d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

26.   Tия теми ми фтръснаха. Никой не чете във форума, защото го боли корема, дали някой се епилира, има ли плочки, колко чука, как са му веждите, ноктите, с какво ходи на работа. Общият им знаменател е, че каквито и да са, според тях, те са еталон. Останалите/българи са прости, тъпи, свят не са видели, а той/тя-ехехехей.....
Спрете да пълните форума с тъпотии.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 3b015bc1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

27.   Авторе ако знаеш само колко си прав ,ама много дано повечето жени и мъже осъзнаят каде им е мястото! ж 52

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 32621adc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

28.   20, г-н КифлоЗаземител не е лошо да спреш с тия обобщения и изводи, дето си ги създаваш от коврите в кварталната ти кръчма.
Всеки (без значение жена или мъж) иска да има нещо добро около себе си (или такова, каквото смята, че заслужава).
Естествено е да не желаеш да бъдеш с по-некрасив, по-глупав или по-мързелив от теб самия човек.
Колкото до ръста и предпочитанията на жените, пак си в грешка - жените искат готин мъж, с който да им е кеф и ръста не е определящ въобще. Аз съм била във връзка с 15 см. по-нисък от мен мъж (измерено на босо ;)), който освен това носеше 2 номера по-малки обувки и беше и 5-6 кг. по-лек от мен. Имахме си нормална връзка и пича си беше топ. Виждам и доста други жени с по-ниски от тях мъже. Това едва ли прави впечатление на някого.
Излез от клишето - живота ти ще е по-лесен ;)))

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c80c94a06b
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

29.   До 21 - Доста изнасилвачвсми звучи, не мислиш ши?

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 95a90dba30
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

30.   Според мен има много други фактори, които са по-важни и са свързани с поведение с партньор, личностна хигиена, по какъв начин участво в съвместния живот и домакинство и т.н. Някои неща които аз лично намирам запгразни са поведението спрямо жената, това го има и в хумора ни. Друго интересно е примерно при физически контакт, доста от жените също желаятпда си изкарат хубаво за вечер, без ангажименти, това което според мен отблъсква е начина по-който се държът мъжете след приключване.
Иначе съм съгласна, че има изгримени представи за красиво и красота.
Аз свързвам напълняването със стрес, лош живот, нещастие, лакомия, може разбира се да е заболяване или генетична предопределеност.
Ж36

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 06d5582ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

32.   Баце виждал съм безформено дебел циганин (обратното на "приятно закръглен" какъвто съм аз, и то само с корем) да се движи с напълно нормално, хубаво момиче, бяла на сиренце.
Не ти трябва да си хубав задължително. Някои момичета обичат по-пълнички момчета.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: aa84559b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

33.   "Затова е и голяма рядкост мъже с ръст под 180 см да стават родители".
На това се смях с глас...Абе Кифляк, що не отидеш на един психиатър?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 32621adc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

34.   32, не се заблуждавай. Ние харесваме " приятно закръглени" момчета, колкото вие харесвате "приятно закръглени" момичета. Никой не харесва паласки и шкембета.
Колкото до "циганина", историята предполага е съвсем друга. В смисъл, ако си си купил булката, тя няма много избор, знаеш.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 38abffe4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

38.   Госпожо или госпожице Заземена (номер 28), колко процента от всички жени в България, а и по Света, имат връзка или брак с 15 см по-ниски от тях мъже? Една птичка пролет не прави. Колко процента са въобще жените, които са във връзка или брак с по-ниски от тях мъже? Аз лично в Пловдив съм виждал няколко десетки двойки, при които мъжът е малко по-нисък (но не чак с 15 см разлика), обаче на фона на поне 200 000 хиляди жени в града, това е нищожно малък дял от всички (по-малко от 0,05%). Някаква друга заземена беше дала онзи ден пример с това, че познавала мъж 160 см, който едновременно въртял 4 жени поотделно. Хубаво, само че за колко от 160-сантиметровите мъже се отнася същото? Голямо лицемерие е да отричаш, че уж за жените не бил важен мъжкият ръст.

В кръчма не съм бил. Това са твои проекции в твоето съзнание, които безуспешно се опитваш да насочиш към мен. С "коври" не се занимавам, а и те не могат да се класират при мен, тъй като им липсват качества на личността, на които изрично държа. Много от мислещите се за "скромни момичета" всъщност са по-лицемерни от долнопробните кифли. Вторите поне си го казват и показват открито и не правят заявка да са някакви извисени личности, каквито действията им показват, че обезателно не са. По този повод:
https://i.imgur.com/liAG7QB.jpeg

Факт е, че много свестни мъже са свалили летвата и се хващат с жени с по-малка обща хубост от тях самите (повечето са и с наднормено тегло) и въпреки това си патят от лицемерието на същите уж скромни обикновени жени, които обаче накрая се оказват големи неблагодарници, грубиянки и изневеряващи, само защото заради тайните си профили в Тиндър и страниците за запознанства, към които са пристрастени да посещават всеки ден зад гърба на неподозиращия за това свестен мъж до тях, са си повярвали, че са много вървежни:
https://i.imgur.com/bvpVZB7.jpeg

Факт е и това, че много жени, в стремежа си като едни надценяващи се максималистки да залитат към най-оборотните и търсещи бързо ебане типове, често пренебрегват нажежените до червено сигнални лампички, които същите излъчват, самовнушават си как ще ги превъзпитат да станат "добри момчета", а накрая реват, че били употребени и захвърлени.
https://i.imgur.com/b4L95tL.jpeg
https://i.imgur.com/HxlSEnN.jpeg
https://i.imgur.com/ZQue30t.jpeg
https://i.imgur.com/hr3iglz.jpeg

Жените са тези, които с влагалището си избират кой мъж ще допуснат до себе си и кои други от кандидатите си ще държат само като орбитиращи на удобно за тях разстояние, за да получават почерпки, безплатни услуги, внимание и одобрение. Една широкоразпространена сред масата жени лицемерна изгода, която е подплатена с много лъжи и хитри преструвки за постигане на набелязаната цел:
https://i.imgur.com/V08Jk8u.jpeg

Жените са тези, които съзнателно правят всичко възможно да мамят относно външния си вид. Няма нужда да изброявам всичките похвати, които влизат в арсенала на почти всички жени. Вие пределно ясно си знаете номерата. Много мъже - също.
https://i.imgur.com/C8F29sD.jpeg

За да не кажете, че само жените прибягват до тези похвати, ще дам пример и за мъжете. В последните години и някои мъже правят това, пускайки брада, тъй като много от жените искат мъже с привидно голяма широка челюст и брадата е удобен начин за зрителна измама. Повечето млади мъже, които в последните години решиха да носят брада, прикриват с нея къса брадичка и/или провиснала гуша (или защото без нея са безлични, както почти всички жени са безлични без очна линия, донагласени/изкуствени мигли и рисувани вежди):
https://i.imgur.com/osmyCbX.jpeg

На снимките долу е един и същ човек - Тото от дует "Скандау":
а) без брада и с естествени вежди:
https://i.imgur.com/ac3HPVj.jpeg
https://i.imgur.com/LJzZ6Ho.jpeg
https://i.imgur.com/YjG0ROK.jpeg
https://i.imgur.com/X3A51oH.jpeg
https://i.imgur.com/g8cwyVj.jpeg

б) с умело оформена брада и донагласени вежди:
https://i.imgur.com/LCpSisp.jpeg
https://i.imgur.com/18F69JH.jpeg
https://i.imgur.com/GdTMI0W.jpeg
https://i.imgur.com/fPGL1R0.jpeg
https://i.imgur.com/AQHlJSA.jpeg

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 32621adc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

39.   33, Кифляка си живее в паралелна реалност. Около мен има десетина господа с ръст между 160 и 175 см и всичките са щастливи обвързани/ женени и трима от тях имат вече и деца. Ако се размножаваха само тия с ръст над 180 (малък % от българите) демографската криза щеше да е страшна ;)

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 38abffe4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

40.   Номер 39, демографската криза у нас отдавна е страшна,, така че е излишно да пишеш в бъдеще време! Положението всъщност е още по-лошо, отколкото сухата статистика сочи, тъй като голяма част от новородените в България са раждани от циганките, много от които още преди навършване на пълнолетие вече са родили поне едно дете, някои дори и две, а до 25-годишна възраст вече имат по три деца. Средно българските майки раждат над 30-годишна възраст, като тази граница се покачва с всяка изминала година. Много от тях имат и възпроизводителни затруднения, защото цял живот са се ебали с десетки играчи в очакване на "принца на белия кон" и не са усетили как са прехвърлили здравословната за раждане възраст. А 1/4 от всички деца у нас са отглеждани от самотни майки. Това са цели 400 000 хиляди деца, възпитавани и отглеждани не в нормална семейна среда, повечето от които след време ще станат пълнолетни с определени травми в съзнанието, плод на непълноценното им детство и възпитанието единствено от страна на майката, без баща; или с доведен баща, който е поредният любовник или нов мъж на майката.

Сегашните деца и младежи са значително по-високи от тези преди 10-15 години, именно защото се размножават предимно мъжете с ръст над 180-190 см, а не тези по 160-175 см, които ти даваш за пример. Застани до някое училище сутрин или следобед и виж татковците какви са на ръст и ще се убедиш, че почти няма такъв под 180 см. Поне 100 пъти по-рядко е да се види двойка, при която жена с ръст 150 см е редом до мъж 160-165 см, отколкото двойките - жена 150 см и мъж 180-190 см. По-ниски момчета на по 16-18 години може и да си хващат приятелки, но когато се касае за пълнолетни хора и сериозни връзки и създаване на деца, нещата не стоят по този начин.

Около теб може и да има десетина мъже с ръст между 160 и 175 см, които са обвързани или женени, но около мен в Пловдив има най-малко 100 000 мъже с такъв ръст, които не са. А в София вероятно са над половин милион необвързаните мъже с такъв ръст. "Твоите" 10 мъже са капка, губеща се в океана.

Между другото, аз познавам няколко двойки, при които мъжете са горе-долу около или под средния ръст за България, но всичките се обвързаха преди 10 и повече години. В последните години никой от мъжете с такъв ръст, които познавам, не се е обвързвал трайно. Нещата тръгнаха рязко надолу някъде от 2010 година насам, когато навлязоха "умните телефони", а жените започнаха да следят "Сексът и градът" и да подражават на застаряващите устати и нагли моми в тамошните роли, да четат промиващите мозъците им статии в "Космополитън", да се изтипосват във Facebook и Instagram и да бленуват да живеят като "вдъхновителките" там, напоследък се вманиачиха и в TikTok, помечтаха и покрай двата филма с идиотизми от поредицата "50 разврата в сиво"... Единствените две изключения на женени мъже с ръст под средния в моето обкръжение са двама пичове с фирми и луксозни коли, но там нещата са ясни, тъй като парите до известна степен разкрасяват мъжа в очите на жената.

- Кифлоприземител

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 288aefa74e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

41.   39, демографската криза е толкова лоша у нас, че сме най-бързо изчезващата държава в света - Литва, Латвия са след нас.
Напиши "world's fastest shrinking country" в гугъл да видиш какво ще ти излезе. И това е при положение, че доста ромски семейства са многодетни.
(Разбира се, идеята че само тези с висок ръст се размножават е абсурдна - у нас много хора не се разможават изобщо, дори и да са семейни. С такива мизерни темпове на създаване на деца няма как да се преборим с високата смъртност. )

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5ae58c9d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

42.   Латентната педерастия тръгна от Запада. И понеже България реши да следва тоя модел, за това и повечето ,,мъже,, като автора, в бегето се изпопедерастиха. Едно време по времето на Бай Тато, когато такива латентни педеруги бяха рядко изключение те бяха отхвърлени и от мъже и от жени, криеха се като мишки, дори на работа никъде не ги взимаха. Някогашните жени въобще не харесваха разни обезкосмени. Между друго многото окосмяване при мъжките индивиди е свързано и с наличието на много мъжки хормони в него. Сега обаче живеем в други времена, където един латентен педеруга е много по-удобен за жените, от колкото един мъжкар на място. По-лесен е за манипулиране, лесно се подчиняват и това дава пълната не свобода а анархия за жената.След толкова векове на подчинение на мъжа и неговата сила, сега жадуват да късат синджирите.











Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 32621adc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

43.   38, че то половината мъже са с ръст под 1,80 (дори под 1,70)! Средния ръст в България за мъжете, (както може би знаеш) е 175 см. В тоя ред на мисли, да твърдиш, че 1/2 от мъжете нямат шанс да се размножат, поради недостатъчен ръст е абсолютна глупост.
Ако и някой от познатите ти (или ти самият) имаш комплекс от ръста си и считаш, че той е "виновен" за всички неуспехи в живота (или с жените) това вече е друга работа.
Апропо, след като средния ръст от 175 при мъжете е по-голям от средния ръст (от 162) при жените е нормално да виждаш много двойки от ниски жени и по-високи мъже.1/2 от българските жени са под 160 см.
Жените търсим доста качества в един мъж, ръста обаче не е от тях. На възпитан, образован, спретнат, интересен и усмихнат мъж едва ли някоя ще откаже, дори да е под 180 см.
Anyway, за мен е мистерия от къде познаваш 100 000 човека с нисък ръст. Някакво джуджешко събрание ли имат в Пловдив?! Цял живот в този град а да не знам за подобни интересни събития. Какъв пропуск!
А и от къде им разбра на тия 100 000 човека метримониалния статус, също е мистерия. Това са почти 1/3 от ЦЯЛОТО население на хубавия ни град, и явно към 2/3 от мъжете в града).

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 557cfdf500
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

44.   Но 5 каза и отсече . Другите много пишете.
Тука в този форум човек ей така трябва да се изразява. Браво !

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 38abffe4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

45.   Номер 43, само джуджета са ти в главата. Не припознавай голяма част от жените като джуджета, защото не са, въпреки значително по-ниския им ръст от този на мъжете!

Средният ръст на мъжете в България е 175,9 см, а този на жените е 163 см. Половината мъже са по-ниски от 176 см, половината жени са по-ниски от 163 см. Разликата между двата пола е средно около 13 см, но рядко можеш да видиш 150-сантиметрови жени редом до 163-сантиметрови мъже. 160-сантиметровите жени пък не се натискат на 173-сантиметровите мъже. И ниските жени, и тези със среден ръст се целят във възможно по-високи мъже, а не тези, които са с 13 см по-високи от тях. Глупост е да отричаш, че за повечето жени мъжкият ръст нямал значение, след като истината се вижда в обществото ни и тя те опровергава право в лицето. Жените с ръст под 155-160 см ги тресе див комплекс от собствения им ръст, затова точно те най-много драпат да докопат някой мъж с ръст поне 25-35 см над техния. Въпреки, че тези жени са с ръст под средния за жените, те не искат мъже със среден ръст; нищо, че последните са поне 13-20 см по-високи от тях. Жените постоянно се сравняват една с друга и всяка иска да е повече от другата (и като грим, и като дрехи, и като мъж, с когото да се хвали, че е по- от на другите жени). Като на някакво неписано състезание са.

Населението на Пловдив е твърдо над 400 000 души (официално регистрираните са около 340 000, но в последните 20-ина години най-малко 60 000 са "новите пловдивчани", които обаче нямат адресна регистрация в града), като горе-долу половината са мъже и половината са жени. Половината на 200 000 мъже прави 100 000 мъже - колкото би следвало да са мъжете с ръст под средния, а другите да са над средния ръст ( /- няколко процента статистическа грешка). Пловдив се пука по шевовете заради твърде нарасналото население след 2000 година.

Тъпото ти изказване...
"В тоя ред на мисли, да твърдиш, че 1/2 от мъжете нямат шанс да се размножат, поради недостатъчен ръст е абсолютна глупост."
... е едно от няколкото ти изопачавания, замислени в главичката ти, с които целиш да внушиш на останалите, че уж съм бил писал нещо такова, но какво точно съм писал се вижда отлично в моите мнения и ако не ти е ясно или не ти изнася какво си прочела там, то чувствай се поканена да го препрочиташ още и още, докато не вземеш най-сетне да го осмислиш правилно. Писал съм дословно "Затова е и голяма рядкост мъже с ръст под 180 см да стават родители", а ти твърдиш относно моето изказване "1/2 от мъжете нямат шанс да се размножат".
Ще ти помогна, като те насоча към моето мнение номер 20 и точка 5 от него, която гласи следното:

"5. При разлика в средния за България ръст между мъжете и жените от 12,9 см (175,9 см за мъжете и 163 см за жените) се оказва, че жените не си търсят мъж, който да е с около 13 см по-висок от тях. Почти всички жени се целят предимно в мъжете, които са най-малко с 20-30, дори 40 см по-високи от тях самите (редовна гледна са двойки, при които ниска жена 150-155 см е редом до някой мъж с ръст 185-195 см). Затова е и голяма рядкост мъже с ръст под 180 см да стават родители - просто жените не щат да раждат от тях, пък макар и те самите да са педя по-ниски от тях. Жена 150 си слага обувки с 15 см високи токове и после си въобразява, че е с ръст 165 см;"

Следващата ти изцепка гласи:
"Жените търсим доста качества в един мъж, ръста обаче не е от тях. На възпитан, образован, спретнат, интересен и усмихнат мъж едва ли някоя ще откаже, дори да е под 180 см."
Че ДОСТА КАЧЕСТВА търсите у един мъж, след като почти никоя от вас няма и 10% от тези качества, спор няма. Прекалено много изисквате и твърде малко малко давате, което да е различно от половия ви орган. Повечето жени дори не са способни на вярност и искреност, въобразяват си как "заслужават" наготово и как мъжът им е "длъжен", а още по-малко пък са тези жени, които са психически уравновесени. 400 000 деца в България НЕ живеят в нормална семейна среда, а са отглеждани и възпитавани от самотните си майки... Може би, защото жените се славите с много правилния си усет, с който така силно се хвалите, че уж го притежавате. УЖ. Да, на думи такива като теб сте големи; докато не дойде време за действия, където никак ви няма.

Друга голяма неспособност на много жени е да държат на думата си! Неслучайно това е известно като мъжко качество! Когато жените заявят или обещаят нещо, те го казват или с цел само да замажат очите на мъжа отсреща - колкото да им мине номерът, или го мислят наистина, НО САМО ЗА МОМЕНТА, а после се отмятат от думата си с най-тъпото оправдание тип "Емиии, т'ва си беше за тогава, а сега вече не мисля така...". Прословутата смяна на мнения и настроения, което обаче се пренася и върху липсата на отговорност сред много жени (с редки изключения).
И не ми давай за пример как някаква адвокатка и банкерка носели отговорност, защото те са капка в морето сред всички останали жени. Касае се а лична отговорност при ежедневното общуване и когато се налага да се разчита на една жена. В повечето случаи не може да се разчита на нея. Още повече, ако жените все очакват разбиране от мъжете и вечно да са им на разположение, защото жената ОБИЧА ДА СЕ ПРАВИ НА СЛАБА и да се ползва с всичките предимства на това да бъде съжалявана и подпомагана от мъжа, но ако мъж си позволи да покаже слабост или дори да сподели някоя своя тегоба, често това може да накара жената да се чувства кисело и да се замисли да го замени тайно с друг мъж, а понякога и направо да го зареже. А всъщност човекът може да е силен и борбен във всичкото останало време, може да се е раздавал за жената години наред, но просто веднъж да е имал нужда да сподели мислите си с най-близката си жена и накрая тя "забравя" за всичките му други грижи и жертви за нея и в съзнанието ѝ расте все повече разяждащата мисъл, че мъжът "не трябва" да е чувствителен, а ми някакъв безчувствен камък и в никакъв случай да не я занимава с неща, с които обичайно тя обича да занимава него.

- Кифлоприземител

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 9c34ac90b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   До 42:
Не знам колко са се "изпедерастили", но от моите познати и приятели, няма такива мъже. Даже и някои известни личности в България, си изглеждат стандартно като външен вид. Не знам къде ти се привиждат тия "педераси".
Ти си просто един жалък комплексар, с брутални и злобни изказвания към всичко живо. За сведение, аз също съм с нормална външност, не си бръсна веждите, нито ръцете или краката. Не знам за колко велик се имаш, като обиждаш дадена група хора и ги изкарваш едва ли не измет.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 32621adc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

47.   До 45 от 43
Тия тиради твоите дори не мързи да ги чета целите. Едно и също повтаряш нон стоп " едно си баба знае, едно си бае"
1. "Жените постоянно се сравняват една с друга и всяка иска да е повече от другата (и като грим, и като дрехи, и като мъж, с когото да се хвали, че е по- от на другите жени). Като на някакво неписано състезание са"
Глупости, ти така си мислиш. Аз съм жена. Имам много приятелки жени и никоя от тях не е тръгнала да се сравнява с другите. Какъв грим в ежедневието бе пич и дрехи бе пич?! Че аз повечето съм ги виждала с грим само на сватби и празненства! В ежедневието всеки ходи с дънки, кецове и без грим. Виж мъжете, ако тръгнем да си сравняваме на ръст, моя ще е най - нисък (баси ужаса колко съм изпаднала ;)))))

2 "Следващата ти изцепка гласи:
"Жените търсим доста качества в един мъж, ръста обаче не е от тях. На възпитан, образован, спретнат, интересен и усмихнат мъж едва ли някоя ще откаже, дори да е под 180 см."
Че ДОСТА КАЧЕСТВА търсите у един мъж, след като почти никоя от вас няма и 10% от тези качества, спор няма."
Това са базови качества, които вярвай ми, почти всички хора притежават. Всеки може да се държи възпитано, да е чист, със спретнати дрехи и да се усмихва. Това ако за теб са ДОСТА КАЧЕСТВА е ясно защо си сам. Няма жена която ще търпи мрънкащ мърляч с лошо поведение.

Ти просто си падаш по някакви кифльоци ( нали си кифльо) и смяташ, че всички жени са такива, а това не е така.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5fe7cc6698
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Така като чета скоро може да си намериш и приятел с Мерцедес. Ти като не караш, той ще те вози и помпи отзад. А ти си скуби веждите.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: a8512c2efa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

49.   Номер 8 , тези “администрации“ дето ги даваш на автора много ме впечатлиха!! :):)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker